HomeViestejäSandra Walter8.9.2015 - Viimeinen päiväntasaus- ja verikuunpimennysportti

8.9.2015 - Viimeinen päiväntasaus- ja verikuunpimennysportti

VIIMEINEN PÄIVÄNTASAUS- JA VERIKUUNPIMENNYSPORTTI
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas valoheimo,
 
Merkittävästi korkeampaa valotaajuutta on ollut jatkuvasti kosmisesta alkusysäyksestä saakka elokuun lopussa. Olen varma, että koet tämän sisäänvirtauksen hurjat ja upeat aspektit.
 
Se laukaisi meidät tämän kahden vuoden "päiväntasaus ja verikuunpimennys" -porttiprojektin loppuunsaattamiseen. Vaikkei se ole mitenkään viimeinen portti, on mielenkiintoista nähdä hyvin monien heränneen tälle projektille, kun se saavuttaa loppunsa. Tämä porttitetradi aktivoi Kristus-tietoisuuden ruumiillistamisvaiheen ja Gaian kultaisen rodun todellisuus on tullut monille teistä hyvin kirkkaaksi.
 
On tärkeää pysyä fokusoituneena, kun ahdistus ja yleinen sensaationtavoittelu yrittävät harhauttaa tämän projektin todellisesta tarkoituksesta. Monet teistä muistavat tämän tetradin alkamisen vuoden 2014 alkupuolella – niiden energioiden saapuminen jotka kiihdyttäisivät muutosta niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tämän tetradin päättyminen lähettää portinvartijat uuteen palvelutyövaiheeseen ja tukee samalla uuden tietoisuuden ruumiillistamista.
 
Muutamassa viime artikkelissa paljastettiin, että kollektiivi transformoi alkemisesti ne kosmiset Kristus-solaarimallit, joita on käytetty ruumiillistumispolkuna tuhansia vuosia. Luomme jotain täysin uutta, joka tukee tietoisuusmuutosta sekä sen hajoamista, mikä ei palvele uutta tinkimättömän rauhan universaalia agendaa.
 
Henkinen kypsyys
 
Valinnat joita tehtiin ennen viime kuun alkusysäystä, kukoistavat jo monilla valoheimossa. Jatkuvaa harmonisoitumista, säätämistä ja joustavuutta tarvitaan näiden ainutlaatuisten taajuuksien navigoimisessa, joita tulee aurinkokuntaamme. Ymmärrä, että näiden intensiivisempien siirtymävaiheiden lopputulos riippuu luomastasi perustasta ja sitoutumisestasi pitämään uutta valoa tietoisuudessasi, kentissäsi ja kehokulkuneuvossasi.
 
Olet luonut alustoja noille puhtaille ylisieluominaisuuksille ja –haluille. Kun laajentuminen lisääntyy, on välttämätöntä jatkuvasti asettaa uudelleen perspektiivisi, kenttäsi ja aktiviteettisi, jotta voit pysyä uuden valon sisäänvirtauksen mukana.
 
Portinvartijana ja tiennäyttäjänä on kiehtovaa kokea dramaattisia muutoksia tietoisuudessani tällä hetkellä. Vaikka fyysiset muutokset ovat mielenkiintoisia ja sivuvaikutuksista tulee henkilökohtaisesti ainutlaatuisempia, tietoisuuden laajentuminen ja kokemukset joita se tuo, tekee tästä hyvinkin ponnistelun arvoisen.
 
Tunnen, että olemme (lopultakin) siirtymässä vaiheeseen, jolloin kollektiivi ymmärtää suuremman galaktisen perspektiivin sen sijaan, että on pakkomielteinen niistä fyysisistä, hallinnollisista tai planetaarisista muutoksista, jotka ovat merkkinä ulottuvuusvaihdoksesta.
 
Päiväntasaus voi tehdä uudesta tietoisuusaspektista hyvin konkreettisen, jos suuri prosenttiosuus kollektiivista on keskittyneempi solaarisydäntietoisuuden sisäiseen synnyttämiseen kuin ulkoiseen ahdistukseen.
 
Henkilökohtaisesti olisin mieluummin viivyttämättä tai laskematta energioita enää ja näyttää siltä, että korkeavärähteinen kollektiivi siirtyy eteenpäin häiriötekijöistä huolimatta. Valo pommittaa meitä – kuitenkin sitoutumisemme siihen luo uudet todellisuutemme. Varmasti mielenkiintoinen alue kartalla.
 
Portinvartijat, tunnemme teidät
 
Päiväntasausaalto joka on jo muodostumassa, aiheuttaa syviä muutoksia planeetan magnetismiin ja merkittävää verhon ohentumista. Samalla kun näköaistimuksista tulee kirkkaita ja omalaatuisia, kiertäjähermon korvien soimisesta tulee monimutkaisempaa ja sydänkeskus alkaa elää omaa elämäänsä, pysymme rauhallisena, fokusoituneena ja selkeänä valotulvaa varten.
 
Portinvartijat ja verkkotyöntekijät ovat keskittyneet vakauteen, jotta niillä jotka ovat ottaneet ruumiillistuman, on mahdollisen maksimimaalinen määrä tukea. On tärkeää työskennellä maan, veden, kristallien, luonnon valtakuntien ja elementaalien kanssa jatkuvasti pitkin syyskuuta, jotta tästä tehdään mahdollisimman helppoa kaikille osallisille.
 
Kaikkien ohjelmien, ahdistuksenaiheiden ja sensaationtavoittelun runsaus joka tähän viimeiseen tetradivaiheeseen liittyy, on selkeä merkki sen merkityksestä ylösnousemusprosessissamme. Jos olet "myöhässä" päiväntasaus-verikuunkokoontumisesta, liity vapaasti fokukseemme.
 
Energiat joita on käytettävissä 9.-13.9., ovat valmistelua koordinoituun porttiavautumiseen 19.9. Portinvartijat ja verkkotyöntekijät, pitäkää parhaanne mukaan korkeampi valo paikoillaan ja antakaa alempien taajuuksien pudota pois. Tuntuu jo hyvin ylimaalliselta, joten monien teistä täytyy astua pois kollektiivista voidaksenne palvella mahdollisimman selkeällä, rauhallisella ja fokusoituneella tavalla.
 
Tietysti meille heitetään paljon kaikkea ja tinkimättömyydessämme astumme vain pois häiriötekijöistä. Kulta- ja kristalli/timanttitaajuudet ovat avain näihin kosmisiin Kristus-solaariportteihin. Käytä niitä luovasti heijastaaksesi omaa ainutlaatuista ilmaisuasi tässä kollektiivisessa fokusoitumisessa ruumiillistamistukeen.
 
Ruumiillistamisprotokolla – mestaritaso
 
Tiheyden transformoiminen korkeampaan tietoisuustilaan vaatii mestaritason aikomusta. Käytä jumalaista älykkyyttäsi yhdistyäksesi uuden ihmisen ylisielu/"minä olen" –malliin.
 
Tässä on muutamia ehdotuksia ylösnousemuspolun syyskuun protokollasta:
 
- Säilytä harmonia korkeamman itsen perspektiiviin.
 
- Meditoi sydänkeskusta/kosmista solaari-Kristusta aktivointien vastaanottamiseksi.
 
- Ole mahdollisimman paljon luonnossa. Solariksen (aurinko), Gaian, luonnon valtakuntien ja elementaalien kautta virtaa tällä hetkellä koodeja, jotka pyrkivät löytämään värähtelyrakenteita energiakentissäsi. Värähtely = värähtely; pääse siihen ja hengitä sitä. Tämä on ravintoa siirtymällesi uudelle tietoisuustasolle. Kunnioita sitä.
 
- Hiljaisuus on kultaa, kirjaimellisesti. Kullan taajuus on liittymä Lähteen ja DNA:mme välillä. Meditoi tämän taajuuden kanssa, kierrätä se toruskenttiesi ja Gaian/kollektiivin kautta. Käytämme kristallitietoisuutta, joka on kaikkialla ympärillämme. Sisäiset kristallirakenteemme harmonisoituvat sen kanssa ja se muuttaa tietoisuusastiaamme.
 
- Vältä ihmisiä, jotka käyttävät polariteettia henkisenä keskusteluna. Ei ole sen aika. Omistat oman ylösnousemuksesi – se ei ole väittelyn aihe. Perspektiivisi ja sydämesi eivät ole esillä tarkastelua varten. Olet ylösnousemustaiteilija. Muotoile se heijastamaan sydämesi ainutlaatuista Lähdekipinää.
 
- Olet ääretön. Valitse polkusi ja koe se. Muuta tuota polkua, jos et koe, mitä haluat. Valintoihisi kohdistuva valovolyymi kasvaa ja tulee erittäin epämukavaksi, jos tekosi eivät ole harmoniassa aikomustesi kehityskaaren kanssa.
 
- Poista vanhan itsen viimeisetkin jäänteet. Haasta itsesi pudottamaan pois asiat, jotka tuntuvat tarpeettomilta nyt. Jos jonkin on tarkoitus olla, se tulee takaisin.
 
- Tiedosta uusi maadoittuminen palvelussa ja luovuudessa, kun ilmaisusi muodossa muuttuu. Maadoittuminen ei ole enää maadoittumista keskinkertaisuuteen tai tiheyteen. Se ankkuroi nämä uudet luovuustasot elämänvirtoihimme ja "noosfääriin". Ole ainutlaatuinen ja riko arkinen.
 
- Tunnista sekaantuminen ja sulje se. Häiriötekijät ja tunnelaukaisijat pääsevät meihin alitajuntaan tallennettujen pelkojen kautta. Sulje pelko, sulje pääsy. Sulje ulkoinen pääsy kokonaan, jos pystyt. Vältä nettitoimintaa, ahdistusta, etsimistä tai draamaa. Virity sydämeesi ja hyödynnä tuki pysyvää sisäistä muutosta varten.
 
- Tee harjoituksia, jotka miellyttävät sydäntä ja rauhoittavat alempia tasoja, kun ne transformoituvat.
 
- Tue planeetan myrkynpoistoa kehosi myrkynpoistolla, jos et ole jo tehnyt tätä.
 
- Hapetus tukee solumuutoksia ja uudelleenasetuksia. Liiku, liiku, liiku.
 
- Meditointi on syvää, voimallista ja tärkeää vakautumiselle kollektiivissa sekä omassa tietoisuudessamme, kun se transformoituu.
 
Rakastu jumalaiseen rakkauteen
 
Fotonivalo on jumalaisen rakkauden kosminen taajuus. Se on luonnonvoima, jonka tavoitteena on luoda tasapainoa, puhtautta, harmoniaa, evoluutiota. Päiväntasaus ja verikuunpimennys ei ole viimeinen portti ikinä. Tuo usko on henkistä sensaationtavoittelua.
 
Koemme pelkästään korkeamman tason valotulvan, koska hyvin monet meistä laajentuvat suurempiin energiakenttiin, joten planeetta voi vapauttaa enemmän tuota valoa (fotoneja on tullut sekä planeetan ulkopuolelta että sisäpuolelta viime vuoden porttiyhdistymisestä saakka). Tämän jumalaisen tetradin loppuunsaattaminen luo vakautta, kun 3D:n uudelleenluomisen alusta romahtaa ensi vuonna.
 
Ruumiillistaminen on vakaus, joka tarvitaan maailmojen silloittamiseen. Kosmiset Kristus-solaarimallit ovat universaaleja, kuitenkin niiden yksilöllinen ilmaiseminen on ainutlaatuista. Yhdistytäänpä kaikki uuden valon palveluaikomuksessamme ja näytetään ihmiskunnalle, mikä on mahdollista.
 
Yhdistynyttä fokustamme varten:
 
Päiväntasaus – 23.9. klo 11.22 Suomen aikaa
 
Syyskuun päivätasaus tapahtuu sillä hetkellä, kun aurinko ylittää taivaallisen päiväntasaajan, pisteen avaruudessa maapallon päiväntasaajan yläpuolella, yhtä kaukana pohjois- ja etelänavasta.
 
Verikuunpimennys 28.9. klo 5.47 Suomen aikaa.
 
Pimennys huipentuu 5.11-6.23 Suomen aikaa ja se näkyy ainakin osittain Euroopassa, Etelä- ja Itä-Aasiassa, Afrikassa, suuressa osassa Pohjois-Amerikkaa, suuressa osassa Etelä-Amerikkaa, Tyynellämerellä, Atlantin ja Intian valtamerellä, arktisella ja antarktisella alueella.
 
Olen poissa linjoilta loppukuun voidakseni palvella ja kokea näitä kohonneita energioita. Lähde siunaa pyrkimyksiämme ja paljastaa jumaluuden jokaisen sydämen kautta, joka on valmis osallistumaan ylösnousemukseen tänä aikana. Siunausta Gaialle, luonnon valtakunnille, elementaaleille, rakkaalle ihmiskunnalle ja tälle suurelle kosmiselle Kristuksen paluuprojektille.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa
 
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >