HomeViestejäSandra Walter29.7.2016 - Aikajanamuutos - vuoden 2016 kolmas aalto

29.7.2016 - Aikajanamuutos - vuoden 2016 kolmas aalto

AIKAJANAMUUTOS – VUODEN 2016 KOLMAS AALTO
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Syyskuun aallon, vuoden 2016 kolmannen voimistumisen, energioita tulee jo. Kertauksen vuoksi, ensimmäinen aalto (joulukuun loppu – tammikuu) oli tähdätty hävittämään ne toistuvat ohjelmat, jotka puuttuivat ihmishavaintoon tietoisuusmuutoksesta. Nämä ohjelmat jotka saivat ihmiset jatkamaan samojen asioiden tekemistä, samojen ajatusten ajattelemista ja samojen uskomusten toistamista, purettiin. Kuten aina, kollektiivi luo vanhoja kuvioita uudestaan tavanomaisesti, joten lineaarisen aikakokemuksemme vuoksi siinä välillä on viive, mitä tapahtuu ja mitä kollektiivi pystyy havaitsemaan. Ihmisiksi inkarnoituneella Luojalla on vapaa tahto ja voimakas DNA ja he kykenevät luomaan kollektiivisesti todellisuuksia.
 
Toinen aalto (maalis – huhtikuussa) oli tähdätty varjoon – vähemmän mairitteleviin olentoihin, ohjelmiin, ajatusmuotoihin, tunteisiin ja uskomuksiin, jotka ovat syvälle juurtuneena kollektiivialitajuntaan. Tämä valotaso oli (ja on) vähän kiduttava epäharmonisille olennoille, sekä ihmisille että ei-ihmisille. Monet valotyöntekijät tuntevat vaikutukset tästä epäharmonian maailmanlaajuisesta puhdistamisesta, sillä ne koskevat jokaista olentoa tällä planeetalla. Kiveäkään ei jätetä kääntämättä ulottuvuusmuutoksessa. On kiitollisuutta niitä valotyöntekijöitä kohtaan, joilla oli visio ja intuitio valmistella tähän vaiheeseen. Sinulla on työkalut, myötätuntoa ja ymmärrystä seistä omassa voimassasi riippumatta siitä, miten vaikeaksi tulee katsoa ja kokea tätä kollektiivitietoisuuden puhdistamista.
 
Muista, että näiden aaltojen syvällinen tarkoitus on valmistella ja laukaista meidät uuteen. Nämä energiat ovat fotonivalon puhtaampaa taajuutta – taajuuksia joita koetaan tyypillisesti korkeammissa todellisuuksissa. Todellisuudet perustuvat värähtelykaistoihin. Värähtelysi määrää ulkoisesti heijastetun todellisuuden – henkilökohtaisen sekä kollektiivitodellisuuden. (Värähtely = värähtely.) Fotonivalo jonka tarkoitus on hävittää ne kaistat, jotka eivät enää palvele jumalaista tahtoa (universaali uudelleenkirjoittaminen), jatkaa tunkeutumistaan aurinkokuntaamme, Gaiaan ja yksilötietoisuuteen.
 
Raportti etenemisestämme: korkeammat maailmat haluavat yhteyttäsi
 
Kehosi yrittää pitää valtavaa tietoisuutta pikkuruisessa muodossa. Se voi olla tuskallista, epämukavaa, väsyttävää, stimuloivaa … mitä tahansa tarvitaan tämän uuden valotason ankkuroimiseksi kollektiivitietoisuuteen. Tästä syystä tehtiin paljon valmistelua kehon puhdistamiseksi ja päivittämiseksi ja auttamaan sitä kristallitransformaatiossa. Pidä kehokulkuneuvosi puhtaana ja liikkuvana, tähän uuteen valovirtaan kulkevana.
 
Muista raportoida kaikki vaikutukset korkeammille tasoillesi. Jokailtainen keskustelu tiimisi kanssa ja tarkastelu taaksepäin auttavat unitilan muutoksissa (tämä on toiminut vuosia hyvin minulla, kokeile sitä). Muistutus, että teitä valvotaan yksilönä ja kollektiivisesti. Valitukset ulkoisesta todellisuudesta tai sisäisistä oireista hidastavat kollektiiviprosessia. Olemme täysin kykeneviä tähän evoluutioon, rakkaat. Kun ruumiillistuminen ja yhteys voimistuu (tai alkaa) monilla, energiakenttien sekoittuminen voi saada tuntumaan, että keho sähköistyy, räjähtää, on autuas tai sitä ei ole.
 
Jotkut tuntevat, ettei heitä kuulla, he ovat eristyneitä tai yksin tällä matkalla. Jättäkää nuo erillisyyskäsitykset taaksenne, rakkaat. Uusi kokemus on vieras alemmille tasoille (mieli, ego, tunteet). Olkaa niille vanhempi ja kouluttakaa niitä olemaan kärsivällinen transformaatiossa. Korkeammat tiimit kuulevat kaiken, rakkaat. Kaikki tunteenne, ajatuksenne ja sananne menevät sen kollektiiviseen selvittämiseen, kuka voi käsitellä mitä ja milloin. Jos siis haluamme sen täyden nopeutumisen, joka on ulottuvilla näiden aaltojen myötä, meidän on oltava ihmismestareita – nyt. Se ei ole kontrolloiva paikka, se on armon, myötätunnon ja tiennäyttäjäroolin hyväksymisen paikka.
 
Myös tämän voimakkaan sisäisen kuumuuden, sähköistymistunteiden, kiertäjähermon aktivoinnin (artikkeli siitä pian) ja uusien rauhasten kehittymisen myötä tämän siirtymän käsittelemiseksi, haluamme ehdottomasti armoa. Luojahengitys: hengitämme sisään ja ulos rauhaa voidaksemme tasapainottaa syvää levottomuutta, joka kuohuu maailman väestössä.
 
Elokuu – inventoi terveys, valotyö ja luovuus
 
Kolmas aaltomme alkaa jo tulla. Värähtely-yhteensopivuus tulee selvemmäksi, kun korkeavärähteinen heimo ankkuroi vapaustaajuuksia. Olet tuntenut tämän jonkin aikaa – vapaus, loppuunsaattaminen ja alemman todellisuuden vähittäinen irtipäästäminen. Ja kuitenkin henkesi jatkaa laajentumista kehokulkuneuvoon. Näin ollen termi "ruumiillistuminen". Päästä valo sisään ja anna korkeamman itsen astua esiin. Ota mahdollisimman paljon vapautta rutiineista – sinun täytyy pelata hetkessä tämän uuden valotason kanssa.
 
Moniulotteinen tietoisuus voimistuu elokuussa selkeyden, suunnan ja luovuuden kera edellisen aallon puhdistumisen jälkeen. Käytä oppimaasi, älä ole piittaamatta uudesta suunnasta. Monet teistä muuttavat, kulkevat ja matkustavat valmistautumiseksi syyskuun aaltoon. Käytä tämän vaiheen liikevoimaa siirtyäksesi eteenpäin ja astuaksesi pois vanhasta itsestä. Astut pois taas yhdeltä vanhan todellisuuden tasolta. Vastustaminen voi tuoda masennusta, hämmennystä ja epäharmoniaa kehoon. Seuraa korkeamman itsen opastusta ja luota sydämeesi, kun se yhdistyy Kristus-tietoisuustilaan. Huomaa suurempi aidon itsen tunne. Hymyile, hengitä – kaikki on hyvin.
 
Alempi värähtely on, mitä on – anna sen saada kokemuksensa. Sillä mitä tapahtuu alemman todellisuuden pienemmällä näyttämöllä, ei ole vaikutusta kaikkia koskettavaan ylösnousemustehtävään. Edessä on monia yllätyksiä alemmalle todellisuudelle sekä korkeammalle. Korkeavärähteinen heimo, tiedätte, mitä on tapahtumaisillaan. Luottakaa tuohon sisäiseen opastukseen henkilökohtaisella matkallanne. Pysykää jumalaisen valon palveluksessa. Osallistukaa luovaan, leikkisään, puhdistavaan ja terveelliseen toimintaan, kun energiat muuttuvat elokuussa. Juhlikaa säteilevän sydämen kirkkaampaa ja onnellisempaa paikkaa.
 
Käännekohta – elokuun valmistautuminen, syyskuun muutos
 
Yhtenäisyys on avain ykseystietoisuudessa. Tämä pätee ajatuksiin, energiakenttiin ja tunteisiin enemmän kuin fyysiseen ympäristöön. Useimmat teistä tarvitsevat toisten tukea ja toveruutta tämän vaiheen aikana. Keskiviikon ykseysmeditaatiot auttavat sinua yhdistymään eteerisesti valoheimoon ja korkeampiin maailmoihin. Yhdistymme tällä tavalla monesta syystä: kokeaksemme uuden/todellisen Kristus-rauhatason, tunteaksemme kollektiivivoiman, parantaaksemme kollektiivia ja itseämme, auttaaksemme ruumiillistumisessa, nostaaksemme ihmissydänverkon värähtelyä ja yhdistyäksemme toisiimme, kun karistamme huolen fyysisestä paikasta tai fyysisestä uupumuksesta uuden valotason myötä. Se on hyvin tukevaa toimintaa. Jos et osallistu, katso, miksi vastustat yhdistymistä toisiin valotyöntekijöihin tällä tavoin.
 
Tulevia laukaisijoita
 
Tällä hetkellä tapahtuu paljon muuttamaan värähtelyä ennen seuraavaa aaltoa. Matkamme näytti kuoppaiselta toisten aallon myötä. Luomme kuitenkin paljon korkeamman alustan elokuussa. Tiennäyttäjät, seuratkaa henkilökohtaista suuntaanne paikassa, muutoksissa ja kanssaluomisessa. Paljon tästä vaiheesta tuntuu uudelta heräämisaallolta – myös valoheimolle – kun korkeampi itse astuu sisään. On vähän uudelleenjärjestelyä, paikan vaihtamista ja velvollisuuksia. Kiinnitä huomiota uuteen suuntaan. Tähtäämme hyvin voimakkaaseen sisäänvirtaukseen, mikä tuo ihmisiä harmoniaan sydämensä kanssa.
 
Leijonaportti (8.8.) ja 21.8. ovat kollektiivisia laukaisijoitamme tässä kuussa. Syyskuun aalto alkaa noin 9.-11.9., aallon huipentuessa 26.-29.9. Kiitollisuutta kestämisestänne, rakkaat sydämet. Teidät nähdään, teitä pidetään arvossa. Odottakaa loistoa, rakkaat!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >