HomeViestejäSandra Walter11.5.2017 - Toukokuun portit - korkeimman valon ruumiillistaminen

11.5.2017 - Toukokuun portit - korkeimman valon ruumiillistaminen

TOUKOKUUN PORTIT – KORKEIMMAN VALON RUUMIILLISTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Toukokuun ensimmäinen porttijakso tuo tähän mennessä voimakkaimman Gaian verkkojärjestelmien, ylösnousevien ihmisten sydänverkon, kristalliverkkojen, aurinkoporttien ja kosmisten porttien yhdistymisen. Kosminen yhdistelmälukko loksahti auki tällä viikolla ja avasi puhtaamman ja korkeamman valon ulottuvuuksienväliset ovet. Jälleen. Laajentuminen on selvää useimmille ja myös portit ensisijaisille Kristus-aikajanoille.

Portit kulkevat aika-avaruusdynamiikan poikki. Ne antavat tilaisuuksia hypätä aikajanalla tai harmonisoitua matkasi korkeimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Harmonia korkeimman orgaanisen aikajanan kanssa on elintärkeä askel vuoden 2017 tapahtumiin.

Tämän vuoden ensisijainen fokus on korkeamman itsen tai kosmisen Kristus-aurinkoitsen ruumiillistaminen (minkä termin tai tason valitset), jotta voidaan tulla näiden ainutlaatuisten ja voimakkaiden taajuuksien puhtaiksi kanaviksi. Korkeamman itsen ruumiillistamisen myötä sinusta tulee jumaluudelle väylä verkkojen koodausten avaamiseen, mukaan luettuna ihmissydänverkko. Aurinkoitsen ruumiillistaminen voi avata galaksien ja ulottuvuuksien välisiä portteja auttamaan ylösnousemusta.

Tunnetaan kohoamista sydämen kautta, luovaa inspiraatiota ja juhlaa, kun ruumiillistaminen valmistelee meitä seuraavaan tasoon. Tämä ohittaa alemman itsen ja vanhan mallin muistin, jos päätämme näyttää tietä ja astua täysin ruumiillistamiseen.

Päiväntasauksen aikajanamuutos poisti kollektiivikokemuksen "kolmannen asteen" vaihtoehdot Gaialla, äärimmäisen korkeavärähteisen puhtaan valon kvanttivaikutuksella. Useiden synteettisten aikajanojen pudotessa pois, ylösnousemuksen orgaaninen kokeminen nousee jumalaiseksi valinnaksi. Sopeutumis- ja integroimisajan jälkeen keskitymme nyt tähän massiiviseen kosmiseen vaihteen vaihtamiseen.

Portinvartijapaljastus

Äskettäisessä neuvostotapaamisessa minulle näytettiin, miten viimeisten 16 vuoden verkkotyö ja portinvartiointi liittyvät elokuun auringonpimennykseen. Hahmoteltiin kartta pimennyksen kulusta USA:n yli ja paljastettiin useita polttopisteitä ja niiden funktio. Itkin jälkikäteen – ylösnousemussuunnitelmassamme on suurta jumalaista täydellisyyttä. Portinvartijat ja verkkotyöläiset, tämä on siirtymä, joka antaa suuria palkkioita. Meille annetaan suuri ja upea tilaisuus ja tarvitaan yhtenäistä fokustamme.

Toukokuun siirtymämme on käynnissä ja se virtaa ensi viikon 19.-21.5. portin läpi. Päivittäinen verkkotyö, porttityö, meditointi, puhdistaminen, visualisointi ja luova toiminta nyt-hetkessä auttavat kovasti henkilökohtaista ja kollektiivista kokemusta. Mene, minne opastetaan. Pudota pois tarpeettomat esteet. Korkeavärähtelinen heimo on stabiloitunut paljon korkeammalle tasolle, ja olemme valmiita uuteen, ensisijaisen aikajanan vahvistumiseen. Muista, ettei tämä ole mitään, mitä odotat – tämä on kanssaluomista. Korkeammat maailmat hyödyntävät puhtaita kanavia – osallistuminen on avain.

Viisivuotispäiväni Mount Shastalla

Juhlistamaan viisivuotista palveluani Mount Shastalla ensi viikolla, julkaisen kaksi videota. Ensimmäinen on voimakkaimmista ja hurjimmista kokemuksistani täällä – vain huvin vuoksi. Minulla on myös kiitollisuuslahjoja uutiskirjeeni tilaajille ja ilmoitan uusista luomuksista.

Toinen video puhuu tulevasta auringonpimennyksestä, sen tarkoituksesta sekä siihen johtavista ja sen jälkeisistä porttikäytävistä. Kenties löydätte jotain synkronismia omaan verkkotyöhönne – on kaunista nähdä, miten kaikki tämä sopii yhteen.

Korkeimman valon ruumiillistaminen

Ylösnousemusprosessi täytyy rakentaa ehdottoman rakkauden ja jumalaisen palvelun perustalle, tai muuten rakenne hajoaa polun jossain kohdassa. Ruumiillistamisvaihe havainnollistaa tämän selvästi. Otamme takaisin henkisen perintömme ja saamme rakkauden, luottamuksen ja omistautumisen kosmisen perspektiivin.

Ruumiillistaminen tuntuu avataramaiselta, kun korkeampi itse astuu esiin kehokulkuneuvon ja alemman itsen tietoisuuden läpi. Kun antaudumme tämän jumalaisen itsen läsnäololle, se kirjoittaa uudelleen tietoisuutemme pyhän geometrian kuvioiksi. Se muuttaa tapaamme tuntea, ajatella, käyttäytyä ja luoda.

Paljon uutta tapahtuu, kun hyväksymme ruumiillistamisen. On kuitenkin ylösnousemuksen ruumiillistumistason jatkuvia, selviä ja hyvin todellisia ominaisuuksia (ei oireita), joita huomaan henkilökohtaisessa kokemuksessani.

Muutamia esimerkkejä:

* Harmonia ylösnousemuksen orgaanisten ensisijaisten aikajanojen kanssa. Jumalaisen itsen uusi malli toivottaa tervetulleeksi virkistävän uuden olemistavan. Korkeamman valon jatkuva veto ja laajentuminen.

* Syvä ymmärrys matkasta korkeampien maailmojen heijastuksena.

* Kauneuden näkeminen kaikessa aitona pyrkimyksenä. Kokemus Krishna-, Kristus- tai "minä olen" -tietoisuustilasta. Yhdistyminen kaikkeen olevaiseen, jumalaisen rakkauden kuolematon tunnetila. "Minä olen" -viestit ilmaisevat tätä Luojatietoisuustilaa, puhuen Lähteenä itselle, kokien ja nähden itsensä yhtä aikaa.

* Kaikkien yksittäisten Lähdeilmaisujen kunnioittaminen ykseyden fraktaaleina. Namaste, kaikkina päivinä ja kaikin tavoin.

* Lähteen, korkeampien tasojen ja kollektiivin korkeimpien intressien ajatteleminen ensin ja alemman itsen intressien toiseksi.

* Sydän-aivot on äänekkäämpi kuin mieli-aivot. Korkeampi itse on hallitseva olemus. Sydämen tunteminen ja kuunteleminen, mielen tai tunnetasojen sijasta. Tämä vaikuttaa kommunikointiin, ajatuksiin, toimintoihin, DNA:n uudelleenkalibrointiin, korkeampien taitojen aktivointiin, luovaan ilmaisuun … kaikkeen.

* Puhtaaksi kanavaksi tuleminen: rakkaus-valo ja aikomukset virtaavat ylösnousemuspilarin läpi ja sydäntasoilta – jatkuvasti.

* Horjumattomat mestaritaidot: anteeksiannosta, kiitollisuudesta, jumalaisesta puolueettomuudesta, antautumisesta, ehdottomasta rakkaudesta, luottamuksesta, omistautumisesta, kärsivällisyydestä, tuomitsemattomuudesta, parantamisesta, harmoniasta ja jumalaisesta palvelusta tulee ehtymätöntä ja itsestäänselvää.

Tämä luettelo kasvaa – tämä ovat jatkuvia kokemuksia, ei luettelo luvatuista taidoista. Kun uudet mallit aktivoituvat kollektiivitasolla, laajennumme yhdessä. Mahdollisuuksia pidetään uuden itsen malleissa ja ne vastaavat korkeampia aikajanoja. Niitä ei kuitenkaan aktivoida, ennen kuin tiennäyttäjät ankkuroivat tuon kokemuksen. Mitä korkeammalla me kaikki värähtelemme, sitä korkeammalle menemme kollektiivina. Laajennamme kokemustemme taajuuskaistaa 5D:hen ja sen yli. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksessa, juuri nyt.

Kaikki palveluksessa olevat, pysykää terävinä

Tämä toukokuun ainutlaatuinen energia ei ole mikään odotettava asia – se on täällä ja käyttökelpoista. Meillä tapahtuu massiivinen koodivaihto, mikä pommittaa meitä paljon korkeamman tason valolla ja valoälykkyydellä. Yhdisty korkeampaan itseesi ja tiimiisi fokus- ja asiantuntemusalueesi määrittämiseksi. Monet asiat on synkronoitu tänä vuonna: taajuudet räjäyttävät kontrollijärjestelmiä, muinaiset rakenteet – näkyvät ja näkymättömät – aktivoidaan, Gaian kristalliydin laajenee, aurinkokuntamme lähestyy hyvin voimakasta fotonivaloaluetta ja Solaris asettuu linjaan kosmisten tähtiporttien kanssa auttamaan tapahtumissa. On paljon projekteja, joilla leikkiä nyt-hetkessä.

Porttityö ja verkkotyö on jatkuvaa – jatkamme kristallikerrostumien ja akviferien hyödyntämistä uuden valon kasvattamiseen. Sijoittakaa kristallinne ja kristalliverkkonne korkeinta vastaanottoa ja vahvistamista varten. Kuten aina, puhdistakaa ja koodatkaa ne Kristus-tietoisuuden aktivointia varten – kristalliolennot tietävät, mitä se on. Vesiseremoniat, valtakunta- ja elementaalivoimaantuminen ja ihmissydänverkkoyhdistyminen auttavat vakaudessa. Liittykää sunnuntain ykseysmeditaatioihin vahvistusta ja jumalaista tukea varten.

Syvää kiitollisuutta kestämisestämme, vahvuudestamme ja tästä toukokuun uudistavasta energiasta. Jatkakaa korkeimpien kokemusten ja lopputulosten visualisointia ja tuntemista. Muistakaa, että jumalainen rakkaus ja ykseys ovat suurimmat valttimme.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >