HomeViestejäSandra Walter26.4.2016 - Esiintuleminen - vapaus, luovuus ja itsen uudelleenmuotoilu

26.4.2016 - Esiintuleminen - vapaus, luovuus ja itsen uudelleenmuotoilu

ESIINTULEMINEN – VAPAUS, LUOVUUS JA ITSEN UUDELLEENMUOTOILU
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Mestaruusmatkalla olevilla on käsillä luola-ajan päättyminen. Tämä on jumalaisesti ajoitettu vuoden 2016 toisen aallon loppuunsaattamisen kanssa, kun se on kohottanut vankkumatta energioita kuluneet kuusi viikkoa, mikä jatkuu toukokuun ensimmäisen viikon ajan. Kestettyämme pimennykset, päiväntasauksen, pääsiäisen ja kosmisen alkusysäyksen viime viikolla, ilmestymme nyt luolasta kirkastuneena korkeammalle tietoisuustasolle.
 
Mysteerikoulujen vihityt jotka ovat kokeneet henkiinheräämisen aiemmissa inkarnaatioissa, pitävät tätä tietoisuustilaa tutumpana. Tiennäyttäjät, portinvartijat ja ensimmäiset ruumiillistajat kokevat tietoisuustasoja, jotka tuntuvat hyvin ylimaallisilta. Muista, että on tärkeää antautua sille ja samalla tunnistaa, miten palvelutyösi muuttuu.
 
Valoaallot jatkavat valoheimon työntämistä merkittävästi korkeampiin ja korkeampiin tietoisuustiloihin. Energia ei laske enää koskaan. Verhot ohenevat ja jotkut sielut käyttävät aaltoja kehosta poistumiseen. Saatat muistaa joulukuun portinvartijan näyistä, että tuhansia lähtee tänä vuonna. Ei mitään tuomitsemista siitä, kuka lähtee ja miten, rakkaat. Olemme kaikki yhdistyneet ihmiskunnan korkeimmalla tasolla – jokaisella sielulla on oma roolinsa meidän avaamisessa jumalaiselle rakkaudelle.
 
Ilmestyminen esiin luolasta
 
Kun astumme tähän kauniiseen luolasta esiinilmestymisen vaiheeseen, meillä on jumalainen tilaisuus arvioida ja muotoilla elämämme uudelleen sopimaan uuteen tietoisuustasoomme. Tämä pätee palveluihimme, tapoihimme, jokapäiväisiin toimiimme, asuinpaikkaamme, palvelutyöhömme ja ennen kaikkea, luovuuteemme. Kun ruumiillistamme enemmän ja enemmän Lähdetietoisuutta, Luojainkarnaatiotaitomme vahvistuvat. Opimme käyttämään tätä luovuutta elämämme joka osaan. Tunnistamme, missä vanhan toimintamallin tavat tai palvelutyö eivät enää resonoi uuden tietoisuuden kehityskaaren kanssa. Resonoimattomat tavat (selviytyminen, kiertäminen, pelko, epäily, ahdistus, osallistuminen alemman tason ohjelmointiin) aiheuttavat sairautta, epäharmoniaa ja epämukavuutta kehokulkuneuvossa, jos kutsut ruumiillistumista etkä seuraa sitä teoillasi.
 
Tavanomainen ohjelmointi täytyy hylätä, mikä on ollut osa jatkuvaa prosessia. Kuitenkin toukokuussa otamme kaiken, mikä opittiin luolassa – kaiken tämän mestaruusmatkamme transformaatiotyön – ja arvoimme ja muotoilemme sen uudelleen ja maadoitamme sopimaan korkeamman Itsen taitoihin, olemisen korkeampaan tilaan.
 
Uusi, seuraava, nyt-hetki
 
Pane merkille, miten vanhat uskomusjärjestelmät eivät enää vaikuta uuteen tietoisuustilaasi. Myös useiden planeettojen perääntyessä tällä viikolla, voit tästä korkeammasta perspektiivistä nähdä tilaisuuden muotoilla uudelleen elämänvirtasi linjaan uuden Itsen kanssa. Tämä todellinen Itse ilmestyy esiin luola-ajasta ja on innokas luomaan, palvelemaan ja antautumaan täysin tälle korkeammalle olemistilalle. Uudistumisesta on tullut helppoa, sujuvaa ja yksinkertaistettua meidän osaltamme. Kaikesta tulee helpompaa, kun nousemme pois tiheydestä. Mestaruudessa on suurelta osin kyse pääsemisestä pois korkeamman Itsen tieltä, ja koska teemme tämän kollektiivisesti, se on ulottuvilla laajemmin kuin koskaan ennen. Niille jotka seuraavat tiennäyttäjiä, ainoa mysteeri, joka tarvitsee ratkaista, on, milloin päättää kulkea korkeampaa valopolkua.
 
Kristus- tai ykseystietoisuustila on omistautunut täysin toisten palvelemiselle ja kosmisen ykseyden kaikkea koskevalle tehtävälle. Kaikki ajatukset, sanat ja teot harmonisoituvat tämän ykseystilan kanssa, kunhan pelot tai epäilykset on aktiivisesti hylätty. Ilmestyminen esiin transformaatiovuodesta voi olla suuren laajentumisen aikaa. Uudessa olemisessasi on suuri voima – voima rakentaa uutta, ei hajottaa vanhaa (se tapahtuu automaattisesti, kun yhdistyy korkeampaan valoon). Voitko tuntea sen sydänkeskuksessasi, tuon jatkuvan rakkauden ja korkeamman valon virran? Sinusta tulee ihmisen ylisielun puhdas kanava, mahtava "minä olen" –olemus ja sen yli. Tuo olemus ei ole lainkaan huolissaan alempien aikajanojen kehittymisestä.
 
Vaikka mestaruustodellisuutemme voivat näyttää epätodellisemmilta kuin ne, jotka ovat tiheämmässä unessa, ymmärrä, että se on pelkästään aikajanaresonanssin sivuvaikutusta. Valintasi hetkestä toiseen määräävät aikajanakehityskaaresi, ja on äärettömiä valintayhdistelmiä. Ymmärrä, että sisäisen alkemian mestaruusmatka, tuleminen aurinko-olemukseksi, Jumalan auringoksi, tapahtuu tässä ja nyt. Se on saavutettavissa, ja luomme hiljaa ja hienovaraisesti kehityskaarta ihmiskunnalle.
 
Mestaruuden tutkiminen yhtenä ihmissydämenä
 
Syvällisen sisäänpäin kääntyneen jakson jälkeen on aika nähdä uutta unta. Tutkitaanpa mestaruustaitojamme nähdäksemme, mitä esitellään nyt-hetkessä – tutkitaan, mikä on uutta, sekä taitoja jotka olemme palauttaneet aiemmilta matkoiltamme tänne. Voimamme on ykseydessä, ja viikoittaiset yhteismeditaatiot joka keskiviikko (sydämen päivä) havainnollistavat noiden uusien taitojen toteuttamista. Meillä oli kuusi yhteismeditaatiota viime viikolla, ja sain useita viestejä spontaanista parantumisesta, puhdistumisesta ja sisäisen rauhan syvällisestä aktivoitumisesta. Itse tunsin voimakkaasti ylösnousemusporttien pitämisen auki, mukaan luettuna Mount Shasta, jotta toiset voivat kokea lisää aktivointia. Kaunis osa on yksinkertaisuus: ilmaise aikomus yhdistyä jumalaisessa rakkaudessa, kutsu Kristus-tietoisuutta ja palvele kanavana sille, että korkeampi valo tekee loput. Vaivaton, rajaton valo. Toivotamme sinut tervetulleeksi liittymään seuramme hiljaisuudessa tai käytä opastettua Kristus-valomeditaatiota joka keskiviikko klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Tarkista facebookista, twitteristä tai nettisivuilta muistutukseni.
 
Lupaus pidetään – fyysinen kokemus
 
Lupasin jakaa fyysisempiä kokemuksia muutamalta viime viikolta. Muutamia havaintoja verhon nousemisen ja mestaruuden eriskummallista ja kauniista aspekteista:
 
* Merkittävää lisääntymistä maan ulkopuolisten rotujen moninaisuudessa meditoinnin ja unitilan aikana. Paljon vuorovaikutusta olentojen kanssa, joita en ole aiemmin nähnyt. Kaikki positiivisia ja hyvin uteliaita Kristus-transformaatiostamme.
 
* Jumalainen eetteriyhteys elementaalien, valtakuntien ja Gaian kanssa, kun Kristus-tietoisuus ottaa hallinnan. Tämä saa minut uskomaan, että "vaiheilu" korkeampiin ulottuvuuksiin on käytännössä saumatonta, kun meidän tulee aika siirtyä tuolle Kristus-aikajanalle täysin (vastakohtana kulkemiselle maailmojen välillä, kuten teemme nyt).
 
* Paljon korkeampien äänitaajuuksien kuuleminen ja tunteminen ja paljon kovempana. Monimutkainen sekoitus kosmisia ääniä, valokieltä, soimista, laulamista, mikä on ollut jatkuvaa vuoden alusta saakka. Ääneni alkoivat 17 vuotta sitten, joten tällainen hyppäys osoittaa merkittävän lisääntymisen tulevissa koodeissa. Ne kohdistuvat kiertäjähermoon tai kiertäjähermo poimii ne, ja se kulkee korvan ympäri, mistä syystä kuulemme nämä taajuudet.
 
* Vaikken pidä ylösnousemuksen fyysisten oireiden vatvomisesta, kerron kuitenkin, että intensiiviset energiat ovat todella työntäneet fyysisen kehon epämukavuuteen ja väsymykseen viime aikoina. Se on, mitä on, ja ymmärrämme, ettei kehokulkuneuvon kehittäminen yhdessä elämässä hiilestä hiili-piiksi ole helppo tehtävä. Huomaan, että jooga, maattuminen, auringossa oleminen, luovat projektit, nesteytys, vihermehu, mineraalilähteessä käyminen (tai epsom-suolakylvyt) ja rauhallinen aika luonnossa ovat auttaneet, kun keho tuntuu hakatulta. Jotkut päivät ovat uneliaita, ja lepään tai meditoin paljon. Opettelen käyttämään hyödyksi hyperlatautuneet, aktiiviset energiapäivät.
 
* Dramaattista lisääntymistä ylösnousemuspilarin aurinkovalokoodeissa, erityisesti laajennettaessa torus Lähdetasolle. Kaunista sokaisevaa valoa! Käpylisäkkeeni, kruununi ja sydämeni ovat olleet hyvin, hyvin kiireisiä laajentumisesta ja valosta. Myös suurempaa herkkyyttä tuleville kristallivalokoodeille (jotka ovat työstäneet hermostoni viime aikoina – auts).
 
* Selkeämpiä ja voimakkaampia näkyjä laajentumisesta ja henkiinheräämisestä. Näen edelleen monien menevän porttien läpi. Jatkuvasti selväjärkisiä unia. Hyvä kommunikointiin/vuorovaikutukseen, pysyen keskuksessa ja maadoittuneena sen kanssa.
 
* Jatkuvaa horjumatonta jumalaista rakkautta kaikkea olevaista kohtaan. Mitä korkeammaksi värähtelyni tulee, sitä telepaattisemmaksi tulen ja sitä vähemmän haluan puhua ääneen. Tämä on toukokuun uudelleenmuotoilulistallani siinä, mikä on uutta.
 
* Aitoa innostusta luolasta ulostulemisesta ja kaiken harmonisoimisesta tälle uudelle valotasolle. Tiennäyttäjänä tiedän, että vastuuni on näyttää, mitä on seuraavaksi, mikä on uutta. Vaikka käytämme edelleen työkaluja näiden asioiden kommunikoimiseen heimolle (artikkelit, videot, kirjat, radio), olen innostunut yhdistämään ne, jotka ottavat vastaan mestaruutensa ja havainnollistavat korkeampia kykyjämme. Ei egoistisena taianomaisena parantumisena tai demona veden päällä kävelemisestä – tässä ei ole kyse siitä. Sen sijaan tapahtuu kollektiivinen yhdistyminen tässä hiljaisessa läsnäolossa, tässä hienovaraisessa jumaluusulottuvuudessa, tässä myötätunnon näkymättömässä enkelipalvelussa. Tämän korkeamman todellisuuden lempeää, kuitenkin voimakasta, vahvistumista, mikä hajottaa alempaa todellisuutta nopeasti ja armollisesti. Jos yhdistymme ilman egoa, ilman mielen agendaa, voimme ohjata aikomuksemme antamaan Kristus-tietoisuuden tulla esiin ja kiihtyä eksponentiaalisesti.
 
Toukokuu – juhlaa, luovuutta ja ilmestymistä seuraavalle tasolle
 
Toukokuu noudattaa vuoden 2016 jatkuvaa mallia: ylöspäin, ylöspäin ja poispäin. Gaian verkkotyöntekijät, vakaus on välttämätöntä, koska hyvin monet hyväksyvät tämän korkeamman tietoisuustason, mikä vuorostaan muuttaa Gaian "noosfääriä". Tämä merkitsee, että sen täytyy sopeutua ja vapauttaa tarvittaessa. Kukaan valoheimossa ei estä maamuutoksia (nuo viivytystaktiikat on varattu alemmalle tietoisuudelle). Aikomuksemme kuitenkin on, että tämä kehittyy mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Tästä korkeammasta perspektiivistä, kun annamme korkeampien tasojemme ottaa hallinnan tuomitsematta ulkoista ja täysin anteeksiantaen, neutraalina, nöyränä ja kiitollisena tähän tilaan pääsemisestä, sallimme Lähdeviisauden käyttää meitä korkeampien lopputulosten kanavana.
 
Sydän ylitsevuotavana onnittelen mestariheimoa ihmisevoluutiomme poikkeuksellisen vaiheen kestämisestä. Siirrymme nyt sujuvasti sen integroimiseen, mitä tämä merkitsee meille henkilökohtaisesti, muutumme siellä, missä tarvitaan, ja muotoilemme uudelleen uuden vapaustunteen kera. Otetaanpa hetki ja tunnistetaan, mitä se merkitsee Gaialle, valtakunnille, elementaaleille, galaksille, universumille ja Lähteelle. Ole tyytyväinen hetken siitä, että olemme edenneet rauhan tavoittelussamme, että pystyimme kestämään transformaation – ja jatkuvasti kestämme – poikkeuksellisten mahdollisuuksien ja intensiivisten energiamuutosten edessä, omistautuen horjumatta suuremmalle hyvälle.
 
Henkilökohtaisella tasolla tunnen innostusta sitä, mitä muutama seuraava viikko paljastaa tästä uudesta Itsestä. Tunnen jo ylimallisuutta suurimman osan ajasta, joten uudet ajatukset ja toimet ovat tervetulleita tässä ylösnousemuksemme seuraavassa vaiheessa. Suurimman osan ajasta tuntuu siltä, että teen siirtymän minä hetkenä hyvänsä. Se on vapautta – luola-aika irrotti alemman tietoisuuden otteen ja toivotamme korkeamman Itsen tervetulleeksi ottamaan hallinnan. Pelot kohdattuna ja ratkaistuna, emme palaa enää koskaan takaisin siihen, mitä olimme.
 
Kun tulemme ulos luolasta, uusi valo voi olla sokaisevaa. Toivotamme sen tervetulleeksi sydän avoimena, mieli avoimena ja täysin avoimen tyhjän kirjan kanssa, jolle kirjoitamme tarinan uudesta ihmisyydestä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >