HomeViestejäSandra Walter23.12.2016 - Transformaatioportit - uusia todellisuuksia tulee esiin

23.12.2016 - Transformaatioportit - uusia todellisuuksia tulee esiin

TRANSFORMAATIOPORTIT – UUSIA TODELLISUUKSIA TULEE ESIIN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Tämä on voimakas tietoisuutta muuttava siirtymä, ja seuraavat kaksi viikkoa ovat hyvin voimallisia. Monet saavat jo fotonikoodien korkeampia tasoja, kun galaktiset ja korkeammat tasomme kutovat tätä valoa lempeästi ja vakaasti kollektiivitietoisuuteen puhtaiden kanavien avulla.
 
Portinvartijat ja galaktiset ovat kutsuneet ulottuvuutta ja tietoisuutta muuttavia taajuuksia, mikä vaikuttaa niihin, jotka valitsevat kristalli/Kristus/ykseystietoisuuden ruumiillistamisen. Tästä syystä monet ovat kokeneet voimakkaan puhdistumisen viime portin aikana (15.-16.12.). Kun valo iskee fyysiseen rakenteeseen kovaa (luultavimmin oikealle puolelle joka edustaa fyysisesti vanhoista patriarkaattirakenteista irtipäästämistä), se valmistelee meidät massiiviseen tulvaan, johon harmonisoidumme vuoden 2016 viimeisissä porteissa. Jatkamme näiden ylösnousemusporttien sekä verkkojen ja Gaian aurinkoaspektien avaamista. Kutsu tätä vapaasti ja lisää lupasi/aikomuksesi tähän nopeutumiseen.
 
Ruumiillistumisen nopeutuminen
 
Sain voimakkaan vision ja latauksen siitä, miten DNA luo henkilökohtaisten ja kollektiivisten aikajanojen ja todellisuuksien muuttumisen. Tähän sisältyi jakava vaikutus sekä samanaikaisia ulottuvuuskokemuksia. Kosmiseen aurinko-Kristus-ruumiillistumiseen sisältyy tietoisuus kaikista Itsen ulottuvuusaspekteista sekä jälleenyhdistyminen Lähdetietoisuuden kanssa. DNA luo sillan korkeamman ja alemman itsen välille ehdottomalla rakkaus-valovärähtelyllä. Se kykenee myös luomaan muotoon "minä olen" –olemuksen ja puhtaan Lähdetietoisuuden puhtaan kanavan, mikä on tämän ylösnousemuskokemuksen tavoite Gaialla. Säteile rakkautta Kristus-sydänkeskuksesta DNA:hasi ja koko luomakuntaan – usein.
 
Jatkuva muistutus luoda uutta, keskittyä uuteen ja siihen, mitä haluamme uuteen Maahan ja uudelle ihmiskunnalle, on toteutumassa. Ne korkeammat todellisuudet joita kanssaloimme, paljastuvat ja vastaavia uusia tietoisuustasoja esitellään. Jos olet valmis antautumaan tälle rakkaus-, valo- ja palvelutasolle, anna sen transformoida itsesi.
 
Sisäänvirtaava valotaso riippuu kristalliruumiillistumiseen käytettävissä olevista kanavista (kyky sallia korkeamman itsen ja aurinkoaspektien paljon korkeampi värähtely muodossa täysin tinkimättä, nöyrästi ja sujuvasti) sekä kollektiivikykymme vastaanottaa ja ymmärtää, mitä tapahtuu. Tämä on jumalaista toimintaa, ja kaaos alemmissa todellisuuksissa on sivuvaikutus. Tunne, kun se esittäytyy sinulle, päästä irti ja puhdista tarvittaessa ja tiedä, että vaihtoehtoja ilmentyy nopeasti, kun aikomus, magnetismi ja tuleva valo yhdistyvät luomaan ylösnousemuksen.
 
Kun ruumiillistumisvaihe nopeutuu, se laukaisee kollektiivitietoisuudessa koodeja kristallitietoisuuden nopeaan kvanttiaktivoitumiseen. Se syöttää valoa ihmissydänverkon ja Gaian paljastuvan aurinkoitsen kautta sekä laukaisee muinaiset aurinkopaikat ja uusien verkkojärjestelmien aurinkoaspektit. Lyhyesti sanottuna se paljastaa uuden Maan. Nyt fokuksenamme on olla halukas osallistumaan näiden uusien todellisuuksien ja tietoisuustasojen vastaanottamiseen ja luomiseen ja saada ne kaikkien tämän polun valitsevien ulottuville.
 
Pidä itsesi harmoniassa ja rauhallisen vastaanottamisen tilassa, koska aurinko- ja Gaia-kooditoimitus on toistuvaa mutta ennustamatonta.
 
Yhdisty aurinkoon ja Gaian uusiin verkkojärjestelmiin usein. Vuonna 2016 tehtiin hyvin paljon työtä, ja nyt tiedämme syyn. Emme ole ainoastaan valmiina, vaan myös kanssaluomme loistoa korkeampien ulottuvuuksien kanssa. Käske, määrää, pyydä ja rukoile, että korkeimpia valotasoja toimitetaan meille nyt meidän kauttamme, kaikkien osallisten korkeimmaksi eduksi. Laita kvartsisi maahan, ja valo syöksyy kristalliverkon, uuden Maan verkkojärjestelmien, ihmissydänverkon, aurinkoverkkopyörteiden ja jokaisen valotyöntekijän asettaman kristallin kautta. Joka päivä tämän sisäänvirtauksen myötä.
 
Taas kerran, tämä on pyhä transformaatiojakso 25.12.–4.1. – viimeinen porttimme luettelossa, joka annettiin viime vuonna 31.12. Kun tämä kehittyy, odota ainutlaatuisia energioita, tietoisuusmuutoksia ja kanssaluomista korkeampien ulottuvuuksien kanssa, erityisesti kosmisen jumalaäitiaspektin. Kutsu niitä sisään, hyödynnä henkistä kypsyyttäsi ja astu tähän uuteen voimaantumisvaiheeseen – nyt. Minä kunnioitan tätä jaksoa pysymällä poissa linjoilta mahdollisimman paljon ja keskittymällä porttityöhön. Mount Shasta on antanut näkyjä valtavasta valotulvasta ja pysyn hyvin läsnä voidakseni ruumiillistaan tuon olemuksen.
 
Tason nosto – ykseysmeditaatiot joulu- ja uudenvuodenpäivänä
 
Jumalaiset ulottuvuudet auttavat meitä voimakkaasti tämän vaiheen läpi. Olet ehkä huomannut upeaa valoa virtaavan meditaatioiden lopussa. Se on auttamassa nopeutumista. Lahjoita puoli tuntia arvokasta fokusoitumistasi uuden kutsumiseen. Voimakkaita aktivointeja on ulottuvillamme, kun yhdistymme sunnuntaina 25.12. ja 1.1. Pyydämme, että jokaista joka on omistautunut maailmanrauhalle ja ylösnousemukselle, osallistumaan ja ankkuroimaan/kokemaan näitä aurinko- ja kosmisia äititaajuuksia. Yksityiskohtia ja ilmainen mp3 täältä.
 
Muistutuksia sisäänvirtauksen optimoimiseen
 
– Meditoi tai ole hiljaisuudessa kahdesti päivässä auttaaksesi DNA:ta ja perustan uudelleenmallintamisessa.
 
– Lähetä rakkausvaloa aktivoidun sydämen kautta soluihin, DNA:han, energiakenttiin ja koko luomakuntaan.
 
– Avaa, laajenna ja sytytä energiakenttäsi, kehosi ja ylösnousemuspilarisi usein. Pysy auki.
 
– Auta tietoisesti kehoa integroinnissa. Tyyni, keskittynyt, levännyt ja joustava.
 
– Ota aurinkoa kenttiisi, vaikka autossa istuessa tai ikkuna auringossa.
 
– Nesteytä, käytä puhdistuksia ja paastoja auttamaan maksimivalon vastaanottamisessa.
 
– Käy kehoterapeuttisi luona. Kehomme täytyy pysyä nopeutumisen tasalla.
 
– Auta uusia verkkojärjestelmiä Gaian energialinjojen aurinkoaspektien, uusien verkkojen ja kristalliverkon aktivoinnissa, kun portinvartijat avaavat polkuja Solariksen (aurinko) läpi.
 
– Osallistu ykseysmeditaatioihin sunnuntaisin.
 
Ääretöntä siunausta meille kaikille, kun otamme vastaan tämän portin ja loistavan tuntemattoman sydän avoimena. Tunnistakaamme koko luomakunnan jumaluus tämän voimakkaan juhlajakson aikana. Siunattua joulua ja loistavaa nyt-vuotta kaikille!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >