HomeViestejäSandra Walter18.8.2016 - Valmistautuminen kolmanteen aaltoon ja aikajanamuutokseen

18.8.2016 - Valmistautuminen kolmanteen aaltoon ja aikajanamuutokseen

VALMISTAUTUMINEN KOLMANTEEN AALTOON JA AIKAJANAMUUTOKSEEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Vuoden 2016 kolmas aaltomme on erittäin merkittävä ylösnousemusprosessillemme. Valoälykkyys antaa meille paljon tätä nimenomaista porttia varten. Tässä on yksityiskohtia.
 
Aikajanamuutos: Muutaman kuukauden Älykkyys on muistuttanut meitä aikajanamahdollisuudesta, joka on ulottuvilla syyskuussa. Voimakkain valoaalto vuosikymmeniin on tulossa maailmaamme, ja se tuo sisään tekemiämme ennakkosopimuksia, valinnan tekemiseksi nopeutumisen tai vakaan kehityksen välillä.
 
Näitä kollektiivisia aikajanajakoja on tapahtunut useita kertoa tämän siirtymän aikana. Tyypillisesti nämä päätökset ovat portinvartijoiden ja galaktisten käsissä – tarkastelemme, miten kollektiivi pärjää ja mitä se pystyy käsittelemään, ja sopeudutaan sen mukaisesti. Nyt kuin on hyvin monia heränneitä ja hyvin monia ylösnousemusharjoituksiin ja sydänpohjaisiin malleihin osallistuvia, nopeutuminen voi olla dramaattisempaa. Täytyy kuitenkin olla korkeavärähteisen heimon tietoinen valinta nopeuttaa ylösnousemusaikajanoja. Meidän täytyy valita, ennen kuin aalto tulee syyskuussa, koska valo koodataan asianmukaisesti valitsemamme kokemuksen mukaan.
 
Portinvartijana ja tämän älykkyyden yhteishenkilönä, pyydän kaikkia valitsemaan kokemuksensa viisaasti, koska seuraava aalto edustaa myös aikajanajakoa – ylösnousemuskokemusten jakautumista. Meillä on aina ainutlaatuisia omia kokemuksia tässä maailmassa, koska olemme inkarnoitunut luoja. Esitellään kuitenkin jakautuminen, ja meillä on tilaisuus siirtää kaikki laajentuneeseen ja korostuneeseen kokemukseen jumalaisesta rakkaudesta, kun ylösnousemus kehittyy Gaialla.
 
Aikajanamahdollisuuksia on lukuisia. Kuitenkin silloin tällöin meillä on tässä siirtymässä laukaisinpisteitä, joissa korkeamman värähtelyn aikajanoja esitellään kollektiivisesti valittavaksi. Jokaisella on lukuisia mahdollisuuksia kehittyä, kuitenkin pääkokemuksia kuvataan alla.
 
Syyskuun porteissa esitellään kaksi pääaikajanamahdollisuutta:
 
1. Nopeutunut Kristus-ylösnousemusaikajana, joka kiihdyttää prosessia ja valmistelee suuremman määrän sieluja vuoden 2017 ulottuvuusmuutokseen. Tähän sisältyy nopeutunut puhdistuminen, täydellinen (maan ulkopuolisen elämän) paljastuminen ja voimistuneet ylösnousemuskokemukset niillä, jotka osallistuvat ylösnousemukseen.
 
2. Ylösnousemusaikajana (kaikki ovat ylösnousemusaikajanoja tässä kohtaa), joka sallii vakaan kollektiivisen kehityksen (hitaampi tahti, vähemmän jumalaista väliintuloa). Tämä voi olla turhauttavaa monille heränneille, kuitenkin hyvä oppimistyökalu kärsivällisyydessä ja kollektiivisessa toiminnassa.
 
Porteissa, kuten aikajanoissakin, on aina ollut kyse mahdollisuuksista – tilaisuuksia meille kiihdyttää/nostaa tasoa tai pitää vakaa tahti siirtymässä. Monien heränneiden valotyöntekijöiden tietoinen toiminta on jatkuvasti kohottanut kollektiivin tasoa välillisesti ja nostanut rimaa porttityöllä, verkkotyöllä ja jatkuvilla henkilökohtaisilla ja maailmanlaajuisilla sydänpohjaisilla ylösnousemusharjoituksilla. Vuoden 2016 kaksi ensimmäistä aaltoa sai monet valotyöntekijät pois tasapainosta, ja monet ovat uppoutuneet omaan fyysiseen kokemukseensa. Jos aikomuksesi on ykseystietoisuus, on aika yhdistyä jälleen ihmisten kanssa niin, kuin pystyt, ja levittää rakkausvaloa, jonka mestari olet. Tee tämä harmoniassa uuden valon kanssa – vanhojen valoluomistapojen toistaminen tuntuu hulluudelta.
 
Miten valitaan korkeampi nopeutunut aikajana kaikille:
 
- Harmonisoi kaikki sanasi, tekosi, toimesi ja ajatuksesi rakkauden kanssa. Opi tämä Uusi ja harjoita sitä joka hetki.
 
- Tee taas ylösnousemusharjoituksiasi ja pidä sielu-henki-muoto-kolminaisuus täysin kytkettynä Kristus-ruumiillistumaansa.
 
- Vältä tunteiden sotkemista alemman aikajanan toimiin (media, politiikka, talousongelmat, tunnelaukaisijat jne.). Välitä, mutta älä kanna.
 
- Galaktisen neuvoston jäsenet: tuo tämä esiin tapaamisissasi, neuvottele sopimuksesi harmoniaan tämän nopeutumisen kanssa, kokoa tiimisi ja pyydä sen täyttä tukea nopeutuneelle aikajanalle. (Huomaa, kuka vastustaa – se voi kertoa paljon.)
 
- Mene ulos ja luo Gaian ja kanssaihmistesi kanssa. Kutsu nopeutuneen aikajanan paljastumista. Tämä on portinvartijaharjoitus siihen, kun aikajanajakautuminen esitellään. Kutsu korkeampaa todellisuutta paljastamaan itsensä kaikille. Se on jo mahdollisuutena – nyt "valomaadoitamme" sen tähän todellisuuteen luomuksillamme.
 
- Käytä kristallejasi, meditoi, tanssi, laula, soinnuta, luo, avaa Kristus-portaalisi, avaa DNA:si, puhdista maa ja verkot, valaise tätä planeettaa ja ihmisten sydänverkkoa päivittäin. Jos kutsutaan matkustamaan tai työstämään tiettyä aluetta ennen aaltoa, ota tuosta kutsusta vaari.
 
- Pohdiskele korkeampaa kokemusta: miltä tuntuu ja mitä teet nopeutuneella matkalla? Tarkastele toimiasi, tunteistasi ja ajatuksiasi ja harmonisoi ne tuon todellisuuden kanssa.
 
- Puhu totuuttasi ja ole ystävällinen kaikille. Se on erittäin latautunut kohta, kun tämä aalto saapuu. Seiso mestaruudessasi sinä täysivaltaisena, nöyränä ja siunattuna olentona, joka olet. Pysy keskuksessasi ja erossa alemman tason sotkuista – ei tuomitsemista, ei epäilyä, ei pelkoa.
 
Suuri määrä sydänaktivointia on käytettävissä. Ilmassa on innostusta. Korkeammat maailmat siunaavat meitä – kuitenkin niiden joilla on aspekteja muodossa, täytyy tehdä tämä kollektiivinen aikajanavalinta.
 
Triplapimennysportaalit: Kolme pimennysportaalia 18.8. (kuu), 1.9. (aurinko) ja 16.9. (kuu) auttaa tuomaan nämä kollektiivitietoisuutta muuttavat energiat sisään. Kohtele niitä porttisisäänvirtauksina, avaa portaalisi ja avaudu vastaanottamaan. Gaia valvoo tietoisesti ajatuksiasi, luomuksiasi ja tunteitasi ja reagoi niihin. Näytä sille, mitä haluamme, ja pyydä sitä (sanallisesti, käytä ääntäsi) vapauttamaan koodit ja taajuudet nostamaan heimon tasoa ja antamaan nopeutuneen kokemuksen.
 
9.-11.9. alkuaalto: Kolmas aalto alkaa tihkua sisään 9.-11.9. Useimmat teistä voivat tuntea sen rakentuvan jo – se vaikuttaa jo aurinkoon voimakkailla taajuuksillaan. Aurinkoplasmaan vaikutetaan kovasti, mikä vaikuttaa Gaian magnetismiin ja aktivoi (hyvin) muinaisia koodeja ulottuvuusvaihdosta varten. Tämä on iso työntö nopeutuneeseen ylösnousemusaikajanaan. Sitä ei tapahdu ilman komentoamme, aikomustamme ja kykyämme ryhtyä (välittömästi) toimeen siirtymän luomiseksi.
 
Päiväntasaus 22.9.: Päiväntasaus on 22.9. Tämä on portti uudelle tietoisuustasolle. Kunnioita sitä asianmukaisesti – ole ulkona Gaian pinnalla mahdollisimman paljon. Auringolla ja Gaialla on vahva side tämän portin aikana, ja aikomuksiamme tasapainoon, rauhaan, harmoniaan ja ylösnousemukseen vahvistetaan kovasti.
 
26.-29.9. vuoden 2016 kolmas aaltomme: Tämä on voimakkain sisäänvirtauksemme vuosikymmeniin. Ole innostunut – tehdään se oikein! Nämä fotonitaajuudet kiihdyttävät lisää ylösnousemustoimintaa ja niiden virtaaminen jatkuu useita viikkoja. Olet ehkä huomannut, ettei valo vetäydy enää aaltojen välillä. Tämä on hyvä asia – pystymme säilyttämään korkeammat valotasot ilman entisiä integrointijaksoja. Jokainen tämän vuoden aalto on nostanut valotasoa dramaattisesti ja kiihdyttänyt ylösnousemusta. Puhdistuminen ja paljastukset jatkuvat kunnioittaen Lähteen käskyä järjestykseen, harmoniaan ja ylösnousemukseen.
 
Tämän aallon iskemiseen mennessä olemme kollektiivisesti valinneet nopeutumismahdollisuuden. Minusta tuntuu, että kykenemme kokemaan nopeutumisen ilman liiallista pakkoa tai ainakin olemme valmistautuneet auttamaan kollektiivia asiaankuuluvasti. Sydänpohjaisella ilmaisulla, rauhan Kristus-tilan ruumiillistaen, on valtava voima, kun tämä kehittyy. Monet kokevat jumalaisen rakkauden kristallitason neutraloivan vaikutuksen. Luotan, että valoheimo kulkee tämän kohdan läpi vaivattomasti ja sujuvasti.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >