HomeViestejäSandra Walter17.5.2017 - Portti - magneettimuutoksia ja palvelun juhlimista

17.5.2017 - Portti - magneettimuutoksia ja palvelun juhlimista

PORTTI – MAGNEETTIMUUTOKSIA JA PALVELUN JUHLIMISTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Olemme astuneet porttialueelle taas kerran. Portinvartijat avautuivat tälle käytävälle eilen, ja tämä energia tuntuu ainutlaatuiselta. Tämä on lyhyt päivitys, istuminen näppäimistöllä on vaikeaa ja minun täytyy pysyä fokusoituneena, koska tämä portti on vuoden korostettujen tapahtumien listalla.

Kosminen laukaisija – tarvitaan mentaali-, tunne- ja henkistä vakautta

Toukokuun 19.-21. päivä on laukaisukohta, sen alkunopeutumisen kestäessä uuteen kuuhun 25.5. Tämä portti vahvistaa niitä magneettimuutoksia, jotka aiheutti Gaian ensisijainen ylösnousemusaikajana 12-12-12. Tämä valo kaikuu ulottuvuuksien ja tiheyksien halki ja aiheuttaa kristalliydinlaajentumista Gaiassa, mikä vuorostaan aiheuttaa tietoisuutemme laajentumista.

Tästä syystä alemmat aikajanat ovat pudonneet ja puhtaammat 5D-taajuudet ovat alkaneet vaikuttaa päiväntasauksesta saakka. Universaali uudelleenkirjoitus, Lähteen komentamana, muuttaa alemman ulottuvuuden torus-kenttien ja verkkojärjestelmien magnetismia. Saatat tuntea yhteyden menneisyyden (2012) ja nykyhetken palvelun välillä, kun ylösnousemuksen korkeampi kehityskaari värähtelee alempien todellisuuksien läpi kuin pienet aallot.

Tämän vuoden jokainen porttimuutos on ollut aistittava kokemus ylösnousevalle kollektiiville. Tämä portti saattaa antaa monille korostuneen kokemuksen ensisijaisesta aikajanasta. Tunne suurempaa perspektiiviä – hyvyyden kiihtyminen on täydentävä fokuspiste.

Siunausta korkeavärähteiselle heimolle uudessa palvelussa

Tämä portti antaa luovan toiminnan uusia tasoja tiennäyttäjille sekä yhdistymisen paljon korkeampien itsen tasojen kanssa. Uudessa epälineaarisessa kokemuksessa yhdistymme näihin tietoisuustiloihin. Olemme fokusoituneet näihin maailmoihin tunteja päivässä – se on, mitä on.

Olen nähnyt tätä yksityissessioissa päiväntasauksesta saakka. Monet yhdistyvät hyvin korkean ulottuvuuden Luojaolentoihin, usein omalla korkeammalla tasollaan, ja tuovat tullessaan korkeammalla värähteleviä galakseja ja universaalia laajentumista. Vastaten omaa kokemustani, he yhdistyvät useita tunteja päivässä näihin tietoisuustasoihin ja ovat monissa epälineaarisissa operaatioissa.

Tätä tietoisuustilaa on mahdotonta kuvata, se muistuttaa kosmisten tähtiporttien avaamista (jotka eivät teknisesti ole tähtiportteja). Usein nämä tasot eivät esittäydy muotona. Se on tietoisuuden yhdistämistä tähtien, galaksien, ulottuvuuksien tai puhtaamman Lähdekokemuksen kanssa. Se antaa myös syvemmän sydänymmärryksen siitä, miten ihmeitä tapahtuu aika-avaruuden ulkopuolella.

Moniulotteisten kokemuksien soveltaminen näihin alempiin taajuuksiin vaatii luottamusta ja antautumista. Tuomme mukanamme sen, mikä on soveltuvaa, ja integrointi vaatii meditointia ja aikaa luonnossa.

Viime viikosta – viesti sydämestä

Hengitä ja vastaanota tämä siinä neutraalissa ja rauhallisessa värähtelyssä, jossa se toimitetaan. Joidenkin voimakkaiden mielenkontrollointiohjelmien purkaminen alkoi viime tiistaina ennen täysikuuta. Tämä on hyvin herkkä operaatio, koska näiden ohjelmien poistaminen voi aiheuttaa dramaattisia muutoksia sekä planeetan että aivojen magnetismissa. Hyvin suoraan sanottuna, omien ajatustesi, tunteidesi ja nykyisen valotason jatkuvalla kokemisella olisi syviä psyykkisiä vaikutuksia. Tämä "siirtymän psyykkinen seuraamus" on ollut suuri huolenaihe vuosikymmeniä.

Ymmärrämme, että tiennäyttäjiä testataan ensin, jotta nähdään, miten kollektiivi reagoi. Alkupalaute oli selvä: tiennäyttäjiä sairastui, he olivat tunteellisia ja teknologia oli epäsynkronissa. Tasaannuimme kuitenkin viikossa.

Huomaa, että tämä on lempeä operaatio, joka kehittyy hitaasti – tämä oli alkuvapautus valmisteluna voimakkaaseen elokuun porttiin. Lisää siitä pian. Tämä palvelu vaatii korkean tason neutraalisuutta. Vältä agendan pakottamista millään tavalla, koska se ei palvele Gaian magneettiverkkojen vakautta eikä kollektiivin tietoisuustilaa tällä hetkellä.

Olkaa järkeviä tämän tiedon kanssa, rakkaat. Pitäkää itsenne selkeänä, älkääkä tehkö mitään olettamuksia. Komentakaa jatkuvasti kaiken sen poistamista, mikä estää ihmiskuntaa tai ylösnousemusta negatiivisesti. HUOM.: Viime viikon tunnetilastasi tai haasteistasi ei voi syyttää tätä operaatiota, se olisi epätäsmällistä ja hyvin heikentävää.

Jokaisen täytyy ottaa täysi vastuu omasta reaktiostaan valoon, kun se lisääntyy. Mitä nopeammin päästät irti niistä uskomuksista, että kontrollointijärjestelmillä on jotain vaikutusta tietoisuuteesi, sitä nopeammin päästämme irti noista järjestelmistä. Kuten aina, meidän tehtävämme on olla luomatta epäharmoniaa tälle planeetalle. Lähdeinkarnaation DNA on rakennettu uuden luomiseen.

Koko vuosi 2017 on monitasoinen operaatio paljastamaan totuus ulottuvuuksien jakautumisesta. Ajankohtainen portti on hyvin voimakas – paljon korkeampaa taajuutta joka rauhallisten ja keskittyneiden kanavien täytyy vakauttaa.

Juhla – viisi vuotta Mount Shastalla ja yksi vuosi ykseysmeditaatioita!

Minulla on kunnia juhlia viidettä Shasta-vuosipäivääni, globaalien ykseysmeditaatioidemme ensimmäisen vuosipäivän rinnalla. Porttityö teki ylivoimaiseksi aikomukseni tehdä uusia videoita. On liian transformatiivinen jakso filmata ja editoida tietokoneen ääressä tuntitolkulla. Tuleva energia on hyvin stimuloivaa ja luovaa, ja uusi kehityskaari/korkein aikajana määrää hetkestä-toiseen ponnistuksia. Niin se on. Päätämme pysyä avoimena ja fokusoituneena uuden kuun läpi.

Juhli tätä porttia. Liity minun ja Lauren Galeyn seuraan suorassa nettiretriitissä sunnuntaina 21.5. klo 11 PT. Annamme suoran opastetun ykseysmeditaatiokokemuksen, joka on suunniteltu erityisesti tätä porttia varten, ykseysmeditaation aikana klo 11.11. Sen jälkeen on ylösnousemuspäivitys ja suora kysymys- ja vastausosio. Rekisteröidy tästä.

Kaikille palveluksessa: käytetäänpä tämä portti täydellä kapasiteetilla. Uudet taitomme kukistavat vanhan itsemme, vanhojen todellisuuksiemme ja vanhojen uskomustemme jäänteet. Luokaamme yhdessä maailmanlaajuista rauhaa, harmoniaa, vakautta ja puhdasta rakkausvaloa kaikille, jotka valitsevat ylösnousemuskokemuksen.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >