Päivän uffo

Painaa kuin uffo!
HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusHelmikuu 2019 - Oivaltamisen ominaisuuksia

Helmikuu 2019 - Oivaltamisen ominaisuuksia

OIVALTAMISEN OMINAISUUKSIA
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Helmikuun 2019 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutama päivä sitten Jean Tinder, Crimson Circlen sisältöjohtaja, lähetti minulle sähköpostissa luonnoksensa sanasta "Oivaltaminen" nettisanastoamme varten. Meillä on paljon sanoja, jotka tarvitsee määritellä ja/tai selkeyttää, mm. Adamuksen keksimät sanat, kuten kaikho, makyo, nhahya ja shasat, mutta myös tavalliset sanat, kuten transhumanismi, standardi ja sieluolento, joilla on eri merkitys shaumbra-puheessa.
 
Jeanin lähettämä kuvaus oli hyvä, mutta jotenkin se ei ollut aivan oikea. Miten Oivaltaminen määritellään? Kerroin muokkaavani määritelmää ja lähettäväni sen sitten takaisin hänelle. Se on hämmentänyt minua siitä lähtien. Mitä ihmettä Oivaltaminen on? Se on pyörinyt päässäni siitä lähtien. En ole vielä lähettänyt Jeanille korjattua määritelmää, mutta minulla on ollut paljon aikaa ajatella sen ominaisuuksia. Toivottavasti häntä ei haittaa odottaa sen aikaa, kun kerron näkemykseni teille.
 
HUUMORI
 
Ei ole epäilystäkään, että täytyy sallia itselleen huumorintaju tällä matkalla. Vakavuus on musertumista vanhojen ihmistarinoidensa painosta. Ilman huumoria olet vain yksi haavoittunut soturi Oivaltamistien poskessa. Se alkaa kyvyllä nauraa itselleen, ja sitten Adamuksen ja toisten haamujen kanssa, ja sitten maailmalle. Muista, ettei mikään tästä ole totta joka tapauksessa, joten miksi ei nauraisi sille? Nauru on sielun pieru, joka vapauttaa ihmiskokemuksen haisevaa kaasua.
 
Naurun vastakohta on ankeus. Tylsyys. Elottomuus. Harmaus. Synkkyys. Analyyttisyys. Muuttumattomuus. Vakavuus. Huumori ja nauru pullauttavat sinut mielestä mestariin, jolla muuten on mahtava huumorintaju, vaikkei sinulla olisikaan. Se on ääni, joka on kehottanut sinua vuosikausia keventymään, ottamaan muutaman riskin ja katsomaan hyvän romanttisen komedian.
 
Miksi henkiset ihmiset kuvataan tavallisesti vakaviksi? Tee google-haku henkisistä ihmisistä. He ovat polvillaan tai joogaavat tai heiluttavat käsiään täysikuulle. He eivät ole sellaisia ihmisiä, joiden kanssa haluaisi bilettää. JP Sears on poikkeus tähän henkisesti-vakava-sääntöön "Miten olla ultrahenkinen" -videoillaan ja -kirjallaan. Hän naurattaa vanhoilla stereotypioilla henkisestä korrektiudesta … ja ummetuksesta.
 
Kuten Adamus ehdottaa, ota mikä tahansa vaikea taival elämässäsi ja muuta se koomiseksi tarinaksi. Vaikka se olisi mustaa huumoria, se muuttaa havaintotapaa ja siksi energiaa. Muista, että enkelit pystyvät lentämään, koska ne ottavat itsensä kevyesti.
 
EPÄKUNNIOITUS
 
Tällä matkalla on taipumusta tulla hyvin kunnioittavaksi. Mutta mikään ei ole niin pyhää, että sitä pitäisi palvoa, paitsi ensimmäisen luokan paikka pitkällä lennolla. Mestari ei halua ihmisen kunnioittavan itseään, vaan sallivan pelkästään sen viisauden. Minä-olen ei tarvitse ihailua, tai totta puhuen mitään. Se ei välitä, siunaatko sen vai kiroat, koska minä-olen on puhdasta tietoisuutta.
 
Muistan, kun menimme ensimmäistä kertaa Havaijille. Se oli 2004. Meidät kutsuttiin puhumaan ja kanavoimaan erääseen konferenssiin Kauain saarella. Huoneeseen oli ahtautunut yli 200 ihmistä, ja edessä oli valtava alttari – yli 2.5 metriä korkea ja noin 6 metriä pitkä. Se oli peitetty kauniilla kukilla, kristalleilla ja Buddhan, Jeesuksen, Kwan Yinin sekä Äiti Marian patsailla sekä kaikilla muilla henkisillä symboleilla, mitä kuvitella saattaa. Huoneessa oli useita suuria Kahunoita sekä kaksi tai kolme Isoäitiä. Heidät oli pantu istumaan erityisalueelle, jossa oli suuret nojatuolit ja kukkapuutarha. Jos käveli alttarin tai VIP-alueen ohi, oletettiin pysähtyvän kumartamaan. Yksi esiintyjä piti pitkän seremonian Kwan Yinille, johon sisältyi lisää kumartamista, sekoitettuna "veisaamiseen" ja "ommaamiseen". Kaikki tämä oli Lindalle ja minulle uutta, joten se oli melkoinen kokemus. Kaikkien noiden pyhien seremonioiden myötä tuntui siltä, että olimme katolilaisen kirkon Havaiji-teemaillassa.
 
Mutta mitä ihmettä mikään tästä liittyy Oivaltamiseen? Lähdin pois konferenssista ihmetellen, mitä he oikein etsivät. Se kaikki tuntui valtavalta häiriötekijältä. Oivaltaminen on hyvin syvä ja äärimmäisen henkilökohtainen kokemus. Siinä ei ole kyse enkelien näkemisestä, meditoimisesta päivätolkulla yhteen menoon tai minkään itsensä ulkopuolisen palvomisesta. Adamus mukaan luettuna. Hän ei tarvitse tai halua sitä. Itse asiassa hän näkee erityistä vaivaa suututtaakseen sinut, jos laitat hänet jalustalle.
 
Ja tee mestarina kaikki, mitä voit, estääksesi ihmisiä palvomasta sinua. Valitettavasti useimmat palvoisivat mieluummin jotain ulkopuolellaan kuin sitä, mikä on sisällä. Polta, juo ja kiroile kuin merimies, jos se tarvitaan tämän karistamiseen.
 
HETKESSÄ
 
Menneitä ovat ne päivät, jolloin pystyit suunnittelemaan, mitä tulee seuraavaksi elämääsi. Unohda se. Vaikka yrittäisit, se hajotetaan. Täytyy myöntää, että huvitan edelleen itseäni elämän suunnittelemisella, mutta nyt minulla on riittävästi huumorintajua tietääkseni, että suunnitelmani eivät ole sen kummempia kuin lehdet myrskytuulessa.
 
Lineaarisessa, mielipohjaisessa todellisuudessa teimme paljon suunnitelmia yrittäen kontrolloida ihmiselämäämme, tai kenties kiivetäksemme seuraavalle menestystasolle. Nyt kun energia on ystävämme, elämä on erittäin paljon hetkessä. Energia ja mahdollisuudet tulevat juuri oikealla hetkellä, ei koskaan liian paljon tai liian vähän, ei liian aikaisin tai liian myöhään. Se on raastavaa ensin, koska ei vaikuta siltä, että on jokin suunnitelma tai suunta. Ihminen panikoi, koska se haluaa aina pitää sormensa menneisyydessä ja tulevaisuudessa, mutta kymmenien hetkessä-kokemusten jälkeen tavallaan tottuu siihen ja lakkaa olemasta huolissaan. Sitten oivaltaa, että lopputulos on paljon parempi, kuin mikään minkä olisi voinut suunnitella, koska se on mestarin ja ihmisen yhteistyötä.
 
MUKAUTUVUUS
 
Oivaltamiseen tuleminen vaatii valtavaa joustavuutta elämämme joka osassa. Kaikki muuttuu – unelmat, ruokailutottumukset, energiatasot, nukkuminen, ihmiset ja työpaikat. Myös mieltymykset musiikissa, vaatteissa, elokuvissa, väreissä, koostumuksissa ja lämpötilassa muuttuvat. Olen huomannut, että ajamistapani on muuttunut kuluneena vuotena. Nautin ennen ajamisesta, mutta nyt monta kertaa pidän sitä julman ärsyttävänä ja tehottomana, tavallaan kuin planeetalla kaikki muukin.
 
Ajattele hetki kaikkia niitä asioita, joista pidit ennen tai joita teit mielelläsi. Ajattele sitten, mistä pidät nyt. Tämä luettelo on luultavasti lyhyempi ja yksinkertaisempi. Ja juuri kun totut uusiin mieltymyksiisi, ne luultavasti muuttuvat taas. Totuttele siihen.
 
SUVAITSEMATTOMUUS
 
Monien shaumbrojen kulmakarvat kohosivat, kun Adamus sanoi: "Mestari on suvaitsematon paskiainen." Useimmat meistä luulivat, että mestari oli tyyni, rauhallinen ja yhtä passiivinen kuin hapankorppu. Sitten oivalsimme, että suvaitsevaisuus on vain yksi sana sille, että antaa ihmisten kävellä ylitseen. Suvaitsevuus oli tapa antaa kaikki kaikille muille, jättämättä mitään itsellemme. Olen oppinut, että suvaitsemattomuus merkitsee "ei enää", kun ihmiset ja elämä yrittävät harhauttaa minut sisäisestä kutsumuksestani. Olen myös oppinut, että suvaitsemattomuus on käyttökelpoisempaa minuun kuin ulkopuoliseen maailmaan. Käytän sitä päivittäin vetääkseni rajan, kun vanhat aspektit tulevat vainoamaan tai kun mieleni yrittää tehdä "oikein" mestarijutun sijasta. Olen lakannut suvaitsemasta omaa uikutustani, piiskaavia pelkojani, valtavia ja runsaita häiriötekijöitäni ja pakkomielteistä tarvettani logiikkaan. Harjoittelen edelleen sanomaan "ei enää" tarpeelleni tehdä kovasti työtä, mutta sitten mietin, olisinko laiska mestari?
 
Ensin tuntuu epämiellyttävältä olla suvaitsematon. Onhan useimpia meitä koulutettu elämien ajan olemaan "kiva ihminen". Suvaitsemattomuus tuntuu hyvin epäkohteliaalta. Kokeile käyttää paljonpuhuvaa suvaitsemattomuutta ensi kerralla, kun joku "painelee nappuloitasi". Suvaitsemattomuuden ei tarvitse olla julmaa. Voit tehdä sen mestarin taidokkuudella, jolloin ihmiset hymyilevät ja nyökyttävät päätään, kun vedet tiukasti rajan hiekkaan. He itse asiassa kunnioittavat sinua ja itseään enemmän, kun annat "ein" tulla sisältä esiin, vanhan ja myönnytyksiä tekevän "ehkä" tai "anna minun ajatella asiaa" -vastauksen sijasta. "Ei" ei ole huono sana. Se on todellisuudessa selkeämpi kuin monet "kyllämme".
 
OIVALTAMISEN MÄÄRITTELEMINEN
 
Mikään tässä artikkelissa ei ole auttanut minua kirjoittamaan lyhyttä kuvausta sanasta "Oivaltaminen", mutta se antoi minulle tilaisuuden tutkia joitain sen ei-niin-ilmeisiä ominaisuuksia. Sori, Jean. Mestarilta minussa mestarille sinussa: saat sen juuri oikealla hetkellä. Et liian aikaisin, et liian myöhään. Hymyile!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >