HomeViestejäSandra Walter6.8.2015 - Leijonaportti - galaktisen tason aktivointeja

6.8.2015 - Leijonaportti - galaktisen tason aktivointeja

LEIJONAPORTTI – GALAKTISEN TASON AKTIVOINTEJA
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Leijonaporttikäytävä avautuu 7.8. ja se jatkuu 13.8. saakka. Kristallifokus jatkuu ja olet ehkä huomannut vahvistumista ihmissydänportissa muutamana viime viikkona. On evoluutiomme upea ja laajentava vaihe, rakkaat. Valoheimon energiat laajenevat jatkuvasti ja saatat tuntea viimeisen päiväntasaus-verikuuportin vedon. Palvelu- ja missiotyö saadaan loppuun – työ mikä alkoi ensimmäisestä portista 2014. Kyse on voimakkaasta sarjasta muutoksia ja paljastuksia niille, jotka valitsevat ylösnousemukseen osallistumisen.
 
Galaktisen tason aktivointeja
 
Leijonaportin aikana tulee sarja taajuuksia, jotka auttavat tähtisiemeniä ja inkarnoituneita galaktisia palvelutyössä. Viesti ja ehdotettu työ tätä viimeistä porttia varten (ylösnousemus- ja ruumiillistumispelkojen kohtaaminen) oli tarkoitettu niille, jotka hienovirittävät ylösnousemusprosessiaan 2015 valmisteluna kristalliruumiillistumiseen. Tällä hetkellä on tärkeää päästää irti peloista, uskomuksista tai oletuksista omaan tehtävään liittyen, koska monet teistä vaihtavat hyvin ei-lineaariseen ja moniulotteiseen ilmaisuun tänä vuonna. Tämä muutos on jo käynnissä monilla, koska olette päättäneet tietoisesti palvella Muutosta ja ylösnousemusta.
 
Useita uusia kokemuksia ankkuroidaan kahden seuraavan kuukauden aikana, mikä laajentaa inkarnoituneen galaktisen tietoisuuden horisonttia. Laajentumisen paljastaminen ja mestaruus ovat olleet vuoden 2015 teema ja monet teistä ovat hyvin valmistautuneet laajemman tason ymmärrykseen ja palveluun. Te jotka olette kokeneet outoutta ja kauneutta tänä vuonna ja kyenneet vakauttamaan tietoisuutenne matkan varrella, tunnette tyyneyttä, keskittyneisyyttä ja valmiutta seuraavaan palveluaskeleeseen. Nämä kokemukset ja aktivoinnit laajentavat vuorostaan kollektiivin kykyä vastaanottaa, hyväksyä ja integroida moniulotteisen tietoisuus.
 
Lähestymme nopeasti kollektiivitodellisuuksien tarkempaa rajaamista. Muista: kun sinulla on korkeampi värähtely, sinulla on suurempi vaikutus kollektiiviin. Tämä johtuu valomäärästäsi, siitä Lähdevalon määrästä jonka pystyt pitämään DNA:ssasi. Tämä ei tietenkään ole koko ihmisväestön piirre (eikä prioriteetti). Kuitenkin niiden kollektiivia jotka ovat päättämättömiä ylösnousemuksesta, ovat heränneet valoon (salaliittojen sijasta) tai lähestyvät oman valomääränsä käännekohtaa, voidaan auttaa niillä korkeampivärähteisillä aktivoinneilla, joita korkealla värähtelevä heimo vastaanottaa parhaillaan. Tämä vastaanotetaan ja välitetään kristallirakenteiden kautta kehossa, DNA:ssa ja valokentissä. Käytä moniulotteisia "torusharmonisointeja" vahvistamaan ylösnousemuspilariasi ja tuo nämä taajuudet ja kokemukset ilmaisuusi.
 
Laajentuminen ja armo
 
Kun energiat tulevat stimuloivammiksi, jotta voidaan transformoida alemmat tasot, on kohteliasta olla ystävällinen, antelias ja kärsivällinen kollektiivisupistumisen tasapainottamiseksi. Monet kuulevat talousmuutoksista, maanmuutoksista tai heidän tunteensa vain laukaistaan, kun taajuudet kohoavat ja he supistuvat tavanomaisesti pelosta. Tasapainota tuota supistumista olemalla suopea, näyttämällä toteen yltäkylläisyys, antamalla vapaaehtoisesti laajentavaa ystävällisyyttä kommunikoinnissasi ja tarjoamalla tukea, silloin kun voit.
 
Ahdistuksen (ja pelkoja vahvistavien ohjelmien) uhmaaminen on yksinkertainen palveluteko, johon jokainen voi osallistua. Sen on oltava väärentämätöntä, aitoa suostumista tukemaan korkeampaa valoa. Tämä ei ole katumusharjoitus tai "toimi ikään kuin olisit palveluksessa". Läpinäkyvyys on jo monien ulottuvilla ja tuo perspektiivi näkee paljon, rakkaat. Pidä tahtisi uskollisena omalle matkallesi ja testaa jumaluuttasi. Saatat yllättyä iloisesti uuden elämän ilmestymisestä planeetalle tällä hetkellä. Kuten aina, jos toimit todella sydänkeskuksesta, et voi mennä vikaan.
 
Elokuun tapahtumia
 
- Porttejamme ovat 7.-13.8. ja kosminen alkusysäystapahtuma 22.-25.8. Joka päivä tuntuu portilta, kun värähtelysi nousee kohtaamaan fotonivalotulvan. Kuitenkin tulevien aaltojen kollektiivivastaanottona säilyy voimakas suostuminen yhdistämään korkeammat tasomme ja inkarnaatiotasomme sekä Muutoksen kiihtyminen. Suostumus ja kollektiivivalinta – anna ylösnousemuksen paljastua niille, jotka valitsevat uuden valon, kaikkien osallisten korkeimman edun mukaisesti.
 
- Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte henkilökohtaisesti tai "kaukona" voimakkaaseen porttiavaukseen Niagaran putouksilla viime viikolla. Viimeistelen tuon palveluksen tänä iltana (hyvin savuisella) Mount Shastalla.
 
- Ylösnousemuspolkuosallistujillemme: yhteyssoitto 12.8. klo 18 PT. Fokuksemme on valmistautuminen viimeiseen päiväntasaus-verikuuporttiin ja kerron galaktisista tapahtumista, joita kehittyy tällä hetkellä. Jumalaisessa outoudessa on nyt suuri voima. Miten siunattuja olemmekaan syleillessämme sitä ja vastaanottaessamme lisää, lisää ja lisää.
 
- Yksityissessiomahdollisuudet tässä kuussa: jos haluat yksityissession, nyt on aika ottaa yhteyttä minuun. Katso yksityiskohdat nettisivuilta.
 
- Suora parannuskeskustelu Lauren Galeyn kanssa 27.8. Liity seuraamme ilmaiseen ylösnousemuspäivitykseen ja kysymys- ja vastausosuuteen. Katso yksityiskohdat nettisivuilta.
 
Siltä varalta, että tarvitsette vahvistusta: tämä tapahtuu oikeasti nyt, rakkaat! Tiedän, että tuntuu oudolta (vain koska se on uutta) ja ehkä tunnette toivottomuutta, mutta jumalaiseen palveluun voi osallistua täysin uudella tasolla tällä hetkellä. Löytäkööt ne kaikki, jotka etsivät puhtaan aikomuksen kera, puhtaan, todellisen, uuden itsensä. Siunausta tälle kauniille planeetalle, sen valtakunnille, elementaaleille ja rakkaalle ihmiskunnalle!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
 
Sandra
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >