HomeViestejäSandra Walter4.3.2016 - Seuraavan aallon syveneminen - kiinnitä huomiota

4.3.2016 - Seuraavan aallon syveneminen - kiinnitä huomiota

SEURAAVAN AALLON SYVENEMINEN – KIINNITÄ HUOMIOTA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
4.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas valoheimo,
 
Muutaman viime artikkelin jatkuva viesti on ollut: keskity, keskity, keskity. Jos aikajanavalintasi on ruumiillistuminen, tämä tuleva auringonpimennys (9.3.) voi kovasti vahvistaa sitä.
 
Kosminen aurinkokristus, aurinkoenergia. Aurinkologos. Auringon gravitaatiomuutokset. Aurinkoverkon siirtyminen ja nopeutuminen. Aurinkotietoisuus. Aurinkosydänkeskus. Aurinkojumalat. Kultainen rotu. Gaia henkiaurinkona. Yhdistyminen tapahtuu auringossa. Vastaanottakaa tämä viesti, rakkaat. Palatkaa tarkastelemaan, mitä tapahtuu, jos aurinkoaspekti alkaa teillä murtautua verhojen läpi.
 
Teette tässä nyt-hetkessä sielutason, aurinkotason kosmisia päätöksiä, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessinne lopputulokseen. Pankaa merkille monitasoinen painotus muutamana viime kuukautena – on se nyt-hetki, jolloin henkiinheräämisvaihe päättyy monilla tiennäyttäjillä.
 
Artikkelit, haastattelut ja ylösnousemuspolkukurssi ovat kuvanneet ja ohjanneet tuota prosessia yksityiskohtaisesti kuluneena vuotena. Tiennäyttäjämme ovat nyt valmiina suureen muutokseen palvelussa, tietoisuustasossa ja todellisessa tiennäyttämisessä siinä, miltä ruumiillistuminen näyttää ja tuntuu.
 
Auringonpimennys – valmistelussa jo syvällä
 
Viikko ennen auringonpimennystä 9.3. (huipussaan klo 1.55 UT uuden kuun aikana) on syvällisiä valintoja, itsen aurinkoaspektia ja fokusoitumista täyteen yhdistymiseen korkeimman mahdollisen lopputuloksen kanssa. Nuo valinnat ilmentyvät muotoon muutaman seuraavan kuukauden aikana. Puhdista kaikki jäljellä olevat pelko-, huoli- ja epäilyajatukset – sinun täytyy antautua täysin korkeampaan tietoisuuteen, jos ruumiillistuminen on henkilökohtainen pyrkimyksesi. Pimennys antaa puhdasta magnetismia ja voimme käyttää sen hyödyksemme.
 
Tämä vaihe vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta korkeamman ylösnousemusaikajanan kanssa – rakkaus, palvelu, korkeamman ja alemman itsen yhteensulautuminen ja kristallitietoisuuden ruumiillistaminen. Jotkut ovat saaneet vilauksia, millaista se on – täydellinen muutos värähtelyssä ja tietoisessa ajattelussa, tuntemisessa ja palvelussa. Olemme täysin kykeneviä tähän, rakkaat.
 
Miten palvella – korkeimmat lopputulokset
 
Monet kysyvät parhaasta tavasta palvella Gaiaa tämän siirtymän aikana. Kuulkaa tämä, tuntekaa tämä: tämä kuukausi laukaisee meidät seuraavan tietoisuustason ruumiillistamiseen. Se laittaa liikkeeseen korkeimmat aikomuksemme olla Lähteen puhtaita kanavia.
 
Työskenteleminen Gaian verkkojen aurinkoaspektin kanssa auttaa oman aurinkoaspektisi ruumiillistamisessa. Älä kuitenkaan laiminlyö henkilökohtaista transformaatiotasi keskittymällä kokonaan verkkotyöhön/porttityöhön ennen päiväntasausta. Gaia hyötyy enemmän kuin kukaan ruumiillistumisestamme – siinä ei ole kyse vain meistä henkilökohtaisesti.
 
Tämä viesti on jatkuva: ruumiillistuminen muuttaa kaiken, keskity todellisen itsen henkiinheräämiseen nyt. Meillä on paljon tehtävää, kun aalto tulee. Hetken prioriteetti on puhdas "ihminen Lähteenä" –kanava, jotta Gaian ulottuvuusmuutos ja ihmisen tietoisuusmuutos voivat nousta yhdessä. Tämä on symbioottinen suhde – älä laiminlyö toista.
 
Te jotka kamppailette päätösten kanssa tai horjutte uskomuksissanne/valinnoissanne: siitä irtipäästäminen palvelisi kollektiivia tässä kuussa. Luopukaa siitä. Unohtakaa talousasioiden ja politiikan maahuolet ja ison pahan negatiivisen todellisuuden energisoiminen. Todellisuuksien jakautuminen voimistuu, kun seuraava aalto tulee maaliskuun puolivälissä.
 
Ymmärretäänpä henkisessä kypsyydessämme, että dramaattisia kokemuksia ei tapahtuisi valoheimomme tietoisuudessa, ellei kokemusten jakautuminen lähestyisi. Värähtele positiivisen kanssa, löydä rakkaus, anna anteeksi kaikki ja luo ystävällisyyttä. Nyt. Todiste on omassa puhdistuneessa sydämessäsi – ei matalammalla värähtelevässä ulkoisessa nukketeatterissa.
 
Rukoilemme kaikki, että tämän syklin valo, fotonienergiat luovat uuden toimintamallin kaikille – lopulta. Kuitenkin jonkun täytyy mennä ensin tuohon vieraaseen tietoisuustilaan ja tietä näyttää heimo – maadoittuneesta, integroidusta, sydänkeskeisestä ja tasapainoisesta olemistavasta käsin.
 
Tätä luomme henkiinheräämisvaiheessa. Yhdistämme taas korkeamman itsemme pysyvästi alempaan itseen, yhdistyen moniulotteiseen itseen, aurinkoitseen jumalaiseen isä-äitilähteeseen, ja havainnollistamme, että Kristus-tietoisuus voi olla saavutettava ja pysyvä olotila.
 
Uusi matka luolaan
 
Henkiinheräämisvaihe – korkeavärähteisen kollektiivin syvällisesti tukemana – on kuitenkin hyvin henkilökohtainen kokemus. Mitä tahansa hurjia ja upeita harjoituksia sinulla onkin saadaksesi yhteytesi syvenemään, on tärkeää yhdistyä muutama viikko täysin henki-itsesi kanssa – aktiivisesti. Kuten aina, tämä ei ole asketismia, vaan tasapainoinen Kristus-polku hengen yhdistämiseksi aineeseen. Ykseystietoisuus vaatii uutta kommunikointia heimossamme (katso tämä viesti viime vuodelta).
 
Jos kuitenkin tarvitset luvan sukeltaa hengen lähteeseen syvällisellä tavalla, anna tämän palvella tuona tönäisynä. On täydellinen aika tehdä tämä, päätöksiämme vahvistetaan tällä hetkellä ja energia on hyvin stimuloivaa (häiritsevää joillekin) päiväntasauksen (20.3. klo 5.30 UT) jälkeen. Parasta ottaa vaari korkeampien maailmojen neuvosta ja tehdä hyvää työtä. Transformaation ja itsensä oivaltamisen kauniita viikkoja, rakkaat. Pidän teitä sydämessäni.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >