HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusJoulukuu 2021 - Haamuahdistusta

Joulukuu 2021 - Haamuahdistusta

HAAMUAHDISTUSTA

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hassua, että Adamus puhui ahdistuksesta kahdessa viime työpajassa täällä Villa Ahmyossa, Konassa Havaijilla. En ole yleensä taipuvainen tuntemaan ahdistusta, mutta viime aikoina olen herännyt keskellä yötä ja ollut täynnä ahdistusta unistani. Toisilla kerroilla, tehdessäni jokapäiväisiä asioitani tunnen äkillisen ahdistuspiston ilman mitään syytä.

Luonnollinen reaktio on: "Mikä minussa on vikana?" Mieli yrittää sitten paljastaa tuon ahdistuksen lähteen ja estää tai voittaa sen. Omassa tapauksessani katsoin kaikkea, mitä tapahtuu elämässäni, eikä ahdistuksentunteessa ollut päätä eikä häntää. Olen täällä Konassa Lindan ja Ahmyo-koiramme Bellen kanssa, työpajat menevät hyvin, kaikki kulkee tasaisesti Crimson Circlen bisneksissä kotona, eikä ennakoitavassa tulevaisuudessa ole mitään suuria haasteita. Ei muuta kuin aurinkoisia päiviä edessä. Siis miksi on tätä ahdistusta? Sitten huolestun tästä ahdistuksesta.

Kahden viime työpajan aikana Adamus pyysi näyttämään nostamalla käden, miten moni osallistujista oli tuntenut ahdistusta noin kuluneen kuukauden aikana. Yhtä tai kahta ihmistä lukuun ottamatta kaikki nostivat kätensä – ensin varovasti, mutta nähdessään kaikkien muiden käsien nousevan, nostivat sen korkeammalle. Kun Adamus kysyi, mistä heidän ahdistuksessaan oli kyse, kukaan ei pystynyt määrittelemään syytä, paitsi yleisiä asioita, kuten omat aspektit, covid, lentokentän turvallisuus tai joulun viettäminen perheensä/sukunsa kanssa.

Mistä siinä on kyse? Miksi me, mestarit tai melkein mestarit, tuntisimme ahdistusta?

Adamus selitti, että osa siitä oli "haamuahdistusta", eli se ei ole oikeasti meidän, vaikka olemme usein loistavia teeskentelemään, että se on meidän. Tunnemme sitä ulkoisista lähteistä ja sitten otamme sen omaksemme, koska, no, meillä on tapana tehdä niin. Ahdistus on monen shaumbran vanha ystävä. Se tuli jo varhaisessa vaiheessa, kun oivalsit olevasi erilainen kuin muut. Sitten kun yritit sopia joukkoon eikä se toiminut kovin hyvin, tuo ahdistus tuli takaisin voimakkaampana kuin koskaan. Se pitää koko tuon "mikä minussa on vikana" -noidankehän liikkeellä, koska ahdistus aiheuttaa lisää ahdistusta.

"Haamuahdistusta" tulee tällä hetkellä monista syistä, Adamus selitti. Tapahtuu mielenkiintoinen ilmiö, kun oivallat Oivaltamisesi. Jokainen entinen ihmiselämäsi käy myös Oivaltamisen läpi elämässään. Se on mielenkiintoinen twisti yhteen Tobiaksen kuuluisista sanonnoista: "Tulevaisuus on parannettu menneisyys." Tässä tapauksessa se olisi: "Tulevaisuuden Oivaltaminen parantaa menneisyyden." Adamus sanoo, ettei menneisyyttä ole kirjoitettu kiveen ja että kun tulet Oivaltamiseen, myös entiset elämäsi tulevat Oivaltamiseen. Toisin kuin sinä, he eivät ole opiskelleet metafysiikkaa tai kokoontuneet sukulaissielujen kanssa tai katselleet shoudeja. Heille tapahtuu jotain hyvin epätavallista, mutta heillä ei ole aavistustakaan, mitä se on. Voitko kuvitella, mitä he käyvät läpi fyysisesti ja henkisesti? Sen on pakko aiheuttaa valtava määrä ahdistusta, ja luultavimmin tunnet sen vuotavan läpi.

Suuri osa entisten elämien Oivaltamiseen tulemisesta koetaan yöunissa. Ei mikään ihme, että unesi ovat olleet hulluja, eläviä ja turhauttavia. Tunnet noiden elämien ahdistuksen, joten se laukaisee ahdistuksen sinussa. Minut se saa haluamaan päälleni t-paitaa, jossa sanotaan: "Se en ole minä, kyse on heistä!"

On toinenkin haamuahdistuksen syy tällä hetkellä. Kutsun sitä "kakka-ahdistukseksi" (suom. huom. sanaleikkiä jossa "kakka" on kirjoitettu vähän väärin, mikä viittaa tekemiseen). Adamus huomauttaa, että monet shaumbrat (minä mukaan luettuna ) ajattelevat, että heidän pitäisi tehdä jotain tällä hetkellä – kuten työstää Oivaltamistaan, on se sitten jonkin opiskelemista tai kärsimistä tai kotinsa siivoamista (taas) tai dieetin aloittamista (taas) tai kirjan kirjoittamista tai vanhaa kunnon mentaalista stressiä. Yhdistämme aktiivisuuden ja usein kovan työn ja kärsimisen jonkin saavuttamiseen. Luulemme, että meidän täytyy tehdä työtä Oivaltamiseen, koska se on tärkein asia useimpien shaumbrojen elämässä.

Ahdistusta syntyy, kun kova työ ja kärsiminen eivät vie sinua yhtään lähemmäs Oivaltamista. Tunnet kellon tikittävän. Ihmettelet, mitä teet väärin. Kiillotat yksisarvisen ja kristallit siinä toivossa, että tämä auttaa pudistamaan pölyisen energiakenttäsi ja parantamaan sisäisen lapsesi. Kaiken kukkuraksi tuot esiin vähän suitsukkeita, jotka on tuotu suoraan Sedonasta. Mitään ei tapahdu, paitsi että poltat suitsuketikulla sormesi, kun yrität sytyttää sen. Turhautumis- ja ahdistustasosi nousee, koska et näe mitään tapahtuvan. Niinpä avaat Netflixin ja katselet jonkin romanttisen komedian ja yrität olla syömättä toista kulhollista popcorneja, koska sinusta tulee liian lihava mahtuaksesi Oivaltamisrakettiin, sitten kun se on lopultakin valmis laukaistavaksi. Siinäpä vasta ahdistusta!

Fakta on, ettei tällä hetkellä ole mitään tekemistä, paitsi säteillä valoasi puistonpenkillä tai vastaavassa lepopaikassa. Olemme kaikki kuulleet sen, mutta joskus sitä ei voi vain hyväksyä: Oivaltamiseen tuleminen on luonnollista. Olet valinnut Oivaltamisen, joten sieluvoimasi tekevät sen. Kaikki kova työ, kärsiminen ja epäileminen ovat vain makyoa, mutta ne ovat hassu tapa saada sinut ajattelemaan, että vaikutat siihen, koska teet jotain. Fakta on, että teet "kakkaa". On aika rentoutua Oivaltamiseesi.

Luulen, että melkein jokainen shaumbra voi tuntea syviä ja ennenkuulumattomia muutoksia tapahtuvan planeetallamme. Sitä tapahtuu nopeammin ja välittömämmin vaikutuksin kuin missään muussa elämässä, jonka olemme koskaan kokeneet. Ei mene päivääkään, ettei tapahdu jotain läpimurtoa fysiikassa, luonnontieteissä, lääketieteessä tai teknologiassa. Miten voi mitenkään pysyä kaikkien näiden muutosten tahdissa? Näillä muutoksilla on suora vaikutus ihmispsyykeen ja sosiaalisiin kysymyksiin, ja perimmiltään ne vaikuttavat siihen, miten ihmiset ylläpitävät henkisen tasapainonsa. Planeetta tulee vähän hulluksi suoraan silmiemme edessä. Voit todennäköisesti tuntea sen, ja sinulla on luultavasti taipumusta ottaa sen omaksesi.

Ei ainoastaan tämä, vaan uusilla teknologioilla, kuten tekoäly, on väärissä käsissä mahdollisuus aiheuttaa maailmanlopun tapahtumia planeetallamme. Se tuo esiin jatkuvasti kytevää haamuahdistusta Atlantikselta. Saattaa tuntua epämukavalta vatsassa, kun kuulet viimeisimmät uutiset roboteista, jotka osaavat kävellä, puhua ja ajatella kuin ihmiset. Vaikka monet ihmiset näkevät tämän positiivisena uutisena, monia shaumbroja karmii, koska heillä on ikivanhoja muistoja, mitä tapahtui Altissa. Tämä haamuahdistus ei tule ja mene, kuten monet muutkin ahdistukset. Se on siinä joka päivä, kuin jatkuva synkkä pilvi päidemme yllä, koska pelkäämme, mitä voisi tapahtua.

Hyvä uutinen on, että nämä ahdistukset eivät oikeasti ole sinun. Ne kuuluvat entisille elämille ja aspekteille, jotka ajattelevat, että heidän täytyy tehdä jotain, ja Atlantikselle tai massatietoisuuteen. Tunnet vain ne, koska olet herkempi kuin koskaan. Älä yritä torjua näitä ahdistuksia, koska et halua sulkea tiedostamistasi, mutta älä omista niitä. Se on, kuin kuulisit naapureidesi riitelevän. Se ei ole miellyttävää, mutta se ei ole sinun asiasi.

No, minun täytyy nyt päättää tämän kuukauden artikkeli. Minulla on paljon asioita tehtävänä, ja ollaan jo iltapäivän loppupuolella. En puhu mistään neuroottisesta toiminnasta itseni huijaamiseksi ajattelemaan, että työstän Oivaltamistani. Puhun havaijilaisesta puistonpenkistäni. Se on itse asiassa poreallas upean auringonlaskun kera. Tästä näkökulmasta voin tehdä mahtavaa penkkeilyä.

Olkoon joulusi täynnä siunauksia ja taikaa. Aloha!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >