Päivän uffo

Uffosta puuhun noustaan
HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusJoulukuu 2018 - Kyse on vain energiasta

Joulukuu 2018 - Kyse on vain energiasta

KYSE ON VAIN ENERGIASTA

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2018 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lopetimme juuri kaksi varsin vaikuttavaa Ahmyo-retriittiä täällä Konalla, Havaijilla. Olemme tottuneet siihen, että työpajan otsikosta riippumatta Adamus räätälöi viestin kullekin ryhmälle. Ei ole koskaan kahta samanlaista Adamus-työpajaa, koska joka ryhmällä on eri tarpeet.

Ensimmäisessä ryhmässä oli shaumbra-osallistujia 13 eri maasta, mm. Vietnam, Tanska, Australia, Israel ja Saksa. Toisen ryhmän osallistujat olivat kaikki Japanista, Hisako Hinon simultaanitulkkatessa kuulokkeisiin. Oli ensimmäinen kerta täällä Villa Ahmyossa, kun kaikki osallistujat olivat samasta maasta.

Tyypillinen Ahmyo-retriitti keskittyy Ahmyo-elämän ympärille, jota Adamus kutsuu "mestarin elämäksi, hyväksi elämäksi". Siinä on kyse siirtymisestä vanhasta, kamppailuntäyteisestä elämäntavasta Mestarin helppoon ja sujuvaan elämään. Nämä kaksi työpajaa erityisesti näyttivät minulle, ettemme ole tulossa ainoastaan Oivaltamiseen, vaan valmistaudumme myös uuteen elämäntapaan. Se on yhtä aikaa riemastuttavaa, vapauttavaa ja pelottavaa.

Adamus korosti, ettei hän tullut tänne opastamaan meitä ainoastaan Oivaltamiseen. Se olisi ollut helpompaa verrattuna siihen, mitä oikeasti halusimme. Sanoimme, että tämä olisi Oivaltamiselämämme ja halusimme pysyä fyysisessä kehossa tulevina vuosina. Emme ole ainoastaan ensimmäinen ryhmä sallimassa Oivaltamisen, vaan olemme myös maailmanlaajuinen, ja haluamme hengata planeetalla jonkin aikaa. Se vaatii täysin uutta opastustasoa, Adamus huomautti.

Oivaltaminen on yksi asia. Se vaatii valtavan määrän sallimista, luottamusta ja kärsivällisyyttä. Sitten se tapahtuu, ja seuraavaksi löydät itsesi "toiselta puolelta", koska ei ole enää tarvetta käsitellä jokapäiväistä elämää ja kamppailuja. Yhtenä päivänä Valaistuminen, seuraavana päivänä Ylösnousseiden mestareiden klubi.

Mutta jos suunnittelet jäädä maisemiin vähäksi aikaa … tarvitset uuden suhteen energiaan. Ja sitä olemme tehneet äskettäisissä Ahmyo-retriiteissä. Luulen, että lisäämme Ahmyo-retriitin nimeen alaotsikon: uusi suhteesi energiaan.

Tämä uusi informaatio on ällistyttävää. Adamus oli hyvin selkeä sanoessaan, ettei tämä ole henkistä informaatiota. Se on fysiikkaa. No, Adamus-fysiikkaa. Se on itse asiassa melko helppo kuvitella, mutta on toinen juttu kuvitella tämä uusi suhde energiaan omassa elämässään. Melkein kaikki osallistujat sanoivat, että siinä on järkeä, mutta se on vastoin kaikkia vanhoja tapoja, joissa tehdään työtä energian eteen. Se tuntuu enemmän science fictionilta kuin faktalta, mutta jopa ensimmäisen ryhmän filosofian tohtori shaumbra-fyysikko myönsi, että se on uusi ja hyvin uskottava tapa katsoa energiaa.

Energiasta puheen ollen, Adamus huomauttaa, että tieteellinen ymmärryksemme energiasta on erittäin naiivi. Tiedemiehet tietävät vähän siitä, mitä energia tekee, mutta he eivät tiedä, mitä se on. He tietävät, että energia on kyky tehdä työtä. Se voi olla potentiaalia, kineettisessä, kemiallisessa, lämpö-, sähkö-, ydin- ja muissa muodoissa. Fysiikassa energia on aineen, tilan, objektien ja kenttien ominaisuus. Sitä voidaan siirtää objektien välillä ja sen muotoa voidaan myös muuttaa. Mutta on erittäin pieni ymmärrys siitä, mistä se tulee ja miksi se reagoi niin, kuin reagoi.

Adamus-fysiikassa energia reagoi tietoisuuteen ja luo todellisuuden, jossa ihminen voi kokea. Pum. Hän laajensi aiempia esityksiään siitä, että aika-avaruus kulkee meidän lävitsemme – me emme kulje sen lävitse – ja sanoi, että suurin osa energiasta on neutraalissa tilassa ja siksi ihmisen nykyinstrumentit eivät havaitse sitä. Hän puhui kyvystämme "aistia" energiaa ja huomautti, että se on yksi ydinenkelitietoisuutemme. Hän puhui siitä, miten koko todellisuus jonka havaitsemme, on itse asiassa omaa energiaamme, ei mitään ulkoista.

Toisessa (japaninkielisessä) työpajassa Adamus puhui pitkään suhteesta energian, myötätunnon ja rakkauden välillä ja huomautti, että tulimme alun perin tälle planeetalle ratkaisemaan sen ongelman, että energia oli jumiutunut muissa maailmoissa, mutta löysimmekin jotain, mitä kutsutaan rakkaudeksi. Perimmiltään todellisen itserakkauden kokeminen vapauttaa energian enkelimaailmoissa.

On paljon enemmän, kuin voin kirjoittaa tässä, mutta riittää, kun sanotaan, että se oli tajunnan räjäyttävää. Ja vapauttavaa. Ja pelottavaa. Tiedän, että sanoin sen jo, mutta olen edelleen päihtynyt näiden tilaisuuksien energiasta. Tapahtuman jälkeisessä kyselyssä 90% marraskuun ensimmäisen Ahmyo-retriitin osallistujista sanoi, että se oli elämää muuttavaa. Olen todellakin samaa mieltä siitä, ja kanavoijana kuulen kaikki viestit. Nämä uudet jutut ovat todella syvällisiä.

Japanilaisten työpajan viimeisessä sessiossa Adamus puhui hetken siitä, mitä teemme shaumbroina. Hän sanoi, että muutaman seuraavan vuoden jatkamme Oivaltamiskirjaston rakentamista. Hän huomautti, että planeetalla on erittäin vähäin informaatiota Oivaltamisesta. Kaksi ensimmäistä vuosikymmentämme Tobiaksen ja Adamuksen kanssa ovat rakentaneet uskomattoman kirjaston tulevaisuuteen toisille, kun he menevät heräämisestä mestaruuteen ja lopulta ruumiillistuneeseen Oivaltamiseen. Hän mainitsi, että Crimson Circle on tämän syvällisen kirjaston vartija ja intendentti. Se sisältää meidän kaikkien tarinoita, kokemuksia ja tietoisuutta matkastamme valaistumiseen, ja miten kaikenkattava kirjasto se onkaan. Crimson Circle -organisaatiolla on valtava vastuu säilyttää materiaalin koskemattomuus ja laatu ja saada se helposti niiden ulottuville, jotka ovat valmiita.

Kymmenenä vuotenamme Tobiaksen kanssa päästimme irti haavoista ja uhritietoisuudesta. Seuraavat 10 vuotta Adamuksen kanssa on ollut kyse makyosta ja siitä irtipäästämisestä, mikä ei ole meidän, mukaan luettuna esi-isien ominaisuudet ja massatietoisuus. Nyt olemme menossa uuteen suhteeseen energian kanssa, jossa emme ole enää energian orjia. Sillä ei olisi kovin paljon merkitystä, jos tarkoituksemme olisi tehdä vain tuo valaistumisjuttu, mutta koska olemme päättäneet jäädä fyysiseen kehoomme, niin se on oleellista.

Yksi suosikkini Adamuksen sanonnoista on: "Mestari sallii energian palvella häntä." Se on uusi suhteemme energiaan.

Suloinen sivujuonne. Meillä on Villa Ahmyossa uusi talokoira. Belle kuuluu todellisuudessa naapureille, mutta se on tullut käymään joka päivä, kun olemme olleet täällä. Se ei ole mikään tavallinen koira. Itse asiassa se näyttää rakkaalta koiraltamme Frediltä, joka kuoli noin 13 vuotta sitten, ja se käyttäytyy täsmälleen samalla tavalla. Adamuksen mukaan Fredistä tuli Samin koira Raphael. Belle tulee aamulla tervehtimään osallistujia ja makaa Adamuksen jaloissa sessioiden aikana. Kenties, vain kenties, Fred kanavoi Bellen kautta? Pysykää virittyneenä tälle kanavalle saadaksenne Belle-päivityksiä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >