HomeViestejäSandra Walter24.2.2016 - Ylösnousemuksemme nopeutuvat vaiheet

24.2.2016 - Ylösnousemuksemme nopeutuvat vaiheet

YLÖSNOUSEMUKSEMME NOPEUTUVAT VAIHEET
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Kuten mainittiin aiemmassa artikkelissa "Henkiinheräämisvaihe", löydämme itsemme maaliskuun ensimmäisillä viikoilla syvältä ruumiillistumisvalmistelusta. Maaliskuun puoliväliin mennessä seuraava voimistunut valoaalto, joka tähtää nopeutumiseen – ja erityisesti ruumiillistumiseen – alkaa saapua. Tämä merkitsee, että muutama seuraava viikko on tärkeä henkiinheräämisvaiheelle, korkeamman ja alemman itsen tietoiselle yhteensulautumiselle. Joillakin Kristus-tietoisuustilan vastaanottaminen nousee täysin uudelle tasolle. Asioita tapahtuu nopeasti tänä vuonna – kiinnitä huomiota.
 
Kristus-ylösnousemus – kristallitietoisuuden puhdas ykseys
 
Kristus-ylösnousemuksemme Gaialla on ainutlaatuinen ylösnousemusprosessi. Olemme olentoja, jotka voivat sulkeutua tiheyteen, pyyhkiä pois korkeammat taitonsa ja yhdistyä taas Lähteeseen ollessaan vielä muodossa. Se tekee meistä äärimmäisen vahvoja Luojaolentoja. Meistä tulee kykenevä yhdistymään Lähdetietoisuuteen joka tilanteessa ja ylläpitämään tuo yhteys.
 
Todellisen Kristus-tilan kokeminen alkaa muuttaa moniulotteisen tietoisuuden ykseydeksi aurinko-olemuksen, sitten Lähteen kanssa. Tämä ulottuu korkeamman ja alemman itsen ykseyden yli – tapahtuu syvällinen yhdistyminen luonteeltaan fraktaalin aurinkoaspektimme kanssa. Monet meistä ovat valmiita antautumaan tälle tasolle, kun henkiinheräämisvaihe loppuu ensimmäisillä ruumiillistujilla seuraavien kahden kuukauden kuluessa. Monet saavat päiviä tässä tilassa venyttääkseen energiakenttäänsä ja tietoista havaintoaan tuosta todellisesta Kristus-tilasta. Saamme näitä maistiaisia puhtaasta Kristus-tietoisuudesta kahdesta syystä. Ensinnäkin Gaian kenttien (Gaia-verkot, ihmisen sydänverkko ja noosfääri) vahvistamiseksi tulevia valoaaltoja varten. Toiseksi se sallii meidän tehdä tietoisen vapaan tahdon valinnan, haluammeko siirtyä eteenpäin. Saamme päivän tai parin kokemuksen – sitten se heikkenee vähän integrointia varten – ja sitten tulee tilaisuus jäädä pois tai jatkaa. Miksei jatkaisi? Yksinkertaisesti ilmaistuna, tuo tietoisuustila on jokseenkin autonominen – ei ole vanhan käyttäytymisen, vanhan itsen oletusarvoa. Sinusta tulee "minä olen" –olemistaso. Puhuin kolmen päivän kokemuksestani tässä InLightUniversalin haastattelussa.
 
Valoaallot
 
Meillä on kolme voimakasta valmistelevaa valoaaltoa ennen vuoden 2017 ulottuvuuden vaihtavia välähdyksiä. Ensimmäinen saapui joulukuun puolivälissä viime vuonna ja kesti tammikuun puoliväliin saakka. Silloin vaihdoimme todellisuuksia alemmilta aikajanoilta korkeammille. Synteettiset aikajanarakenteet jotka pitivät ihmiset luomassa uudestaan samaa todellisuutta, purettiin. Tuo synteettinen "samaa lisää" -impulssi, tuo konstikas "porsaanreikä", putosi pois. Aikakauden loppu. "Aikaviiveen" vuoksi sen asettuminen kestää jonkin aikaa. On monia, jotka eivät luultavasti koskaan koe valoa samalla tavalla kuin me. Ja kuitenkin nopeutumisesta tulee kouriintuntuvaa myös vastaheränneille. Kaikki on hyvin. Pidä fokuksesi ylösnousemuksessa, jos se on lopputulos- tai aikajanavalintasi.
 
Korkeampia ylösnousemusaikajanoja vahvistettiin sitten, jotta mestaruuskollektiivilla on nyt tilaisuus täyteen ruumiillistumiseen. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken. Se muuttaa henkilökohtaisen elämäsi, kollektiiviset uskomusjärjestelmät, planeetan energiakentät ja Gaian kaikkia koskevan tehtävän tulla enemmän aurinkoentiteetiksi. Siksi teemme hyvää työtä – sillä ei ole mitään tekemistä henkilökohtaisen matkamme kanssa, kun antaudumme tähän tilaan.
 
Korkeavärähteisestä heimovaikutuksesta kollektiivitietoisuuteen on tulossa voimakas ja "kvanttinen". Yhteistyö ja ratkaisut alkavat olla normi, valitusten ja apatian sijasta. Ja tämä pätee myös henkiseen polkuun. Henkinen paljastus ylittää kovasti paljastukset politiikasta, taloudesta, maan ulkopuolisista tai salaliitoista. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken joka tasolla. Suosittelen kovasti viettämään enemmän aikaa päivästä keskittyen rakkauteen, ratkaisuihin ja luovaan palveluun kuin pelko-ohjelmien ruokkimiseen. Värähtely = värähtely. Valitse toimintasi hetkestä toiseen viisaasti, kun aallot voimistuvat.
 
Toinen aaltomme rantautuu maaliskuun puolivälissä ja jatkuu huhtikuun. Monet meistä alkavat pitää noita ruumiillistumia pidempiä jaksoja, mikä auttaa myös Gaiaa valmistautumisessa olemaan enemmän aurinkoentiteetti. Kolmas vahvistus tänä vuonna tulee syyskuussa. Tämän lineaarisemmaksi vuosi ei tule porttien osalta, koska työ ja energia on jatkuvaa. Päivästä toiseen, hetkestä toiseen vahvistumis-, puhdistumis- ja laajentumisvalintoja. Kunnioitamme aina luonnollisia Gaia- ja galaktisia tapahtumiamme – päiväntasaukset, päivänseisaukset, kuut ja kollektiivitapahtumat, joita kanssaluomme auttamaan ihmiskuntaa. Ykseys on tämän seuraavan aallon pääagenda. Luola-aika tulee lähemmäs – kerää heimosi sen mukaisesti.
 
Ulottuvuusmuutos
 
Sen sijaan että ajattelet ulottuvuusmuutosta lineaarisesti tai aineellisesti, tunne se tietoisuusmuutoksena ja muotoevoluutiona. Kaksinaisuus näkee sen tässä tai ei-tässä, aineellisena tai ei-aineellisena. Katso puuta. Tuo puu on 5D/6D:ssä – havaintosi siitä muuttuu dramaattisesti. Kaikki näyttää ja tuntuu uudelta ja sydänhavainto näkee kaiken jumalaisena.
 
Alussa ei ole kyse aineesta – tapa tulkita luomista muuttuu ensin. Rakkaus ensin. Tuomitsemattomuus ensin. Sitten resonoit korkeamman ulottuvuuden aikajanakokemuksen kanssa. Korkeampi yhdistynyt perspektiivi näkee jumalaisen tahdon, ylösnousemuksen punaisen langan, henkiauringon ja sen Kristus-ihmisten evoluution. Älä huolestuta itseäsi sillä, mitä tulee olemaan tai mitä ei. Rakkaus tulee olemaan. Myötätunto, palvelu, ilo, luottamus ja Lähdetietoisuus tulee olemaan. Resonoi sen kanssa kaikessa, mitä teet, sanot, ajattelet ja tunnet – ja anna huoliesi olla. Tuo tietoisuustila muuttaa kaiken.
 
Havainto ja kiitollisuus
 
Aurinko-olemuksemme luonne Lähteen fraktaalina on saada ainutlaatuisia kokemuksia. Lähde ei luo mistään kokemuksesta kahta täysin samanlaista kopiota. Luomisellasi on tilaisuus tiheydessä, jolla ei ole edes yhteyttä korkeammalle tasolle. Ainutlaatuisuus vapaan tahdon leikkikentällä. Nauti vapaudestasi ja juhli tuota todellisuutta nyt. Ylösnouseminen Kristus-tilaan merkitsee, että sinusta tulee puhdasta palvelua – ei ole enää alemman itsen halua. Muoto transformoituu edelleen. Tuolla valovärähtelyllä ja -voimalla on agendana jumalainen tahto. Uudenlainen vapaus mitä emme ole tunteneet hyvin pitkään aikaan. Lähdepeili sydämessäsi ei ole kaksinainen – se ei näe asioita yksi yhteen sähkömagneettisena peilauksena kuten 3D/4D:ssä. Havainnosta tulee hyvin moniulotteinen, mikä merkitsee äärettömiä mahdollisuuksia ilmaisullemme. Pystyt näkemään asiat monesta eri perspektiivistä ja se itsessään tuo rauhaa ja jumalaista rakkautta tietoisuuteesi. Saat kosmisen perspektiivin itsestäsi, maailmasta ja kaikesta muusta. Et pysty hillitsemään kiitollisuuttasi edes vastoinkäymisten kohdatessa.
 
Itsemestaruus
 
Uusi valo voi olla hyvin stimuloivaa mielen tasolla, minkä vuoksi olemme tehneet hyvin paljon työtä. Puhdistamme alitajunnan, mikä luo uusia käytäviä kehoon, aivoihin ja sydänkeskukseen, ja toimimme tästä moniulotteisesta perspektiivistä. Mestaruudessa ei ole kyse ulkoisen kontrolloinnista – siinä on kyse sisäisen reaktion hallitsemisesta ulkoiseen maailmaan. Sanat ja teot paljastavat – ja vaikuttavat noosfääriin voimakkaammin – kun nopeudumme. Kiitollisuus ja kunnioitus kaikkia kohtaan, riippumatta heidän valitsemastaan polusta, osoittaa jumalaisen armon, rakkauden ja tuomitsemattomuuden tason.
 
Vahvuus
 
Kun paljastuminen nousee etualalle, meidän on välttämätöntä olla mahdollisimman aito itsellemme ja toisillemme. Egovahvuuden päivät ovat ohi – vahvuus tulee nyt sydämestä ja korkeammasta tietoisuudesta. Löydät äärettömän energiavirran, kun teet työn, otat riskejä, kunnioitat luomistasi ja omistaudut Lähteelle. Lähde on koko syysi olla täällä. Kun kunnioitat sitä ja kaikkea, mitä olemme luoneet Lähteen kanssa, et yritä jatkuvasti repiä sitä hajalle. Löydät halun tukea luomista ja halun korjata sen, mikä ei enää palvele kokemuksiamme. Tuo kestävä luottamus kaikkeen luomiseen, on ehdotonta rakkautta.
 
Aikomustarkistus
 
Ylösnousemuspolussa suosittelimme essealaismenetelmää, jossa ilmaistaan aikomus neljä kertaa päivässä. Säännöllistä tarkistusta, että pysyy tietoisena, elää korkeimpien mahdollisuuksien tilassa ja kunnioittaa jatkuvasti Luojatilaa.
 
Kristus-polku, keskitie, kunnioittaa tasapainoa. Tämä ei ole askeettinen tai tiukan henkinen kontrollointipolku. Korkeimmat valinnat tulevat aidosta halusta palvella, olla rakkaus ja ilmentää jotain uutta. Aikomustarkistusta voidaan käyttää tunnistamaan ne asiat, joita luot jatkuvasti uudestaan tavan vuoksi, sekä edistymisesi, kun harmonisoidut korkeampien tasojen kanssa ja pysyt energisen tietoisena koko. pitkän. päivän.
 
Jos Nirvana on halun puuttumista, niin voimme tutkia, mitä sellaista luomme, joka ei anna meille tuota tulosta. Tarpeet ja halut vähenevät usein, kun värähtelymme nousee. Palvelusta tulee fokus, on halu antaa enemmän palvelua. Rakkautemme ihmiskuntaa, Gaiaa ja koko luomakuntaa kohtaan on tärkeämpi kuin alemmat halut.
 
Jotkut käyttävät kärsimystä turvaverkkona, koska on helpompaa jatkaa samojen asioiden haluamista tai luomista uudestaan ja uudestaan – vaikka se tekee heidän olostaan kurjan – sen sijaan että ottaisi muutosriskin ja siirtyisi eteenpäin. Käytä aikomustarkistusta pysyäksesi tasapainossa. Paljon tässä kristallipolussa on kyse vanhasta itsestä irtipäästämisestä. Antaudu hengelle ja universumi ilmesyy sydänkeskukseesi.
 
Henkiinheräämisprotokolla
 
Mitä tahansa oletkin käyttänyt henkiinheräämisharjoituksenasi, käytä sitä uutterasti seuraavat kaksi viikkoa. Nyt tiedät jo, miten valmistautua aaltoon. Ota kaikki työkalusi käyttöön ja nauti siitä pyhänä valmistautumisjaksona. Kiireisyys ei käy ennen aallon iskemistä, ja päiväntasaus stimuloi sitä kovasti. Laita koko fokuksesi hyvään työhön ja Kristus-sulautumiseen, jos se on tavoitteesi. Monet teistä tuntevat tarvetta saada asiat järjestykseen – valmistaudu ja tee tämä nyt. Karista vanha, mitä et tarvitse. Rentoudu ja anna yhteensulautumiselle paljon tilaa kehittyä. Olemme astumassa jumalaiseen uutuuteen. Yritä olla luomatta uudelleen sitä, mitä oli, tai katsele käyttökelvottomien järjestelmien palavan. Päästä siitä irti, anna vanhan itsen mennä ja ruumiillista uusi.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >