HomeViestejäSandra Walter25.4.2024 - Vega-muutokset ja uusi valo

25.4.2024 - Vega-muutokset ja uusi valo

VEGA-MUUTOKSET JA UUSI VALO

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
25.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Tämä sielua vapauttava energiamuutos on intensiivinen, syvällekäyvä ja joskus pakahduttava. Olen kiitollinen, että se tuntuu hyvin uudelta ja avaa meidät taas uuteen äärettömän sydämen laajentumiseen.

Monet ovat raportoineet kokemuksia: ahdistus, sydämen ja kentän laajentuminen, tajunnan menettäminen (sammuminen), väsynyt ja pingottunut, tyhjä tuijotus -integrointi, pään paine, vähempi gravitaatio, aistittavat plasma-aallot, selkeä näkö, syvä sisäinen rauha, ääretön rakkaus ja aistimukset maailman häviämisestä … sekä muutokset ruokavaliossa, tavoissa ja luovassa fokuksessa.

Uusi valo ja plasmavirrat vapauttavat sydämen, hermoston, aivot, valokehon ja DNA:n kokemaan nopean muutoksen. Maailmaa/ulottuvuutta muuttava ja tietoisuutta laajentava sisäänvirtaus on täällä, ja tuntuu hyvin surrealistiselta. Vastaanota nämä uudet aistimukset kiitollisuudella, ja fokusoidu siihen, mitä paljastetaan sinulle, hetki hetkeltä.

Vega-tähtiporttimuutos

Vega, Lyyran tähdistössä, sisältää ensisijaisen ylösnousemustähtiportin, joka säteilee nyt uutta harmoniaa. Lyyra on esittänyt voimakasta roolia jumalaisen ihmisen DNA:ssa, sekä Gaian ja kaiken sen elämän ylösnousemuksessa. Uudet harmoniset virrat – kristallisten plasmajokien kuljettamana – vaikuttavat DNA:han, äärettömiin Kristussydämiin ja ykseystietoisuuteen.

Tämä Lähdetietoinen uusi valo/plasma on poikkeuksellisen korkeaa värähtelyä ja puhdasta. Viime perjantaina yhdistyimme Presence-kollektiivissa Vegaan ja uusiin tähtiportteihin. Puhtauden ja jumaluuden taso oli syvällinen, ja virtasi uuden luomisen vapauden kera. Yhdisty Vegaan ja tunne tuo säteily, tunne tuo uusi harmoninen yhdistelmä. Tunne tämän rakkauden puhtaus – mikä lahja.

Uusien harmonioiden lisäksi todistamme magneettimuutoksia Galaksin keskuksessa. Tämä merkitsee, että enemmän plasmaa virtaa näihin järjestelmiin ja maailmoihin. Ennenkuulumaton, hyvin korkealle jalostunut valotaso on täällä, löytää värähtely-yhteensopivuutensa Kristussydämistä ja DNA:sta ja vahvistaa uusien maailmojen/ulottuvuuksien Kristus/ykseyskenttää suoraan kauttamme.

Uusi video: miten plasma tukee ylösnousemustamme

Nyt YouTubessa on katkelma viime kuun PRESENCE-tapahtumasta. Tutkimme yhteyttä plasmafysiikan ja korkeamman maailman informaation välillä kosmisesta äitiplasmasta, valon sisäänvirtauksista ja magnetismista.

Tämä mestariluokka fokusoituu siihen, miten ollaan vuorovaikutuksessa plasman (uuden valon) kanssa ja miten se tukee ylösnousemustamme ja ulottuvuusmuutosta. Katso täältä.

Toukokuun PRESENCE-tapahtuma …

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa uuden valon kauniiseen nyt-kokemukseen. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >