HomeViestejäSandra Walter26.5.2016 - Kesäkuun portti - ylösnousemuksensa omistaminen

26.5.2016 - Kesäkuun portti - ylösnousemuksensa omistaminen

KESÄKUUN PORTTI – YLÖSNOUSEMUKSENSA OMISTAMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Tuntekaa tätä viestiä – paljon tulee esiin seuraavat neljä kuukautta, kun toukokuun nopeutuminen asettuu. Koemme kohta, miksi toukokuu oli niin voimakas ja transformoiva. Tuo toinen vuoden 2016 valmisteluaalto todella puskee uutta itseä ilmestymään esiin. Sen kieltäminen voi murskata alemman itsen, joten jos teillä on epäilyä, pelkoa tai hämmennystä, hypätkää mukaan uuden itsen päätöksiin nyt, ennen kuin tämä energia voimistuu kesäkuusta alkaen.
 
Viime vuonna 4.-6.6. oli vuoden 2016 porttilistalla. Kun lähestymme tätä jaksoa, henkiinheräämisen luolavaiheen loppuminen lähettää meidät kesäkuuhun kera tunteen, että omistamme uuden itsen. Jos tätä ei ilmene sinulla, tämä on työsi toukokuun lopulle: päätös astua täysin uuden itsen ruumiillistamiseen – totuutesi, korkeampien valintojesi ja Kristus-itsesi luovan ilmaisun. Olet vastuussa luomisestasi, ja käytettävissä on nyt suuri määrä vapautta, harmoniaa ja jumalaista rakkautta. Värähtely = värähtely. Valitse oma kaistasi viisaasti.
 
Seuraava neljä kuukautta – jumalainen tilaisuus ruumiillistumiseen
 
Vihdoinkin ensimmäiset ruumiillistujat ilmestyvät esiin luolasta. Olemme inspiroituneita uusista luomuksista, uudesta matkaamme koskevasta intuitiosta, uusista ideoista ja laajemmasta perspektiivistä tähän kosmiseen muutokseen. Sinun täytyy tutustua uuteen itseesi ja karistaa pois se, mikä ei palvele – taas kerran – tältä korkeammalta tasolta. Harmonioiden, valoaaltojen ja muutosten intensiivisyys fyysiselle astialle muuttuu jatkuvasti. Aikomuksesi ja valintasi hetkestä toiseen ovat avain mukavuuteesi solutasolla. Silloin kun intensiivisempiä fotoniaaltoja osuu fyysiseen tasoon, ole läsnä sen kanssa – tämän jakson aikaan on paljon saatavaa, mikä ei ainoastaan valmistele fyysistä osaa ruumiillistumiseen, vaan antaa myös selkeyttä siitä, minkä täytyy jäädä tai lähteä henkilökohtaisella matkallasi.
 
Luolasta ulos astuminen sai meidät säpsähtämään vähän (jotkut ryömivät takaisin). Kesäkuussa esiintuleminen on väistämätöntä ensimmäisille ruumiillistujille. Ei enää piilottelua – kohtaa todellisen itsen paljastumisen pelko. Energiat vievät äärirajoille muutoksen, korkeammat valinnat ja elämän luomisen harmoniassa uuden itsen kanssa. Henkiinherääminen (korkeamman itsen ruumiillistaminen) on hyvin fyysinen prosessi, siinä ei kuitenkaan ole kyse vain fyysisestä rakenteesta. Meillä on pieni astia, joka yrittää pitää sisällään itsen hyvin suuria aspekteja – kuin puristaisi tähden pikkukiveen. Meistä tulee aurinko-olemuksen kantajia ollessamme muodossa, koska todellinen itse on valtava. Tästä syystä laajennumme, jotta valo ei tuhoa fyysistä osaa. Se on kuitenkin hyvin fyysinen prosessi. Laajentunut tietoisuutemme ymmärtää kuitenkin suuremman kuvan, joten koodien, harmonioiden ja muutosten integrointia tulee nopeammin ja useammin kuin koskaan.
 
Antautuminen kosmiselle totuudelle
 
Tekemään tämän helpommaksi fyysiselle osalle, pudotamme verhot ja päästämme irti tiheydestä. Tiheys esiintyy erillisyytenä tässä maailmassa. Aina kun pystyt karistamaan vanhoja tapoja, uskomuksia, tuomitsemista, pelkoa, epäilyä tai todellisen itsen piilottamista, vaikutat kovasti kollektiiviseen ylösnousemusprosessiin. Väistät myös fyysisistä ja tunnepuolen epämukavuutta olemalla harmoniassa valon kanssa. Paljastaminen on tämän jakson agendassa. Voimakkaammat kontaktikokemukset ovat agendassa. Voimaantuminen on agendassa. Pysyvät muutokset kollektiivitietoisuudessa ovat agendassa. Nämä kosmiset agendat ovat mahdollisuuksia, jotka me – tulevat itsemme – toteutamme, ja nyt polkumme risteävät niiden kanssa. Jatkuva valon tuleminen on vääjäämätöntä. Olemme luoneet kollektiivisesti jotain upeaa. Yksilötasolla voimme kamppailla väistämättömän muutoksen kanssa tai ottaa avosylin vastaan ehdottoman kaunis kokemus.
 
Paljastusvuotemme jatkaa henkilökohtaisen epäharmonisen toiminnan paljastamista, kun se samanaikaisesti esittää kollektiiville mahdollisuuden vaatia maailmanlaajuista paljastamista. Kristus-ruumiillistujat eivät tunne jännitystä tai ahdistusta paljastamisesta – se on alemman aikajanan tiheä kokemus, joka putoaa pois. Älä huoli, jos et ole huolissasi. Se ei merkitse, ettet ole maadoittunut – se merkitsee vain, että ymmärrät suurimman osan ihmiskunnasta tarvitsevan vielä tämän askeleen ja että jotain suurempaa tapahtuu. Kyllä, se on suuri irtipäästäminen kollektiiville (ja aiheuttaa tunnemyllerrystä ja vaatii näin tasapainottamista toisilta, jotka ruumiillistavat paljon suuremman taajuuden). Useimmat teistä ovat siirtyneet alempien agendojen yläpuolelle, eivätkä osallistu pelkoon tai menneisyydestä lumoutumiseen. Todistamme paljastusten vaikutusta kollektiiviin ja autamme jumalaisen neutraalisuuden kanavina – aktiivinen läsnäolotila, joka värähtelee jatkuvasti ehdottomassa rakkaudessa.
 
Portinvartijat ovat nähneet muiden aikajanojen tapahtuvan nopeasti ja putoavan pois – tilanteita tapahtuu rinnakkaismaailmoissa, kun ylösnousemusaikajana voimistuu. Nopeat häivähdyskuvat ovat olleet yleisiä joulukuusta saakka, kun valmisteluaallot tekevät työtään. Käpylisäkkeestä tulee hyvin kiireinen. Muistamme, millaista on, kun tämä rauhanen toimii kunnolla. Dimetyylitryptamiinituotanto lisääntyy ja autuaat tuntemukset ovat ihana kiitos sydänkeskukselle.
 
Kesä-syyskuu on paljastusten kiihdyttäjä
 
Monet valoheimosta kokevat ylösnousemuksen seuraavan tason seuraavien neljän kuukauden aikana. Tämä alkaa kesäkuussa, ja se on tiennäyttäjien tietoinen valinta. Vaikutus kollektiiviin (mikä on tämän palvelun pointti) on voimakas, kun tämä fotonitransformaatioaalto saapuu. Ruumiillistuminen joillekin, aktiivinen osallistuminen ylösnousemusprosessiin toisille. Vakaa heräämisvirta merkitsee, että vakaata myötätuntoista tukea tarvitaan. Muistakaa jumalaiset feminiiniaspektinne – pitäkää toisille tilaa kokemustensa saamiseen. Älkää tuomitko tai pakahduttako heitä salatiedolla tai ohjeilla. Se ei auta – erityisesti jos roikutte vanhassa salatiedossa tai tarinoissa menneisyydestä. Jakakaa tarinoitanne sydämestä ja harmonisoikaa uusi palvelu sen kanssa, missä olette tällä hetkellä. Kaikkien on resonoitava rakkauden, rehellisyyden ja tinkimättömyyden kanssa. Kanssaluominen tuo uutta valoa palveluunne – tässä on kyse ykseydestä.
 
Jokaisen on oltava hyvin joustava, kun värähtelytasot muuttuvat ja paljastavat, mikä on nyt-totuus. Ei ole kohteliasta toistella mekaanisesti historiaa, kun teemme kvanttihypyn. Lyhyesti sanottuna, kenttänne värähtely-yhteensopimattomuus (pelko ja rakkaus yrittävät olla rinnakkain) tulee hyvin epämukavaksi. Pysykää avoimena uudelle, ja pysykää avoimena yhteydenottoon korkeammilta tasoilta. Korkeammat tasonne (korkeammat aspektinne ja jumalaiset tiiminne) yhdistyvät kanssanne, kun käytte läpi ylösnousemusprosessia. Halukkuus luopua vanhasta itsestä, vanhoista tarinoista ja kaikista vanhoista matkoista on avain tasaiseen ruumiillistumiseen. Pyytäkää tiennäyttäjiltänne opastusta – noilta ihmisiltä voi saada suurta viisautta ja perspektiiviä, jotka kohtasivat tuntemattoman ennen joukkoa.
 
Onneksi Kristus-tila kulkee Lähteen automaattiohjauksella, joten korkeamman itsenne läsnäolo ohjaa fyysisyyden läpi. Teitä ohjataan sydämen kautta jakamaan, valmistautumaan tai olemaan tietyssä paikassa tietyllä hetkellä voidaksenne auttaa. Suuri osa Kristus-työstä tuolla tasolla on palvella kanavana. Sen sijaan, että se korjaa tai parantaa asioita, kuten vanhat egoistiset Jumalat tekivät, uusi värähtely voimaannuttaa kollektiivia ykseyden kautta, ja pelkkä läsnäoleminen korkeampana värähtelynä maapallolla korjaa automaattisesti sen, mikä tulee esiin parantamista varten ympärillämme. Mutta teidän täytyy omistaa tuo tietoisuustila, epäilemättä.
 
Ykseysmeditaatiot – tule mukaan
 
Kanssaluominen on välttämätön askel ihmiskunnan nousemiseksi kollektiivitietoisuuteen. Olemme nähneet tämän keskiviikon ykseysmeditaatioissa – on koettu parantumista, aktivointeja ja syvää rauhaa, kun yhdistymme jumalaisessa neutraalisuudessa. Keskiviikon ykseysmeditaatiot jatkuvat kesäkuun, ennen kuin kehitymme seuraavalle tasolle. Juuri nyt kyse on lukumäärän voimasta, joten jos päätämme yhdistyä ryhmänä, uudet valotaitomme vahvistuvat.
 
Gaia ja uusi harmonia
 
Kun valo kasvaa vakaasti, Gaian harmoniat lisääntyvät (uskomattoman korkeataajuuksisia sointuja – voit kuulla niitä) ja hajottavat alemman todellisuuden. Valoheimo on vastuussa tien näyttämisestä korkeampaan todellisuuteen – alempi todellisuus häipyy lopulta pois, kun sitä ei enää tarvita. Samaan aikaan kuljemme todellisuuksien välillä Gaialla ja monissa muissa maailmoissa, kun tasoitamme. Minusta tämä on kiehtovaa. Luojan kiitos ymmärrämme, mitä tapahtuu, ja hyväksymme tuntemattoman uudeksi normiksi. Korkeammat maailmat ovat aina sanoneet, että jumalaiset ihmiset ovat dynaamisia ja nerokkaita olentoja. Omistakaamme tässä ja nyt tuo syntymäoikeus – päätöksemme ylösnousta ihmismuodossa.
 
Tämä uusi valotaso lähettää meidät nopeutumiseen ensi viikolla. Oivaltakaamme, miten vahvoja, viisaita ja valmistautuneita olemme tähän ylösnousemuksemme syvälliseen jaksoon. Kaikkien on aika siirtyä täyteen omistajuuteen ja todella omistaa luomisensa, todellinen itsensä, todellisuus jota luo ja kanssaluo jatkuvasti. Miten todella siunattuja olemmekaan tietäessämme, mitä tapahtuu ja minne tämä menee, ja saadessamme tuon kokemuksen samaan aikaan. Moniulotteinen tietoisuus on upeaa. Kannustakaamme kaikki toisiamme omistamaan ylösnousemuksemme ihmiskunnan ykseystietoisuutena.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >