HomeViestejäSandra Walter29.10.2016 - Uuden kuun viikonloppu - anna sisäisen valon hallita

29.10.2016 - Uuden kuun viikonloppu - anna sisäisen valon hallita

UUDEN KUUN VIIKONLOPPU – ANNA SISÄISEN VALON HALLITA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä uudenkuun viikonlopussa on kyse korkeammista valinnoista.
Sekä yksilö että kollektiivi valitsee kehityksen hetki hetkeltä, valinta valinnalta.
Valo paljastaa kaiken antaakseen tilaisuuden osallistua ylösnousemukseen.
Tämä pätee Gaian kaikkiin todellisuuksiin.
Vala kollektiiviin puhdasta rakkauttasi ja tukeasi.
Kaikki on suunniteltu auttamaan sinua löytämään äänesi ja todellisen ilmaisusi.
 
***
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Valtava valkoinen hevonen valkoisen varsan kanssa vieraili unitilassani viime viikolla. Tamma pyöri ympärilläni villinä, vapaana ja iloisena. Sitten se antoi minun nostaa varsan ja suojella sitä, kun rekkoja ja ihmisiä tuli lähemmäs kiireisenä. Me kolme menimme useista ovista, ja sitten pidin varsaa sylissäni, kun se nukkui rauhallisesti (se oli hyvin pieni ja vastasyntynyt). Kokemus oli hyvin elävä, hyvin kaunis ja se sisälsi voimakkaita symboleita – ylösnousemus, kolminaisuus, Kristus-tietoisuus, vanhan poistaminen ja uuden saapuminen.
 
Sydän tarkkana viikonloppuporteissa: 29.-31.10. on tutkassa. Luo vastuullisesti, kiitos. Polariteetit voivat mennä äärimmäisyyksiin tämän jakson aikana – ole kiinnittymättä niihin. Oman äänemme ja todellisen voimamme löytämien tulee esiin voimakkaammin. Ole viisas siinä, mitä oppitunteja esitellään sinulle henkilökohtaisesti ja kollektiivin voimaantumiselle. Käytä auttamistaitojasi jakamisen/hajottamisen sijasta.
 
Uudenkuun sunnuntai sisältää taajuuksien esiintulemista – polulla oleville suuri tilaisuus löytää aito itsensä ja henkilökohtaisen matkan seuraava vaihe.
 
Olen Zionin kansallispuistossa avaamassa portteja tänä aikana (miten täydellistä). Lisää työtä Nevadassa lyhyen visiitin jälkeen Grand Canyonin pohjoisreunalle. Miten voimallinen vaihe tämä onkaan meille kaikille. Toivotan teille kaikille sitä rakkautta ja jumaluutta, jota tällä jaksolla on tarjottavana.
 
Rakkaudessa, valossa ja palveluksessa,
 
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >