HomeViestejäSandra Walter11.7.2016 - Tahraton havaintotapa - uuden itsen linssit

11.7.2016 - Tahraton havaintotapa - uuden itsen linssit

TAHRATON HAVAINTOTAPA – UUDEN ITSEN LINSSIT
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas valoheimo.
 
Kun vuoden 2016 toinen aalto tasoittuu, pystymme hengittämään, järjestymään uudelleen ja sopeutumaan tähän uuteen valotasoon ja uuteen Itsen tasoon. Paljon on paljastunut näiden aaltojen myötä – korkeimman polkumme, korkeimman ilomme ja korkeimman tinkimättömyytemme vaihtoehtoja. Seuratkaa energiaa, rakkaat. Näiden taajuuksien tarkoitus on paljastaa korkeampi totuus, puhdistaa epäharmonia ja tukea täysin ylösnousemusta. Sisäistä epäharmonia tai vaikeuksia elämänvirrassasi ei voi selittää pois pimeyden paljastamisaikomuksella. Tässä on kyse sen kollektiivisesta ja henkilökohtaisesta puhdistamisesta, mikä ei ole harmoniassa Gaian korkeamman ulottuvuuden ilmaisun kanssa. Kuten aina, kun puhdistat henkilökohtaisesti sen, mikä ei palvele enää, tekemällä aktiivisesti korkeamman värähtelyn valintoja, vaikutat kollektiivin kykyyn päästää irti, tuoda esiin ja ylösnousta.
 
Alemman ja korkeamman itsemme integroiminen tulee nyt helpommaksi. Toinen aalto toi intensiivistä uudelleenharmonisointia ja paljastuksia korkeamman 5D/6D-itsen korkeamman värähtelyn helppoudesta. Koimme tämän keskiviikon ykseysmeditaatioissamme – Kristus-tietoisuuden helppoutta ja sujuvuutta, vahvistettuna kollektiiviaikomuksella. Kun luotamme, että sydänkeskuskompassimme ohjaa tätä matkaa, alemman/vanhan itsen agendoilla ei ole voimaa. Meille annetaan suuri lahja tänä vuonna: kyky sulautua yhteen korkeamman itsemme kanssa vahvemmin, selkeämmin ja jatkuvammin kuin koskaan ennen. Monille tämä vuosi tuo pysyvän siirtymän korkeampaan tietoisuuteen, korkeampien tasojemme kosmiseen aurinko-Kristus-tilaan. Fokuksemme on tuossa uudessa havaintotavassa. Korkeamman itsen havainto on tahraton ja puhdas eikä siihen vaikuta alemmat aikajanat. Tämä tahraton havaintokyky on turvaverkkomme, aktivointimme ja portti pysyvään tietoisuusmuutokseen.
 
Sydänkeskuskompassi – ehdottoman rakkauspolun seuraaminen
 
Yksi tämän vaiheen syvällisimmistä aspekteista – ja niitä on monia – on sydänkeskuksen jatkuva laajentuminen. Oman kokemukseni mukaan rakkauden pakahduttava valoälykkyys ohittaa kaikki alemman tason rakenteet. Mitä tahansa päivä tuo, mitä tahansa alemman/vanhan itsen haasteita esitellään, niin sisällä on jatkuva rakkaus, rauha ja harmonia. Kun tämä valo lisääntyy, sydämestä tulee aurinko-olemuksen fotonigeneraattori, kristallitietoisuuden Kristus-tila.
 
Yksi tämän tilan merkittävin ominaisuus on havaintotapa. Korkeampi itse ei havaitse asioita samalla tavalla kuin alempi/vanha itse. Kun korkeampi itse ottaa hallinnan, kiinnittyminen alempiin huoliin vapauttaa otteensa tästä todellisuudesta ja sallii korkeamman todellisuuden ottaa hallinnan. Tuo havaintotapa on korvaamaton. Se paljastaa, että kaikki on tosiaan hyvin ja kaikki tapahtuu harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.
 
Moniulotteinen havaintotapa – tässä, tuolla, kaikkialla
 
Monet ylösnousemuspolulla kokevat kulkevansa kummassakin maailmassa. Tämä on moniulotteinen havainto – useiden todellisuuksien ja aikajanojen kokeminen kerralla. Samanaikainen tietoisuus monista itseistä, tilanteista ja paikoista on normi kristallitietoisuudessa. Kun alempi todellisuus häviää, uudeksi normiksemme tulee se tunne, että on maailmassa, mutta ei maailmasta. Ymmärrän, että alemman itsen täyteen tiedostamiseen liittyy uskomusjärjestelmä – ikään kuin kietoutuminen alempaan todellisuuteen on jotenkin maadoittunempaa kuin korkeampaan todellisuuteen. Oman kokemukseni mukaan vuoden 2016 muutokset vahvistavat maadoittumista sydämen kautta moniulotteiseen torusjärjestelmään (sen sijaan, että kiinnittää itsensä 3D-Gaian harhaan).
 
On hyvin mukavaa laajentua uuteen. Alemmat pelot eivät estä meitä, kun laajennumme sydänkeskuksen kautta ja fokusoidumme sinne. Tämän harjoituksen myötä kehitymme pois alemman tason rajoituksista ja olemme täysin kykenevä kulkemaan tässä maailmassa ja monissa muissa, selkeyden ja tarkoituksen kera. Avaimena on olla hylkäämättä yhtä todellisuutta toisen vuoksi. Se on kaksinaisuutta (jonkin valitseminen/tuomitseminen hyväksi tai huonoksi). Moniulotteinen havaintotapa on "kaikki kerralla" –kokemus. Aloitamme vaihtelemalla monia ulottuvuuksia, kunnes pystymme ymmärtämään useita kerralla (tai keskittymään tiettyyn hetkeen tahdonalaisesti). Se tulee helpommaksi, kun DNA, sydänkeskus, aivot ja käpylisäke-aivolisäke aktivoituvat ja avaavat portteja korkeampaan itseen.
 
Opastauko – prosessitarkistus
 
Useimmat vihittävät kokevat jumalaisen seurueensa tai oppaidensa perääntymisen ylösnousemuksensa avainkohdissa. Tätä on tapahtunut monille viime kuukausina. Se on tarkoituksellinen testi, joka on vihittäville hyvin tuttu. Korkeammat maailmat ottavat apupyörät toisinaan pois nähdäkseen, pystytkö navigoimaan polkua yksin, tehdäkseen inventaarin siitä, mitä olet oppinut, ja nähdäkseen, pystytkö säilyttämään mestaruuden ilman suuntaa. Tämä tapahtuu useita kertoja matkallamme, ja se on hyvä testi opastustiimisi lahjomattomuudesta.
 
Päivän tai parin poissaolo on normaalia. Useat viikot voivat merkitä, että saat uudet oppaat tai sinun täytyy oppia seisomaan omilla jaloillasi. Tarkkaile, miten käsittelet niiden poissaolona. Jos romahdat ilman niitä tai käytät ulkoisia viestejä kompassinasi oman sydämesi sijasta, olet matkalla takaisin perusteisiin. Opastauossa ei ole kyse kamppailusta polkua pitkin yksin. Se tapahtuu suurelta osin osoittamaan sinua siihen suuntaan, että korkeamman itsen yhdistymin on pääfokuksenasi.
 
Korkeampi itse on aina läsnä ja se tulkitaan usein väärin oppaaksi tai enkeliksi kirkkautensa ja ehdottoman rakkautensa vuoksi. Opastaukojen aikana kykysi yhdistyä korkeampaan itseen sekä valoheimoon (kanssaluominen), pyytää apua tai tukea (jätä ego, ole aito) ja säilyttää kunnioittava ja sydänkeskeinen kommunikointi toisten kanssa (aito sydän/tinkimättömyys) antaa tasoitustilaisuuden sydänkeskeisen elämän oppituntien kautta. Muista, että ylösnousemus perustuu suurelta osin värähtely-yhteensopivuuteen – voidaksesi yhdistyä korkeampiin maailmoihin, sinun täytyy kommunikoida, havainnollistaa, tuntea, ajatella ja käyttäytyä kuin korkeammat maailmat.
 
Heinä-elokuu: liike eteenpäin
 
Muodostuu suurta liikettä, kun uusi valo hajottaa vanhoja ohjelmia, järjestelmiä ja uskomuksia. Heinä- ja elokuu ovat mahtava tilaisuus uuteen, kun toisen aallon tsunami on tyyntynyt. Olemme muuttuneita olentoja. Tunnista sisäisten muutosten työntävän sinua hylkäämään vanhan itsen. On osa kosmista agendaa purkaa menneisyys ja kaikki kiinnikkeet siihen. Kun DNA:tamme ja valokehoamme muokataan mukautumaan korkeampaan itseen, fyysinen uupumus aktivoinneista voi olla häiritsevää. Huomaa, miten tahraton havainto, jumalaisen rakkauden kosminen yleiskuva, mitätöi välittömästi kaikki alemman tason huolet energiatasosta tai kyvystä saattaa loppuun ylösnousemus.
 
Tietoinen evoluutioprosessikokemus – muotoilmaisun täydellinen muuttaminen yhdessä inkarnaatiossa – on poikkeuksellinen. Muistuta itseäsi itsesi oivaltamisen kauneudesta. On hämmästyttävä tehtävä herätä ja "ylösnostaa" tietoisuus muodossa ollessaan. Olet saattanut huomata tähtiperheen voimakkaamman läsnäolon viime viikkoina. Kun havaintotapasi vaihtuu kosmiseen yleiskuvaan, tulee helpommaksi muodostaa kontakti hyväntahtoisiin olentoihin, jotka suorittavat tämän siirtymävaiheen ennakkosopimuksia. Kutsu niitä hyväntahtoisia olentoja, joiden kanssa sinulla on sopimus, auttamaan itseäsi korkeammassa palvelussa prosessin tässä kohtaa.
 
Vauhdin lisääntyminen jatkuu syyskuun voimakasta kolmannen aallon porttia varten. Heinä- ja elokuu tuovat kuitenkin tilaisuuden uusiin yhteisluomuksiin, muuttoon (harmonisoituminen seuraavaa aaltoa varten), aktiiviseen leikkiaikaan (hyvin ansaittuun), tähtiperhekontakteihin (yhdisty vierailevien orbiesi kanssa), korostuneeseen selväunitoimintaan ja sen pelottomaan tutkimiseen, mihin uusi itse kykenee. Toinen aalto huuhteli pois vanhat tarinat – menneisyys tuntuu siltä, ettei sitä ole edes tapahtunut. On aika kokea uusi tarina, jota kanssaluomme tahrattomalla havaintotavallamme.
 
Tapahtumat ja päivitykset
 
Meillä on kollektiivinen porttitilaisuus 16.-17.7. – tulee tukea DNA:n uudelleenkalibrointiin.
 
Ykseysmeditaatio on joka keskiviikko. Katso yksityiskohdat tästä artikkelista (englanniksi). Liity mukaan ainakin kerran kokemaan tämä uusi valotaso heimon kanssa. Se on hyvin keskittävä ja laajentava aktivointi, kun osallistuminen lisääntyy uuden valotason myötä.
 
Katso Ascension Path –nettikoulutuksen mainos tämän kuukauden Sedona Journalista. Uudet rekisteröityjät saavat porttiaktivoidun kristallin minulta, mainitse vain tuo mainos.
 
Olen aloittanut uuden videoprojektin ja kuvaan ympäri Mount Shastan aluetta tänä kesänä. Olen halunnut tehdä sen jo jonkin aikaa. Tilaa uutiskirje saadaksesi päivitykset.
 
Monia siunauksia ja toivotuksia tästä uuden havaintotavan tulemisesta päätodellisuudeksesi. Se todella muuttaa kaiken ja on avain yhdistymiseen korkeampien aspektiemme kanssa selväjärkisessä ja pysyvässä tietoisuustilassa. Kuten kaikissa näissä uutta-matkaan -tietoisuustiloissa, se vetää puoleensa lisää kokemuksia, muutoksia ja korkeampaa valomäärää, kun hyväksymme täysin uuden. Prosessi voi tuntua vauhtipyörältä joskus, kontrollimme ulkopuoliselta. Lyhyesti sanottuna, se on alemman ulottuvuuden kontrollin ulkopuolella. Et pysty tajuamaan sitä mielellä – anna korkeamman itsen ottaa hallinta sydämen kautta.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >