HomeViestejäSandra Walter3.5.2016 - Ykseysmeditaatioita joka keskiviikko toukokuussa

3.5.2016 - Ykseysmeditaatioita joka keskiviikko toukokuussa

YKSEYSMEDITAATIOITA JOKA KESKIVIIKKO TOUKOKUUSSA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
3.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Energiat ovat taas kerran muuttuneet ja tulleet intensiivisemmäksi monilla. Korkeammat tiimimme ovat jatkuvasti pyytäneet yhdistämään tietoisuutemme – aktiivisesti ja läsnäolevasti – luomaan vakautta, kun tuleva valo on aina vain voimakkaampaa. Lyhyesti sanottuna, käytämme kosmisia asetelmia toukokuun ajan vastaanottaaksemme hyvin voimakkaita taajuuksia, jotka vievät evoluutiomme ja edistymisemme äärirajoille.
 
Miksi tätä pyydetään nyt?
 
Sen sijaan, että vatvotaan sitä, mitä ne tekevät keholle, fokus on tietoisuudessa. Tämä kuukausi on itsemme uudelleensuunnittelemiseen, uudelleenarviointiin ja uudelleenluomiseen harmoniassa sen kanssa, mitä olemme oppineet vuoden luola-aikana. Kun teemme inventaarin omasta prosessistamme, palaamme taas harjoituksiimme ja lohdutamme itseämme henkisellä voimaantumisella, korkeammat maailmat kehottavat meitä yhdistymään tässä valossa voidaksemme vakauttaa kollektiivitietoisuutemme ja auttaa sitä vastaanottamaan suurimman mahdollisimman nopeutumisen.
 
Onneksi meitä on riittävästi, jotka osaamme olla läsnä ehdottomassa rakkaudessa, jumalaisessa neutraalisuudessa ja laajentaa energiakenttämme kutsumaan sisään valoa. Kollektiivilaukaisijoissa on suuri voima – noissa jaksoissa jolloin useat sielut astuvat rauhaan ja hiljaisuuteen samalla hetkellä avatakseen kanavia, jotta korkeammat ulottuvuutemme voivat ottaa komennon. Annamme toukokuussa kolme tilaisuutta joka keskiviikko luoda kollektiivilaukaisijoita ja kutsua korkeimpia ylösnousemusaikajanoja kollektiivina. Jos olet vapaa, pyydämme sinua liittymään seuraamme.
 
On kerrottu spontaaneista paranemisista, aktivoinneista ja syvästä rauhantunteesta meditaatioiden aikana. Portinvartijat pitävät ovia auki näiden jaksojen aikana auttamaan ylösnousemustasi.
 
144000 aktivointi – peli loppu
 
Vaikka tällä hetkellä on inkarnoituneena paljon enemmän kuin 144000 mestaria, 144000 Kristus-ruumiillistumista on ennalta määrätty mahdollisuus tänä vuonna. Se lähettää energia-aaltoja ihmissydänverkkoon. Se on tavoitteena. Jos energiat kuitenkin aiheuttavat liikaa eroa aikajanoihin (hyvin korkeat värähtelyt vs. hyvin matalat), edessämme on jakautuminen. Se on edelleen mahdollista, vaikka korkein aikomuksemme on saada kaikki kyytiin.
 
Muista, että tämän vuoden aallot ovat järjestely vuoden 2017 "huippuräjähdykselle", ja ne tapahtuvat nyt ja työntävät kollektiivia toimintaan, korkeampaan tietoisuuteen, ja tietoisuusevoluutiotamme. Loukkaavat ohjelmat saattavat saada sen tuntumaan rampauttavalta tai eristävältä – se on väärä tulkinta siitä, mitä energian on tarkoitus tehdä. Avaudu ja muista, että olet paljon suurempi kuin muoto.
 
Uudelleensuunnittelu- ja uudelleenarviointivaihe vaatii osallistumista, kuten myös ykseystietoisuus. Siksi kokeilemme kerran viikossa uutta kollektiivivaikutustamme. Ei pakottamalla jotain agendaa, vaan olemalla vain läsnä ja laajentumalla Kristus-itseksemme. Kiitollisena niille, jotka tekevät tätä päivittäin, katsotaanpa, mitä saamme aikaan yhdessä.
 
Käytetään kollektiivista ihmissydänverkkoamme parantumisen, puhdistamisen ja voimaantumisen kiihdyttämiseen sekä ykseystietoisuutemme ruumiillistamiseen. Liity valoheimoon keskiviikkoisin, kun yhdistymme yhdeksi sydämeksi jumalaisessa rakkaudessa. Korkeampi Kristus-itsesi työskentelee sinun kauttasi, meidän kauttamme. Anna vain läsnäolon ottaa hallinta näiden ikkunoiden aikana.
 
Liity sieltä, missä olet, näinä aikoina, jos pystyt. Kolme puolen tunnin ikkunaa: klo 8.11 PDT, 11.11 PDT ja 17.11 PDT. Yhdisty ihmissydänverkkoon, Gaian kristalliytimeen, kristalliverkkoon, aurinkoon ja suuren keskusaurinkoon. Ole ulkona Gaian pinnalla kristalliesi kanssa, jos mahdollista. Portinvartijat, te tiedätte, mitä tehdä – pitäkää sitä porttina. Hiljaisuus on kultaa. Keskity puhtaaseen Lähderuumiillistumaan tai käytä ohjattua Kristus-valoaktivointimeditaatiota laajentumiseen (Youtubessa).
 
On energeettisesti voimallinen vuosi ja pärjäämme upeasti! Yhdistytäänpä rauhassa aikomuksena auttaa kaikkia olentoja ottamaan vastaan ykseys/Kristus-tietoisuus. Niin olkoon. Kiitän sinua, rakastan sinua, siunaan sinua.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >