HomeViestejäSandra Walter27.5.2017 - Yhdistyminen puhtaassa tietoisuuskentässä

27.5.2017 - Yhdistyminen puhtaassa tietoisuuskentässä

YHDISTYMINEN PUHTAASSA TIETOISUUSKENTÄSSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Pidän kaikkia teitä sydämessäni, kun integroimme kollektiivisesti tämän seuraavan ruumiillistumistason. Ylösnousemuksessa tapahtuvat loikat ovat jalomielisiä. Tämän palapelin palat yhdistyvät todella saumattomasti – ihailen kaikkia meitä tämän kokemuksen kanssaluojia. Vakautuminen on avain, kun koronanmassapurkaukset tehostivat viime portin äskettäisiä päivityksiä.

Tämän viikon kosmisen laukaisijan aikana, yksi loksahdus kosmisessa yhdistelmälukossa, monet jalostuneet sydämet laukaistiin uuteen yhdistymiskokemukseen. Ruumiillistuminen joka on välttämätöntä saavuttaa Gaian verkkojärjestelmien ja ihmissydänverkon tasapainottamiseksi, tuli ensisijaiseksi kokemukseksi monilla tiennäyttäjillä.

Globaali ykseyskenttä tekee sillan aikajanojen välille

Aikajanavalinnoista tulee hyvin selviä, kun portteja ilmaantuu tänä vuonna. Muistakaa, että porttijaksot ovat kosmisia asetelmia, joita ovat vahvistaneet puhtaan Lähdekoodatun valon universumien väliset käytävät huhtikuun avautumisesta saakka. Luotan, ettei teidän tarvitse enää kuulla, miten voimakkaalta valo tuntuu. Tutkitaanpa, mitä sen kanssa tehdään.

Harmonisoituminen näiden uusien käytävien kanssa voi täydentää hyvin ylösnousemusprosessiamme. Viime viikonloppuna yhdistyimme kosmisiin tähtiporttikäytäviin ykseysmeditaatiokentässä, ja tulokset olivat hyvin ajoitettuja, kuten aina.

Siltoja jotka toimivat kuin aurinkoportti, muodostetaan auttamaan aikajanajakautumisessa. Siinä missä hyppäämme henkilökohtaisilla aikajanoilla jatkuvasti, globaali aikajanahyppy kollektiivina on vähän suurempi operaatio. Tämä nimenomainen aikajanajakautuminen on heijastusta universaalista operaatiosta, minkä vuoksi monet portinvartijat laukaistiin korkeampiin taitoihinsa tänä vuonna.

Viime vuoden kuluessa ykseysmeditaatiomme ovat luoneet puhtaan tietoisuuskentän. Ohjaus ahertaa sen parissa joka viikko, paljastaa nyt korkeamman funktion – auttaa meitä tämän aikajanajakautumisen aikana. Kuten missä tahansa henkisessä harjoituksessa, joka perustuu puhtaaseen aikomukseen, mitä enemmän teet sitä, sitä voimakkaampaa ja puhtaampaa energiasta tulee.

Tätä ykseystietoisuuskenttää pitävät paikoillaan portinvartijat sekä osallistuvien ihmissydänten puhdas aikomus. Jatkuvan kollektiivisen fokuksen ja puhtaan aikomuksen avulla se on vahvistunut siihen pisteeseen, että se on jatkuvasti "päällä", joten voit yhdistyä siihen rauhan, fokuksen tai parantumisen lähteenä koska tahansa.

Valotyöntekijät yhdistyvät tähän kenttään ja vahvistavat sitä viikon aikana, mikä antaa kenelle tahansa puhtaan tilan, johon yhdistyä tuen saamiseksi. Se voimistuu sunnuntaisin tietoisella yhdistymisellämme siihen, kuten myös uuden Maan verkkojärjestelmä, johon se on yhteydessä. Viime viikosta lähtien se ollut yhteydessä kosmisiin tähtiportteihin. Tämä opettaa meille yhtenäisen puhtaan tietoisuutemme voimasta, ehdottoman rakkauden Kristus-taajuuden vahvuudesta ja se linkittyy saumattomasti tämänhetkiseen palvelutyöhömme aikajanajakautumisessa.

Kosmisilla tähtiporteilla tai universumien, galaksien, tähtien ja planeettojen välisillä sähkömagneettivirtauksilla, on monia tarkoituksia. Ylösnousemuksessa ja ulottuvuusmuutoksessa ne auttavat porttien avaamisessa aikajanamuutoksia ja todellisuuksien jakautumista varten. Nämä käytävät on koodattu värähtelyillä. Kollektiivina voimme avata nämä portit kaikille sydämille, jotka ovat harmoniassa rakkauden kanssa. Näemme tulokset nyt-ajassa, kun tämä nopeutunut muutosjakso kehittyy.

Kutsu: Liity tuhansiin ykseysmeditaatioiden aikana.

Milloin: Sunnuntaisin klo 8.11 ja 11.11 ja 17.11 PDT

Missä: Yhdistymme tässä puhtaassa kollektiivitietoisuuskentässä. Missä tahansa olet, mieluiten luonnossa, 33 minuuttia.

Miten: Keskitä itsesi, hengitä ja ilmaise aikomus yhdistyä kaikkiin ykseysmeditoijiin. Avaudu palvelemaan puhtaana kanavana rauhalle, harmonialle, rakkaus-valolle ja ylösnousemuksen korkeimmalle aikajanalle. Meditoi hiljaisuudessa 33 minuuttia tai käytä jotain ohjattua laajentumismeditaatiota, kuten Kristus-valoaktivointi (youtube).

Yhdistyminen rakentaa kenttää

Emme yhdisty tällä tavalla vain ylösnousemuksen nopeuttamiseksi, vaan myös meidän treenaamiseksi yhdistymään telepaattisesti yhtenä tietoisuutena, ilman maadoittuneen teknologian tarvetta.

Autetaanpa koko ihmiskuntaa, valtakuntia, elementaaleja ja rakasta Gaiaa kokemaan tämä voimakas siirtymä helposti ja sujuvasti. Kiitos jakamisesta ryhmienne, ystävienne ja heimojenne kanssa.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >