HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusMarraskuu 2019 - Kysymyksiä joita ei esitetä

Marraskuu 2019 - Kysymyksiä joita ei esitetä

KYSYMYKSIÄ JOITA EI ESITETÄ

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Brittiläinen talk show -isäntä Kevin Moore julkaisi hiljattain uuden dokumenttisarjan "Meitä kutsutaan kanavoijiksi". Se esittelee kymmeniä kanavoijia ympäri maailmaa. Kevin matkusti kaksi vuotta ympäri maailmaa tehdäkseen yhden maailman kattavimmista kokoelmista, jossa on informaatiota ja näkemyksiä kanavointi-ilmiöstä. (Linkki näihin ilmaisiin YoutTube-videoihin on tämän artikkelin lopussa.)
 
Meidän osiomme koostui Lindan ja minun ja sitten erikseen Adamuksen haastattelusta. Se kestää noin 2 tuntia 40 minuuttia ja on tähän mennessä kaikkien pisin haastattelu. Kun luet tätä, sillä on yli 30.000 katselukertaa. Valtaosa katsojista ei ole shaumbroja, joten on ollut hyvin mielenkiintoista lukea kommentteja. Adamuksen haastatteluosuus on vangitseva, koska hän saa ehdottomasti Kevinin ajattelemaan uudelleen omia uskomuksiaan. Annan tunnustusta Kevinin avoimuudesta ja haavoittuvuudesta, koska tämä lisäsi hyvin paljon syvyyttä ja realismia koko haastatteluun.
 
Satojen YouTube-kommenttien perusteella jotkut katselijat todella tajusivat sen. He resonoivat välittömästi Adamuksen kanssa ja ymmärsivät jotkut ydinopetukset. He kommentoivat, että Adamus oli tuulahdus raikasta ilmaa. Toiset olivat vähemmän imartelevia. Joku kirjoitti: "Se on hevonpaskaa, kun Adamus sanoi, ettei ole ulottuvuuksia. Minun mielestäni hän on henki, joka pummaa maallisia nautintoja (kuten kahvi) tältä Hoppe-tyypiltä." Nyt tiedän, miksi himoitsen kahvia ensimmäisenä asiana aamulla.
 
Kaikki nämä jutut saivat minut ajattelemaan niitä kysymyksiä, joita ei esitetä tällaisten haastattelujen aikana. En tiedä koskaan etukäteen, mitä haastattelija aikoo kysyä, mutta yleensä se on jotain sellaista kuin "Miten aloitit kanavoinnin?" tai "Antaako Adamus sinulle koskaan osakemarkkinavinkkejä?" tai "Mitä perheesi ajattelee siitä, että olet kanavoija?" (Muuten, Kevin Mooren kysymykset olivat paljon syvällisempiä kuin suurimmalla osalla haastattelijoista.) Sitten kuvittelen, millaista olisi olla CNN:n Christiane Amanpourin tai brittijournalisti Robert Fiskin haastateltavana.
 
Nämä ovat kysymyksiä, joita haluaisin heidän esittävän:
 
Haastattelija: Mitkä Adamuksen viestit ovat vaikuttaneet sinuun eniten?
 
Minä: Perustavanlaatuisin opetus koskee tietoisuuden ja energian välistä eroa. Tuon yksinkertaisen ymmärryksen myötä oivalsin, että "olen olemassa" ja tulen aina olemaan. Ei ole todellisuutta, ei ole universumia, ei ole elämää ilman tietoisuuden läsnäoloa. Kukaan tai mikään ei voi ottaa tietoisuutta pois sieluolennolta. Seuraava askel on ymmärtää, mitä energia on: se on sielun intohimoa, ja Adamuksen mukaan kaikki energia on vain kommunikointia. Ja lopuksi, energia on minun. Siksi voin luoda, mitä valitsen, mutta minun täytyy ottaa täysi vastuu kaikesta todellisuudessani. Uhrina oleminen on todellisuusvääristymä ja valtavaa ajan haaskausta. Vanhoista haavoista kiinnipitäminen estää minua nauttimasta elämäni ja luomusteni kauneudesta.
 
Toinen tärkeä viesti kenelle tahansa henkisellä polulla on, että valaistuminen – tai mitä Adamus mieluummin kutsuu Oivaltamiseksi – on luonnollinen prosessi. Kun käyt läpi heräämisen, Oivaltaminen on selviö. Se tapahtuu ihmisitsestä huolimatta, joten päätä nyt vain, miten haluat kokea tulemisen Oivaltamiseen. Tai kuten sanomme Crimson Circlessä: "Rentoudu Oivaltamiseesi." Sallimisesta tulee yksi elämäsi tärkeimmistä työkaluista. Sallit pelkästään ihmisen, mestarin ja "minä olen" -olemuksen integroitua. Salliminen on vielä oleellisempaa kuin hengittäminen.
 
Haastattelija: Mitä valaistuminen on, ja oletko sinä valaistunut olento?
 
Minä: Adamuksen tapaan, kutsun sitä mieluummin Oivaltamiseksi kuin valaistumiseksi. Oivaltaminen tulee, silloin kun oivallat, että olet puhdas tietoisuusolento. Hyväksyt, että jokaisessa kokemuksessa on kyse tietoisuuden ja energian välisen suhteen ymmärtämisestä. Tuossa kohdassa kaikki aspektit ja entiset elämät integroituvat erillään olemisen sijasta. Ei ole konfliktia tai taistelua, on vain viisautta. Ei ole enää syyllisyyttä tai häpeää, on vain hyväksyntää. Olenko minä, Geoffrey, Oivaltanut? Minulle se on hyvin henkilökohtainen asia. En usko, että jakaisin sitä koskaan toisen ihmisen kanssa, vielä vähemmän julkisesti, koska se on niin intiimiä ja henkilökohtaista. Se on arvokkain paikka olemuksessani, joten en usko, että laittaisin sen koskaan pöydälle jonkun toisen tuomittavaksi tai ihannoitavaksi. Sanotaanpa vain, että minulla on uskomaton kokemus sen oivaltamisessa, että olen Oivaltanut.
 
Haastattelija: Jos Adamus Saint-Germain on ylösnoussut mestari, onko hänellä vastaus kaikkeen?
 
Minä: Täysin päinvastoin. Ylösnousseen mestarin ei tarvitse tietää mitään. Kaiken tietäminen on ihmisen halu, ja suoraan sanottuna se on mahdotonta. Ylösnoussut mestari näkee suuren määrän mahdollisuuksia, kun taas tyypillinen ihminen voi nähdä vain muutaman. Ylösnousseella mestarilla ei ole muistia, jonne informaatio ja data on tallennettu. Hän pystyy kuitenkin yhdistymään melkein mihin tahansa energiaan ja tuntemaan sitä epämentaalisesti. Siksi voisit esittää Adamukselle kysymyksen jostain entisestä elämästäsi, ja vaikka hän ei tiedä vastausta, hän voi tuntea tuota energiaa ja antaa sinulle melko hyvän kuvan tuosta elämästä.
 
Haastattelija: Käyttäytyykö Adamus koskaan ihmisen tavalla, vai onko hän aina ylimaallinen?
 
Minä: Kaikki olennot joita olen kanavoinut, ovat eläneet ihmisenä maan päällä. Siksi he voivat samaistua matkaamme, ja he voivat ilmaista ihmismäisiä piirteitä. Adamus rakastaa hyvin monia asioita ihmiskokemuksessa, erityisesti taiteellisia ponnistuksia, kuten musiikki, taide, kirjoittaminen ja tanssi. Ai niin, hän taitaa pitää kupillisesta hyvää kahvia. On monia kertoja, jolloin kanavoidessani Adamuksesta tulee hyvin tunteellinen. Hän on uskomattoman ylpeä shaumbroista, koska he ovat kestäneet hyvin paljon ja kuitenkin sitoutuminen omaan Oivaltamiseensa saa heidät jatkamaan, silloin kun toisia on pudonnut pois.
 
Kun hänestä tulee tunteellinen, minusta tulee tunteellinen. On ollut monta kertaa, jolloin pystyn hädin tuskin päättämään session, koska haluan puhjeta kyyneliin. Kun Adamuksesta tulee tällä tavalla tunteellinen, sydämeni halkeaa ihailusta, rakkaudesta ja kunnioituksesta shaumbroja kohtaan. Minulta vaatii kaiken pysyä keskittyneenä viestin kanavoimiseen. Jälkikäteen minun täytyy mennä pitkäkseni täydelliseen hiljaisuuteen, jotta voin omaksua tuon hetken merkityksen. Se on hyvin pakahduttavaa.
 
Haastattelija: Onko sinulla mitään fyysisiä reaktioita kanavoidessasi?
 
Minä: Ei session aikana niin paljon kuin jälkikäteen. Voin olla väsynyt tai vilustunut ennen kanavointia, mutta kun tuon Adamuksen sisään olen innoissani. Tavallisesti minulla ei ole lainkaan nälkä ennen sessioita, mutta jälkeenpäin olen nälkäinen kuin susi! Suosikkiateriani kanavoinnin jälkeen on iso ja rasvainen juustohampurilainen ja ranskalaiset. Seuraavana päivänä kehoni on joka puolelta arkana. Linda ja minä yritämme tehdä pitkiä kävelylenkkejä tai mennä uimaan, kun teemme työpajoja, jotta energia pysyy liikkeessä. Siis kanavoinnin aikana ei kovin paljon, mutta jälkeenpäin minulla on kaikkea nälästä arkuuteen ja haluan olla yksin jonkin aikaa.
 
Haastattelija: Mitä tekisit, jos Adamus lakkaisi huomenna kanavoimasta kauttasi?
 
Minä: Yksi asia on varma: en yrittäisi löytää uutta olentoa. En usko, että mikään olento pystyy päihittämään Adamuksen ja sen, mitä hän on tuonut shaumbroille. Adamuksella olisi jokin syy lopettaa, luultavasti koska hän on opastanut meitä niin pitkälle, kuin pystyy, ja nyt meidän on aika sallia täysi ja ehdoton Oivaltamisemme. Meidän on aika olla ruumiillistuneita mestareita planeetalla ja standardeja muille ihmisille, ilman tarvetta kanavoida joitain olentoja.
 
Käyttäisin ehdottomasti enemmän aikaa elämästä nauttimiseen Lindan kanssa, luultavasti viettäisimme paljon enemmän aikaa Villa Ahmyossa Havaijilla. Kirjoittaisin muutaman kirjan, mm. Koneiden aika, koska minulla olisi lopultakin aikaa kirjoittaa. Minusta tulisi puolierakko, mutta toisin kuin Howard Huges leikkaisin kynteni. Luultavasti romahtaisin itkemään noin kolmeksi kuukaudeksi, koska tämä matka on ollut hyvin intensiivinen, syvällinen ja melkein käsittämätön. Linda ja minä olemme tehneet niin kovasti työtä, että meillä on tuskin ollut aikaa omaksua sitä, vielä vähemmän pohdiskella.
 
Crimson Circlen henkilökunta jatkaisi 20 vuoden informaatiokirjaston saattamista niiden käyttöön, jotka etsivät opastusta ja vastuksia, kun heistä tulee "jälkihenkisiä". Lakkaisin antamasta tällaisia haastatteluja ja ottaisin enemmän aikaa Lindalle ja itselleni. Sitten kun Adamus lopettaa, olemme tehneet sen, mitä tarvitsee tehdä, ja nyt on jokaisen yksilön tehtävä sallia oma Oivaltamisensa. Jos Adamus lopettaisi huomenna, viettäisin paljon aikaa puistonpenkillä tai kahvilassa.
 
Haastattelija: Tämä on kummallisin haastattelu, jonka olen koskaan tehnyt. En ymmärrä sanaakaan, mitä sanot. Aion tuhota koko haastattelun, koska jos minä en ymmärtänyt sitä, kuuntelijani eivät todellakaan ymmärrä sitä. Teeskentelemme vain, ettei tätä koskaan tapahtunut. Joko sinä olet hullu, tai minä olen edelleen unessa. Kiitos ajastasi, jos aikaa edes on olemassa. Onko sitä??
 
Klikkaa tästä katsellaksesi Kevin Mooren tekemän haastattelun.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >