HomeViestejäVidya Frazier22.11.2018 - Kriisejä, katastrofeja ja tragedioita - tilaisuuksia nopeaan ja radikaaliin evoluutioon

22.11.2018 - Kriisejä, katastrofeja ja tragedioita - tilaisuuksia nopeaan ja radikaaliin evoluutioon

KRIISEJÄ, KATASTROFEJA JA TRAGEDIOITA – TILAISUUKSIA NOPEAAN JA RADIKAALIIN EVOLUUTIOON

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
22.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En usko, että näinä aikoina on ketään, jonka ei tarvitse käsitellä jonkinlaista kriisiä – tapahtuu se sitten hänen omassa elämässään tai hänen tuntemisensa ihmisten elämässä. Tämä on ylösnousemusprosessissa aikaa, jolloin kaikki negatiiviset kolmannen ulottuvuuden mallit, ajatukset, tunteet ja teot – tästä elämästä sekä entisistä elämistä – nousevat sisällämme tullakseen nähdyksi, ymmärretyksi ja lopultakin ratkaistuksi. Voimakkaat valoaallot joita virtaa Maahan tässä kohtaa, vaativat sitä.

Valotyöntekijä-esteradan juokseminen

Meille jotka tunnemme, että meillä on jokin henkinen tehtävä, kriisejä tuntuu toisinaan tulevan peräjälkeen. Tai tapahtuvan kaikki samaan aikaan. Voi todella tuntua siltä, että olemme valotyöntekijän esteradalla – kiiveten korkeille muureille, kantaen uskomattoman raskaita reppuja, ryömien vatsallaan ja kaikkia muita hulluja asioita, joita esterata tarjoaa.

Mitä tahansa ratkaisemattomat ongelmamme ovat, ne tulee päin naamaa. Mitä tahansa 3D-kaavamme ovat – rajoittuneet juuriuskomuksemme, matalavärähteiset tunteemme – meidän täytyy käsitellä ne. Siitä voi toisinaan tulla uskomattoman intensiivistä, ja voi tuntua siltä, ettei ole mitään tapaa ratkaista sitä, mitä tapahtuu, tai toisinaan edes jatkaa eteenpäin.

Monet meistä kokevat paljon menetystä. Jotkut ihmiset menettävät rakkaitaan ja tuntevat syvää surua. Toiset menettävät työn, terveyden, kodin, ystäviä, avioliiton ja kumppanin. Kaikki mikä ei värähtele korkeammilla rakkaus-, harmonia- ja rauhataajuuksilla, täytyy jättää taakse tällä matkalla viidenteen ulottuvuuteen.

Kaikki tämä pakottaa meidät kulkemaan rohkeasti tuntemattomalle alueelle täysin luottaen, että meidät johdatetaan turvallisesti seuraavalle tasolle henkisessä evoluutiossamme – riippumatta siitä, miltä saattaa näyttää tai tuntua tällä hetkellä. Jos emme tee tätä valintaa, jäämme yleensä kompuroimaan hämmennykseen, tuskaan ja epävarmuuteen.

Tilaisuuksia nopeaan ja radikaaliin evoluutioon

Hyvä uutinen jonka voimme löytää kaikesta tästä, on, että ainoa tapa selviytyä tästä intensiivisten ja epämukavien energioiden tulvasta, on nostaa tietoisuutta. Voimme löytää sen valtavan tilaisuuden, joka meillä on kiihdyttää nopeampaan heräämisprosessiin. Voimme alkaa ymmärtää, että meille annetaan radikaali herätys nähdä kaikki energiat, jotka eivät palvele meitä henkisessä evoluutiossamme, ja tehdä jotain niille.

Taajuuden nopea nostaminen ei ole usein kovin hauskaa. Tiestä voi tulla hyvin kuoppainen. Voi olla hyvin tolaltaan saavaa ja hämmentävää tuntea, ettei tunne itseään enää. Kaikki vanhat ja tutut viitekohdat voivat hävitä, mikä jättää eräänlaiseen tyhjiöön.

Ja kuitenkin voit löytää, että juuri tätä olet täällä tekemässä – tekemässä tämän nopean siirtymän paljon korkeampaan taajuuteen. Ja että olet luultavasti auttamassa myös toisia tekemään saman.

Kalifornian tulipalot

Tietysti tämä on helpommin sanottu kuin tehty monissa tapauksissa. Erityisesti niillä ihmisillä, jotka ovat tällä hetkellä sietämättömän intensiivisissä tilanteissa – sellaisissa kuin ne kalifornialaiset jotka on tarvinnut evakuoida hallitsemattomien tulipalojen hajottaessa heidän kotinsa ja ryöstäessä heiltä kaiken turvallisuuden ja mukavuuden tunteen ja joissain tapauksissa rakkaita ihmisiä.

Tilannetta jossa nämä ihmiset ovat olleet, ei luultavasti osaa kukaan edes kuvitella, ellei ole kokenut samanlaista tilannetta. Se järkytys, murhe ja hämmennys jonka tällainen tapahtuma aiheuttaa, on usein musertava ja aiheuttaa valtavan trauman sekä mielelle että keholle.

Ja kuitenkin on niitä henkilökohtaisesti tuntemiani ihmisiä, jotka ovat menettäneet kotinsa Paradisen nuotiossa ja käsittelevät henkilökohtaisen katastrofinsa sen voimaantuneen ja vapautuneen tietoisuuden kera, johon he ovat tietoisesti siirtyneet. He ovat päättäneet valita elämän ja voimaantumisen, epätoivon ja uhriuden sijasta. He näkevät tilaisuuden päästää täysin irti menneisyydestään ja aloittaa kokonaan uusi elämä korkeammasta ilon, vapauden ja rauhan tietoisuudesta – riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

He ovat niitä, jotka pystyvät nyt johtamaan toisia niiden kriisien läpi, joiden tapahtuminen luultavasti jatkuu planeetalla, kun siirrymme näiden siirtymäaikojen läpi. He tuntevat tuon alueen intiimisti – miten parantua, miten nostaa värähtelyä, miten jatkaa eteenpäin riippumatta siitä, miten vaikeaksi tulee. He ovat täällä oppiakseen tämän, jotta he voivat vuorostaan auttaa maailmaa parantumaan.

Kutsun teitä kaikkia maailmassa jatkuvasti muistamaan lähettää valoa ja rakkautta kaikille näille ihmisille, jotka joutuvat käymään läpi Kalifornian tulipalot – myös sen jälkeen, kun muut uutiset vääjäämättä työntävät näiden ihmisten ahdingon taustalle.

Nämä tulipalot ovat nielaisseet koko osavaltion – ne eivät ole aiheuttaneet ainoastaan monia kuolemia ja tuhansien kotien tuhoutumista, vaan myös valtavasti epäterveellistä savua kaikille ihmisille, jotka asuvat siellä. Tilanne on vielä huolestuttavampi, jos on lukenut raportteja siitä, että tulipalot ovat ilmastonmuokkauksen aiheuttamia.

Valon pitäminen muille katastrofeille ja kriiseille

Tietysti sama uutisista häviäminen on totta kaikkien muidenkin ihmisten osalta, jotka maailmassa kärsivät samanlaisista katastrofeista, kuten hurrikaanit, tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset, jotka näyttävät lisääntyvän jatkuvasti ajan kuluessa. Ja tietysti ovat myös ne, jotka ovat jääneet jumiin sota-alueille.

Saatamme haukkoa henkeä ahdistuksesta tai kauhusta, kun luemme tai kuulemme tällaisista tapahtumista jossain päin maailmaa – mutta sitten tavallisesti annamme uusien uutisten peittää muistomme niistä tuhansista ihmisistä, jotka joutuvat edelleen käymään läpi valtavia haasteita elämässään näiden katastrofaalisten tapahtumien seurauksena.

Kuten tiedämme, ahdistuksen ja masennuksen tunteminen näistä katastrofeista ei hyödytä mitenkään ketään. Mutta sen voimme jatkuvasti tehdä (sen lisäksi, että tuemme mahdollisuuksien mukaan fyysisellä tasolla), että viritymme koko ihmiskuntaan ympäri maapalloa päivittäisissä meditaatioissamme ja lähetämme valoa ja rakkautta noille ihmisryhmille, jotka kärsivät edelleen kovasti tänä maailman suurena mullistusaikana. Voimme tietoisesti virittyä yhteyteen, joka meillä on kaikkiin tällä planeetalla, ja kokea sen ykseyden, jonka me kaikki jaamme.

Tämä on meille yksi tärkeä tapa alkaa luoda uutta Maata – pysyä todella tietoisena siitä, miten tietoisuutemme on yhdistynyt koko ihmiskuntaan, ja muistaa, että nämä ovat merkityksellisiä aikoja koko lajimme evoluutiolle.

Katastrofien käyttäminen polttoaineena matkallamme

Ja voimme myös tietoisesti päättää ajaa tätä tuntematonta vuoristorataa viidenteen ulottuvuuteen mahdollisimman korkeassa tietoisuudessa ja kohdata myrskyisät haasteemme rohkeasti ja luottaen. Voimme itse asiassa päättää käyttää hyödyksi kaikki ne katastrofit, joita tapahtuu elämässämme, tilaisuuksina nopeaan ja radikaaliin transformaatioon.

Niin pelottavaa kuin se voi toisiaan ollakin, tämän transformaation olemme valinneet kokea tässä elämässä. Pääsemme siitä läpi, ja autamme luomaan uuden, unelmiemme Maan. Meidän täytyy vain ottaa askel kerrallaan – vaikka toisinaan kontaten. Selviydymme siitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >