HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusMaaliskuu 2021 - Vuoden jälkeen ...

Maaliskuu 2021 - Vuoden jälkeen ...

VUODEN JÄLKEEN …

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Maaliskuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden jälkeen ilman tilaisuuksia, joissa shaumbroja on henkilökohtaisesti paikalla, pystyimme vihdoin pitämään pienen työpajan Villa Ahmyossa, Konassa Havaijilla! Vuosi ilman shaumbra-halauksia. Vuosi ilman Adamuksen vitsailua yleisön kanssa.

Vuosi tyhjiä tuoleja CC-yhteyskeskuksessa Coloradossa ja Shaumbra-paviljongilla Konassa. Muistan sen aina vuotena erossa shaumbra-perheestä ja tukahduttavien kasvomaskien vuotena.

Kun covid-pandemia alkoi viime helmikuussa, olimme juuri aloittamassa työpajan upean korealaisen shaumbra-ryhmän kanssa. Mietimme peruuttamista, mutta tiesimme monien olevan jo saarella valmistautumassa tilaisuuteen. Työpaja sujui ilman välikohtauksia, mutta tiesimme, että meidän pitäisi peruuttaa shaumbra-tapahtumat seuraavan puolen vuoden ajalta. Puoli vuotta muuttui vuodeksi. Se tuntui pisimmältä vuodelta ikinä.

Luulen, että kaikki olettivat covidin olevan poissa vuoden 2020 loppuun mennessä (Adamuksen mukaan), mutta syksyn alussa kävi ilmi, että se olisi maisemissa vähän pidempään. Rokotteita ei ole laajasti saatavilla vielä moneen kuukauteen, ja vie pitkän aikaa toimittaa annokset ympäri maailmaa. Pelkäsimme, että meidän täytyisi peruuttaa vuoden 2021 alun työpajat Konassa. Harkittuamme tarkkaan ja seurattuamme päivittäin uutisia covidista, päätimme kuitenkin edetä noiden tapahtumien kanssa. Voidaksemme noudattaa Havaijin osavaltion ohjeistusta, rajoitimme helmikuun ja maaliskuun tapahtumien ryhmäkoon ainoastaan 20 ihmiseen, jotta voisimme pitää kunnon sosiaalisen etäisyyden.

Meidän täytyi tehdä myös muita muutoksia. Kaikkien täytyi käyttää kasvomaskia, mitä kukaan ei halua tehdä pitkään yhtäjaksoisesti. Vaihdoimme aloitusillan tavanomaisen tervetuliaispäivällisen Aloha-tervetuliasvastaanotoksi. Kaiken ruuan piti olla yksittäispakattua. Etsimme Lindan kanssa Costcon käytäviltä kaikkea, mikä oli yksittäispakattua, aina pieniin kahvikermapakkauksiin saakka.

Työpajan osallistujat kävivät läpi oman osansa hässäkästä päästäkseen Havaijin saarelle. Monia lentoja oli peruttu, jopa viime hetkellä. Havaiji vaatii covid-testausta 72 tuntia ennen laskeutumista, joten jokaisella osallistujalla oli ilo saada vanupuikko sieraimiinsa. Saavuttuaan Konan kansainväliselle lentokentälle, kaikkien nenään tungettiin taas toisessa testissä. Ja tietysti kaikkien täytyi käyttää kasvomaskia koko ajan pitkällä lennolla saarelle. Nämä ovat kaikki osa epämukavia totuuksia covidista, aikajaksosta jota emme koskaan unohda.

Aloha-tervetuliasvastaaonoton päivänä henkilökunta siivosi, kuurasi ja desinfioi kaiken näkyvissä olevan. Vessojen puuvillapyyhkeiden tilalle laitoimme paperisia käsipyyhkeitä. Suuria pulloja desinfiointiainetta oli laitettuna strategisiin paikkoihin ympäri kiinteistöä, jotta hyvä käsipuhdistus olisi aina vain muutaman askeleen päässä.

Ensimmäisiä vieraita alkoi ilmestyä heti klo 17. Oli tehtävä kaikkensa, ettei halannut heitä, vaan käytti sen sijaan nyrkki- tai kyynärpääiskua. Sepä vasta outoa! Lyhyessä ajassa kaikki olivat saapuneet ja hemmotelleet itseään viinilasillisella tai muulla virvokkeella sekä yksittäispakatulla juustolla, voileipäkekseillä, sipseillä ja pähkinöillä, toisin sanoen sellaisella, mitä tavallisesti kutsun "autoajeluruuaksi". Hyvä uutinen on, että vaikka olimme saaneet sadetta melkein joka iltapäivä, tuona päivänä taivas oli suhteellisen selkeä, joten saimme kaikki nauttia Havaijin kauniista auringonlaskusta. Osallistujat jäivät paljon pidemmäksi aikaa kuin tavallisesti tervetuliaisvastaanotossa, koska oli suuri ilo olla ihmisten kanssa – ja erityisesti shaumbrojen – vuoden sosiaalisen eristäytymisen jälkeen.

Seuraavana aamuna henkilökunta laittoi taas tarjolle yksittäispakattuja herkkuja ja tarjoili kahvia ja teetä sen sijaan, että jokainen hakisi sitä itse. Kellot soivat klo 9.30 kutsuen kaikki paviljongille aloittaaksemme "Energy Works -työpajan. Muistan, että istuin baarijakkarallani valmistautumassa Adamuksen kanavointiin ja katselin kummallista näkymää – epätavallisen pieni ryhmä, paljon tilaa tuolien välissä ja kaikkien kasvot maskien peitossa. On, ja oli, covid-aikaa.

"Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus!" jyrisi Adamus tullessaan sisään. Saatoin tuntea, että hän oli tavallista ilahtuneempi tullessaan tilaamme. Häneltä oli kulunut vuosi ilman henkilökohtaisen kokoontumisen läheisyyttä. Yksi hänen lempiasiansa missä tahansa live-kokoontumisessa on suora vuorovaikutus shaumbrojen kanssa. Hän yhdistyy kaikkiin, jotka katsovat videota tai pilvikurssia, mutta hän rakastaa henkilökohtaista live-vuorovaikutusta shoudiin ja työpajaan osallistujien kanssa.

Ei aikaakaan, kun hän esitti tavaramerkikseen tulleita, nopeatempoisia kysymyksiään yleisölle, pani osallistujat seisomaan antaessaan vastauksensa, nuhteli heitä liian hiljaisesta puhumisesta, kertoi vitsejä ja piti jokaisen hämmentyneenä ja epätasapainossa. En ole vuoteen nähnyt hänen tanssahtelevan tällä tavalla näyttämöllä. Hän oli ehdottomasti elementissään – vanha kunnon Adamus oli taas kaupungissa!

Seuraavat neljä tuntia nauroimme ja itkimme ja "merabhoimme" yhdessä. Sade pysyi loitolla, Belle oli koko ajan läsnä ja kaikki näyttivät aidosti onnellisilta ollessaan taas shaumbra-ystäviensä kanssa. Viimeisen illan pizzajuhlassa katselimme kaunista auringonlaskua, siemaillen Proseccoa ja syöden gourmet-pizzaa, henkilökunnan yksittäispakkaamana tietysti.

Tämän kaiken aikana aloin oivaltaa, että Adamus – Ylösnousseiden mestareiden klubin omatekoinen puheenjohtaja – todella rakastaa olla shaumbrojen kanssa. Hän ei istu korkealla tähystyspaikalla kosmoksessa ja saarnaa "alas" ihmisille. Hän ei ole sulkeutunut emäalukseen, joka leijuu planeetan yläpuolella, ja kerro ihmisille, että he ovat alempiarvoinen rotu, joka galaktisen komento-osaston täytyy pelastaa. Hän haluaa olla täällä maankamaralla kanssamme ja kävellä tuolien välissä ja suoraan edessämme (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti) (suom. huom. merkitsee myös aggressiivista vuorovaikutusta). Hän rakastaa saada meidät nauramaan, irvistämään, pohtimaan ja myös tirauttamaan muutaman kyyneleen. Hän ei kerro meille, mitä sääntöjä pitää noudattaa, vaan muistuttaa meille, että kaikki, kaikki, kaikki on jo sisällä. Kuten hän sanoi äskettäisessä "Energy Works" -kokoontumisessa: "Sinä olet myös Jumala. Jumala on energiaasi, energiasi on sielusi ja siinä on kaikki mahdollisuudet mihin tahansa, mitä haluat. Salli itsesi muistaa tämä, ja silloin ymmärrät todellisen vapauden."

Ei ole mitään vastaavaa, kuin katsella ja kanavoida ylösnoussutta mestaria työssään, eikä ole Adamus Saint-Germainin kaltaista ylösnoussutta mestaria. Vuoden jälkeen ilman yleisöä tunsin hänen todellisen rakkautensa ja myötätuntonsa shaumbroja kohtaan enemmän kuin koskaan. Kiitos, rakas Adamus, kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi. Kiitos, että olet täällä Maa-planeetalla kanssamme Koneiden ajassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >