HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusElokuu 2020 - Uhreja ja hyväksikäyttäjiä

Elokuu 2020 - Uhreja ja hyväksikäyttäjiä

UHREJA JA HYVÄKSIKÄYTTÄJIÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Elokuun 2020 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Crimson Circlen Facebook-sivulla oli hiljattain keskustelu, joka inspiroi tämän kuukauden artikkeliini. Tuo Facebook-ketju alkoi CC:n yleisilmoituksesta, joka koski tulevaa Threshold-oneline-pilvikurssia. Joku ihmetteli, miksi vaadimme, että Seksuaalienergiakoulu (SES) on käyty voidakseen osallistua Threshold-onlineen, ja miksi Oivaltamiselle olisi mitään ennakkoehtoja. Yksinkertainen vastaus: ainoa ennakkoehto Oivaltamiselle on pitkä ja usein haastava matka monien elämien aikana fyysisessä todellisuudessa. Ainoa vaatimus Threshold-onlineen osallistumiselle on SES, koska Threshold avaa sisäisen Pandoran lippaan ja SES auttaa hallitsemaan oman energiansa räjähtämättä.
 
Tuo keskustelu kääntyi yhdeksi perusajatukseksi, jonka Tobias esitti SES:ssä. Tobiasta siteeraten: "Uhri on myös hyväksikäyttäjä." Tämän selityksen jälkeen hän kertoo erittäin epämiellyttävän tarinan Maria Magdaleenasta. Oli kerrassaan kamalaa kanavoida tuota tarinaa monilla live-SES-kursseilla, joita Linda ja minä pidimme ympäri maailmaa, ja hädin tuskin pystyn katselemaan sitä, kun pidämme SES-onlinen. Pahentamaan tilannetta entisestään, Tobias vie sitten jokaisen läpi viestistä, jonka on pakko olla yksi rumimmista, jonka olen koskaan kanavoinut. Sen nimi on "Viettele hyväksikäyttäjäsi", ja pelkkä sen ajatteleminen saa vatsaani vääntämään. Se on erittäin epämiellyttävä. Tuo sessio tuntuu kestävän tunnin, vaikka luulen sen olevan vain 12 minuuttia. Kyseenalaistin Tobiaksen sanavalinnan "vietellä", mutta hän halusi välttämättä käyttää juuri tuota sanaa. Usein sellaiset jotka eivät puhu englantia ja käyvät tuon kurssin käännöksen kera, luulevat, että kääntäjä on ymmärtänyt sen väärin, mutta juuri tuota sanaa ja vastaavaa käännöstä Tobias halusi.
 
Kuten usein tapahtuu, Tobiasta siteerattiin väärin tuossa Facebook-ketjussa. Joku postasi Tobiaksen sanoneen, että jos pientä lasta käytettiin hyväksi seksuaalisesti, niin tapahtui, koska tämä vietteli hyväksikäyttäjän tekemään sen. Kirjoittaja jatkoi: "Kukaan insestin tai lapsiraiskauksen uhri ei hyväksy tuota potaskaa." Tätä seurasi monta erinomaista kommenttia ja havaintoa, sekä lisää Tobiaksen väärää siteeraamista. Kaiken kaikkiaan se oli mahtava keskustelu, ja sitä käydään edelleen.
 
Uhri- ja hyväksikäyttäjätietoisuudesta irtipäästäminen on tärkeä osa Oivaltamiseen tulemista. Ja se alkaa ymmärtämällä, että uhri on myös hyväksikäyttäjä – jos ei muuta, niin itsensä. Voitko kuvitella, että yrität sallia Oivaltamisesi esittäen edelleen uhriroolia? Se ei yksinkertaisesti toimi. Jos olet uhri, Oivaltaminen ei tule koputtamaan ovellesi. Sitten lankeat taas uhritietoisuuteen myös Oivaltamisesi osalta. Se on loputon kierre.
 
Otetaanpa tämä katala esimerkki nuoresta lapsesta, jota perheenjäsen käytti seksuaalisesti hyväkseen. Ja oletetaan, ettei tuo lapsi vietellyt hyväksikäyttäjää ryhtymään tähän halveksittavaan tekoon, vaan hän vain sattui olemaan helppo kohde hyväksikäyttäjälle. Surullista kyllä, tämän tyyppisiä asioita tapahtuu päivin öin ympäri planeettaa. Lapsi on uhri sanan kaikissa merkityksissä. Mutta se mitä tapahtuu seuraavaksi, on tärkeää ymmärtääkseen SES:ssä Tobiaksen kommentin: "Uhri on myös hyväksikäyttäjä."
 
Seksuaalinen hyväksikäyttö, orjuutus ja kidutus ovat kolme syvintä ihmishaavaa. Ne menevät niin syvälle psyykeen, ettei edes älykäs ja hyvin tasapainoinen henkilö pysty pakenemaan tämän traumaattisen hyväksikäytön helvetinmoisia ja painajaismaisia vaikutuksia. Se pirstoo psyyken suojakerrokset ja tunkeutuu syvälle identiteettiin, egoon ja henkeen. Nuo haavat ovat niin syviä, että ne siirtyvät melkein aina henkilön seuraavaan elämään.
 
Uhrista tulee sitten hyväksikäyttäjä. Hänestä täytyy tulla, koska se on hänen tapansa saada energiaa. Luoja tietää, että hänellä on hyvin matala energiataso, koska hyväksikäytön tuska saa hänet alitajuisesti rajoittamaan energiaa elämässään. Hän on sulkenut sisäisen energiavirran syyllisyyden, häpeän ja syvän itseinhon vuoksi, joten nyt hän etsii ulkopuoleltaan energiamurusia elättääkseen (hädin tuskin) itsensä. Silloin hänestä tulee hyväksikäyttäjä.
 
Hyväksikäytöllä voi olla monet erilaiset kasvot. Tyypillisesti pidämme hyväksikäyttöä aggressiivisena toimintana toisia kohtaan, mutta se voi olla myös hyvin passiivista. Lindan erään lukioaikaisen tyttökaverin äidillä oli syöpä. Hänen sairautensa kesti yli 10 vuotta, minä aikana hän vaati kaikkien huomion tuossa perheessä. Hän syytti näitä epäsuorasti syövästään ja hallitsi perhettä syyllisyydellä. Hän oli syövän uhri ja hyväksikäytti koko huushollia yli 10 vuotta, kuolemaansa saakka. Tytär vei tämän syyllisyyden mukanaan aikuisuuteen, ja hän käytti vuosia huumeita, hänellä oli suhdeongelmia, sairautta ja henkistä tasapainottomuutta.
 
Edesmennyt isäni oli äitini psyykkisen hyväksikäytön uhri. Hän turvautui alkoholiin ja sen seurauksena terrorisoi perhettämme suurimman osan lapsuusvuosistani, mukaan luettuna fyysinen ja henkinen hyväksikäyttö. Hän oli uhri, josta tuli hyväksikäyttäjä. Minusta tuli uhri, mutta oma tapani käsitellä se oli kieltää, että olin uhri. Nyt hyväksikäyttäjänä vaadin liikaa itseltäni, Lindalta ja kaikilta, jotka tekivät töitä minulle. Toisaalta vaikutin "kivalta kaverilta", mutta sen alla kävin ylikierroksilla ja olin liian vaativa. Halusin kaiken täydelliseen järjestykseen, koska lapsuusvuosinani oli vähän järjestystä, jos lainkaan. Täydellisyys oli minun tapani saada energiaa.
 
Monilla shaumbroilla on ollut rahaan/talouteen/yltäkylläisyyteen liittyvää uhritietoisuutta pitkän aikaa, kenties jopa elämien ajan. Adamus sanoo, että se on ollut yksi hänen suurimmista haasteistaan shaumbrojen kanssa. Jos sinulla ei ole rahaa, sinusta tulee hyväksikäyttäjä syyttämällä passiivisesti tai aggressiivisesti suuryrityksiä, rikkaita ihmisiä, hallitusta, salaliittoja, pomoa, menestyneitä ihmisiä, järjestelmää, ihmistä tai jokseenkin mitä tahansa muuta kohdetta, jolla vaikuttaa olevan enemmän kuin sinulla. Jotkut rahauhrit oikeuttavat varastamisen tai huijaamisen, koska he tuntevat, että heille on tehty väärin, mutta se on vain hyväksikäyttöä.
 
Radikaali eriarvoisuus on valtava ja relevantti ongelma tällä hetkellä, erityisesti tänä kesänä täällä USA:ssa. Se on myös uhritietoisuuden sekä hyväksikäytön kasvualusta. Riippumatta tarkastelutavasta, talojen polttaminen, julkisen omaisuuden tuhoaminen ja toisten kimppuun hyökkääminen on hyväksikäyttöä. Muutoksen olisi pitänyt tapahtua jo aikaa sitten, mitä tulee minkäänlaiseen etniseen epätasapainoon, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden eriarvoisuuteen, vainoamiseen seksuaalisten mieltymysten vuoksi ja melkein kaikkiin muihin yhteiskunnallisiin ongelmiin tällä planeetalla, mutta kun yksilöt tai ryhmät omaksuvat uhritietoisuuteen, seurauksena on pian hyväksikäyttöä. Se on tuon pedon luonne.
 
On vaikeaa olla tulematta uhriksi, jos elämä on antanut huonot olosuhteet. Uhrina oleminen on hyvin, no, oikeamielistä. Mutta ymmärrä, että sinusta tulee myös hyväksikäyttäjä. Hyväksikäyttö saattaa merkitä itkemistä aina ystävän olkapäätä vasten, soittaen hänelle keskellä yötä taas uudessa elämäsi kriisissä. Kyllä, tarvitsemme kaikki tätä tukea aina silloin tällöin, mutta uhri tekee sitä jatkuvasti eikä näytä koskaan siirtyvän ongelmiensa yli. Tämä on hyväksikäyttöä.
 
Uhrit juoksevat usein sisään piiloon. Se on erittäin viettelevää, ja seksuaalienergiavirus laskee sen varaan. Se on vain itsensä hyväksikäyttöä, kunnes he ovat tekemisissä toisten kanssa. Hyväksikäyttöä tulee, kun heidän suojamekanisminsa saa heidät olemaan vähemmän rehellinen toisille, myös valehtelemaan ja pettämään tarkoituksella. He oikeuttavat sen tarpeellisena itsesuojelutekona, mutta se on silti hyväksikäyttömuoto.
 
Masennus on uhritietoisuuden muoto, ja se synnyttää myös hyväksikäyttöä. Esimerkiksi masentunut äiti hyväksikäyttää näin perhettään vetäytyvällä, laiminlyövällä ja lattealla energiallaan. Se ei ole välttämättä tarkoituksellista tai tahallista, mutta se on silti hyväksikäyttömuoto.
 
Seksuaalienergiakoulussa Tobias toteaa: "Jos olet uhri, olet myös hyväksikäyttäjä." Hyväksikäyttäjän määritelmä on hyvin laaja eikä se ole välttämättä vain aggressiivista toimintaa. Se merkitsee yksinkertaisesti, että yrität saada energiaa itsesi ulkopuolelta. Se on todellinen oppitunti tässä. Alamme ymmärtää, että kaikki mitä tarvitsemme, on jo omassa energiassamme. Kaikki – myös yltäkylläisyys, tulevaisuus, vapaa energiakeho, gnost, itsearvostus ja Oivaltaminen.
 
Haluaisin ilmaista toisin Tobiaksen sanat: "Jos olet uhri, olet myös hyväksikäyttäjä." Tässä on minun versioni:
 
Jos etsit energiaa itsesi ulkopuolelta, olet uhri. Ja loppujen lopuksi todellinen hyväksikäyttö kohdistuu Itseesi.
 
P.S. 1: Muutaman viime vuoden kuluessa Facebook-pääsivumme on muuttunut viisauden, jakamisen ja muutamien upeiden debattien paikaksi. Katso Maija Leisson artikkeli lehden tässä numerossa CC:n Facebook-sivun uudesta ilmeestä ja tunnusta.
 
P.S. 2: Adamus haluaa aina kertoa, mistä sanat ovat peräisin, ja auttaa näin meitä alkuperäisen energian ymmärtämisessä. Katsoin juuri sanan "uhri". Se on latinankielinen sana 1400-luvulta, ja se merkitsee "luontokappaletta, joka tapettiin uskonnollista uhrausta varten". En enää koskaan kutsu itseäni uhriksi!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >