HomeViestejäSandra Walter9.2.2017 - Portinvartijat ja verkkotyöntekijät hyödyntävät pimennysikkunan

9.2.2017 - Portinvartijat ja verkkotyöntekijät hyödyntävät pimennysikkunan

PORTINVARTIJAT JA VERKKOTYÖNTEKIJÄT HYÖDYNTÄVÄT PIMENNYSIKKUNAN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Olette ehkä huomanneet dramaattisen lisääntymisen energioissa, kun tämä pimennysikkuna tuo tullessaan seuraavan aallon. Portinvartijat ja verkkotyöntekijät aktivoivat ja vapauttavat verkkojen aurinkoaspektit seuraavien viikkojen kuluessa.
 
Tämä vaikuttaa suoraan käpylisäke-aivolisäkekokonaisuuteen, DNA:han ja sydänkeskukseen, kun se avaa uuden ihmismallin koodaukset. Laajentumista, autuudentunteita ja uupumusta on odotettavissa – se on, mitä on. Pidä huolta itsestäsi ja toivota aktivointi tervetulleeksi sydän avoimena. Kehon sivuvaikutukset ovat yksi asia, kaiken sen vastaanottaminen, mitä on ulottuvilla, ja Gaian, ihmiskunnan, luonnon valtakuntien ja elementaalien auttaminen on toinen.
 
Kuten mainittiin edellisessä artikkelissa, vanhan Itsen kuolema voidaan saavuttaa, jos antaudut tälle ja sallit aktiivisesti korkeamman itsen uuden mallin tulla esiin.
 
Tämä toimii aina yhdessä ulkoisten tapahtumien kanssa – vanhojen järjestelmien kuolema. Paljon tapahtuu myös kulissien takana. Antakaa sen olla. Kaikki on uskomattoman hyvin, rakkaat. Vastuullamme on luoda ja kutsua uutta. Muutoksia tapahtuu voimaannuttamaan täysin valoheimon, joka on keskittynyt globaalien Kristus-tietoisuusmallien ruumiillistamiseen ja aktivoimiseen.
 
Ota kristallisi esiin tässä energiassa vastaanottamaan ja vahvistamaan niitä taajuuksia, joita säteilee Gaiasta ja Solariksesta. Laita kristalli-itsesi tähän energiaan, hyödynnä tämä voimakas aalto ja anna sille polttoainetta. Puhdas aikomus, puhdas palvelu. Portinvartijat ja verkkotyöntekijät, harmonisoidumme välittämään aurinkoaktivointeja. Valmistelkaa porttinne, portaalinne, paikkanne ja verkkopisteenne. Muistakaa, että puhdas sydän ja puhdas aikomus saavat aikaan Kristus-virran kulkuneuvonne läpi. Verkkotyö on intensiivistä tämän jakson aikana jumalaisimmalla mahdollisella tavalla! Portinvartijat saavat lisäpotkun tässä kuussa – tarkistakaa neuvostoiltanne ja tiimeiltänne suunta.
 
Antakaa uuden valon tehdä, mitä sen tarvitsee, kaikkien osallisten korkeimmaksi eduksi. Valotyöntekijät, meditoikaa usein ja pitäkää tilaa tämän kehittymiselle. Rakastamme teitä, siunaamme teitä ja kiitämme teitä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >