HomeViestejäVidya Frazier25.9.2022 - Syvässä sisäisessä hiljaisuudessa lepääminen

25.9.2022 - Syvässä sisäisessä hiljaisuudessa lepääminen

SYVÄSSÄ SISÄISESSÄ HILJAISUUDESSA LEPÄÄMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
25.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näinä päivinä useimmille meistä on tulossa aina vain vaikeammaksi rentoutua ja tuntea todella rauhaa edes jonkin aikaa.

Maailmassa on todella paljon hulluja asioita. Kun erilaisia uhkia tulee jatkuvasti esiin – ruokapula, energiapula, kuivuus, sota, globaali talousromahdus, kummalliset uudet sairaudet – on todella haastavaa löytää rauhantunne ja optimismia elämästä, ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Erityisesti nyt kun monet lähteet varoittavat meitä, että jotain merkityksellistä voi tapahtua pian. Se voi olla jotain upeaa, mutta se voi olla myös jotain, mikä tuntuu ja näyttää aluksi todella pelottavalta. Tai se voi näiden kahden yhdistelmä.

Mitä se onkin, meidän kaikkien täytyy päättää omasta puolestamme, mitä haluamme uskoa tai mihin olla valmistautunut. Mutta näyttää tosiaankin siltä, että on rakentumassa jotain valtavaa, mikä saattaa vaikuttaa koko maailmaan jossain kohtaa ennen vuoden loppua.

Siis nämä ovat aikoja, jolloin meidän täytyy todella löytää sisältämme tila, joka on syvempi, kuin vilkas mielemme ja huolestuneet tunteemme, tila jossa voimme tuntea rauhaa, tasapainoa ja luottamusta. Meillä kaikilla on tämä tila sisällämme – emme aina ehkä vain muista, että se on siellä tai miten voimme löytää sen.

Kun luet alla olevan kuvaukseni tästä tilasta, voit kenties alkaa kokea sen sisälläsi omalla tavallasi. Minulle se on periaatteessa syvän hiljaisuuden ja rauhan paikka.

Syvä sisäinen hiljaisuus

Saatat löytää tämän tilan aluksi keskittymällä kehoosi ja erityisesti rinnassasi paikkaan, missä tunnet pyhän sydämesi olevan. Voi tulla todellinen helpotuksentunne, kun vain siirrät fokuksesi sinne, jättäen mielesi taakse.

Kun fokusoit huomiosi sydämeen, hiljaista energiaa alkaa luultavasti suodattua lävitsesi, hellittäminen … ja sitten kun otat aikaa ja putoat syvemmälle siihen, löydät ehkä syvän hiljaisen paikan, joka vetää sinut sisään ja toivottaa tervetulleeksi.

Tämä hiljaisuus on syvän rauhallinen, lämmin ja turvallinen. Voit tuntea kietoutuvasi täällä syvän turvallisuuden pehmeään peittoon. Se on niin rentouttavaa, että koko kehosi alkaa hellittää. Tämä hiljaisuus on paljon syvempi kuin se tila, jossa mielesi ja tunteesi asuvat. Se on kehossasi, ja kuitenkin se on paikka, jossa voit pudota täysin eri ulottuvuuteen, täysin eri todellisuuteen, jossa ajatukset, huolet ja kehon kivut ovat vain vaimea kaiku. Se on Kotona olemisen tunne – todellinen yhteytesi Lähteeseen.

Tässä hiljaisuudessa on selkeyttä. Löydät sieltä todellisen SINUN, tuon ikuisen ja muuttumattoman SINUN, joka on aina läsnä, aina hereillä ja tietää, mitä tapahtuu. Se on hiljaa ja paikallaan, ja kuitenkin energinen ja elossa.

On syvä ja selkeä ymmärrys todellisuudesta, siitä mitä elämä on. Täällä ei tarvita sanoja, ja kuitenkin voit alkaa ymmärtää tässä syvässä paikassa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Täällä ei ole tarvetta tehdä päätöksiä – ne tekevät itse itsensä ja ne tulevat esiin selkeinä, varmoina ja oikeina.

Kun asetut aina syvemmälle tähän pyhään hiljaisuuteen, voit tuntea kehosi rentoutuvan enemmän ja enemmän, ja hengityksesi hidastuu ja hiljenee. Ja kun avaudut hiljaisuudelle, se kyllästää joka solun kehossasi, ja juot sitä syvää ja puhdasta rakkautta, joka asuu täällä. Hiljaisuus ravitsee ja ruokkii sinua. Se asettaa sinut uudelleen polullasi, minne sinun tarvitsee mennä. Se leviää koko olemukseesi. Kaikki mitä tarvitset, on täällä.

Hiljaisuudessa on syvää rakkautta – rakkautta itseäsi, rakkautta toisia ja rakkautta kaikkea elämää kohtaan. Voit olla tietoinen kärsimyksestä, jota muilla on lisääntyvässä määrin maailmassa, ja sinulla voi olla suurta myötätuntoa heitä kohtaan – ja kuitenkaan et itse juutu tuohon kärsimykseen.

Olet kuin iso äiti – voimakas ja kykenevä syleilemään koko ihmiskuntaa empaattisella rakkaudella ja ymmärryksellä.

Tässä syvän hiljaisuuden paikassa sisälläsi, koet sen valtavan laajuuden, kuka olet. Voit tuntea itsesi ulottuvan kauas kehosi ulkopuolelle – mentaali-, tunne- ja henkikehosi energiakentän yli, universumiin.

Alat tietää, ettet ole vain osa universumia – ydinolemuksesi on tuo universumin ydinolemus. Olet Lähde. Se mitä olet, on koko luomakunnassa – kaikissa olennoissa, eläimissä, kaikissa puissa, kasveissa ja kivissä, myös itse Maassa. Ja tähdissä, planeetoissa ja auringossa. Olet kaikkialla kaikessa.

Oivallat, että olet ikivanha – ikivanha sielu, joka on tuntenut, kokenut ja oppinut hyvin paljon vuosituhansien aikana. Olet matkustanut universumin läpi, osallistunut hyvin moniin kokemuksiin aikakausien aikana.

Ja olet täällä nyt, hyvin tarkoituksellisesti auttamassa ihmiskuntaa näiden merkityksellisten transformaatio- ja ylösnousemusaikojen läpi täysin uuteen todellisuuteen, jota on kutsuttu viidenneksi ulottuvuudeksi.

Alat tietää kaiken tämän, kun asut tässä syvässä, syvässä hiljaisuudessa sisälläsi. Kenties muistot eivät ole selkeitä, mutta sisälläsi tiedät totuuden siitä, kuka olet – ja miten tärkeää sinun on vain elää täällä näinä aikoina. Rakkaustietoisuutesi, ymmärryksesi ja tietämisesi todellisuudesta punoutuvat ihmiskunnan kollektiivitietoisuuteen.

Ja tiedät, että voit alkaa elää elämääsi tästä syvästä hiljaisuudesta. Voit alkaa ajatella, tuntea tunteita ja tehdä valintoja tästä tilasta – voit liittyä muihin, voit tehdä työtä, leikkiä ja rentoutua. Voit luoda kaiken, mitä haluat luoda.

Tosiaankin, voit elää elämääsi tänä pyhänä hiljaisuutena – vapaana, voimakkaana ja syvästi rakastavana – ja tietää, että vaikutat koko maailmaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >