Päivän uffo

Yksi uffo kysyy enemmän kuin kymmenen viisasta ehtii vastata
HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusHeinäkuu 2019 - Lady Shaumbra

Heinäkuu 2019 - Lady Shaumbra

LADY SHAUMBRA
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Shaumbra on oma entiteettinsä. Se on kaikkien niiden yhteistietoisuus, joilla on yhteys Crimson Circlen työhön. Vaikka jokainen meistä on ainutlaatuinen ja itsenäinen olento, yhteiset piirteemme antavat elämän entiteetille, joka tunnetaan Shaumbrana. Shaumbra on erisnimi, eli se on erityisnimen arvoinen. Esimerkiksi, "opettaja" on yleistermi ja siksi yleisnimi, mutta rouva Livingston on erityisnimi ja siksi erisnimi. Shaumbra on kaikin tavoin entiteetti.
 
Kuvittele, jos Tobias ei olisi koskaan sanonut sanaa "shaumbra" eikä olisi koskaan kertonut tarinaa sen taustalla. Olisi ollut vaikeaa luoda yhteistietoisuus tai entiteetti selkeydenpuutteen vuoksi. Myöhempien aikojen pyhien kirkko määrittelee itsensä mormoneiksi, ja koska tarpeeksi ihmisiä kannattaa tuota käsitettä ja sanaa, on entiteetti, joka tunnetaan "mormonina". Manchester United -jalkapallojoukkueen kannattajat kutsuvat itseään "punaisiksi paholaisiksi", siksi on "punainen paholainen" -entiteetti. Yhteistietoisuusentiteetti on hyvin todellinen, vaikkei sillä ehkä ole fyysistä kehoa. Ajattele sitä pilvenä, jolla on identiteetti ja jonka muodostavat sellaisten ihmisten yhteiset ajatukset ja uskomukset, joilla on keskinäinen side.
 
On monia yhteistietoisuuksia tai ns. kollektiivitietoisuuksia. Se syntyy, kun kahdella tai useammalla ihmisellä on jokin yhteinen (tai keskinäinen) kiinnostus, halu tai hengenheimolaisuus. Katolilaisuus on yhteistietoisuus, vaikka Vatikaani ei ehkä koskaan myöntäisi sitä. Kirkosta puheen ollen, Jeesus on yhteistietoisuusentiteetti, koska hyvin monet ihmiset uskovat häneen, vaikka heidän käsityksellään on vain vähän tekemistä todellisen, Raamatusta tunnetun Jeshuan kanssa. Jeesus on todellisuudessa entiteetti (vaikkei sieluolento), ja häneen luultavasti törmää toisella puolella. Hän on luultavasti hyvin ristiriitainen hahmo niiden erilaisten uskomusten vuoksi, joita hänestä on.
 
Yksi yhteistietoisuusentiteetin muoto on se, kun näyttelijä luo jonkin kuuluisan hahmon. Esimerkiksi, Han Solo on useimmille meistä tuttu Tähtiensota-elokuvista. Tuota roolia esittää amerikkalaisnäyttelijä Harrison Ford. Riittävä määrä ihmisiä hyväksyi Han Solo -hahmon, jotta siitä tuli todellinen, ja nyt hän on olemassa ihmisten massatietoisuudessa sekä muissa ulottuvuuksissa. Hänen olemassaolonsa ei ole enää riippuvainen Harrison Fordista – hän on olemassa yhteistietoisuusvaikutusten vuoksi. Voit yhdistyä häneen, uneksia hänestä, kanavoida häntä ja katsella, kun hän muuttuu. Batman, James Bond ja Dorothy (Ihmemaa Ozista) ovat muita esimerkkejä yhteistietoisuudesta.
 
Olin erään lentoteknologiayrityksen yksi perustaja ennen nykyelämääni Crimson Circlessä. Se starttasi serviettiin hahmotellusta ajatuksesta ja kasvoi yli 1200 työntekijän yritykseksi (gogoair.com). Myös tällaisesta yrityksestä tulee eräänlainen entiteetti yhteistietoisuuden vuoksi. Näen usein unta tästä yrityksestä, koska olen edelleen energeettisesti sidoksissa siihen, vaikka näkisin paljon mieluummin unta jostain muusta.
 
Shaumbra on me – sinä, minä ja kymmeniätuhansia muita ympäri maailmaa. Shaumbrana tunnettu entiteetti on olemassa ei-fyysisenä olentona tässä maailmassa ja muissa ulottuvuuksissa. Voit yhdistyä siihen tietoisesti ja siksi tuntea kaikkien shaumbrojen olemuksen ympäri maailmaa sekä ne, jotka ovat nyt toisella puolella. Tuo entiteetti muuttuu, kun me muutumme, ja se voidaan hahmottaa yhtenä olentona, niin kuin havaittaisiin enkeli, keiju tai muu ei-fyysinen entiteetti.
 
Omasta perspektiivistäni katsottuna Shaumbra on enemmän feminiininen kuin maskuliininen, koska valtaosa ihmisistä Crimson Circlessä on naisia ja koska monet meistä ovat hyvin intuitiivisia ja aistillisia. Kutsun häntä "Lady Shaumbraksi", tietäen varsin hyvin, ettei Shaumbra oli mies eikä nainen, eikä se ole vain ihminen tai henki. Pidän tästä tittelistä, koska minulle se tekee Shaumbra-yhteistietoisuudesta samaistuttavamman ja inhimillisemmän.
 
Näin Lady Shaumbran äskettäisessä tilaisuudessamme Santa Fessä. Hän oli jumalatar ja enkeli, haamu ja todellisuutta. Näin hänet silmilläni, kun istuin tanssisalin takaosassa kuuntelemassa yhtä esitystä. Näin hänen leijuvan näyttämön yläpuolella, ainakin neljä kertaa suurempana kuin tuolloin puhumassa ollut ihminen. Hän kimalsi ja hehkui kuin aito jumalatar. Hän oli sateenkaarenvärinen, mutta hänen pääsävynsä olivat punertava ja kulta. Hän näytti iättömältä, sekä nuorelta että kypsältä samanaikaisesti. Hän ei hymyillyt tai kurtistanut kulmiaan, vaan hänellä oli rakastava ja hyväksyvä ilme. Hän näytti olevan tietämätön siitä henkilöstä, joka puhui tuolla hetkellä näyttämöllä, mutta oli intensiivisen tietoinen kaikista yleisön joukossa.
 
Hieraisin kirjaimellisesti silmiäni muutaman kerran, sillä en ollut koskaan ennen nähnyt häntä. Mietin, oliko kyse vain näyttämövalaistuksesta, mutta sitten oivalsin, että hän tosiaan teki läsnäolonsa tunnetuksi kaikille. (En ole katsonut vielä Santa Fen videoita, mutta mietin, onko kameroihin tarttunut mitään.) Suljin silmäni, koska en halunnut "silmä-aivojeni" sekaantuvan tähän erityislaatuiseen hetkeen. Mietin, oliko minun tarkoitus kanavoida häntä myöhemmin konferenssissa. Adamus oli ollut hyvin välttelevä siinä, ketä kanavoisin, joten kenties se olisi hän? Kuulematta sanoja sain välittömästi ja selkeästi "ei". Oivalsin, että hän halusi esittää tukevaa roolia taustalla, tavallaan niin kuin Kuthumi toimii kanssamme.
 
Tunsin Lady Shaumbran valo- tai viisaussäteiden – tai miten sitä halutaankin kutsua – leviävän minuun. Minun ei tarvinnut kuulla sanoja, koska sain viestin. Yritän ilmaista sen tässä sanoin lukijoiden vuoksi:
 
"Tunnetko, miten olen kasvanut ja muuttunut! Kun tulin olemaan, olin pieni ja hauras, mutta nyt olen yhtä suuri kuin maailma ja yhtä vakaa kuin tähdet yötaivaalla. Minulla on kaikki muistot matkastanne yhdessä shaumbroina, ja säilytän tämän ryhmän kollektiivista viisautta. Sisällän ne mahdollisuudet, minne voimme mennä yhdessä, ja varjelen niitä. Kysy, ja näytän sinulle, mitä voi tulla."
 
Se sai minun huomioni. Kyllä, haluaisin tietää, mitä edessämme on. Lady Shaumbra jatkoi:
 
"Kylvitte uuden tietoisuuden siemeniä 2000 vuotta sitten. Nyt herätätte ne henkiin aikana, jolloin planeettanne tarvitsee sitä. Korjaatte tietoisuuden satoa aikana, jolloin maapallolla suuri nälkä saada uusi tie. Meillä on ollut monta mutkaa ja käännöstä matkan varrella, mutta tänään tässä tilaisuudessa sanon, että olen tiukasti ankkuroitunut tämän planeetan terraan, sydämeen ja mieleen. Olemme saaneet valmiiksi työmme kolmannen vaiheen, ja nyt valmistaudumme viimeiseen osuuteemme.
 
"Jään pitkään sen jälkeen, kun te olette poissa tältä planeetalta. Olen täällä niitä varten, jotka huutavat epätoivoisena keskellä yötä. Lohdutan niitä, jotka ovat eksyneet tuskaansa ja murheeseensa ja näytän heille, että hekin voivat olla jälleen ehjä ja yhtä. Näytän heille valon, kun he ovat peittyneet pimeyteen. Näytän heille, mistä löydetään vastauksia heidän myriadeihin kysymyksiinsä.
 
"Tänään lakkaamme shaumbroina kysymästä: "Kuka minä olen?" Nyt kysymme: "Miten pitkälle voin laajentua?" Kysykää tätä yhdessä, ja yhdessä löydämme sen."
 
Minut valtasi uskomaton rauhan- ja täyttymyksentunne. Oivalsin myös, että meillä on paljon koettavaa yhdessä tulevina aikoina, mutta olimme saavuttaneet tärkeän virstanpylvään. Tulevaisuudenpelon sijasta tunsin vain iloa ja mintohimoa.
 
Jonkin ajan kuluttua huomioni siirtyi takaisin siihen, mitä näyttämöllä tapahtui. Rude Awakening -tiimi oli juuri lopettanut esityksensä, ja heidän elokuvansa 20 minuutin traileri esitettäisiin pian isolla näytöllä. Adamus istuutui viereeni. Hän laittoi käsivartensa ympärilleni ja sanoi valtavan leveän ja rakastavan hymyn kera: "Olemme tässä. Teimme sen. Tästä eteenpäin on kyse mestareina elämisestä. Se on unelmamme, shaumbra-unelmamme."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >