HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusLokakuu 2019 - Adamus tapaa Trumpin ja Putinin uhkaavan avaruusolentoinvaasion vuoksi!

Lokakuu 2019 - Adamus tapaa Trumpin ja Putinin uhkaavan avaruusolentoinvaasion vuoksi!

ADAMUS TAPAA TRUMPIN JA PUTININ UHKAAVAN AVARUUSOLENTOINVAASION VUOKSI!

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän kuukauden artikkeliin inspiroi eräs iltapäivälehti. Seisoin muutama päivä sitten kaupan kassajonossa ja aloin lukea yhtä iltapäivälehteä. Vau! Siinä oli paljon uutisia, joita en olisi voinut koskaan kuvitella! En tiennyt, että viisi USA:n senaattoria on itse asiassa avaruusolentoja ja he suunnittelevat invaasiota! Tai että eräs nainen Oregonissa (USA) synnytti hiljattain lumimiesvauvan! Opin myös, että kadonnut lentokone vuodelta 1944 löytyi äskettäin kuun pimeältä puolelta! Ja Einsteinin aivot säilöttiin 1955 ja ne ovat nyt heränneet henkiin! Minun täytyy alkaa lukea enemmän iltapäivälehtiä pysyäkseni ajan tasalla näissä uskomattomissa uutisissa.
 
Niinpä päätin kertoa omia vähän-tunnettuja ja/tai koskaan paljastamattomia faktojani. Ne eivät ole ehkä aivan yhtä jännittäviä kuin nuo iltapäivälehden uutiset, mutta ainakin kaikki tämä on 100 % totta.
 
* Tapasin itse asiassa St. Germanin useita kuukausia ennen Tobiaksen kohtaamista. Se oli kummallinen tapaaminen ylösnousseen mestarin kanssa, enemmänkin kuin epämääräistä mielikuvitusta tai selväjärkistä unta. En muista päivämäärää, vaikka se tapahtui juuri, kun olin nukahtamaisillani. Olin ikivanhassa kivirakennuksessa, kenties linnassa. Seinillä olevat kynttilät olivat ainoa valonlähde, joten kaikki oli hämärää. Huone tuntui hyvin tutulta, mutten tiennyt miksi. Ovi avautui ja herrasmies, joka oli pukeutunut pitkään violettiin viittaan, käveli minua kohti ikään kuin leijuen. Hän näytti olevan noin 45-vuotias, parrassaan vähän harmaata ja hiukset pitkähköt. Hän oli komea, mutta ei kaunis, sean-connery-maisen miehekkäällä tavalla. Hän puhui minulle hetken, mutten kuolemaksenikaan muista, mitä hän sanoi, paitsi että tämän lyhyen kohtaamisen lopussa hän sanoi: "En näe sinua pitkään aikaan, mutta minä palaan." Siten hän katosi. Hän ei kävellyt takaisin ovesta, hän vain hävisi ilmaan. Minusta tuntui surulliselta ja vähän hämmentyneeltä jälkeenpäin, kuin hyvä ystävä olisi juuri sanonut hyvästi. Myöhemmin opin, että tämä oli St. Germainin vierailu noin neljä kuukautta aiemmin, kuin tapasin Tobiaksen.
 
* Linda ja minä menimme naimisiin oikeustalolla 19.5.1977, samana päivänä kun Tähtiensota julkaistiin. Meillä ei ole valokuvia vihkimisestämme tai hääjuhlistamme, koska valokuvaaja ei ladannut filmiä oikein. Seuraavana päivänä menimme häämatkalle Jamaikalle, isovanhempieni kanssa. Se on monimutkaista.
 
* Linda ja minä tapasimme neljännellä luokalla (noin 9-vuotiaina). Olimme samassa katolilaisen koulun luokassa ensimmäisen puoli vuotta. Teimme töitä samassa tavaratalossa high schoolin aikana ja menimme ensimmäisille treffeille seniorivuotemme toukokuussa. Olemme olleet naimisissa pidempään kuin kukaan sisaruksistamme tai vanhempamme. Monet perheenjäsenet menettivät rahaa lyödessään vetoa siitä, miten kauan avioliittomme kestäisi.
 
* Adamuksen kirja Act of Consciousness on rankattu 6. sijalle BookAuthority.orgin Kaikkien aikojen parhaissa tietoisuuskirjoissa. Hän on Deepak Chopran (11.), Dalai Laman (13.) ja Carl Sagan (19.) edellä ja heti Ram Dassin (5.) ja don Miguel Ruzin (3.) perässä. Adamus on melko varmasti mahtaillut tuolla uutisella Ylösnousseiden mestareiden klubissa.
 
* Lindan pääaine ensimmäisenä collegevuotena oli sairaanhoito, mutta hän vaihtoi pääaineekseen taidehistorian oivaltaessaan, ettei hän halunnut nähdä verta. Hän opetti taidetta seitsemän vuotta julkisen puolen kouluissa Wisconsinissa ja Teksasissa, ennen kuin hänestä tuli muotijohtaja suureen USA-laiseen vähittäismyyntiliikkeeseen, jolla oli 900 liikettä. Hän matkusti eksoottisissa paikoissa, kuten Intia, Nepali ja Hong Kong, joten hän oli jo erittäin kokenut matkustaja, ennen kuin aloimme kiertää maapalloa Crimson Circlen nimissä.
 
* Dr. Doug Davis teki astrologisen kartan Crimson Circlelle, kun meistä tuli virallisesti yhtiö 2006. Kartan ensimmäinen osa oli vähän "vaikea", mutta sitten se oli täynnä valtavia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia. Vuosina 2006–2009 sillä oli tosiaan oma osansa kaaosta ja ongelmia, sekä ulkoisia että sisäisiä. Pääsimme kaiken sen yli, ja siitä lähtien on ollut kuin uskomatonta unta. Vuonna 2009 tuli myös Adamus.
 
* Linda ja minä emme tee Adamuksen yksityiskanavointeja itsellemme. Teimme sitä aina silloin tällöin Tobiaksen kanssa, mutta ne muutamat yksityiskanavoinnit, joita olemme tehneet Adamuksen kanssa, ovat olleet vähemmän tyydyttäviä. Esitämme jonkin kysymyksen, ja Adamuksen vastaus on aina sama: "Selvittäkää se itse. Kerron sitten teille, oletteko oikeassa vai väärässä."
 
* Minulla on televiestinnässä kaksi patenttia USA:ssa ja yksi kansainvälinen patentti. Yksi patentti on nimeltään "moniulotteinen viestintä", koska se perustuu radiotaajuuksien uudelleenkäyttämiseen eri polarisaatioissa tai ulottuvuuksissa. Se mitä tein silloin ja mitä teen nyt, ovat täysin eri asia, mutta pidän enkelimaailmojen silmäniskusta, joka liittyy moniulotteisen viestinnän patenttiin.
 
* Tobiaksella oli tapana hengata Lindan ja minun ympärillä koko ajan. Tuskin meni päivääkään, etten tuntenut Tobiasta tai kuullut hänestä. Hän oli kuin kolmas pyörä suhteessamme. Adamus ei tule maisemiin juurikaan, ellemme valmistaudu shoudiin tai työpajaan. Kun hän tulee, se tapahtuu yleensä klo 2 aamulla. Ennen ihmettelin: "Miksi klo 2 aamulla?" kunnes Adamus kertoi minulle, että Ylösnousseiden mestarien klubi toimii Euroopan ajassa, joten se on hänelle klo 10 aamulla. Hän juttelee mielellään juodessaan aamukahviaan. (En usko sitä, en vähääkään. Luulen, että hän pitää minun herättämisestäni keskellä yötä.)
 
Mutta todellinen Crimson Circlen uutinen on niin kummallinen, että jopa iltapäivälehdille olisi haasteellista kertoa tarinoitamme. Otsikot olisivat jotain tällaista:
 
"Tuhannet atlantislaiset valmistautuvat valaistumiseen."
"Paranormaalien asioiden tutkijat löytävät ihmisiä, jotka väittävät energian toimivan heidän hyväkseen ilman kustannuksia tai ponnisteluja."
"Ryhmän jäsenet muuttuvat Merlineiksi syötyään suklaata ja juotuaan viiniä."
"Ylösnoussut mestari julistaa, että ihmiset ovat pyhin laji universumissa."
"Gaia sanoo hyvästi Maalle ja kertoo, että ihmisten on aika huolehtia planeetasta."
*Henkisen ryhmän jäsenet päättävät pysyä Maassa ehkäistäkseen robotti-invaasion."
"Tiedemiehet löytävät uuden ihmisrodun nimeltään Homo Christos."
"Kaikki on hyvin koko luomakunnassa."
 
Minulla oli hauskaa lukiessani iltapäivälehden otsikoita muutama päivä sitten, mutta se mitä teemme shaumbroina, päihittää jokaisen tarinan, mitä joku iltapäivälehti pystyy keksimään. Viimeinen elämä tällä planeetalla? Ruumiillistunut Oivaltaminen on jo sovittu juttu? Energia on vain kommunikointia, ja se itse asiassa palvelee sinua? Voit tehdä itsesi näkymättömäksi? Olemme täällä tuodaksemme tietoisuutta planeetalle Koneiden aikana? Valomme valaisee mahdollisuuksia tänä hyvin kriittisenä aikana tällä planeetalla?
 
Tunnen suurta kunnioitusta shaumbroja kohtaan. Se menee pidemmälle kuin ihailu tai arvostus. Se on syvää hämmästyksen ja ihmetyksen tunnetta. Katso, mitä teemme omalla hiljaisella ja vähäeleisellä tavallamme. Edes iltapäivälehti ei pystyisi panemaan paremmaksi kuin meidän tarinamme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >