HomeViestejäSandra Walter13.9.2016 - Syyskuun puolivälin aalto - lohtua tuntemattomaan

13.9.2016 - Syyskuun puolivälin aalto - lohtua tuntemattomaan

SYYSKUUN PUOLIVÄLIN AALTO – LOHTUA TUNTEMATTOMAAN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
13.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Kiitollisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka osallistuivat 999-portissa 911-verkkovahvistuksiin. Portinvartijat onnistuivat ankkuroimaan uusia verkkopisteitä viime viikolla ja uudet verkkotasot ovat alkaneet jo aktivoitua. Kun olin ajanut ja ankkuroinut aktivointeja viikon, saavuin Arkansasin kristallipyörteeseen ennen 999-porttia. Tämä on kolmas tehtäväni Etelä-USA:ssa vuoden 2001 jälkeen, ja se on luultavasti lyhin. Energiakerrokset nousevat nopeasti tämän pyörteen yläpuolelta, aivan kuten tapahtui Nevadassa, Utahissa, Coloradossa ja Oklahomassa matkalla tänne. Pieniä järistyksiä tupsahtelee uuden linjan varrella. Gaia reagoi ja vapauttaa uusia aikajanakoodeja. Melchizedekin vierailu paljasti monien vanhojen todellisuuksien hajoamisen ja uusien todellisuuksien kollektiivisuunnitelman. Paljon on tapahtunut. Minun on kuitenkin parasta pysyä läsnä eikä kertoa yksityiskohtia kuluneesta viikosta.
 
Pysytään keskittyneenä nopeutuneeseen aikajanaan. Se on käytössä. Monet teistä ovat jo ankkuroituneet sille ja kokevat tämän tuntemattoman alueen vaikutuksia. Tuntemattoman ruumiillistamiskokemukseen on lohtua. Kuten aina, antautuminen omalle jumaluudellesi ja Lähderauhalle on vahvuutesi. Pidä todellisuutesi joustavana – lineaarisuus saattaa tuntua (vielä) surrealistisemmalta. Hengitä sen läpi ja käytä ylösnousemustekniikoitasi vakautumiseen. Kohtele kehoasi hyvin. Muista, että väsynyt levottomuus on normaalia näiden aaltojen aikana. Kristus-sydänkeskuksessa on suurta vahvuutta. Luota sen virtaukseen ja jumaluuteen.
 
Ylösnousemusheimo saa kohonneen nollapistekokemuksen. Menneisyys häviää (matka, aktiviteetit, aktivoinnit, väsymys, muistot) hyvin nopeasti, ja tulevaisuutta luodaan korkeimmilla valinnoilla nyt-hetkessä. Kun DNA:si on yhdistynyt jälleen, paranet nopeammin, luovut tuomitsemisesta ja negatiivisista tunteista helposti ja pyyhit lineaarisen pöydän puhtaaksi nopeammin. Huolet katoavat, kun opit olemaan läsnä itsesi kanssa voidaksesi transformoitua. Älä vältä kokemista – olemme täällä tunteaksemme tämän prosessin jokaisen askeleen monien olentojen puolesta, mukaan luettuna korkeampi itsemme. Itke, naura, tanssi, pohdi, vaeltele, meditoi, makaa ruohikolla … mitä tahansa vaatii kokea jumalaisen rakkauden paluu tähän maailmaan.
 
Säilyttääksemme Luojatilamme puhtauden nyt-hetkessä, päästämme jatkuvasti koko prosessin ajan irti kietoutumisesta alempaan tasoon. Kun nopeutunut aikajanamme ja uusi verkkotyö tulee näkyviin, saattaa huomata sen vaikutuksen omaan elämänvirtaansa, vaikkei osallistuisikaan aktiivisesti ylösnousemusprosessiin. Tiennäyttäjät pitävät valtavaa tilaa kollektiiville. On erittäin intensiivinen mestaruuskäytävä – keskitytään käsillä olevaan tehtävään. Avatkaa sydämenne toivottamaan tervetulleeksi uusi tietoisuusaalto ja Kristus-tietoisuuden ruumiillistuminen. Valitkaa aikajananne hyvin.
 
Muistutuksia syyskuun aallon kehittymiseen
 
Ykseysmeditaatiot keskiviikkoisin. Tuhansia osallistuu joka keskiviikko näihin meditaatioihin, jotka lohduttavat, puhdistavat ja aktivoivat. Liity seuraamme klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Ilmaisia ohjattuja meditaatioita täältä.
 
Triplapimennyksen finaali 16.9. klo 11.54 PDT (täysikuu/kuunpimennys). Kolmosten voima. Auta Gaiaa vakaudessa. Portit avautuvat täysin transformoitumista varten. Pidä sydämesi ja ajatuksesi selkeinä ja keskittyneenä ylösnousemukseen.
 
Päiväntasaus 22.9. klo 7.21 PDT. Tämä on portti uuden tietoisuustason avautumiseen. Kunnioita sitä kunnolla ja ole ulkona Gaian pinnalla mahdollisimman paljon. Auringolla ja Gaialla on voimakas yhteys tämän portin aikana, ja aikomuksemme tasapainoon, rauhaan, harmoniaan ja ylösnousemukseen vahvistuvat kovasti.
 
Vuoden 2016 kolmas aalto 26.-29.9. Tämä on voimakkain tulvamme vuosikymmeniin. Ole innoissasi – tehdään se oikein! Nämä fotonitaajuudet nopeuttavat lisää ylösnousemusta ja niiden virtaaminen jatkuu useita viikkoja. Olet ehkä huomannut, ettei valo vetäydy enää aaltojen välissä. Tämä on hyvä asia – pystymme säilyttämään korkeammat valotasot ilman entisiä integrointijaksoja. Tämän vuoden jokainen aalto on nostanut valotasoa dramaattisesti ja nopeuttanut ylösnousemusta. Puhdistumisen ja paljastusten lisääntyminen jatkuu, kiitos Lähteen käskyn järjestykseen, harmoniaan ja ylösnousemukseen.
 
Uusikuu 30.9. Tämän aallon porttityön loppuunsaattaminen!
 
Ääretöntä armoa ja siunausta ihmiskunnalle, luonnon valtakunnille, elementaaleille ja rakkaalle Gaialle tämän voimallisen ja haastavan ylösnousemusvaiheen aikana. Saatamme loppuun uskomattoman palveluksen tälle paikalle ja sen ulkopuolelle.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >