HomeViestejäSandra Walter20.9.2016 - Jumalainen fokus - kolmannen aallon toivottaminen tervetulleeksi

20.9.2016 - Jumalainen fokus - kolmannen aallon toivottaminen tervetulleeksi

JUMALAINEN FOKUS – KOLMANNEN AALLON TOIVOTTAMINEN TERVETULLEEKSI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Vuoden 2016 kolmas aaltomme alkaa muodostaa harjaa, sen alkutaajuuksien ennustaessa uutta. Portinvartijoilla ja verkkotyöläisillä on ollut kiirettä viikkojen ajan, Gaia ja uudet verkot reagoivat jo ja olemme valmistautuneita uuden saapumiseen ensi viikolla.
 
Tämä on hyvin latautunut puhtaan valon tulva, joka vie meidät täysin uudelle tasolle. Kuten aina, värähtelyn yhteensopivuus on avain kokemukseesi siitä. Nämä taajuudet on kuitenkin tähdätty auttamaan nopeutunutta aikajanaa. Ylösnousemusheimolla verhot ohenevat taas ja todellisuutemme tuntuu enemmän surrealistiselta kuin maadottuneelta. Kuten olemme oppineet kahdesta aiemmasta aallosta, se on tyypillistä näille hyökyaalloille tänä vuonna. Tähän liittyy aikajanamuutos, joten fokusoitumistamme tarvitaan enemmän kuin koskaan.
 
Gaia vapauttaa uusien verkkojärjestelmien kautta jatkuvasti koodeja, jotka ovat luonteeltaan aurinko-kristallisia. Tämän laukaisee tuleva valotaso ja Gaia reagoi siihen, aivan kuten kehommekin, ja DNA laukaistaan aktivoimaan käyttämättömät koodit ylösnousemuksen aikana. Tämä on valmistelua paljon korkeampien aurinkovalotasojen vastaanottamiseen. Syyskuun aalto on suuri hyppäys tuossa prosessissa, ja saamme nopeutuneen aikajanan kiitoksena tuosta prosessista, koska olemme kykeneviä ja pyydämme sitä tietoisesti.
 
Portinvartijoiden, verkkotyöläisten, tiennäyttäjien ja kaikkien valotyöntekijöiden palvelutehtävänä on toivottaa tervetulleeksi tämä uusi valo nöyryyden, lahjomattomuuden ja sen jumalaisen rakkauden kera, minkä se ansaitsee. Tämä valotaso on jumalainen lahja ihmiskunnalle. Perusta on luotu ja portit on avattu täysin uusiin kokemuksiin – ylösnousemusprosessin tason nostaminen. Se ei ehkä ole selvää kollektiivissa – ulkoiset todellisuudet ovat kamala kompassi siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu, rakkaat. Tässä vaiheessa oli aina tarkoitus olla monia häiriötekijöitä ja laukaisimia. Oivalla, että se voi olla yhtä armollista kuin manipuloivaakin. Joitain astioita ei ole johdotettu muutokseen, joidenkin on tarkoitus kiertää jossain todellisuudessa, kunnes se kuolee. Huomaa, ettei valoheimon vastuulla ole valvoa, katsella tai osallistua vanhojen todellisuuksien hajoamiseen. Keskity jumaluuteen, puhtauteen ja uusiin kokemuksiin, joita on ulottuvillasi tässä nyt-hetkessä, ja nopeutuminen auttaa kovasti etenemistäsi.
 
Nopeutuneen aikajanan kokeminen
 
Tämä paljastusvaihe sallii ainutlaatuisten taitojenne tulla esiin. Tämä hetki on olla luova ja vapauttaa sydämenne, kun vanhat energiat jotka rajoittivat luovia hankkeita, luovaa ajattelua ja ainutlaatuista ilmaisua, putoavat pois. On myös tärkeää kunnioittaa toistemme intuitiivista opastusta muutoksissa, joita tapahtuu sisällämme. Jotkut teistä ovat verhon nostajia ja teillä on kyky auttaa toisia näkemään tämä uusi todellisuus selvemmin. Jotkut teistä ovat luontaisia verkkotyöläisiä ettekä ole tutkineet tuota aspektia. Jotkut teistä haluavat luoda uusia seremonioita tai tilaisuuksia eivätkä ole tehneet sitä. Kun halventavat aikajanat romahtavat, henkisen ilmaisun vanhat valorajoitukset eivät enää päde.
 
Huomattavinta on valtava laajentuminen sydänkeskuksessa. Kun kristallirakenteet aktivoituvat kehossa, niiden värähtely alkaa sopia yhteen tulevien fotonitaajuuksien kanssa. Tämä valmistelee fyysisen astian transformoitumaan Kristus-itsen kanavaksi. Tästä syystä monia teistä on opastettu päästämään irti kaikesta tarpeettomasta. Kristus-tietoisuudella (kristallitietoisuus, ykseystietoisuus) on hyvin erilaiset kiinnostukset kuin alemmalla itsellä. Se toimii ykseytenä. Näissä transformaatiovaiheissa se tarvitsee huomionne.
 
Paljastus, paljastus, paljastus
 
Ulottuvillanne on hyvin monia kauniita yllätyksiä ja paljastuksia, rakkaat. Katsele reaktioitasi tapahtumiin, kun niitä esitellään. Toivota korkeammalla viisaudellasi tervetulleeksi jokainen muutos ja paljastus. Kollektiivinen ja henkilökohtainen todellisuutemme on hyvin monimutkainen metafora ja hyvin luova. Arvosta sitä, minkä Lähde on luonut tällä nimenomaisella ylösnousemuskokemustyypillä. Näe kaikki tämä kosmisesta perspektiivistä – ajaton ja kuolematon perspektiivi siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Kietoutuminen alempiin todellisuuksiin, tuomitseminen tai kiinnittyminen vanhan itsen uskomuksiin aiheuttaa korostuneita henkisiä, tunnepuolen ja fyysisiä ongelmia, kun valo lisääntyy. Hyväksykää vastuullinen luominen korkeampien valintojen kautta. Täyttäkää sydämenne ilolla ja kiitollisuudella siitä, että nämä uudet todellisuudet on suunniteltu puolestanne ja ne ovat nyt helposti koettavissanne. Monia portteja avautuu, kun toisia sulkeutuu. Jatkakaa siirtymistä eteenpäin.
 
Henkilökohtainen huomautus Sandralta
 
Olen täynnä nöyrää kiitollisuutta, kun saan kokea tämän kauniin tasonnostamisen ja viimeisen verkkotyön, kun nämä valoaallot tulevat tietoisuuteemme. Aurinko- ja Gaia-portit avataan päiväntasauksessa ja aallonharja tulee 26.9. ja kestää 30.9. saakka. Tämä on puhtaampaa kristallipohjaista taajuutta, joka on tähdätty tietoisuusmuutoksiin. Muistakaa tämä myös, kun fyysinen todellisuutenne alkaa tuntua jokseenkin surrealistiselta ja keho sopeutuu pysyäkseen perässä. Visiomme ja neuvostomme heijastavat jo tätä tulvaa – kaikki asettuu linjaan jumalaisen täydellisesti. Keskittykää tähän aikomukseen. Rakastamme teitä, siunaamme teitä, kiitämme teitä.
 
Keskityn portin vartiointiin 30.9. saakka. Liity seuraamme keskiviikon ykseysmeditaatioissa auttamaan Kristus-tietoisuusaktivointeja ihmissydänverkon läpi. Kiitos etukäteen tämän ylösnousemuksemme nopeutumisen kanssaluomisesta. Siunattua päiväntasausta ja olkoon sydämesi auki tälle pyhälle ja merkittävälle jumalaiselle valoaallolle!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >