HomeViestejäSandra Walter29.8.2016 - Nopeutuminen ja auringonpimennys - valinnan tekeminen

29.8.2016 - Nopeutuminen ja auringonpimennys - valinnan tekeminen

NOPEUTUMINEN JA AURINGONPIMENNYS – VALINNAN TEKEMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Monet ovat kysyneet tulevasta aikajanamuutoksesta ja ihmetelleet, pystyykö valoheimo käsittelemään nopeutumisen, koska oireet ovat olleet jokseenkin voimakkaita tänä vuonna. Tarkastellaanpa muutama asiaa selkeyden vuoksi.
 
Nopeutuminen tapahtuu valinnastamme riippumatta. Evoluutio on evoluutiota. Saamme kolmannen fotonivaloaallon syyskuussa – kolmas aaltosarjassa tarkoitettiin valmistelemaan meidät voimakkaaseen maailmanlaajuiseen muutokseen 2017. Ensimmäinen aalto oli joulu-tammikuussa, toinen huhti-toukokuussa ja kolmas tulee syyskuussa. Kaikki nämä aallot keskittyvät vahvistamaan tietoisuusmuutosta ja ylösnousemusta. Tämä on luonnollinen evoluutiovoima, joka on käynnissä. Miten siunattuja olemmekaan ollessamme inkarnoituneena tämän kiehtovan jakson aikana.
 
Aikajanat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja kollektiiviseksi kokemukseksemme ja äärettömiä mahdollisuuksia henkilökohtaisiin kokemuksiimme. Olet oma universumisi, kuitenkin osallistuessasi planeetan kollektiivitietoisuuteen, kollektiivikokemus antaa rajat luomisellesi tuossa kollektiivissa.
 
Korkeammalla värähtelevä kollektiivi (ne joilla on 5D-12D-koodit ja taajuudet kentässään) luo kvanttidynamiikan, joka nostaa muun kollektiivin (heräämättömät, salaliittoon heränneet, kaikki jotka eivät osallistu ylösnousemukseen sydäntasolla – ei tuomitsemista, he loivat tasapainon ja tarvitsivat haasteita joksikin aikaa tässä prosessissa) kvanttifysiikan ja jumalaisen rakkauden (taajuus jolle tämä universumi on rakennettu) lakien mukaan.
 
Kun ihmiskollektiivin värähtelytaso ja valo-osuus nousee eksponentiaalisesti, tulee tilaisuuksia nopeutuneisiin aikajanoihin. Tätä on tapahtunut koko Siirtymän ajan. Tyypillisesti valotyöntekijät, portinvartijat ja verkkotyöntekijät tekevät yhteistyötä korkeampien maailmojen kanssa, näiden korkeimpien mahdollisten kokemusten toivottamiseksi tervetulleeksi ihmiskunnalle, Gaialle, luonnon valtakunnille ja elementaaleille. Tuleva fotonivalo on kuitenkin ottanut uuden tason, voimakkaamman tulosorientoituneen piirteen, kun lähestymme kriittistä käännekohtaa ensi vuonna.
 
Riippumatta kollektiivisista aikomuksistamme ennen tämän aallon saapumista syyskuussa, tapahtuu nopeutuminen. Tuo polku oli jo ennalta määrätty, jos toteuttaisimme ylösnousemusaikajanan ennen vuotta 2012. Meillä on nyt tilaisuus kutsua – tietoisesti, aikomuksillamme ja teoillamme – aikajanaa, joka antaa voimistuneen ruumiillistumiskokemuksen korkeavärähteiselle kollektiiville, Kristus-kokemuksia niille joilla niitä ei ole vielä ollut (keskikohdan värähtelytaso), siirtymisen henkiseen paljastumiseen niille joiden pakkomielteenä on geopoliittinen salaliitto, ja lisäheräämistä niille jotka ovat olleet unessa. Nopeutunutta paljastumista, läpinäkyvyyttä ja taloudellisten muutosten nopeutumista sekä maailmanlaajuista siirtymistä terveyteen, hyvinvointiin ja nopeutuneisiin maailmanrauharatkaisuihin. Lyhyesti sanottuna, se vapauttaa kollektiivin pitkäkestoisemmalta polulta vapaisiin muutoksiin, johdon läpinäkyvyyteen ja henkiseen paljastumiseen.
 
Lineaarisin termein, valitsemme merkittävän nopeutumisen ensi vuodelle saadaksemme maksimivaikutuksen vuoden 2017 muutoksesta tai hitaan kehityksen vuosikymmenten aikana keski- ja alatason värähtelykollektiiville. Korkeavärähteinen heimo – ne jotka ovat osallistuneet ylösnousemukseen ja keskittyvät siihen – saa ainutlaatuisen laajentumisen Kristus-tietoisuuteen, alemmasta värähtelystä ja kollektiivin aikajanavalinnasta riippumatta. Tämä on vääjäämätöntä eikä siihen voi puuttua, paitsi henkilökohtaisella valinnalla.
 
Sen sijaan että nähdään tämä nopeutuminen pahentuneina fyysisinä oireina tai maanmuutoksina tai muuna vanhana valohuolena, siirretäänpä fokuksemme tietoisuuteen. Tietysti keho sopeutuu mukautuakseen uuteen valotasoon. Tätä tapahtuu, kun kehitymme korkeammaksi olennoksi yhdessä inkarnaatiossa. Tietysti Gaia reagoi tulevaan valoon. Alempi todellisuus hajoaa. Saattaa olla epämukavaa olla uninen, värisevä, epämiellyttävän tuntuinen, väsynyt ja pingottunut, poissaoleva tai pakotettu puhumaan suoraan tai muuttamaan elämäntyyliä sopeutuakseen todelliseen itseensä. Kuitenkin vapaaehtoisille tässä suuressa ulottuvuusmuutoskokeilussa se on, mitä on. Korkeampi fokus on henkisessä paljastumisessa – sen paljastumisessa keitä todellisuudessa olemme ja mikä tätä planeettaa valmistellaan vastaanottamaan.
 
Ihmiset kysyvät, milloin epämukavuus loppuu. Lyhyesti sanottuna, se muuttuu, kun ruumiillistamme kristallitietoisuuden ja saavutamme jatkuvan ja horjumattoman yhteyden korkeampaan itseemme. Vaaditaan vain pieni prosenttiosuus täydellisiä ruumiillistumisia vaikuttamaan suuresti ihmisten kollektiiviseen sydänverkkoon ja Gaiaan. Olemme melkein siinä ja kykeneviä kutsumaan esiin ylösnousemuksen rauhan, tasapainon, harmonian ja parantumisen nyt-hetkessä jumalaisena kanssaluomuksenamme.
 
Nopeutuminen = vastuu
 
Tuleva auringonpimennys keskiviikkoiltana/torstaiaamuna (1.9. klo 2.04 PT) on seuraava porttitilaisuutemme toivottaa tervetulleeksi nopeutunut aikajana. Auringonpimennykset ovat yksiä voimakkaimpia portaaleja nopeutumisellemme. Ottakaamme vastaan tämä valo ja auttakaamme Gaiaa uuden nopeutuneen aikajanan kutsumisessa (jos se on sydämesi valinta). Monet teistä ovat valinneet tämän jo mielen tasolla. Varmistakaa, että tämä tehdään sydäntasolla ja se heijastuu sisäisiin toimiin, ajatuksiin, tunteisiin ja ydintotuuteen. Jos tämä päätös tehdään sydämestä kaikkien osallisten korkeimmaksi hyväksi, saat merkittävän henkilökohtaisen nopeutumisen tämän pimennyksen aikana. Salli intuitiivisen valotyöntekijäitsesi opastaa toimintaasi tällä viikolla. Se sisältää voimakkaita muutosenergioita, jotka nostavat tietoisuutesi loksahtamaan korkeampiin ylösnousemusaikajanoihin.
 
Muista:
 
Tämä jakso on pyhä. Kunnioita itseäsi ja toisia sinä rakastettuna ihmisylösnousemuskollektiivina, joka olemme. Tarkastele aiemmassa artikkelissa annettuja porttipäiviä ja toivota tervetulleeksi todellinen sydämesi valinta.
 
Läpinäkyvyys ja paljastuminen on globaali kehitys. Jokaisen sydämen ja mielen täytyy puhdistua. Paljastukset vaikuttavat kaikkiin, ei vain "pahoihin poikiin" – ja voit nopeuttaa sitä kaikkea omalla läpinäkyvyydelläsi ja paljastumisellasi. Ilmaise kaikkea, mitä on sydämessäsi, ja kollektiivi heijastaa sitä. Erityisesti jos valitsee tietoisesti nopeutumisen, täytyy olla harmoniassa, jotta se kehittyy helposti ja sujuvasti.
 
Voimistumista tapahtuu kolmannen aallon myötä, riippumatta siitä korkeammasta nopeutuneesta aikajanasta, joka toteutuu. Se voi tuntua tapahtuvan jo – kyse on vain aallon rakentumisesta ja tulemisesta tietoisuuteemme. Jos päätät osallistua nopeutumisvalintaan, tee se ja osoita tuota puhtautta ja jumaluutta ennen auringonpimennystä.
 
Oz-Ark -kristallipyörteeseen
 
Siunausta ja kiitollisuutta kaikilla, jotka lähettävät tukiviestejä tulevaa matkaani varten – niitä arvostetaan kovasti. Viikon kulkeminen näiden energioiden keskellä on sekä haastavaa että täydellistä. Matkasuunnitelmassani on matkan varrella merkittävää työtä Nevadassa, Utahissa, Coloradossa ja Oklahomassa. Joitain upeita syrjäisiä ja pyhiä paikkoja, joitain eriskummallisia ikivanhoja energioita puhdistettavana ja muutama yllätys. Olen poissa linjoilta ja keskityn työhön – kuitenkin kuvia ja nopeita päivityksiä voidaan postata Facebookiin ja Twitteriin matkan jakamiseksi.
 
Mennäänpä kaikki syvälle sydämeemme, puhdistetaan tunnekiinnikkeet tuntemattoman tutkimiseksi, hyväksytään nopeutumisvalintamme ilon ja rehellisyyden kera ja osoitetaan voimakkaan Lähdesuuntautuneen sisäisen kompassin rauhaa. Rentoudu tuntemattomaan, tee siitä uusi normisi. Yhdisty valoheimoon keskiviikkona Kristus-ykseysmeditaatioihin. Ne auttavat todella uusissa aikajanoissa, joita esittäytyy. Kaikki on uskomattoman hyvin, rakkaat.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >