HomeViestejäSandra Walter6.5.2017 - Orgaaniset ylösnousemusaikajanat ja yhtenäinen toiminta

6.5.2017 - Orgaaniset ylösnousemusaikajanat ja yhtenäinen toiminta

ORGAANISET YLÖSNOUSEMUSAIKAJANAT JA YHTENÄINEN TOIMINTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Valotasomme hyppäsi tällä viikolla, kun toukokuun muutos alkoi. Porttikäytävät ja yhtenäinen verkkofokus ovat nyt jatkuvia, kuitenkin pyydetään yhtenäistä fokusta 9.-11.5. sekä hyvin voimakkaan käytävän aikana 19.-21.5. Luovat energiat palaavat meille nyt, puhtaana, uudistuneena ja valmiina ilmentämään uutta. Käyttäkää tätä valoa – se harmonisoi teidät Kristus-aikajanoihin.

Orgaaniset ylösnousemusaikajanat

Selkeyden vuoksi tässä on perushahmotelma planeettatietoisuuden aikajanadynamiikoista. Vaikka yksilökokemuksen mahdollisuudet planeetalla ovat äärettömät, toimimme edelleen ensisijaisten aikajanojen rajoissa luomuksissamme ja kokemuksissamme täällä. Nuo rajat muuttuvat, kun planeetan värähtely nousee ja paljastaa suurempia mahdollisuuksia, jotka on jo olemassa. Saman aikajanan tulevat aspektit jättävät löydettäväksemme yllätyksiä ja paljastuksia. Aikajanat heijastavat samaa rakennetta kuin toruskenttämme, jotka ovat sisäkkäin toistensa kanssa, kuten planeetan toruskentät, aurinkokunta, galaksi ja universumit. Katso toruskenttävideo selkeyden saamiseksi.

Aikajanat voivat näyttää spiraaleilta tai toruskentän valosäikeen silmukoilta. Kun sain vuoden 2017 portit joulukuussa, aikajanajakautuminen näytti DNA-kierteiltä, jotka eroavat toisistaan. Hieno esitys siitä, miten DNA:mme mahdollistaa kykymme kokea monia ulottuvuuksia ja aikajanoja samanaikaisesti.

Ensisijaiset aikajanat

Planeetan ensisijaiset aikajanat ovat moniulotteisia – ne kulkevat menneiden, nykyisten ja tulevien ulottuvuuskaistojen poikki. Planeetta-aikajanan yhteisaikomus – kuten Kristus-tietoisuuden paluu – voi ulottua miljoonien vuosien ajalle monissa tiheyksissä. Myös planeetan värähtelyn pudotessa, ensisijaiset aikajanat pysyvät mahdollisuutena.

Ensisijaiset Kristus-ylösnousemusaikajanat vahvistuvat nyt ja saavat voimaa valotyöntekijätoiminnasta, verkkotyöläisistä, portinvartijoista, auringon ja kosmoksen tähtiporttiavautumisista ja hyväntahtoisen korkeamman ulottuvuuden osallistumisesta universaaliin uudelleenkirjoittamiseen.

Elämällä nykyhetkessä ja ruumiillistamalla tulevan itsen – korkeamman itsen, Kristus-itsen, galaktisen itsen jne. (sieluaikomuksestasi riippuen) – resonoit ensisijaisen aikajanan kanssa, joka kulkee ulottuvuuksien poikki. Nämä korkeammat aikajanat voimistuvat, kun fotonisäteet aktivoivat ylösnousemusprosessin muistamisen.

Todellista ihmis-DNA:ta stimuloidaan valmistautuneissa kehoissa. Nykyhetken tähtisiemenet herättävät ne planeettarakenteet, jotka asetti paikoilleen menneisyyden tähtisiemenet (usein samoja olentoja, jotka hyödyntävät jumalaista ihmisgenomia). Korkeavärähteinen heimo tuntee ja näkee korkeamman todellisuuden – ne jotka näkevät korkeammat ulottuvuudet ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Ensisijaiset aikajanat tarjoavat puhtaan ylösnousemuskokemuksen ja luojiensa puhtaan tarkoituksen. Ne ovat orgaanisia aikajanoja, jotka kulkevat aika-avaruusrakenteiden (toroidikenttien) poikki. Ne ovat yhteydessä myös toisten planeettojen ja galaksien polkuun, kuten aurinkokuntamme, naapuritähtijärjestelmiemme ja Andromedan kanssa.

Toissijaiset aikajanat

Toissijaiset aikajanat palvelevat kollektiivikokemuksen luovana aspektina ja antavat useita mahdollisuuksia siihen, miten ensisijaiset aikajanat voivat kehittyä. Ne toimivat värähtelykaistoilla, kuten ensisijaiset aikajanat – niitä on kuitenkin runsaammin.

Fotonitaajuudet luovat orgaanisen jumalaisen järjestyksen, joka tekee helpommaksi päästä korkeamman värähtelyn ylösnousemuskokemukseen tietoisuusmuutoksessa. Näiden ylösnousemusikkunoiden aikana voimme nostaa värähtelyämme ja harmonisoitua jumalaisen itsen kokemiseen ja luomakuntaan. Luomme värähtely-yhteensopivuuden korkeamman taajuuskaistan Gaia-version (uuden Maan) ja tulevaisuuden korkeamman kehityskaaren tai ensisijaisen aikajanan kanssa ruumiillistamalla korkeamman itsemme.

Ehkä muistatte muutama vuosi sitten kokemukseni, jossa törmäsin itseeni. Ylösnousemusmahdollisuus joka on luotu tulevaisuuteen monien ulottuvuuksien halki kulkevan korkeamman aikajanan avulla, sallii alemman itsen päästä korkeammalle kehityskaarelle, kun se osallistuu ylösnousemusprosessiin. Hyppäämme aikajanalla ja resonoimme korkeampaan kokemukseen sydänkeskusportin, jumalaisen palvelun ja jatkuvan harmonian avulla sekä selvittämällä alemman aikajanamme kokemukset (karmapäätös).

Meillä on monia toissijaisia aikajanoja, jotka täydentävät siirtymäämme 5D:hen. Tämä armollinen vaihe on sallinut kollektiivin herätä ja valita rakkauden, rauhan ja ykseystietoisuuden kuluneiden viiden vuoden aikana. Te jotka sovitte yhteen ensisijaisten aikajanavärähtelyjen kanssa, olette kokeneet jo Gaian korkeamman version ulottuvuusläpivuotoa. Tuo kokemus on pakahduttava alemmalle todellisuudellenne, kun päästätte irti kiinnittymisestä vanhan itsen malliin ja ruumiillistatte jumalaisen itsen uuden mallin. Kiinnittäkää huomiota portteihin muutamana seuraavana kuukautena – ne sisältävät suuria tilaisuuksia tason nostamiseen.

Pääaikajanajakautuminen tapahtuu ensisijaisten ja toissijaisten tasojen välillä. Silloin kun portinvartijat suosittelevat nopeutumista, se viittaa värähtelyn nopeutumiseen. Vauhti tai nopeampi värähtely tuo puhdistumista hyödyntämällä nollapistedynamiikkoja. Nopeutuminen kirkastaa ja nostaa kollektiivikokemuksen harmoniaan tulevaisuuden korkeamman kehityskaaren kanssa, joka on vähemmän tiheä, ja aikadynamiikat vaikuttavat siihen vähemmän. Se tuntuu nestemäiseltä, kuin Kristus-kokemuksen puhtaalta nestemäiseltä valoaistimukselta.

Kolmannen asteen aikajanat

Kolmannen asteen aikajanat putoavat nyt pois, koska päiväntasauskäytävän massiivinen sisäänvirtaus otti pois kaiken energiatuen synteettisiltä aikajanoilta ja vähäpätöisemmiltä aikajanoilta. Ihmispelko antaa polttoainetta kolmannen asteen aikajanoille, ja menneisyyden samaa käyttäytymistä, samoja tunteita ja toimintoja toistetaan (sitä auttaa silmukkaohjelmat ja pilaantuneet DNA-ketjut).

Kun heräämme kollektiivisesti ja valitsemme aktiivisesti korkeammalla värähtelevän ensisijaisen aikajanakokemuksen, toissijaiset aikajanat muutetaan täydentämään tuota kollektiivitodellisuutta ja kolmannen asteen aikajanat alkavat hajota. Portinvartijat ja verkkotyöläiset pystyvät poistamaan näitä alempia kokemuksia, koska olemme yhdistyneet korkeampiin tasoihimme ja toimimme kosmisten lakien ja jumalaisen tahdon mukaisesti.

Kytkeytyminen ensisijaiseen aikajanaan – vanhan poistaminen

Portinvartijat, verkkotyöläiset ja Lähdettä aktiivisesti palvelevat valotyöntekijät pyrkivät eliminoimaan kaiken, mikä sekaantuu orgaaniseen ylösnousemuskokemukseen (syyskuu), fokusoituen yhtenäisesti toukokuun, kesäkuun ja heinäkuun porttien aikana sekä elokuun auringonpimennyksen voimallisessa portissa (lisää siitä pian). Tämä on merkittävä vuosi, rakkaat. Pysykää uutterana.

Kulissien takainen toiminta on ollut vilkasta. Olette ehkä huomanneet valoalustoiminnan lisääntyvän muutama viikko sitten. Useita olentoja saatettiin pois planeetalta – joko sijoitettiin uudelleen tai toimitettiin ulottuvuuksiin, joissa ne eivät voi enää sekaantua tähän planeettatietoisuuden ylösnousemukseen. Emme tietenkään pysty poistamaan kaikkia negatiivisia olentoja tässä vaiheessa, kun jotkut palvelevat ihmisten voimaantumismatkaa. Voimme kuitenkin poistaa ohjelmat ja sekaantumisen ylösnousemukseen. Muistakaa, että asiat eivät ole aina, miltä näyttävät – kaikki tehdään kärsivällisyyden ja jumalaisen puolueettomuuden kera.

Tehtävämme ei ole tuomita näitä olentoja tai ohjelmia. Sen sijaan käytämme inkarnoituneen Lähteen voimaa poistaaksemme kaiken sekaantumisen planeettatietoisuuteen, ihmiskuntaan, valtakuntiin ja elementaaleihin. Tämä tehdään auttamaan toissijaisella aikajanatasolla, jolla suurin osa valotyöntekijöistä värähtelee, ja antamaan orgaanisen kokemuksen nykyisestä valotasosta. Se on jumalaisen tahdon teko ja sitä täytyy käskeä tuon värähtelyn ja puhtaan sydämen kera.

Orgaanisen aikajanakokemuksen vahvistaminen

Eräs mies kirjoitti viime viikolla, että hän osallistui ykseysmeditaatioihin ja tunsi todella olevansa osa valoheimoa. Huomatkaa: "valoheimo" ja "korkeavärähteinen heimo" ovat termejä, jotka keksin muutama vuosi sitten määrittelemään kollektiivin, joka resonoi näihin viesteihin. Luon valokoodatun astian sisältämään näiden lähetysten puhtaan aikomuksen –"siunausta rakas valoheimo" -tervehdyksestäni "rakkaudessa, valossa ja palvelussa, Sandra" -allekirjoitukseeni saakka. Koodaan ne säilyttämään palveluni jumalaisen tarkoituksen, koska muut nettisivut poimivat nämä artikkelit (en tarjoa aineistoa kenellekään).

Aktivoinnissani 1999 viestit ohjasivat minua löytämään heimoni. Mestaruudessani opin vetämään puoleeni sieluryhmiä ja tähtiperhettä. Nyt yhdistämme valoheimoksi kaikki lahjomattomat olennot, jotka ovat omistautuneet rauhaan, rakkauteen, harmoniaan ja ylösnousemukseen. Vaaditaan vain osallistumista, ja se on osa portinpitäjien uskontunnustusta: yhdistää ja voimaannuttaa kaikki olennot, jotka tavoittelevat ehdotonta rakkautta, Kristus-tietoisuutta ja ylösnousemusta.

Ensisijaisia orgaanisia aikajanoja voidaan vahvistaa – antaa niille enemmän valoa – sanoillamme, ajatuksillamme ja teoillamme. Kun aikajanajakautuminen etenee, odotuspeli menettää otteensa valotyöntekijöistä. Harmonisoidumme uuteen Maahan, 5D:hen ja ylösnousemusaikajanaan langattoman yhtenäisen lähetyksen avulla ykseysmeditaatioissa.

Henkistä voimaa rakennetaan jatkuvilla harjoituksilla, ja maailmanlaajuiset ykseysmeditaatiot ovat luoneet vahvuus-, parantumis- ja voimaantumiskentän, joka vahvistaa ylösnousevien ihmissydänten verkkoa joka viikko. Kun liityt tähän kollektiiviaikomuskenttään, nopeutat ylösnousemusta. Se on helppoa, tuntuu upealta ja on avoin kaikille.

Liity meihin näiden kolmen, puolen tunnin ikkunan aikana joka sunnuntai klo 8.11, 11:11 ja 17.11 PT tai meditoi koska tahansa sunnuntaisin tunteaksesi vaikutukset ja lisätäksesi oman energiasi tähän kollektiiviseen palveluaikomukseen.

Yhdisty ihmissydänverkkoon, Gaian kristalliytimeen, kristalliverkkoon, uusiin verkkojärjestelmiin, Solarikseen (aurinko), Suureen keskusaurinkoon ja Lähteeseen. Meditoi hiljaisuudessa, keskity Lähteen puhtaaseen ruumiillistamiseen ja maailmanrauhaan tai käytä ohjattua Kristus-valon aktivointimeditaatiota laajentumiseen (YouTube).

Tämä toiminta kouluttaa meitä yhdistymään orgaanisesti yhtenä tietoisuutena ilman tarvetta maadoittuneeseen teknologiaan. Tämä valmistelee meitä suurempiin globaaleihin yhtenäisiin palvelutehtäviin. Tuhannet osallistuvat. Kertokaa ryhmillenne, valoystävillenne ja tilaisuuksissanne, kiitos. Korkeammat ulottuvuudet pystyvät pujottamaan korkeampia taajuuksia tämän toiminnan avulla, ja aistimus on kaunis. Liity meihin!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >