HomeViestejäSandra Walter20.12.2015 - Päivänseisausportti - voimakkaita energeettisiä muutoksia

20.12.2015 - Päivänseisausportti - voimakkaita energeettisiä muutoksia

PÄIVÄNSEISAUSPORTTI – VOIMAKKAITA ENERGEETTISIÄ MUUTOKSIA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Päivänseisausportti (21.-25.12.) on käsillä. Tämä on ollut hämmästyttävä mestaruusvuosi, joka päättyy syvään sisäiseen muutokseen monilla.
 
Salli tämä, tee sille tilaa ja siunaa tätä planeetta ja koko luomakuntaa, kun siirrämme koko todellisuuden lempeästi ja hitaasti Kristus-verkkojärjestelmiin. Pane merkille esiin tuleva rauha, 5/6D-selkeys, kun tämä tapahtuu.
 
Fotonisilla Kristus-energioilla on aina puhdistava vaikutus. Se on, mitä on. Meillä oli dramaattisia muutoksia viime viikon portin aikana, mikä yllätti monet valoheimossa. Päivitä menetelmiäsi, jos olit yksi heistä. Tämä on ymmärryksen, viisauden ja henkisen kypsyyden käytävä.
 
Tämä on kolmivuotinen mestaruusvirstanpylväämme, rakkaat – ennustettu transformaatiosiirtymä tiennäyttäjille tammikuun puoliväliin saakka. Olemme siinä paikassa ylösnousemusaikajanalla, jolloin täydellinen ruumiillistuminen alkaa tapahtua. Yhdistytäänpä sen jumalaiseen tarkoitukseen helposti ja sujuvasti.
 
Keskity uuteen valoon ja pidä moniulotteiset toruskenttäsi harmoniassa ylösnousemuspilarisi kanssa fyysisen, tunne- ja mentaalitasapainon saavuttamiseksi. Verkkotyö kristallien kera auttaa todella – Portinvartijat työskentelevät kaikkien kristallien kanssa, joita valotyöntekijä on sijoittanut tälle planeetalle.
 
5/6D-ykseystietoisuuden purppuraportit ja kultakristalliset Kristus-portit jakavat erittäin korkeaa valotaajuutta tällä hetkellä. Jotkut teistä pystyvät kuulemaan kimeitä ääniä, jotka taas kerran voimistuivat. (Kuulet niitä, koska kiertäjähermo joka vastaanottaa näitä taajuuksia, kulkee korvien taakse.)
 
Valotaso on valtava. Yritä olla riivaantumatta sen fyysisistä seuraamuksista aurinkoon, planeettaan tai itseesi. Keskity tietoisuuden laajentumiseen, Kristus-itsesi paluuseen. Tunne, mitä nämä tulevat energiat tekevät. Tämä johdattaa sinut hyväksi portinvartijaksi – sisäinen tunne, mitä tehdä kun näitä aaltoja saapuu, sallii kaiken nopeutumisen.
 
Kaikesta tästä on puhuttu, sekä 3D:n vähentymisestä ja sen sivuvaikutuksista, joten yhdistytäänpä korkeammille tasoille ja käytetään näitä kosmisia aaltoja rauhan aikaansaamiseen. Gaia on laajentumassa näihin uusiin verkkoihin – sekä se että ihmiskunta tarvitsee vakauttamme.
 
Nyt on syvän sisäisen työn, transformaation aika, kun integroidumme Kristus-itsemme paluuseen. Sanat eivät voi ilmaista tätä vaihetta kunnolla. Te jotka osallistutte henkiinheräämiseen, ymmärrätte symbolisen ja energeettisen talvipäivänseisaussiirtymän. Tämä voi olla voimallista, jos sen käyttää oikein.
 
Portinvartijat, verkkotyöntekijät ja palveluksessa olevat voivat siirtyä tekemään sisäistä työtä joksikin aikaa. Antaudu sille, anna transformaation tapahtua ja yksinkertaista mahdollisimman paljon. Nettiin liittyvät ohjelmat voivat tuntua häiritseviltä – ja ne ovat sitä. Mene ulos vastaanottamaan maksimimäärä valoa ja auttamaan Kristus-verkkotyössä.
 
Toivotan teille kaikille siunattua päivänseisausta ja rauhallista ja kirkasta joulunaikaa. Rakastan teitä, siunaan teitä ja kiitän palveluksestanne ylösnousemuksessa!
 
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >