HomeViestejäSandra Walter25.4.2017 - Tiedon soveltaminen viisauden saamiseksi

25.4.2017 - Tiedon soveltaminen viisauden saamiseksi

TIEDON SOVELTAMINEN VIISAUDEN SAAMISEKSI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
25.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tunteiden, karman ja traumojen alkeminen muuntaminen jumalaiseksi rakkaudeksi, voi muuttaa taakkamme suurimmiksi vahvuuksiksi. Nämä energiat tukevat epämukavuuden, epäilyjen, pelkojen, henkisen saasteen ja henkilökohtaisten uskomusjärjestelmien transformoimista harmoniaan uuden mallin kanssa. Tämä on jumalaisen itsen uuden mallin alkeminen luomisprosessi.

Eetterin uudelleenjäsentely heijastuu fyysisiin kokemuksiin

Eetterikehomme kokee transformaation ensin. Kristallirakenteiden ankkurointi kehoon tulee voimakkaammaksi, kun eetteritukokset, -taakat ja henkilökohtainen akaasia muunnetaan. Voimakkaammat fyysiset oireet kollektiivitasolla ovat merkki kollektiivisen eetteritason puhdistamisesta. Enemmän valoa pääsee sisään. Yhtenäiskentässä tapahtuu nopeutunutta muuntumista tähtiporttien asettumisena linjaan, ja aikajanajakautuminen tapahtuu.

Kosmisten tähtiporttien tarkoituksena on purkaa vääristymiä käyttämällä geometriaa, valoa ja kehittyneitä harmonioita. Kuten kaikki kokemuksemme, tämä on vain "fraktalisoitumista", heijastusta siitä, mitä tapahtuu paljon korkeammilla tietoisuustasoilla.

Eetterikenttämme järjestetään uudelleen täydentämään uutta mallia ja DNA:ta. Se toimii yhdessä verkkojen aurinkoaspektien aktivoinnin kanssa, mikä toteutettiin tätä mahdollisuutta varten. Kun planeetta tekee korjauksia aikajanojen putoamisen ja 5D:n sisäänvirtauksen vuoksi, se työntää myös kehokulkuneuvon korjaamaan itseään, koska keho kuuluu Gaiaan. Jakautuminen synnytetään mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Kuitenkin kohdatessamme voimakkaampia muutoksia, saattaa tuntua siltä, kuin hylkäisimme suoraan-kehon-läpi-suunnitelman.

Energiasta tulee voimakkaampaa ja puhtaampaa, korkeampaa fotonitaajuustasoa tai puhdasta äitienergiaa (joka synnyttää uusia luomuksia). Energia luo hedelmällisemmän maaperän uusien luomusten juurtumiselle. Kun maaperä alkaa tukea enemmän uuden Maan kärhiä, se mikä ei voi kasvaa jumalaisessa maaperässä, antautuu puhdistettavaksi tai se sijoitetaan (kitketään) paikkaan, missä se voidaan puhdistaa. Jokaisen uuden valotason myötä luojatilasi laajentuu – Kristus-tietoisuuden paljastuminen.

Kosminen tähtiportti – portinvartijamuistiinpanoja selkeyttä varten

Kun vastaanotin joulukuussa porttisiirtymiä ja tulevia valoaaltoja vuodelle 2017, minulle esiteltiin uusi verkkotyötaso. Se liittyi uuteen malliini ja niihin uusiin taitosetteihin, jotka oppisin tänä vuonna. Ensimmäinen koulutuskokeilu tapahtui joulukuussa, täsmälleen auringon massiivisen leimahduksen (ei Maata kohti) hetkellä. Purkauksia ja geomagneettimyrskyjä tapahtuu tyypillisesti porttijaksojen aikana, ja meillä on neljän vuoden fyysiset todisteet vahvistamassa sen, mitä Tiimi (ylösnousemusta palvelevat galaktiset allianssit ja Kristus-olennot) antavat. Kuitenkin tuon joulukuun tapahtuman voimakkuus ja täsmällisyys oli tarkoituksellinen osoitus seuraavan tason verkkotyöstä.

Helmikuussa Tiimi kutsui tätä päivitystä "ylennykseksi" ja käytti titteliä, jota en kerro tässä. Kristus-ruumiillistumiskokemuksestani tuli paljon voimakkaampi. Fokusoitumisesta maaliskuun päiväntasauksen aikajanamuutokseen, jota he nimittivät aikajanajakautumiseksi, tuli hallitsevaa neuvostotapaamisissa.

Kosminen tähtiportti alkoi esiintyä tajunnassani – valtava valo-, geometria- ja värähtelykenttä, jota aurinkokunta näyttää lähestyvän. Tiimi kertoi, että voimakkaita 5D-taajuuksia alkaisi levitä kollektiivitietoisuuteen päiväntasauksessa. Tämä aloittaisi aikajanojen jakautumisen konkreettisemman kokemisen. Ensimmäinen askel oli poistaa kolme alempaa aikajanavalintaa, joista kaksi oli synteettisiä, eivätkä ne sopineet yhteen ylösnousemuksen kanssa. Päiväntasausportissa on kolme vaihetta kolmen viikon kuluessa, joista jokainen on aina intensiivisempi.

Maaliskuun lopulla avasimme käytävän kosmisesta tähtiportista. Se oli voimakas kokemus minulle. Seitsemän M-luokan purkausta jotka tapahtuivat täsmälleen tuon toiminnan aikana, ovat osoitus sen tehokkuudesta. Ilmeisesti synteettiset aikajanat liittyvät jotenkin Saturnukseen. En väitä tietäväni täsmälleen, miten homma toimii. Taistelu tähtiportista Syyriassa käynnistyi muutamaa päivää myöhemmin – toinen osoitus tähtiporttien ja aikajanojen yhteydestä. Lähettäkää rakkautta ja rauhanomaista ratkaisuja kaikille tuossa porttiin liittyvässä konfliktissa, sekä täällä että aurinkokunnassamme.

Kun nuo alemmat aikajanat putosivat, jälkivaikutukset tuntuivat koko kollektiivissa. On aavemaisen hiljaisuuden ja liikkeen pysähtymisen tunnetta, kun aikajanadynamiikka järjestyy uudelleen. Kova väsymys, paikallaanolo, uneliaisuus ja päiväkausien raskauden tunne on ollut voimakasta monilla. Niillä joiden korvat soivat, monet äänet tulivat kovemmiksi, kimeämmiksi ja monimutkaisemmiksi. (Teknisesti tämä on vaikutusta harmoniataajuuksien osumisesta kiertäjähermoon, joka kietoutuu kommunikointikeskusten ympärille korvissa, niskassa, sydämessä ja solar plexukseessa).

Vakaudumme, mutta kuitenkin nämä ja muut sivuvaikutukset jatkuvat. Fyysiset vaikutukset ovat, mitä ovat. Pysytään rakkauden ja voimaantumisen polulla sanoissa, ajatuksissa ja teoissa, muistaen, miksi olemme täällä. Henkilökohtaisesti olisin huolissani, jos fyysiset aistimukset tasoittuisivat tai lakkaisivat kaikkien näiden vuosien jälkeen. Se on luonut intiimimmän suhteen kehooni ja Gaiaan.

Ensimmäiset jälkiseuraukset siitä, että vapauduttiin eetterisiteistä pudonneisiin alempiin aikajanoihin, vaikuttavat moniin sieluryhmiin. Jotkut taistelevat tiedostamatta tämän menetyksen kanssa. Se voi tehdä ihmiset ärsyyntyneiksi tai masentuneiksi. Kun rakenteet jotka tukivat tiettyjä uskomusjärjestelmiä tai todellisuuksia, poistetaan, kollektiivikokemuksena on parantumiskriisi. Jos olet tuolla polulla, pidä tauko ja käsittele tunteet. Tähän irtipäästämiseen sisältyvät jäänteet vanhasta itsestä tai uskomuksista, jotka ovat kietoutuneet noihin alempiin aikajanoihin. Saatat surra vähän vanhaa itseä. Tunne se, päästä siitä irti ja siirry eteenpäin.

Aurinkomuutokset ja DNA

Rajoittuneiden Maata kohti tulevien purkausten ja koronan massapurkausten tarkoitus oli sallia magnetosfäärin heikentyminen, jotta korkeampaa kosmista valoa voi tunkeutua sisään muuttamaan todellisuuksiamme. Tähän kaikkeen liittyy jumalainen aikataulu, ja mahdollisuudet muuttuvat maksimoimaan tämän suuren kosmisen kokeilun. Älä toivo Maahan suuntautuvia auringonpurkauksia, ole kiltti – muista harmonisoitua korkeampien ylösnousemusintressien jumalaiseen tahtoon. Niitä tapahtuu, kun niitä on tarkoitus tapahtua, eikä korkeamman valon toimitusjärjestelmä perustu tietenkään purkauksiin. Maamuutokset voimistuvat jo näiden korkeampien taajuuksien myötä, kuten kaikki muukin.

Geomagneettimyrskyviikko laukaisi erittäin voimakkaita koodeja verkoissa ja aurinkomalleissa, mikä auttaa DNA-aktivointia. Kolmastoista Kristus-säie saattaa "välkkyä", mikä saa aikaan syvempää rauhantunnetta ja ylimaallisia ruumiillistumisaistimuksia. Puhdistukset, paastot, nesteytys, elävä luomuruoka, meditointi, virtaava liikkuminen, tunnepuhdistus, luova ilmaisu, lepo ja keskittyminen rakkauteen auttavat DNA-aktivoinnissa ja eetterin uudelleenrakennuksessa. Keho ansaitsee tukesi.

Muista artikkeli auringon prismavaikutuksen muuttumisesta. Kun tulemme lähelle kosmisia tähtiportteja, jotka antavat puhtaan ylösnousemuskokemuksen, Solariksen dynamiikka muuttuu. Olemme nähneet tätä vuosikymmeniä, kun aurinko muuttui kultaisesta sävystä, platinasävyyn ja nyt kristallisempaan sävyyn. Todistamme energian vaikutuksia korkeamman ulottuvuuden olentoihin, jotka ovat samanlaisia kuin vaikutus ihmisiin ja Gaiaan.

Kun Solaris muuttuu, se muuttaa sitä tapaa, jolla korkeammat tasomme käyttävät aurinkoa heijastamaan todellisuutemme. Prisma laajenee ja sallii ylisielun heijastaa korkeamman ulottuvuuden todellisuuksia, joita koemme tällä hetkellä aikajanoina DNA:mme kautta. Jos olet harmoniassa uuden Maan hologrammiprojektion värähtelykentän ja taajuuden kanssa, jumalainen DNA:si voidaan saada takaisin ja se tukee havaintoa korkeammasta kokemuksesta.

Erilaiset värähtelyt eivät voi olla rinnakkain kovin kauan – korkeampi värähtely kirjoittaa kirjaimellisesti alemman yli, ottaa sen valtaansa. Näemme tätä tietoisuudessamme, kun ylösnousemus etenee, ja halussamme suurempaan puhtauteen, jumaluuteen ja rauhaan. Antaudumme jumalaiseen tahtoon ja kosmiseen perspektiiviin. Lopulta universaali uudelleenkirjoitus parantaa itsensä takaisin harmoniaan.

Samanaikaista toimintaa tällä hetkellä on kontrollointi- ja manipulointiohjelmien lakkaaminen – kaiken mikä pyrkii puuttumaan ihmiskunnan, valtakuntien ja elementaalien ylösnousemusprosessiin tai estämään sen. Voit kutsua tätä koska tahansa jumalaisella neutraliudella ja harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa. Monet asiat eivät ole, miltä näyttävät, kun tämä kaikki tapahtuu. On parasta pysyä tuomitsemattomana, jos päätät purkaa noita ohjelmia. Kuten aina, paketoi loukkaavat asiat pois Gaiasta ja takaisin Lähteeseen – älä heitä niitä verkkoihin tai kristalliytimeen, kiitos.

Tasapainottavaa valoa on

Korkeampaa valoa paljastuu, kun pöly laskeutuu vähän. Kevyempää autuuden, rauhan ja palautumisen tunnetta. Tämä vahvistaa korkeamman aikajanan kokemista, mikä vakauttaa fyysisen, mentaali- ja tunnetason. Muistakaa, että korkeammat maailmat valvovat valotyöntekijöiden kykyä hyväksyä ja integroida näitä 5D-valon lisäyksiä. Kun vakautamme henkilökohtaisen ja kollektiivikentän, saatamme kokea uuden nopeutumisen. Meditoi sydänkeskuksella kokeaksesi tämän lahjan.

Tämä haastava vaihe opettaa meitä harmonisoitumaan nollapisteen, puhtaan nyt-hetken kanssa. Pysy läsnä, joustavana ja avoimena korkeamman aikajanakokemuksen hyvin dynaamiselle valolle. Joinain päivinä olemme energinen ja luova, ja kuitenkin keho ja sydän haluavat vetäytyä hiljaisuuteen. Tällä uudella tietoisuudella on paljon paljastettavaa meille. Anna sen näyttää henkilökohtaisen polkusi korkeampi kehityskaari. Henkinen paljastuminen on kvanttitasoa. Kaikkien puolesta me ymmärrämme, integroimme ja avaudumme lisälaajentumiselle.

Ykseys on hyvää lääkettä

Yhtenäisyys rakentaa henkistä voimaa, ja sunnuntaimeditaatiomme luovat valtavan yhtenäiskentän tukemaan ylösnousemusta. Kaikki kutsutaan liittymään seuraamme globaaleihin ykseysmeditaatioihin. Jos teillä on ennestään ryhmämeditaatioita tai -aktiviteetteja, harkitkaa niiden siirtämistä sunnuntaille sekä tukemaan tätä yhtenäisyyttä että vahvistamaan omaa työtänne. Tehtävä on helppo ja vaikutus konkreettinen. Liittykää meihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT.

Perjantaina 28.4. klo 11 PT puhun Cari Murphyn suorassa Spiritual Talk for the Soul -sarjassa. Yksityiskohtia tästä linkistä. Keskustelemme ruumiillistumiskokemuksesta – yksi suosikkiaiheeni.

Kiitollisuus ja kärsivällisyys palvelevat meitä hyvin näissä energioissa. Olen ikuisesti kiitollinen, että olen hereillä ja koen tämän eriskummallisen ja kauniin ylösnousemusprosessin.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >