HomeViestejäVidya Frazier6.11.2019 - Avautuminen 5D-rakkaudelle

6.11.2019 - Avautuminen 5D-rakkaudelle

AVAUTUMINEN 5D-RAKKAUDELLE
 
Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
6.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ei kenties ole aivan vastaavaa tunnetta, kuin kokea yhtäkkiä sydämensä räjähtävän auki rakkaudelle, joka täyttää koko olemuksesi ja virtaa kaikkiin ja kaikkeen ympärilläsi. Rinta tuntuu lämpimältä ja laajentuneelta, ja se sykkii elämää. Ja kaikki mielen mölinä lakkaa, kun jatkat tämän olemuksesi poikkeuksellisen transformaation kokemista.
 
Jos sinulla on joskus ollut tämä kokemus, niin olet luultavasti havainnut, että energiasyöksy lävitsesi on niin suuri, että silmäsi täyttyvät kyynelistä. Saatat myös alkaa nyyhkyttää ilosta ja kiitollisuudesta.
 
Tällainen kokemus voi olla niin voimakas, että sinusta tuntuu, että olet pelkkää rakkautta. Sillä ei ole merkitystä, ketä kohtaan tunnet rakkautta – itse rakkaus joka virtaa lävitsesi, täyttää sinut ilolla ja riemulla. Ja koet tämän rakkauden valtavan voiman, tunnistat sen kenties universumin suurimmaksi voimaksi.
 
Henkinen rakkaus vs. tunnerakkaus
 
Joskus voi olla hämmentävää, että tällainen ylimaallinen rakkaus huokuu samasta sydämestä, jossa voi olla myös hyvin julmia ja tuskallisia tunteita. Miten näin voi olla?
 
Meillä kaikilla on itse asiassa kaksi energia-aspektia, joita on kutsuttu sydämeksi. Ensimmäinen on tunnesydän, jonka useimmat ihmiset tunnistavat. Se voi kokea tunnerakkautta, mutta se voi tuntea myös kaikkia tunteita, myös niitä joilla on alempi värähtely, kuten viha, pelko, mustasukkaisuus ja suru. Tämä sydän on tietysti se, joka tarvitsee parannusta.
 
Toinen sydän jota voisimme kutsua pyhäksi sydämeksi, henkiseksi sydämeksi tai korkeammaksi sydämeksi, on olemuksesi keskipiste, jolla on vähän tekemistä synkkien tunteiden kanssa.
 
Se sijaitsee aivan tunnesydämen yläpuolella ja se on monimutkainen yhdistelmä korkeampia energioita. Siellä koet henkisen rakkauden, yhden sielusi perusominaisuuksista. Sitä on kutsuttu portaaliksi sieluun, ja sitten kun alat tiedostaa sen, se voi tosiaan tuntua kuin ovelta tähän korkeampaan aspektiisi.
 
Tunnerakkaus
 
Kuitenkaan se rakkaus jota koet pyhässä sydämessä, ei ole sitä tavallista rakkautta, jonka useimmat 3D-tietoisuudessa elävät ihmiset tietävät. Kolmannessa ulottuvuudessa rakkaudella on monia eri merkityksiä ihmisille.
 
Mutta luultavasti voi varmuudella sanoa, että tuo sana viittaa tunteeseen, joka tuntuu yleensä todella hyvältä. Kuitenkin riippuen siitä, miten kypsä henkilö on tunteellisesti ja henkisesti, se sekoitetaan usein tarpeeseen, tunnehaluun ja/tai himoon.
 
Se on myös ehdollinen tunne. Toisinaan se voi jopa vaihtua hetkessä vihaksi. Erityisesti rakastuminen on täynnä halua, tarvetta ja himoa sekä tavallisesti toivoa siitä, että lopulta tuntee olevansa rakastettu ja haluttu.
 
Henkinen rakkaus
 
Henkinen rakkaus on hyvin erilaista. Lukuun ottamatta yllä kuvattuja voimakkaita sydämen avautumiskokemuksia, henkinen rakkaus ei muistuta paljonkaan tunnetta. Vaikka siihen voi liittyä voimakas tunne-elementti, henkinen rakkaus ei ole tunne – se on sielun ominaisuus, joka ilmestyy luonnostaan tämän korkeamman aspektisi ilmaisuna. Näin sen ilmaiseminen on täysin ehdotonta.
 
Kun koet henkistä rakkautta jotain ihmistä kohtaan, niin se pelkästään on. Tuo ihminen ei voi koskaan tehdä tai sanoa mitään, mikä muuttaa sen, koska yhdistyt häneen sieluna, et niinkään persoonana.
 
Et ehkä salli hänen käyttäytyä tietyllä tavalla itseäsi kohtaan tai halua viettää aikaa hänen kanssaan, mutta riippumatta siitä, mitä hän tekee, jatkat hänen rakastamistaan juuri sellaisena, kuin hän on. Ymmärrät, että hän tekee – kuten kaikki – parhaansa siinä, miten henkisesti tai psykologisesti hereillä hän sattuu olemaan.
 
Viidennessä ulottuvuudessa tunnet tällaista rakkautta kaikkia eläviä olentoja kohtaan. Tämä 5D-rakkaus on luonnollista ja ilman mitään ehtoja. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, myötätunto, ymmärrys ja empatia ovat aina läsnä.
 
Pyhään sydämeen pääseminen
 
Henkisen rakkauden tunteminen pyhässä sydämessäsi on tärkeä askel valmistautuessasi viidenteen ulottuvuuteen. Mutta jos olet sulkeutunut ja tunnet erillisyyttä, joskus voi olla erittäin vaikeaa kokea sitä.
 
Voidaksesi päästä pyhään sydämeesi täysin ja kokea siellä asuvan syvällisen rakkauden, on yleensä välttämätöntä kulkea tunnesydämen kautta. Mutta tämän tekemiseksi sydämen täytyy olla vapaa alemman ulottuvuuden energioista. Tunnesydämesi ei voi olla suljettu ja täynnä pelkoa tai vihaa, koska nämä tunteet estävät sinua astumasta pyhään sydämeesi.
 
Siis jos sinulla on raskaita tunteita, on tärkeää oppia ensin avaamaan tunnesydämesi rakkaudelle. Tämä voi olla haastavaa, kun voi olla tuskallista kohdata täysin ne pelottavat tunteet, jotka saavat aikaan hyvin paljon kärsimystä. Tunnet luonnollista vastustusta ja pelkäät, että ne ovat ylivoimaisia. Haluat niiden olevan vain poissa.
 
Tunnesydämen parantaminen
 
Parantaaksesi tunnesydämen raskaista tunteista, kuten murhe, suru ja loukkaantuminen, sinun täytyy avautua ja sallia niiden nousta tietoisuuteesi ja kohdata ne myötätuntoisesti.
 
Ennen kuin yrität välittömästi päästää niistä irti tai muuttaa niitä, sinun täytyy olla valmis kokemaan ne täysin ja hyväksymään tuomitsematta. Periaatteessa sydämesi täytyy ensin särkyä, ennen kuin se voidaan täysin korjata ja parantaa.
 
Olet ehkä huomannut toisiaan, että kun syvä rakkaudentunne jotakuta kohtaan alkaa täyttää sinua, tunnet ensin sydämesi särkyvän tuskallisesti. Ennen kuin alat tuntea rakkautta, tunnet yllättäen pakahduttavaa murhetta tai surua. Tästä syystä haluat ehkä sulkeutua välittömästi oivaltamatta, että tämä on tunnesydämesi avautumista edeltä askel.
 
Samaan aikaan kun tunnet nousevan syvää surua, on tärkeää olla lankeamatta kolmannen ulottuvuuden taipumukseen tuntea itsesääliä. Sen sijaan voit sallia tietoisesti tuon tunteen sydämesi särkymisestä ja olla itsesi kanssa myötätuntoisesti, kun suruaallot kulkevat lävitsesi.
 
Näin havaitset, että aivan tämän surun takana on rakkaus, jota olet kaivannut hyvin epätoivoisesti, sekä valtavaa helpotuksen ja kiitollisuuden tunnetta. Oivallat, että se rakkaus jota Lähteellä on sinua kohtaan, on aina ollut siinä – olet vain tukkinut sen jotenkin. Ja sinusta tulee tietoinen siitä tuskasta, jota olet aiheuttanut itsellesi pidättelemällä omaa rakkauttasi itseä kohtaan. Kun se tuskanenergia joka on ollut lukittuna tunnesydämeesi, vapautuu, saatat huomata itsesi vuorotellen itkevän ja nauravan.
 
Tämän vapautumisen myötä voi sitten tapahtua merkittävä avautuminen pyhään sydämeen ja henkisen hurmion tunne, joka on osa henkiluontoasi. Ja negatiivisen energian vapauduttua tunnesydämestäsi huomaat, että silloin sielu voi tulla täydemmin kehoosi koettavaksi.
 
Tuskan hengittäminen ulos
 
Tuskan kohtaaminen ja vapauttaminen tunnesydämestä voi olla intensiivinen prosessi. Jos tuntuu liian vaikealta olla yksin, voi olla hyödyllistä etsiä ammattiapua tässä. On kuitenkin yksinkertaisia tekniikkoja, joita voit kokeilla auttamaan sinua tuskallisten tunteiden vapauttamisessa lempeästi.
 
Yksi niistä on eräänlainen meditaatio, johon sisältyy hengittämistä. Voit aloittaa hengittämällä muutaman kerran syvään – sisään ja ulos – tunnesydämestäsi. Vedä jokaisella sisäänhengityksellä jumalaista rakkautta Lähteestä, ja hengitä jokaisella uloshengityksellä ulos raskaita tunteita. Tai voit hengittää sisään rakkautta ja sitten visualisoida sen kiertävän ympäri ja tulevan takaisin sydämeesi.
 
Tämä harjoitus voi kovasti irrottaa ja vapauttaa raskaita tunteita. Jossain kohtaa voit tuntea pyhää sydäntäsi ja kokea sen rakkauden lämmön, joka on alkanut virrata koko olemukseesi.
 
Miten tahansa onnistutkin puhdistamaan raskaat energiat tunnesydämestäsi, löydät sitten taas pääsyn pyhän sydämesi syvällisiin mysteereihin. Jos jatkat tietoista fokusoitumista tähän sydämeen, alat luonnostaan säteillä rakkautta kaikkialle, minne menet, ja lopulta koet itsesi rakkautena. Ja tämän tietoisuuden myötä sinusta tulee parantava olemus kaikille ympärilläsi ja maailmalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >