HomeViestejäSandra Walter7.2.2017 - Helmikuun portti - pimennysten hyödyntäminen, DNA ja aikajanaharmonia

7.2.2017 - Helmikuun portti - pimennysten hyödyntäminen, DNA ja aikajanaharmonia

HELMIKUUN PORTTI – PIMENNYSTEN HYÖDYNTÄMINEN, DNA JA AIKAJANAHARMONIA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Hyödynnämme helmikuun pimennysportaalit (kuunpimennys 11.2. klo 2.43 Suomen aikaa ja auringonpimennys 26.2. klo 16.58 Suomen aikaa) tukemaan valotulvaa 22.-25.2. Kaksi seuraavaa viikkoa antavat energioita hiomaan lisää niiden vanhojen järjestelmien purkamista, jotka eivät ole harmoniassa sen korkeamman kehityskaaren kanssa, jonka luovat nopeutuneet aikajanat. Kuten aina, näitä jaksoja käytetään sen henkilökohtaiseen ja globaaliin purkamiseen, mikä ei palvele korkeimpia intressejä.
 
Henkisten valintojensa haastaminen
 
Korkeampi itse yrittää ruumiillistua ylösnousemusprosessin kautta, ja nämä korkeammat perspektiivit paljastavat, mitä matkalla tarvitaan ja mikä täytyy heittää pois. Kun valotaso ja aikajanat jatkavat todellisuuksien jakamista, tämä suuri uskomusjärjestelmien lajittelu on sekä tarkoituksellista että tarpeellista tuomaan esiin puhtaan ykseystietoisuuden korkeammat todellisuudet.
 
Porttimme 22.-25.2., juuri ennen auringonpimennyksen laukaisupistettä 26.2., on valintapiste sille suuremmalle valoaallolle, jota odotetaan maaliskuun päiväntasauksen paikkeilla. Meillä on edelleen intensiivistä aikajanavaihtelua – monet ensisijaiset ja toissijaiset aikajanat sopeutuvat edelleen kollektiivivärähtelyyn. Vaikka ne jotka ovat harmoniassa mestaruuskokemuksen kanssa, vaikuttavat valtavasti kollektiivivärähtelyn nousemiseen ja tuovat nuo aikajanakokemukset kaikkien ulottuville, repeämä kokemusten välillä voi kasvaa vain tietyn suuruiseksi, ennen kuin ne jakautuvat. Tästä syystä portinvartijat ovat keskittyneet korkeampien valoneuvostojen kanssa uusien verkkojen aurinkoaspekteihin, aurinkotemppelien heräämiseen ja polkujen avaamiseen auringon läpi. Enemmän siitä pian.
 
Pimennysten ja aallon hyödyntäminen
 
Pimennysjaksot sisältävät aina vähän karmapuhdistusta. Maailman näyttämöllä tapahtuu silmiinpistävästi globaalin tason karmapuhdistusta. Aivan kuten henkilökohtaisella matkallasi, mitä intensiivisemmäksi show tulee, sitä suurempaa puhdistuminen on. Gaia on ainutlaatuinen, koska se on tottunut galaktiseen puhdistukseen ja ulottuvuusmuutoksen luomiseen ihmis-DNA:ssa, fotonivalossa ja moniulotteiseen operaatioon, joka haastaa koko ymmärryksemme (näin ollen kaikki lukuisat korkeammat valo-olennot osallistuvat).
 
Kuten tiedät, olemme mestaritason muuntajia inkarnoituneena tälle planeetalle ja otamme valtavan kuorman kollektiivilta ja Gaialta. Näille rakkaille inkarnoituneille tämä on tilaisuus siirtyä täysin uusiin luomuksiin, jotka tukevat seuraavia valotasoja. Lyhyesti sanottuna, jos et ole siirtynyt korkeamman kehityskaaren vapauteen, luovuuteen ja laajentumiseen, nyt on täydellinen kohta tehdä se tietoisesti ja hylätä vanhan ne itsen alemmat kiinnostukset, uskomukset, tavat, teot, sanat, ajatukset ja tunteet, joita korkeampi kokeminen ei energeettisesti tue.
 
Niiden jotka osallistuvat ylösnousemuksen korkeampaan kehityskaareen, on tutkittava tuolloin tämän uuden valon taustaa vasten syvällisiä valintoja henkilökohtaisen polun, palvelutyön, uuden itsen luomisen ja korkeamman itsen esiintulemisen kehityskaaresta. Kaikki työ mitä on tehty meidän saamiseksi tähän siirtymäkohtaan, on valmis (hyvin tehty, rakkaat). Nyt arvioimme uudelleen tässä uudessa valossa.
 
Monet teistä kokivat merkittävän vanhan itsen kuoleman, kun aikajana muuttui syyskuussa. Saatte edelleen syvempää ymmärrystä siitä, mitä se merkitsi henkilökohtaiselle polullenne, palvelutyöllenne, elämänvirtanne kehityskaarelle ja globaalin ylösnousemuksen korkeammalle kehityskaarelle. Suuria laupeuden ja anteeksiannon tekoja hyödynnettiin tammikuussa, jotta kollektiivi voisi saada tästä aikajanamuutoksesta helpotusta kollektiiviahdistukseen. Kun katkaiset riippuvuutesi draamaan, huoleen tai ulkoisesta murehtimiseen ja siirryt sydänpohjaiseen toimintaan, voimaantumiseen ja jumaluuteen, resonoit Kristus-aikajanojen korkeampien kehityskaarien kanssa, jotka tuovat rauhaa ja tilaisuuksia maailmanlaajuiseen jumalaiseen harmoniaan.
 
Vaikka monilta vei muutaman kuukauden oivaltaa, mitä on tapahtumassa, ja integroida tuo oivallus, siirrymme nyt eteenpäin laajempien luomusten kera tämän seuraavan sisäänvirtauksen myötä. Muistakaa, että tämä on kollektiiviponnistus, joten uneksikaa suurimmista luomuksistanne, suunnitelkaa yhteistyönne viisaasti ja päästäkää tietoisesti irti itsen vanhasta muotoilusta. Itsen uudet mallit saavat merkittävän lisäpotkun päiväntasauksessa, kuten myös Gaia.
 
Luojatietoisuus nyt-hetkessä
 
Muista, että sydän on ääretön, kun leikit mielen tason rajallisten rakenteiden kanssa. Kun taajuudet joita säteilee Gaiasta, tukevat puhdasta luojaolemusta, sinulla on vastuu siitä, miten ohjaat tuota energiaa sekä henkilökohtaiseen polkuusi ja palvelutyöhösi. Harjoita vastuullista luomista, äläkä märehdi tai pysähdy vanhan aikajanan energioihin, kun ne putoavat pois. Siirry eteenpäin selkeyden, ilon ja avoimen sydämen kera, koska hyvin paljon tulee ulottuvillemme nyt.
 
Jumalainen DNA – avaimemme ulottuvuuden vaihtamiseen
 
Energiat ovat haastavia mielelle ja tunnetasoille, koska ne vaikuttavat kollektiiviylösnousemukseen eniten. Siellä suurin osa vääristymästä tapahtuu – uskomuksissa, tunteissa, tuomitsemisessa ja ajatusmuodoissa. Ne laukaisee puhdas valo, jota tulee planeetalle ja nyt myös Gaiasta. Ajatukset ja tunteet liittyvät suoraan DNA-aktivointiin. Tiedät tämän, jos tutkit ylösnousemusta tai henkisyyttä – muutat kehokulkuneuvosi ja energiakenttiesi biologista maisemaa vastaanottaaksesi totuuden rakkaudesta. Tunnet tämän uuden valon vapauden, koska luot teitä valon sisääntulemiselle.
 
DNA on avaimemme ulottuvuuden muuttamisessa. Jotta DNA voi herätä ja yhdistyä taas eteerisesti, se ei voi sitoutua vanhoihin ajatusmuotoihin, tapoihin, riippuvuuksiin tai uskomuksiin itsestä. Tästä syystä itserakkaus, Lähteen rakkaus ja koko luomakunnan rakkaus on elintärkeää ylösnousemusprosessille ja DNA:n palauttamiselle, uudelleenaktivoimiselle ja ylösnousemiselle sisälläsi.
 
Kristallinen jumalainen ihmis-DNA on ainutlaatuinen. Meillä on pääsy puhtaaseen luojaolemukseen ja Lähteeseen. Luomme galaktisen perinnön oppimalla, opettamalla ja laittamalla esiin luomuksia, jotka ovat esimerkkejä ihmis-DNA:n hienommista kyvyistä. Kun ylösnouset, saatat nähdä spiraaleja ympärilläsi tai tulevan ylösnousemuspilariisi. Portinvartijat työskentelevät tämän kanssa tällä hetkellä (ja sunnuntain ykseysmeditaatiossa). Tee siitä tietoista ja aktiivista. Puhu DNA:llesi, aivan kuten kristallirakenteille sisälläsi. Tunne käytettävissä oleva jumalainen rakkaus ja säteile rakkautta DNA:llesi sydänkeskuksen kautta. Sydän sisältää avaimet valtakuntaan, Lähteen kipinän joka vastaanottaa ja lähettää kosmisia aurinko-Kristus-aktivointeja, aivan kuten Solaris vastaanottaa ja lähettää informaatiota ja päivityksiä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla.
 
Valo lisääntyy taas verkkojen vakautumisjakson jälkeen. Mene ulos luontoon ja aurinkoon mahdollisimman usein. Sinulle voi olla hyödyllistä käydä pitkä keskustelu Gaian kanssa. Kysy siltä, miten voit auttaa, kun se omaksuu näitä korkeampia taajuuksia. Kun seisoin neuvostossa galaktisten kanssa viime viikolla, näin upean Gaia-mallin, ja sen eetterinauhat olivat rivissä päiväntasaajan ympärillä. Se oli myös suorassa (ei akselin kallistumista), se oli ehdottomasti ojennuksessa. Tämä on edessämme, rakkaat. Nämä korkeammat aikajanat työntävät meitä ja planeettaa harmoniaan. Kun meistä tulee kykeneviä ylläpitämään tuo harmonia, pitämään valoa ja harmonisoitumaan korkeampien jumaluus-, puhtaus- ja ykseysaspektien kanssa, kutsumme esiin ylösnousemusta nyt-hetkessä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >