HomeViestejäSandra Walter24.11.2016 - Kosminen alkusysäys - nopeutumisen auttaminen

24.11.2016 - Kosminen alkusysäys - nopeutumisen auttaminen

KOSMINEN ALKUSYSÄYS – NOPEUTUMISEN AUTTAMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Kosminen alkusysäysjakso on käsillä, energioiden alkaessa tänään (kiitospäivä täällä USA:ssa) ja huipentuessa 27.11. (sunnuntaina), (suom. huom. "auringon päivä" englanninkielessä). Tämä antaa lisätukea nopeutuneille aikajanoille. Avaimena on ajatusten, sanojen ja tekojen harmonia korkeamman jumaluus-, puhtaus, rakkausvalo- ja ylösnousemuskokemuksen kanssa. Tietoisuudessamme ja elämänvirrassamme tapahtuu syvällisiä muutoksia. Varmista, että kunnioitat uutta suuntaa, kun se esitellään.
 
Olen parhaillaan Mount Shastalla matkustettuani ja tehtyäni verkkotyötä kolme kuukautta. Tuntuu surrealistiselta olla taas täällä, kuin vierailisi menneisyydessä. Selvästi olen käynyt läpi useita transformaatioita matkoillani, ja tuntuu siltä, ettei matka ole vielä loppunut. Olen edelleen hyvin läsnä itseni ja matkani kanssa. Yksinkertaisuus on avain, kun näitä siirtymiä tapahtuu.
 
Kosminen alkusysäys – kollektiiviaktivointi
 
Me kaikki palveluksessa olevat portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät pääsemme ulos Gaialle vastaanottamaan tulevia aurinkokoodeja ja DNA:ta muuttavaa fotonivaloa. Keskitymme rauhaan, vakauteen ja ihmiskunnan korkeimpaan hyvään. Puhtaan valon kanavina katselemme yhdistymisemme tuloksia – puhdistus- ja paljastusenergiat voimistuvat. Tämän fotonivalon periaatteet – järjestys, harmonia ja evoluutio – leviävät kaikkeen. Anna sen puhdistaa elämänvirrastasi epäharmonia, erityisesti kun koemme suurta yhteydettömyyttä alempiin todellisuuksiin. Valintamme ovat nyt tehokkaita. Varmista, että käytät tämän alkusysäyksen kutsuaksesi puhdasta rakkausvaloa itseesi sekä Gaiaan, sen valtakuntiin ja elementteihin.
 
Kaksi eteeristä valonauhaa Gaian ympärillä saattavat näkyä visioissasi ja meditaatioissasi. Nämä ovat osa nopeutumista ja valmistelua aurinkotransformaatioon. Anna niiden olla ja tehdä työnsä.
 
Hengitä, päästä irti ja hengitä
 
Kun ahdistuksia syntyy ja häviää kollektiivissa tämän voimakkaan jakson aikana, toivon, että kaikki ovat harmoniassa todellisten korkeimpien aspektiensa kanssa. Sisäinen maailma ja ulkoinen maailma näyttävät hyvin erilaisilta. Saattaa tuntua siltä, että Luoja tarkkailee luomista. Muista, että asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät useimmista. Pidä kosminen perspektiivi tapahtumiin. Lähde on luonut ja poisluonut monia maailmoja, monia todellisuuksia, monia olentoja, planeettoja ja tähtiä. Ylösnousemuksemme on kaunis prosessi, joka arvostaa Lähteen kaikkia aspekteja silloinkin, kun jotkut luomukset hajoavat. Tuomitsemattomuus on mestaruutta. Anna rakkauden ja myötätunnon komentaa tietoisuuttasi.
 
Fokuksesi vahvistuu kovasti tämän käytävän aikana. Kutsutaanpa ylösnousemuksen kauneutta, rakkautta ja luovuutta helposti ja sujuvasti.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >