HomeViestejäVidya Frazier13.11.2021 - Miksi maailma hajoaa?

13.11.2021 - Miksi maailma hajoaa?

MIKSI MAAILMA HAJOAA?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
13.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet luultavasti tietoinen, ainakin jossain määrin, mikä vastaus tähän kysymykseen on.

Itse asiassa jos olet seurannut jonkin aikaa jo paljastusinformaatiota, saatat olla aivan liiankin hyvin informoitu siitä tilanteesta, jossa ihmiskunta parhaillaan on – ja saatat ihmetellä, pystymmekö koskaan kääntämään asiat ympäri ja luomaan uuden Maan, jonka hyvin monet meistä kuvittelevat.

Tässä kohtaa saatat myös epäillä kaikkea, mitä luulet tietäväsi ylösnousemuksesta ja viidennestä ulottuvuudesta. Planeetta ei todellakaan näytä heijastavan niitä kuvia, joita sinulla on luultavasti näistä käsitteistä.

Tämä kaikki on hyvin ymmärrettävää. Olemme ehdottomasti menossa synkkien aikojen läpi – eikä viides ulottuvuus ole koskaan näyttänyt olevan niin kaukana kuin siitä todellisuudesta, jonka näemme nyt ympärillämme.

Ja kuitenkin se sama pimeys joka paljastuu hyvin selvästi ensimmäistä kertaa historiassa, on erittäin paljon merkki juuri siitä, että ihmisrodun ylösnousemus on tosiaankin tapahtumassa – kaikki mikä ei ole 5D-taajuutta, täytyy paljastaa, käsitellä ja ratkaista.

Erityisesti kaikista niistä institutionaalisista kontrollirakenteista jotka ovat olleet käytössä monia tuhansia vuosia, koska olemme olleet 3D:ssä, paljastuu selvästi, mitä ne ovat. Ne saattavat näyttää vahvistuvan, mutta ne ovat todellisuudessa romahtamassa. Ne ottavat viimeistä hengenvetoaan ja taistelevat kovasti pysyäkseen kontrollissa, kun 5D-taajuudet joita tulvii maahan, kaatavat ja tuhoavat niitä. Näemme kaikkien niiden voimien kuolintanssia, jotka ovat kontrolloineet, manipuloineet ja hallinneet ihmiskuntaa vuosituhansia.

Miksi se kestää niin pitkään?

Tiedät ehkä kaiken tämän, mutta kenties kysyt edelleen: "Miksi se kaikki kestää niin pitkään? Miksi mitään ei ole tapahtunut, kaikkien niiden selvien merkkien jälkeen, että meillä kaikille on valehdeltu? Miksi Allianssi ei ole jo puuttunut asioihin ja pysäyttänyt kaikkea tuhoa ja kurjuutta, ja kertonut totuutta? Miksei massoja ravistella hereille?"

Jos ihmettelet kaikkea tätä, et ehkä todella tiedä sen pimeyden syvyyttä, joka on hallinnut tällä planeetalla vuosituhansia, ja miten valtava operaatio "siivoaminen" on. Tiedät ehkä sen ulkoisen ja näkyvämmän korruptio-, petos- ja vilppikerroksen, jossa maailmamme johtajat ja muut poliitikot toimivat. Ymmärrät luultavasti sen rikollisuuden. Tiedät ehkä myös syvävaltion tai sen syvemmän tason, joita on kutsuttu varjokontrolloijiksi.

Mutta on vielä syvempi taso, joka on ollut piilossa vuosituhansia ja joka täytyy myös tietää ja ymmärtää, jos ihmiskunta aikoo todella vapautua lajina.

Eivät kaikki Maassa kykene heräämään näille synkemmille totuuksille. Mutta meidän jotka tiedämme, että olemme täällä näitä aikoja varten ja olemme täällä auttaaksemme luomaan uuden Maan, täytyy ainakin tiedostaa ne. Meidän täytyy täysin ymmärtää, mistä siirtymisessä 3D:stä 5D:hen on oikeasti kyse ja miten merkityksellinen tapahtuma tämä muutos on. Ja meidän täytyy olla tarpeeksi vahva ja rohkea tiedostaaksemme sen henkisen sodan, jota käydään kaukana kulissien takana.

Henkiset soturit

Meidän ei tarvitse mennä jokaista kaninkoloa pitkin pimeyteen, joka paljastetaan. Mutta meidän täytyy tietää jotain siitä ja kyetä myös raivaamaan tiemme läpi niistä traumaattisista tunteista, joita tämä tieto tuo esiin meissä.

Tässä kohtaa meitä pyydetään olemaan henkisiä sotureita, kulkemaan omaa tietämme näiden myrskyisien siirtymäaikojen läpi, ja myös opastamaan muita tekemään saman. Meidän täytyy nousta seisomaan sisällämme ja vaatia henkinen voimanne, joka meillä on, ja käyttää sitä johtamaan tietä suurempaan täysivaltaisuuteen ja vapauteen.

Lyhyt e-kirja

Siitä syystä tarjoan lyhyen e-kirjan nimeltään "Why is the World Falling Apart?" Se selittää, miksi löydämme maailman tässä kohtaa hyvin katastrofaalisesta sotkusta ja miksi asioiden kääntäminen ympäri kestää niin pitkään. Alkuosa antaa informaatiota, joka on sinulle ehkä jo tuttua, mutta toinen puolikas saattaa esittää uusia käsityksiä ja muuttaa myös koko tunteesi todellisuudesta, jossa olemme eläneet.

Uskon, että huomaat kaiken sen tiivistetyksi ja järjestelmälliseksi yhteenvedoksi monista eri informaatiopalasista siitä kammottavasta korruptiosta, jota tapahtuu tämän päivän maailmassa. Lisäksi se antaa kuvauksen, miten paljastusmateriaali ja ylösnousemuskokemus sopivat yhteen – mikä on tärkeä ymmärtää. Ja se saattaa olla hyvä johdanto kaikkeen tämän tyyppiseen informaatioon, jonka saatat haluta antaa jollekin tuntemallesi, joka on ehkä lopultakin valmis siihen.

Toivottavasti huomaat myös sen tekevän selväksi, miten tärkeä olet – sellainen joka ymmärtää sen pimeyden laajuuden, jossa ihmiskunta on ollut jumissa vuosituhansia, ja sellainen jossa on myös tietäminen viidennestä ulottuvuudesta ja upeasta tulevaisuudesta, joka on edessämme.

Huolimatta siitä, miltä ehkä näyttää, ihmiskunta on kuitenkin hyvin ehdottomasti positiivisella aikajanalla viidenteen ulottuvuuteen. Voi nähdä myös sen niukemman salaisen informaation avulla, jota vuotaa ulos, että etenemistä tapahtuu, hitaasti mutta varmasti.

Tarvitsemme vain kärsivällisyyttä, rohkeutta ja luottamusta, kun jatkamme kulkuamme näiden synkkien aikojen läpi – oivaltaen, että tällä hetkellä täydellinen siirtyminen viidenteen ulottuvuuteen ei ole kovin kaukana tulevaisuudessa.

Voimme ottaa vain päivän kerrallaan ja löytää elämästämme sitä iloa, nautintoa ja rauhaa, mitä voimme. 5D-kaistanleveys on nyt meidän käytettävissämme. Riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu, voimme virittyä siihen ja "ratsastaa" sillä, kokien kaiken sen tarjoaman jännityksen, ilon ja rauhan – ja koko ajan jatkaen niiden asioiden seuraamista, joita tapahtuu planeetalla.

Lataa e-kirja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >