Päivän uffo

Ei uffoa mahan täydeltä
HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusElokuu 2019 - Tarinasta tulee enemmän totta

Elokuu 2019 - Tarinasta tulee enemmän totta

TARINASTA TULEE ENEMMÄN TOTTA
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Elokuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko koskaan miettinyt Adamuksen versiota planeetan tulevaisuudesta? On aikoja, jolloin minusta tuntuu, että se kaikki on mielenkiintoista, mutta kaukaista tieteistarinaa. Mutta olen havaitsemassa, että se mistä hän puhuu ProGnostissa, ei ole vain mahdollisuus – se on ehdoton todellisuus.
 
En ole ollut koskaan scifi-hullu. Teininä olin kiinnostuneempi ajankohtaisista tapahtumista, kuin sellaisista televisio-ohjelmista kuin Gene Roddenberryn Star Trek tai Rod Serlingin Hämärän rajamailla. Linda sen sijaan on scifi-addikti. Hän muistaa melkein jokaisen Star Trek -jakson nimen kolmesta alkuperäisestä kaudesta (1966–1969).
 
Kiinnostuin lopulta vakavissani futurismista vuoden 2016 ProGnostin jälkeen, jolloin Adamus kertoi viestinsä teknologiasta. Hän on antanut meille vaikuttavia esitelmiä uudesta ihmisrodusta (Homo Tekno), Atlantiksen pääpannoista ja singulaarisuudesta (kun kaikki menee käyrien ulkopuolelle). Haluaisin ajatella, että tämä tapahtuu jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta päivittäin tulee muistutuksia, että se tapahtuu nyt.
 
Muutama viikko sitten luin ilmoituksen Neuralinkistä, neuroteknologiayrityksestä jonka ovat perustaneet Elon Musk ja muut. Tuskin käsitin, mitä luin. Yritys on kehittänyt ultranopean yhteyden ihmisaivojen ja tietokoneiden välille ja lopulta internetiin ja pilveen. Prosessia kutsutaan aivo-tietokone-liittymäksi (BCI). Robotti istuttaa muutaman pikkuruisen sirun ihmisaivoihin kehittyneen teknologian avulla, ja sitten muodostetaan langaton yhteys Bluetoothilla korvaan asennettuun laitteeseen, joka yhdistää aivodatan pilveen. Neuralink sanoo, että "asennus" on kivuton ja yhtä yksinkertainen kuin LASIK-leikkaus (30 minuutin käynti, ei tarvita tikkejä tai nukutusta).
 
Yksi läpimurto joka mahdollistaa Neuralinkin teknologian, on joustavien "elektrodilankojen" kehittäminen, joiden läpimitta on 1/10 ihmishiuksesta (4–6 μm tai noin neuronin levyinen). Ne voidaan laittaa ihmisen aivokuoren ylemmille tasoille ja kytkeä neuroneihin.
 
BCI:n koekäyttö ihmisillä on valmis vuoden 2020 lopussa. Ei 2030 tai 2040, vaan 16 lyhyen kuukauden kuluttua. Ei testausta vain laboratoriorotilla, vaan oikeilla ihmisillä. Teknologia voisi tulla kaupallisten ja sotilaallisten sovellusten käyttöön muutamaa vuotta myöhemmin.
 
Seuraamukset ovat valtavia. Tämä teknologia lisää dramaattisesti aivojen muistikapasiteettia ja sitä vauhtia, jolla aivot voivat päästä informaatioon käsiksi. Se voi myös parantaa näkö-, kuulo-, maku-, haju- ja tuntoaistia. Elon Muskin mukaan BCI integroidaan täysin ulkoisten tietokoneiden tekoälyyn. Yksinkertaisesti ilmaistuna, aivoja voidaan parantaa kehittyneellä tietokoneteknologialla, ja niillä on saumaton yhteys tietokoneisiin, internetiin ja tekoälyyn.
 
Soitin Dr. Doug Davisille kuullakseni hänen ajatuksensa tästä aiheesta. Dr. Doug on neurologi Beverly Hillsissä, Kaliforniassa, pitkäaikainen shaumbra ja Crimson Circlen hallituksenjäsen. Hänelle oli jo tuttu uutinen Neuralinkin ilmoituksesta. Dr. Dougin mukaan tällä teknologialla on monia mahdollisia hyötyjä. Sitä voidaan käyttää korjaamaan tai lisäämään neuroneja, joihin aivovamma tai perinnöllinen sairaus on vaikuttanut. Sitä voitaisiin käyttää aivohalvauspotilaiden hoitamiseen ja myös sellaisten ihmisten aivoihin, joilla on vaikeuksia oppimisessa tai älykkyydessä. Sitä voidaan käyttää myös "tahtoapuna", kun jokin vamma aiheuttaa aivoyhteyden katoamisen keho-osiin niin, ettei ihminen pysty liikuttamaan käsiään tai jalkojaan tahtomalla liikkua. Dr. Doug luetteli monia mahdollisia BCI-teknologian hyötyjä.
 
"Tietysti", hän huomautti, "mikä tahansa aivojen kohentaminen tai laajentaminen täytyy tasapainottaa viisaudella." Hän jatkoi: "Tällä hetkellä käymme läpi pukuharjoitusta siihen, mitä tulee seuraavaksi. Tietokoneet ja internet ovat antaneet ihmisille pääsyn suurempaan data- ja informaatiomäärään kuin koskaan aiemmin. Olemme siirtyneet alle kahdessa sukupolvessa valtavista keskustietokoneista henkilökohtaisiin tietokoneisiin ja älylaitteisiin, joita kannamme taskussa. Seuraava luonnollinen askel on täydellinen integrointi aivoihin ja kehoon lähes ilman mitään ulkoisia laitteita. Auttaako vai haittaako ihmiskuntaa kaikki tämä pääsy informaatioon uskomattoman nopeasti? Olemmeko valmistautuneita siihen, että tietokone ylittää aivojen kyvyt? Tiedämme vastauksen noin seuraavan vuosikymmenen kuluessa."
 
Sivujuonteena tähän läpimurtoinformaatioon BCI:stä, luin viime viikolla myös, että tietokone peittosi kuusi ammattimaista pokerinpelaajaa. Vuonna 1996 IBM:n "Syvä sininen" -tietokone peittosi maailman shakkimestarin Garri Kasparovin. Aikanaan se oli virstanpylväs tässä tietokoneajassa. Kuuden ammattipokerinpelaajan lyöminen on äärettömästi haastavampaa valtavan muuttujamäärän vuoksi – mahtavat 10.160 päätöskohtaa. Se on enemmän ainutlaatuisia skenaarioita kuin atomeja universumissa. DeepStack-ohjelmisto merkitsi yhtä virstanpylvästä, kun se peittosi johdonmukaisesti ammattipokerinpelaajia.
 
Futuristi ja yrittäjä Peter Diamandiksen mukaan: "Yksi BCI:n merkittävimmistä ja pitkäaikaisimmista seuraamuksista on sen kyky yhdistää meidän kaikkien mielet. Jakaa ajatuksemme, muistomme ja tekomme koko ihmiskuntaan. Kuvittele hetki: tulevaisuuden yhteiskunta jossa jokainen meistä on yhdistynyt pilveen nopealla BCI-yhteydellä, mikä sallii tunteiden, muistojen ja ajatusten suodattamattoman jakamisten. Te joita huolettaa, että tekoäly ottaa hallinnan (eli terminaattoriskenaario), lohduttautukaa sillä näkemyksellä, ettei kyse ole pelkästään tekoälystä vs. ihminen. Parannetun ihmisälykkyyden uusi versio on aivan kulman takana."
 
Sori vaan, herra Diamandis, mutta toteamuksesi ei lohduta minua. Ymmärrän, että BCI:stä, tekoälystä ja uudesta ihmisälystä on joitain valtavia hyötyjä, kun kyse on lääketieteen ja tieteen kehitysaskelista. Ja tiedän, että tämä teknologia on jo täällä tai aivan kulman takana. Ette löydä minua osoittamasta mieltäni ja protestoimasta Neuralinkin pääkonttorin edessä San Franciscossa. Rakastan teknologiaa, mutta en voi vain sivuuttaa niitä karmivia tunteita, joita saan lukiessani BCI:n kaltaisista asioista. Todella karmivia.
 
Rakas shaumbra, tästä syystä me olemme täällä. Tobias ja Adamus ovat puhuneet siitä vuosia, mutta se menee lopultakin perille minulla. Adamus puhuu siitä kirjassaan Koneiden aika, jonka hän kirjoitti 1700-luvun lopulla. Hän aikamatkusti tulevaisuuteen, jossa hän työskenteli pienen ihmisryhmän kanssa tietoisuuden tuomiseksi tälle planeetalle aikana, jolloin sitä tarvittiin eniten. Yksi hänen kirjansa keskipisteistä on vuosi 2020, joka on vain muutaman kuukauden päässä. Tuo ihmisryhmä jonka kanssa hän työskentelee, on päästänyt irti pitkästä luettelosta vanhoja kaavoja voidakseen sallia tietoisuuden, energian, viisauden ja taian (eikä sirujen) integroitua ihmiskokemukseensa. Nämä ihmiset menivät esi-isäkarman, entisten elämien rajoitusten, massatietoisuuden, vanhojen energiakäsitysten, erillisyyden/kaksinaisuuden sekä syyllisyyden ja häpeän yli. Ei mikään pikkutehtävä, erityisesti ottaen huomioon, että he tekivät sen noin 20 vuodessa.
 
Hänen kirjassaan (ja meidän todellisessa tarinassamme) tämä ryhmä viivytti omaa Oivaltamistaan noin vuoteen 2020 saakka, jotta he voisivat olla tällä planeetalla ruumiillistuneina mestareina ja tuoda kovasti kaivattua viisautta eksponentiaalisten teknologiahyppyjen aikaan. Ilman viisautta näiden hyppyjen olisi vaarana johtaa massiiviseen vallan väärinkäyttöön ja hengen lisäorjuuttamiseen ihmistilassa.
 
Ei ole mikään ihme, että Adamus on puhunut pitkään Atlantiksen pääpannoista viime kokoontumisissa. Pääpannat, siruimplantit, aivo-tietokone-liittymä – se on kaikki samaa. Olemme olleet siinä aiemmin ja oivallamme mahdolliset rajoitukset, jos ei suorastaan vaarat. Adamuksen mukaan me olimme Atlantiksen pääpantojen kehittämisen taustalla. Niitä käytettiin alun perin ihmiskehon ja -mielen standardointiin, mutta lopulta kontrollointiin ja yhdenmukaistamiseen. Pääpannat tekivät meistä mielen vangin. Unohdimme silloin tuoda viisauden takaisin. Meillä on toinen tilaisuus tehdä se nyt, Koneiden ajassa. Tämä on meidän tarinamme, ja tästä syystä sinä ja minä olemme täällä nyt.
 
Älkäämme koskaan unohtako sitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >