HomeViestejäGeoffrey Hoppe - Adamus14.11.2015 - Pariisin iskuista

14.11.2015 - Pariisin iskuista

PARIISIN ISKUISTA
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
14.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei ole luultavasti sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.
 
Kokeaksesi tämän session koko energian on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukiessasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.
 
LINDA: Tervetuloa tähän Crimson Circlen erityissessioon. Olen Linda Benyo Hoppe, yhdessä Geoffrey Hoppen kanssa valmiina kanavoimaan Adamus Saint Germainia.
 
Tätä Crimson Circlen sessiota kutsutaan erityiseksi Pariisin tapahtumien vuoksi, siellä tapahtuneiden pommi-iskujen ja tragedioiden vuoksi. Olemme saaneet monia tiedusteluja ihmisiltä, jotka miettivät, voisiko Crimson Circle, Adamus tuoda jotain näkemystä tähän tilanteeseen. Niinpä pidämme tämän erityissession ja yritämme antaa lisäperspektiiviä siihen, mitä näissä Pariisin tilanteissa on tapahtunut.
 
Siis tervetuloa, Adamus. Haluaisimme kuulla, mikä on perspektiivisi.
 
ADAMUS: Tosiaankin. Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.
 
Olette pyytäneet minua puhumaan Pariisin pommi-iskuja koskevasta tilanteesta. Haluaisin ensin tunnustaa, että viimeisessä elämässäni kreivi St. Germainina vietin monta, monta vuotta Ranskassa. Se oli yksi planeetan miellyttävimmistä paikoista ja tähän päivään saakka minulla on ollut edelleen syvää rakkautta Ranskan ihmisiä ja maata kohtaan, vaikka en eläkään nyt ihmismuodossa täällä maan päällä. Mutta ymmärrän myös, että tämä tilanne ulottuu kauas, kauas Ranskan ja myös Euroopan rajojen yli. Se on maailmanlaajuinen tilanne.
 
Olen siis tullut tänään puhumaan tästä, ja ymmärtäkää, ettei ole mitään ennakkoasennetta mitään ryhmää tai asiaa kohtaan. Olen Pariisissa vähän tämän tragedian jälkeen antamassa neuvoja, rakkautta ja tukea kaikille, joihin tämä tapahtuma on vaikuttanut. Keskitän energiani erityisesti Pariisiin, mutta ne ovat myös ympäri maailmaa kaikkien niiden käytettävissä, jotka pelkäävät, jotka miettivät, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä – ei ainoastaan niiden käytettävissä, jotka olivat hyökkäyksen uhreja, niiden joita sanottaisiin ei-terroristeiksi, vaan kenen tahansa. Ja seuranani on monia, monia muita enkeliolentoja. Niitä enkeliolentoja jotka ovat kulkeneet aiemmin maan päällä ja joita pidetään nyt ylösnousseina mestareina, niitä enkeliolentoja jotka palvelevat ihmisiä toisista maailmoista ja auttavat heitä matkallaan tällä planeetalla.
 
Haluan siis tehdä hyvin selväksi, että vaikka rakastan valtavasti Ranskaa, kaikkea Ranskassa, palvelen tässä myös koko planeettaa ja ihmiskuntaa, kuten hyvin monet muut tänä aikana.
 
LINDA: Kiitos. ProGnost-sessiossamme tammikuussa 2015 sanoit, että vuoden 2015 loppuosassa tapahtuisi jotain, joka pakottaa maailmanjohtajat kerääntymään yhteen ja puhumaan tämän planeetan tulevaisuudesta ja todellisesta vapaudesta ja rauhasta. Tähänkö viittasit tammikuussa?
 
ADAMUS: Ei ole ketään olentoa – ihmistä tai muuta – joka pystyy todella ennustamaan tarkkoja tapahtumia. Katsomme trendejä. Katsomme suuntia, joihin maailma on menossa, ja viittaat sessioomme, jonka teimme vuoden alussa, vuosittaiseen sessioomme jossa puhumme planeetan trendeistä. Ja sanoin silloin, että 2015 olisi monien erilaisten tapahtumien vuosi – tapahtuma toisensa jälkeen. Kenties mikään niistä ei olisi valtava itsessään, mutta olisi hyvin väsyttävä vuosi ihmisille, koska juuri kun alkaa tuntea olonsa taas mukavaksi, yhtäkkiä tulee uusi tapahtuma, niin kuin tämä mitä tapahtui Pariisissa – ja sitten kun se näyttää rauhoittuvan, taas uusi asia tapahtuu. Ei siis tiedetty, että Pariisissa räjähtäisi pommeja, vaan tiedettiin, että planeetalla on tällä hetkellä valtavaa levottomuutta.
 
Tämä peruslevottomuus kumpuaa planeetan yleistrendistä ja halusta vapauteen. Ihmisiä herää ympäri maailmaa. On enemmän ja enemmän todellista vapauden halua. Kuitenkin samaan aikaan on vastaisku, vastavaikutus, koska on myös niitä, jotka yrittävät mennä taaksepäin – yrittävät mennä taaksepäin ajassa, yrittävät palata vanhoihin arvoihin, yrittävät palata vanhoihin perinteisiin. He pelkäävät vapautta itselleen ja toisille. He pelkäävät tätä ihmisten heräämistä, joten he yrittävät vetää taaksepäin ja rajoittaa kirjaimellisesti vapautta.
 
Mutta tässä tulee mukaan toinen tärkeä tekijä, koska tällaisina aikoina jolloin tapahtuu siirtymää ns. uuteen energiaan tai uuteen tietoisuuteen, kuten monet sitä kutsuvat, tällä planeetalla on myös paljon valtapeliä. On valtavaa valtaan pyrkimistä ja ne joita kutsutaan terroristeiksi, ovat huomanneet, ettei tämä ole heille vain aate, vaan myös upea tapa saada valtaa.
 
Mutta loppujen lopuksi vapaudenhalu vie voiton tai syrjäyttää kaiken vallanhalun. Loppujen lopuksi – tapahtuu se sitten seuraavina vuosina tai vuosikymmeninä – tämä maailma alkaa oivaltaa, että valta on oikeasti vain harhaa. Valta on vanhaa ihmispeliä eikä sillä ole enää sijaa tällä planeetalla.
 
LINDA: Onko tämä uskonsotaa?
 
ADAMUS: Se tulee uskonsodan verhon tai fasadin alla. Tietysti tässä on mukana uskonnollisia ryhmiä, mutta perimmiltään siinä on enemmän kyse vallasta kuin mistään muusta, mutta mikä on mahtavampi tapa saada valtaa kuin tämä uskonnollinen julkisivu, tämä uskonnollinen fasadi. Siis perimmiltään ei oikeasti ole, mutta se on mahtava tapa kalistella sapeleita, se on upea tapa kiihottaa ihmisiä ja se on upea tapa värvätä ihmisiä oman aatteensa taakse. Mutta ei, perimmiltään se ei oikeasti ole sitä.
 
Toisaalta sillä on paljon lähtökohtia uskonnoissa – kristinuskossa, islaminuskossa ja muissa uskontotekijöissä. Siinä palataan – siinä mitä nähdään tällä planeetalla sellaisissa tapahtumissa kuin Pariisissa – siinä ei ole kyse ainoastaan vuosikymmenen tai vuosisadan aikaisesta tilanteesta. Siinä palataan tuhansia, tuhansia ja tuhansia vuosia taaksepäin. Esimerkiksi Pariisin pommi-iskut tapahtuivat perjantaina 13. päivä. On oikeastaan hyvin synkronistista, että näin tapahtui, koska alkuperäinen perjantai, tuon 13. päivän tapahtuma liittyi yli 700 vuotta sitten temppeliherroihin.
 
Temppeliherrojen ritarikunta oli kristitty ryhmä, joka auttoi Jerusalemiin matkalla olevia pyhiinvaeltajia ja suojeli heitä ryöstäjiltä ja varkailta, mutta se sai lopulta myös paavin hyväksynnällä valtavasti valtaa ja varallisuutta.
 
No, Ranskassa oli tietty kuningas, joka ei pitänyt siitä, mitä temppeliherrojen osalta tapahtui, ei pitänyt siitä, että he pysyivät suhteellisen itsenäisinä, joten hän järjesti tilanteen, jossa nämä kutsuttiin Euroopan eri osista perjantaina 13. päivä tapaamiseen ja pitoihin ja heidät todellisuudessa teloitettiin.
 
Voidaan nähdä, että vanhoihin uskonnollisiin tapahtumiin on paljon lankoja ja yhteyksiä, koska perjantaita 13. päivä on siitä lähtien pidetty taikauskon päivänä. Useimmat ihmiset eivät edes ymmärrä sen alkuperää, mutta se on tietoisuudessa ja se on myös planeetan taikauskoa. Siis kyllä, se on hyvin, hyvin vanha tilanne, joka taas kerran uskonnon fasadin takana tulee esiin tällä planeetalla.
 
LINDA: Monet ihmiset haluavat tietää, onko tämä aikaa rukoilla maailmanrauhan hyväksi.
 
ADAMUS: Se on hyvin mielenkiintoinen kysymys, ja on aika olla tietoinen siitä, mitä planeetalla tapahtuu. On aika tiedostaa oma tasapainonsa. On aika tiedostaa, miksi asioita tapahtuu – ei ainoastaan uutisotsikoiden tai sen perusteella, mitä kommentaattorit kertovat, vaan sen taustasyyt, mitä tapahtuu. Ja taas kerran tiivistän nämä taustasyyt hyvin yksinkertaiseen vapaustekijään, ihmisten haluun olla vapaa – mutta miten moni ihminen oikeasti ymmärtää, mitä se merkitsee ja miten monet ovat valmiita vapauteen? – ja tähän koko valtatekijään.
 
Mutta onko tämä aikaa rukoilla maailmanrauhan puolesta? Suoraan sanottuna, katsottuna minun perspektiivistäni muissa maailmoissa on ihmisiä, jotka rukoilevat ja jotka eivät tiedosta, mitä he rukoilevat tai ketä he rukoilevat. Rukoilevatko he Jumalaa? Sääteleekö ja valvooko Jumala oikeasti tämän planeetan toimintaa? Rukoilevatko he oikeasti oman agendansa puolesta? Rukoilevatko he myötätunnosta uhreja kohtaan? Rukoilevatko he oman turvallisuutensa puolesta? Tämä tuo siis esiin hyvin, hyvin suuren kysymyksen siitä, mitä rukous on.
 
Siksi kannustan teitä kaikkia, jotka kuuntelette tätä, alkamaan todella ymmärtää oman Itsenne tässä, oman tietoisuutenne, oman ymmärryksenne siitä. Tulemaan siihen ymmärrystilaan, että suurin palvelu mitä voitte tehdä tämän planeetan hyväksi nyt, on palvella itseänne.
 
Tämä saattaa kuulostaa hyvin kummalliselta näissä viimeaikaisissa tapahtumissa, mutta jos sallitte oman valaistumisenne, integroitte oman pimeytenne ja valonne, maskuliinisuutenne ja feminiinisyytenne, integroitte kaikki itsenne osat ja sallitte itsenne valaistumisen fyysisessä kehossa pysyen, sillä on syvällinen vaikutus planeetan tietoisuuteen. Sillä on syvällinen vaikutus tämän planeetan tulevaisuuden mahdollisuuksiin, koska tämä planeetta tarvitsee todellisuudessa nyt eläviä, ruumiillistuneita, valaistuneita mestareita – niitä jotka ovat sallineet jumaluuden tulla tähän hyvin fyysiseen ja joskus hyvin tiheään ja kovaan 3D-ympäristöön.
 
Tämä planeetta ei tarvitse tällä hetkellä lisää guruja, lisää saarnaajia ja lisää henkisiä opettajia, vaan niitä, jotka ovat todella oikeasti valaistuneita. He antavat esimerkin kaikille muille.
 
Siis vaikka on hyvä olla myötätuntoa ja ymmärrystä niitä kohtaan, jotka olivat osallisina näissä Pariisin pommi-iskuissa, on hyvä olla myötätuntoa kaikkia kohtaan tällä planeetalla nyt, niin todellisuudessa tarvitaan sen tilaisuuden käyttämistä, että sallitte oman valaistumisenne.
 
LINDA: Kiitos. Se oli todella ihana neuvo. Toinen esiin tullut kysymys oli, miksi vaaditaan jonkin tapahtumista länsimaissa, vaikka tällaisia asioita tapahtuu Lähi-idässä ja muissa maissa koko ajan ja ne tuskin koskaan saavat mitään huomiota. Ne pääsevät tuskin otsikoihin. Miksi tämä on vanginnut ihmiset?
 
ADAMUS: Kun otetaan Pariisin kaltainen paikka, joka tunnetaan valojen kaupunkina, romanttisena paikkana, hyvän viinin ja hyvän ruuan paikkana, se on paikka, jonka ihmiset tietävät ympäri maailmaa. Riippumatta asuinpaikasta ja kulttuurista, he tietävät Pariisin glamourin. Niinpä tavallaan tällainen tapaus, joka ei ole mitenkään sattumanvarainen, tuo tietoisuutta. Se tuo tiedostamista. Se aiheuttaa shokkiaaltoja ympäri maailmaa ja se saa ihmiset tulemaan tietoisemmaksi. Sen sijaan että he seuraavat vain jokapäiväistä elämänpolkuaan ja ovat itse asiassa hyvin tiedostamattomia ympäröivän maailman suhteen, hetkeksi heistä tulee hyvin paljon tietoisempia. Ja he kysyvät itseltään: "Mitä minä haluan elämältä?" He katsovat ihmiskunnan mahdollisuuksia ja sanovat: "Mitä me haluamme? Mitä muutoksia?" He menevät hyvin syvälle sisäänsä.
 
Niinpä tällaisissa tapauksissa joissa terroristit oikeasti yrittävät aiheuttaa pelkoa ja ottaa ilon pois elämästä, joissa he yrittävät saada ihmiset vetäytymään pienuuteen, niin he eivät ymmärrä, että tämä saa itse asiassa tietoiset ihmiset tulemaan tietoisemmaksi ja hyvät ihmiset paremmaksi. Se saa ihmiset pysähtymään hetkeksi ja katsomaan perhettään sanoen: "Tämä on tärkeä asia minulle." Katsomaan ympäristöään sanoen: "Tämä on meidän planeettamme." Katsomaan ihmiskuntaa sanoen: "Ympäri maailmaa on rakkaita sieluja, jotka ansaitsevat vapauden, jotka ansaitsevat myötätuntoa ja jotka ansaitsevat yltäkylläisyyttä."
 
Niinpä se on itse asiassa melkein haitallista terroristien halulle aiheuttaa pelkoa, saada asiat taas pieneksi. Se saa todellisuudessa tietoiset tulemaan tietoisemmaksi.
 
En sano, että tämä on tapa tehdä se, ei mitenkään. Sanon, että todellisuudessa sen vastaisesti, mitä terroristit luulivat tapahtuvan – että he pitäisivät ihmiset poissa kaduilta ja juhlimasta elämää ja saamasta vapauden pitää mitä tahansa uskonnollisia tai henkisiä arvoja, joita he haluavat – se saa keskittymään enemmän niihin. Se aiheuttaa enemmän halua tätä perimmäistä vapautta kohtaan.
 
Planeetalla tapahtuu tällä hetkellä siirtymistä vapauteen. Ja taas kerran, kuten sanoin, useimmat ihmiset eivät oikeasti ymmärrä vapautta, mutta heillä on vilpitön halu suurempaan vapauteen.
 
Tässä valtavassa planeettamuutoksessa tällä hetkellä, instituutiot, järjestöt ja uskomusjärjestelmät, jotka ovat tukahduttaneet vapauden, jotka ovat pitäneet ihmisiä pienessä ihmismaailmassa – tämä kaikki muuttuu. Sen on muututtava. En sano, että tässä on mitään konnia tai mitään pahaa. Tällä tavalla ihmiskunta on vain kasvanut aikakausien saatossa. Mutta on pankkijärjestelmiä, jotka ovat antiikinaikaisia, pankkijärjestelmiä jotka pitävät valtaa ja estävät todellista energiaa jakautumasta vapaasti virraten ympäri planeettaa.
 
En puhu tässä rahan jakamisesta, vaan siitä, että rahoituksen energiavirtakanavista tehdään ympäri maailmaa paljon avoimempia, jotta siitä tulee kaikkien mahdollisuus, ei vain harvojen.
 
Planeetan nykyinen pankkijärjestelmä on hyvin, hyvin vanha. Kun katsotaan, mitä teknologialle on tapahtunut viimeisten 30, 40 vuoden kuluessa, niin pankkijärjestelmä on 500, 600, 700 vuotta vanha. Itse asiassa nykyinen pankkijärjestelmä on aina temppeliherrain ajalta saakka, 1200-, 1300-luvulta ja jossain määrin jopa kauempaa. Sen täytyy muuttua.
 
Politiikassa, poliittisissa järjestelmissä myös ns. planeetan kehittyneimmissä maissa on muutoksen aika. Ne eivät ole oikeasti vapaita järjestelmiä. Ihmiset puhuvat demokratiasta ja ajattelevat, että koska heillä on oikeus äänestää, he ovat vapaita ja prosessi on demokraattinen. Mutta kyse on hyvin, hyvin kontrolloidusta prosessista, jossa pieni ihmismäärä tekee periaatteessa päätökset niistä kahdesta tai kolmesta, joita voitte äänestää.
 
Kaikki nämä asiat ovat muuttumassa. Kaikkien näiden asioiden täytyy muuttua. Ja taas kerran, en sano, että tässä on kyse mistään salaliitosta. Se on vain tapa, jolla ihmistietoisuus on kehittynyt vuosikymmenten ja vuosisatojen aikana.
 
Liikeyritysten organisoitumis- ja johtamistapa. Yritykset tekevät uskomatonta työtä – ottaisin melkein mieluummin yrityksen johtamaan maata kuin poliitikot – mutta ne keskittyvät edelleen voittoon.
 
Yrityksissä tapahtuu muutosta. Paljon useammat niistä ovat tulossa paljon tietoisemmaksi – tietoisemmaksi ympäristöstä, tietoisemmaksi asiakkaista, tietoisemmaksi siitä hyvästä, mitä ne tekevät tuotteillaan – mutta on edelleen aivan liian paljon niitä, jotka keskittyvät voittoon ja osakkeenomistajien tuottoon. Ja tulevina vuosina, muutamassa lyhyessä vuodessa, havaitaan siirtymistä pois tästä. Havaitaan, ettei se vain toimi enää. Yritykset jotka keskittyvät vain voittoon, törmäävät ongelmiin, joita ne eivät olisi voineet koskaan ennen kuvitella. Se saa ne joko lopettamaan tai alkamaan tiedostaa.
 
Yrityksillä jotka selviytyvät tulevaisuudessa, on "sydämen viiva", jossa ei ole ainoastaan ymmärrystä oman liiketoiminnan taloudesta, vaan myös siitä, miten yritys palvelee planeettaa, miten se säilyttää ja suojelee luontoa, miten se liittyy perimmiltään vapauden antamiseen ihmisille väärinkäyttämättä valtaa.
 
LINDA: Ihmisten on mm. vaikea kuvitella, miten tätä äärimmäisen väkivaltaista ja julmaa käyttäytymistä tapahtuu, millaista ei olla nähty satoihin ja satoihin vuosiin – miten joku edes voi palata tuollaiseen käyttäytymistapaan?
 
ADAMUS: No, puhut periaatteessa siitä, miten joku olento voi olla niin väkivaltainen ja suhtautua niin piittaamattomasti ihmishenkeen ja perimmiltään ihmisen vapauteen. Mutta tosiasia on, että he uskovat aatteeseensa. He eivät ymmärrä, että heidän aatettaan ajaa itse asiassa valta ja pelko. He kätkeytyvät tämän uskontoverhon taakse. He sanovat, että Allah, Jumala haluaa heidän tekevän näin, ja tietoiset olennot tietävät, ettei se ole totta. Jumalalla ei ole mieltymystä. Jumalalla ei ole mieltymystä uskonnoissa. Jumala ei välitä, oletko ateisti vai omistautunut kirkossakävijä – se ei välitä yhtään – mutta on niitä, jotka ovat olleet vallassa ja jatkavat vallankäyttöä kontrolloidakseen toisia ihmisiä. Valta on heidän ruokaansa ja taas kerran, he piiloutuvat uskontojen tai politiikan tai liiketoiminnan tai minkä tahansa muun naamion taakse ja he tekevät mitä tahansa sen vuoksi. He oikeuttavat sen sanomalla: "Tämä on Jumalan tahto", vaikka se ei todellakaan ole.
 
He ovat siis niin rajoittuneessa ja kapeassa tietoisuudessa, että se oikeuttaa heille väkivallan. Mutta tämä ei riitä enää tällä planeetalla. On niitä, jotka eivät enää suvaitse sitä, eivätkä he tartu aseisiin näitä terroristeja vastaan. He tarttuvat tietoisuuteen sisällään.
 
Tietoisuus on hyvin erilainen kuin ajattelu tai uskomus – hyvin, hyvin erilainen. Tietoisuus on valo, joka perimmiltään luo kaiken. Tietoisuus on valo, joka vetää energiaa sisään ja ilmentää – se tekee todellisuuden. Tietoisuus on valoa, jota ihmiset tuovat nyt sisään – eivät suuret ryhmät, vaan riittävä määrä ihmisiä ympäri planeettaa. Se ei enää yksinkertaisesti siedä tällaista väkivaltaa.
 
Sen ei tarvitse olla aggressiivinen. Sen ei tarvitse taistella terroristeja vastaan, koska tietoisuuden valo säteilee hyvin voimakkaasti kaikkiin – ilman agendaa, yrittämättä muuttaa heitä, se on pelkästään potentiaali, valo. Ja tällaisissa tapauksissa kun on esim. terroristiryhmiä, jotka eivät piittaa elämästä, jotka todellisuudessa pyrkivät vain valtaan, tietoisuus tulee heidän keskelleen ja saa heidät tekemään sellaisia asioita, kuin tappelemaan keskenään, tuhoamaan itsensä sisältä käsin. Tietoisuus on tuo valo, joka muuttaa tämän planeetan.
 
Ja ymmärtäkää, että tietoisuus ei ole uskonto. Se ei ole new agea. Se ei ole henkisyyttä. Se on "minä olen" –olemus. Se on täydellistä tiedostamista, joka ei tarvitse energiaa, joka ei tarvitse uskontoa, joka ei tarvitse rahaa tai mitään. Se on vain tietoisuus ja useammat ja useammat ja useammat yksilöt sallivat sen tällä planeetalla joka päivä. Se muuttaa planeetan.
 
LINDA: Vau, täytyy sanoa, että luulen, että kaikki kysymykset listallani on jo katettu tässä. Onko muuta, minkä haluaisit lisätä tähän?
 
ADAMUS: Haluaisin sanoa, että tällaiseen tapahtumaan liittyy suurta surua ja murhetta.
 
LINDA: Ehdottomasti.
 
ADAMUS: Meille jotka olemme muissa maailmoissa, joita kutsutaan enkelimaailmoiksi, meille jotka olemme kulkeneet ihmismatkaa ja olleet aiemmin fyysisessä kehossa, se tuo suurta surua, koska tiedämme, ettei näin tarvitse tehdä. Tiedämme, että viattomia henkiä menetettiin, enkä allekirjoita sitä teoriaa, että kaikki jotka ovat osallisena tässä, valitsivat jollain tavalla tämän omalla polullaan. En yksinkertaisesti allekirjoita, koska vaikka heidän polullaan on ehkä ollut jokin elementti tai mahdollisuus, on myös muita mahdollisuuksia, ettei heidän tarvitse olla tämän julmuuden kohteena.
 
Toisissa maailmoissa on siis surua, mutta se saa meidät tulemaan tällä planeetalla niiden ihmisten luo, jotka tekevät työtä vapauden hyväksi, jotka oivaltavat, että valta on todellisuudessa harhaa ja kun on valtaa, on väärinkäyttöä. Ja työskentelemme lähemmin nyt kaikkien niiden kanssa, jotka sallivat/päästävät tietoisuuden elämäänsä, sallivat "minä olen" –olemuksensa elämäänsä.
 
Näitä tapahtumia jatkuu seuraavat 5 tai 10 vuotta, koska planeetalla on tällä hetkellä niin suuri taustamyllerrys. Uskonnoissa, yrityksissä ja hallituksissa on suurta epätasapainoa. On paljon kontrollointia ja pettämistä. Internetin kaltaiset asiat tekevät nyt mahdolliseksi, että kaikki nämä asiat tulevat esiin, että se mikä on ollut piilossa, tulee esiin. Niinpä ihmiset sietävät vähemmän ja vähemmän ja vähemmän vallan väärinkäyttöä, politiikan tasapainottomuutta ja sotia, mitä on tällä planeetalla.
 
Niinpä sen vuoksi emme saa jotain "yhdessä yössä" –ihmettä, joka lopettaa väkivallan, mutta kun väkivalta lisääntyy, se tuo lisää tiedostamista, lisää tietoisuutta siitä, mitä ihmiset oikeasti haluavat. Se tuo enemmän huomiota valtaan ja sen väärinkäyttöön tällä planeetalla ja se tuo ihmisten eteen ympäri planeettaa kysymyksen: "Oletko valmis vapauteen?"
 
Ja vaikka vastaus tuohon kysymykseen voi näyttää selvältä, silloin kun se tulee eteesi – "Oletko valmis vapauteen? Oletko valmis vastuuseen?" syyttelemättä enää muita, syyttelemättä enää menneisyyttäsi, pelkäämättä enää tulevaisuutta, vaan tietäen, että se mitä sinulle tulee tulevaisuudessasi, on ehdottoman tarkoituksenmukaista, koska sinä luot sen – niin vastaus ei välttämättä ole selvä, koska se vaatii valtavaa vastuuta. Se vaatii tunnustamaan, että olet luoja, olet elämäsi luoja.
 
Se siis tuo esiin tämän kysymyksen ympäri maailmaa tänä iltana, huomeniltana ja seuraavana iltana. Se tekee tietoisista ihmisistä tietoisempia ja se saa ihmiset jotka jatkavat uhrina tai uhriroolin esittämistä, putoamaan lisää uhritietoisuuteen.
 
Seuraavat 5, 10 vuotta, kenties pidempään, tällä planeetalla on suurempi kuilu tai jakautuminen niiden välillä, jotka sallivat täysivaltaisuutensa, vapautensa ja niiden jotka pelaavat edelleen vanhaa valtapeliä uskontojen, yritysten, politiikan, uhriuden tai minkä tahansa muun naamion takana.
 
Niinpä pyytäisin jokaista teitä tarkastelemaan itseänne rakastavasti ja myötätuntoisesti. Tarkastelkaa omaa elämäänne ja sitä, mitä valitsette itsellenne – ei sitä, mitä valitsette muulle planeetalle tai perheellenne tai yhteisöllenne, vaan mitä etsitte omassa elämässänne. Käyttäkää tällainen tilaisuus, kun energiat ovat korkealla, kun uutismediassa on monia kertomuksia, myös dramaattisia kertomuksia tällaisista tapahtumista; käyttäkää tämä tilaisuus, missä on pelkoa – kyllä, on pelkoa ja hyvin monet miettivät, pitäisikö koskaan enää nousta lentokoneeseen, onko turvallista mennä elokuvateatteriin tai yökerhoon – käyttäkää tämä tilaisuus tarkastellaksenne sisällänne, mitä te valitsette ja mitä te haluatte elämäänne, koska tuo valo jonka löydätte sisältänne, on juuri se asia, joka lopulta muuttaa planeetan.
 
Tämän myötä, minulle on kunnia olla täällä vastaamassa muutamaan kysymykseen. Kenties en antanut logiikkaa siihen, mitä tapahtuu. En antanut minkäänlaista järkeä tai mitään vastaavaa tähän tilanteeseen, mutta ymmärtäkää, että elätte hyvin hämmästyttävää, mutta hyvin haastavaa aikaa tällä maaplaneetalla.
 
Ja tietäkää myös, että te ette ole tässä kaikessa yksin. On muita olentoja, samanhenkisiä ympäri planeettaa, joilla on samanlaisia tunteita, joilla on samanlaisia näkemyksiä kuin teillä. Ja ymmärtäkää, että on joukoittain enkeliolentoja, monia meitä jotka olemme olleet aiemmin ihmismuodossa, jotka tuomme myötätuntomme ja rakkautemme tälle planeetalle näinä synkkinä hetkinä.
 
Tämän myötä, olen täysivaltaisen alueen Adamus.
 
LINDA: Kiitos, Adamus. Arvostamme perspektiiviäsi ja tukeasi. Kiitos kovasti.
 
Kiitos Geoffreylle Adamuksen kanavoimisesta.
 
Mene Crimson Circleen – www.crimsoncircle.com – jos olet kiinnostunut lisäinformaatiosta.
 
Kiitos, että olet kanssamme tänä aikana.
 
------
 
© 2015 Geoffrey Hoppe
Golden, Colorado. Kaikki oikeudet pidätetään.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuudessaan, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >