HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusSyyskuu 2019 - Ravistettuna, ei sekoitettuna

Syyskuu 2019 - Ravistettuna, ei sekoitettuna

RAVISTETTUNA, EI SEKOITETTUNA
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kiistanalaisuus ei ole outoa Adamukselle. Hänen tiedetään työllään kalistelevan muutamia häkkejä, ravistelevan muutamia puita ja kaatavan muutaman roskapöntön. Jos olet ollut Crimson Circlen kuvioissa jonkin aikaa, tiedät, että jotkut hänen tempuistaan on suunniteltu varta vasten pitämään meidät tarkkana ja estämään tarpeeton makyo. Osittain se on vain hänen viestiensä luonne.
 
Äskettäinen ProGnost 2019 Update aiheutti vilkasta keskustelua shaumbrojen keskuudessa. (Luulen, että Adamus hymyilee tarkkaillessaan sitä.) Jos olet seurannut ProGnosteja muutaman vuoden, tiedät, että hän puhuu pitkään teknologiasta ja siitä, miten se liittyy planeetan tulevaisuuteen. Jotkut shaumbrat eivät pidä kaikesta tuosta teknologiapuheesta. Heistä se on tylsää tai irrelevanttia tulevan Oivaltamisemme kannalta, ja ymmärrän todellakin heidän kantansa. Adamus ei kuitenkaan paljon puhu planeetan tilanteesta tai kurkista tulevaisuuteen, koska hän työskentelee mieluummin sen parissa, että me pysymme täällä ruumiillistuneina mestareina. Mutta kaksi kertaa vuodessa hän katsoo planeetan tulevaa suuntaa, tammikuun ProGnostissa ja vuoden puolivälin päivityksessä.
 
En kutsuisi ProGnost 2019 Updatea joka julkaistiin heinäkuun lopulla, hyvän mielen viestiksi. Nauhoitettuamme päivityksen ensimmäisen osion Crimson Circlen studiolla, koko tuotantoryhmä istui hiljaa pökerryksissä. Linda ja minä voimme vähän pahoin. Kuva jonka Adamus maalasi planeetan tulevaisuudesta, ei ollut kaunis. Tässä on muutama sitaatti ProGnost 2019 Updatesta:
 
"Rakastaisin nähdä luultavasti noin 70–75 % luovuutta ja 25 % mentaalisuutta. Mutta tällä hetkellä planeetalla on alle 3 % - Cauldre tarkistaa asian, kyllä, se on oikein – alle 3 % sellaista, mitä kutsuisin todelliseksi luovuudeksi, ja 97 % mentaalienergiaa. Se on melko mentaalista. Ei mikään ihme, että ihmiset tuntevat olevansa niin eksyksissä. Ei mikään ihme, että elämä voi toisinaan tuntua hyvin kuivalta ja tylsältä ja merkityksettömältä."
 
"Älypuhelin kertoo teille täsmälleen, miten pyöritätte omaa päiväänne. Eikä tämä ole fiktiota. Tämä ei ole edes science fictionia. Tämä on todellisuutta, ystäväni. Olen ollut siellä. Olen matkustanut menneisyydestä. Olen matkustanut tähän aikaan juuri nyt – vuosi 2020 – ja nähnyt, miten puitteita rakennetaan kaikkeen tähän. Olen mennyt vuoteen 2030 ja nähnyt sen ehdottomasti todellisuutena."
 
"Ihmisiä tarkkaillaan melkein kaikessa, mitä he tekevät. Jokaista tekoa. Sitä kutsutaan "esineiden internetiksi", jolloin kaikkea valvotaan, kaikkea katsellaan koko ajan. Ja kun putoatte yhdenmukaisuudesta, kun te ette tee niitä asioita, jotka ovat tietokonealgoritmien asettamissa normeissa, teidät tunnistetaan. Ja kun teidät on tunnistettu, teiltä kysellään. Teidät tuodaan arvioitavaksi ja lopulta jonkinlaiseen konsultointiin, ja tietysti teille annetaan tai teidät käsketään ottamaan jonkinlaista lääkettä, joka saattaa teidät takaisin yhdenmukaisuuteen."
 
"Tietokoneet yritysten toimitusjohtajina? Sanoisin, että itse asiassa seuraavien viiden tai kuuden vuoden kuluessa nähdään yrityksiä johdettavan tekoälyllä, vaikkei sitä koskaan myönnetä. Mutta on ihmisiä, jotka mukautuvat täysin tietokoneteknologiaan yrityksensä joka osan johtamisessa."
 
Pian ProGnost 2019 Updaten julkaisemisen jälkeen shaumbrat ympäri maailmaa alkoivat jakaa reaktioitaan Crimson Ciclen Facebook-sivuilla. Yksi henkilö syytti Adamusta vastuuttomuudesta ja dramaattisuudesta julkaistessaan tällaista informaatiota. (Kuulin myöhemmin, ettei tämä henkilö ollut todellisuudessa katsonut näitä sessioita, vaan reagoi ainoastaan toisten sanomisiin.) Muutama ihminen sanoi, että informaatio oli "synkkää" ja "häiritsevää". Toiset olivat järkyttyneitä siitä, että Adamus maalasi tällaisen kuvan tulevaisuudesta, ja sanoivat, että hänen pitäisi antaa meille toiveikkaimmat skenaariot ja kertoa, miten voimme saada "yhteiskunnallista yhdenmukaisuuskunniaa" hyväksyttävästä käyttäytymisestä, ja tietokoneet määrittävät jokseenkin sen, mitä teet joka päivä?
 
Vaikka viesti on rankka, se selittää pitkälti, miksi me olemme täällä "Koneiden aikana". Olisimme voineet sallia Oivaltamisemme ennen tätä elämää, mutta päätimme odottaa tähän saakka. Päätimme myös pysyä planeetalla ruumiillistuneina mestareina – mitä emme olisi luultavasti tehneet, jos Oivaltamisemme olisi tullut aiemmassa elämässä. Valitsimme Oivaltamisemme ja ruumiillistuneen mestaruutemme juuri tänä aikana, jotta voisimme tuoda tietoisuutta planeetalle silloin, kun sitä eniten tarvittiin. Minun on usein vaikea selittää ei-shaumbra-ihmisille, mitä Crimson Circle tekee, mutta seuraavalla kerralla aion tiivistää sen kaiken tähän: "Oivaltaneina olentoina tuomme tietoisuutta planeetalle aikana, jolloin teknologia muuttaa eksponentiaalisesti ihmiselämän luonnetta." Melko yksinkertaista. Olen varma, että he tajuavat sen.
 
Päivitys synnytti myös keskustelua uudesta Maasta ja vanhasta Maasta. Jotkut ihmiset torjuivat täysin Adamuksen toteamuksen, että uusi Maa ja vanha Maa eivät koskaan sulautuisi yhteen. He sanoivat, että he ovat panostaneet aivan liikaa aikaa ja rakkautta luopuakseen siitä toivosta, että nämä kaksi yhdistyisivät. Useilla on lastenlapsia, ja he myönsivät, että näiden pienten vuoksi he eivät yksinkertaisesti voi hyväksyä, mitä Adamuksen näkemys tulevaisuudesta voisi tuoda.
 
Adamus toimittaa viestinsä niin, kuin James Bond (007) juo martinejaan: ravistettuna, ei sekoitettuna. Hän ei sokerikuorruta tulevaisuutta pelkästään siksi, että pitäisimme onnellisemmasta skenaariosta. Siihen on syynsä, miksi jotkut ihmiset lähtivät Crimson Circlestä, kun Adamus korvasi Tobiaksen ohjaksissa. He halusivat hattaraa, ja Adamus tarjoilee Aperolia. Siihen voi luottaa, ettei Adamus hellittele meitä vain saadakseen olomme tuntumaan hyvältä. Hän toimittaa möykyt suorasukaisesti tietäen, että niitä saattaa olla vaikea nielaista ensin, mutta lopulta sulatamme ne.
 
Adamuksen näkemys tulevaisuudesta on ilman muuta venyttämistä. Minun täytyi naureskella, kun yksi ihminen kutsui häntä vastuuttomaksi tässä päivitysviestissä, koska Adamus kertoo vain sen, mitä täällä jo on. Piti siitä tai ei, teknologia on muuttamassa nopeasti ihmiselämän rakennetta, ja se jatkuu pitkään. Kymmenen vuotta sitten oli miljardi internetiin yhdistettyä laitetta. Vuonna 2019 on 7 miljardia internetiin yhdistettyä laitetta, jotka muodostavat esineiden internetin (IoT). Se on noin yksi laite planeetan jokaista ihmistä kohden. Seuraavien viiden vuoden kuluessa on yli 20 miljardia laitetta, jotka valvovat, tallentavat ja ohjaavat jokseenkin kaikkea. Perhonen Kiinassa ei voi levittää siipiään koko maailman tietämättä sitä muutamassa sekunnissa, paljon ennen hurrikaania Floridassa (uusi perhosvaikutus).
 
Vastuutonta? Synkkää? Hypetystä? Epäilen. Enemmänkin Adamus yhdistää palat meille ja esittää suuren kuvan. Monet teknologiauutiset eivät pääse etusivujen otsikoihin, koska lukijat haluavat mieluummin tarinoita viimeisimmistä poliittisista taisteluista, urheilutapahtumista tai julkkisdraamoista. Mutta todellinen uutinen Adamuksen mukaan ovat teknologian aiheuttavat massiiviset häiriöt. Piti siitä tai ei, se on täällä, ja siksi myös me olemme täällä. Se on todellinen intohimomme ja se syy, miksi Adamus antoi uudelle shoud-sarjalle nimeksi "Intohimo 2020".
 
Pidän ProGnost 2019 Updatea yhtenä tärkeimmistä viesteistä shaumbroille tänä päivänä. Se on "itsenäinen" tuote, eli ei tarvitse kuunnella mitään aiempia ProGnosteja tai mitään Adamuksen muita erityissessioita. Se maalaa hyvin selkeän kuvan tulevaisuudesta ja meidän tarkoituksestamme olla tällä planeetalla nyt. Luulen, että se menee shaumbra-historiaan klassikkona, hyvin samaan tapaan kuin Ancestral Freedom (= esi-isistä vapautuminen), koska se selittää hyvin paljon kahdessa lyhyessä sessiossa. Sitä pitäisi suositella kaikille tulokkaille, ja se on perustuote myös pitkäaikaisille shaumbroille.
 
Adamus päättää päivityksensä muistuttamalla meitä olemaan joutumatta pois raiteiltamme: "Siinä on kyse teistä, ja siksi aloitin sanomalla, että ottakaa tämä aika ennen vuoden 2020 loppua omaksi ajaksenne. Älkää joutuko pois tolaltanne. Älkää sotkeutuko aatteisiin. Älkää sotkeutuko politiikkaan. Se ei vie teitä mihinkään. Älkää olko huolissanne maailmantaloudesta. Älkää yrittäkö pelastaa ympäristöä, ei lainkaan. On toisia, jotka tekevät sen. Mutta pyhin ja jumalainen asia, jonka te voitte tehdä, on pitää huolta itsestänne ja sallia itsenne, koska oikeasti olette täällä nyt ollaksenne uuden Maan tiennäyttäjä."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >