HomeViestejäSandra Walter27.12.2015 - Tämä transformaatio vaatii nyt kaiken keskittymisesi

27.12.2015 - Tämä transformaatio vaatii nyt kaiken keskittymisesi

TÄMÄ TRANSFORMAATIO VAATII NYT KAIKEN KESKITTYMISESI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Todella nautimme kertoa tarinoita tästä henkiinheräämisvaiheesta – myöhemmin. On esitetty taas viesti olla hiljaa – juuri kun asioista on tulossa upean surrealistisia.
 
Suosittelen kovasti, että jokainen joka kokee moniulotteisuuteen yhdistymistä, transformaatioaktivointeja tai paljastavia kosmisia ruumiillistumiskokemuksia (eli ylösnousemuksen henkiinheräämisvaihetta), laittavat parhaansa mukaan sivuun epäolennaiset aktiviteetit, yksinkertaistavat mahdollisimman paljon ja keskittyvät tähän monumentaaliseen Kristus-ruumiillistuman esiintulemiseen.
 
Ruumiillistamme useita ulottuvuuskerroksia täysin tietoisessa prosessissa ja kyllä, asioista tulee uskomattoman ja kauniin intensiivisiä. Pitäkää psyykestänne, sydämestänne ja kehostanne hyvää huolta, rakkaat. Kirjoittakaa kokemuksista, vuorovaikutuksesta, eri roduista, viesteistä ja opastuksesta myöhempää käyttöä varten. Autamme uutta aaltoa – myöhemmin.
 
Heimo tulee olemaan ok, ja meidän täytyy yhdistyä osoittaaksemme sille, ettei tämä ole samaa kuin ennen. Kaikki yläkerrassa kehottavat tällä erää astumaan etäämmälle ja keskittymään. He myös neuvovat poistamaan häiriötekijät (laaja altistuminen internetille/langattomuudelle, digitaaliselle medialle jne.) Tämä on luonnonmukainen mestaruusprosessi – käytä tuota viisautta tarvittaessa. Jos olet tässä vaiheessa, saat sitä.
 
Tammikuun 17. päivään mennessä tai lähellä sitä monet meistä ovat astuneet täysin uuteen matkansa vaiheeseen. Muista, että tämä on tärkeä osa vuoden 2016 tapahtumia – se tarjoaa paljon korkeamman värähtelyn Gaialla. Uusi Kristus-verkkojärjestelmä tuli käyttöön joulukuussa. Muistatko, kun verkkojen yhdistyminen tapahtui marraskuun loppupuolella 2014?
 
Nyt vanha verkko on pudonnut. Poissa. Monia säätöjä tehtiin joulukuun puolivälissä (rankka viikko portinvartijoille), ja meillä on nyt paljon helpompi pääsy moniulotteisuuteen. Kokemuksista voi tulla kummallisempia ja selkeämpiä monilla teistä. Saatatte nähdä myös uusia oppaita, muita rotuja ja asioita, joiden kanssa portinvartijat ovat olleet vuorovaikutuksessa, kun kaikki nopeutuu.
 
Jos et ole tässä vaiheessa, tue niitä, jotka ovat, pysymällä sydänkeskeisenä, ystävällisenä, myötätuntoisena ja tyynenä. Pysäytä kaikki negatiiviset toistuvat ajatukset ja keskity rakkauteen, rauhaan ja positiivisiin luomuksiin. On tärkeää pitää fiilis korkealla, rakkaat. Palvelkaa ylösnousemusta parhaan kykynne mukaan.
 
Rakastan teitä kaikkia todella paljon! Näytetään, ihmiset, mikä on mahdollista. Onnellista uutta vuotta – miten hämmästyttävä tapa aloittaa.
 
Rakkaudessa, valossa ja palveluksessa,
 
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >