HomeViestejäGeoffrey Hoppe - Adamus7.11.2015 - "Kulje eteenpäin - vallaton elämä" - sarja, shoud 3

7.11.2015 - "Kulje eteenpäin - vallaton elämä" - sarja, shoud 3

"Kulje eteenpäin – vallaton elämä" –sarja, shoud 3
KULJE ETEENPÄIN 3
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
7.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
[Omistettu Pete Gibbonsille, pitkäaikaiselle shoudeihin osallistujalle, joka teki siirtymän 29.10.2015]
 
Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.
 
altTervetuloa, rakkaat shaumbrat. (Sandra tuo hänen kahvinsa) Aah! Kuin tilauksesta – taianomaista, intuitiivista. Gracias. (Yleisö sanoo "jee!" ja joku taputtaa) Kiitos. Mm. Voinko saada hitusen vaniljaa siihen?
 
SANDRA: Vähän mitä?
 
ADAMUS: Vaniljaa.
 
SANDRA: Mistä? (Naurua)
 
ADAMUS: Tuota, takataskustasi? Lähikaupasta? Sillä ei ole … Anna olla (lisää naurua)
 
Rakkaat ystäväni, ainakin pystytte hymyilemään ja nauramaan. Kerron teille lopun tässä alussa: silloin kun ette pysty enää nauramaan kaikelle, kun ette pysty hymyilemään kaikelle, peli on menetetty. Se todella on. Sitten koko tämä oleminen todellisen psykoosin keskellä (naurua) on totta… olette yhtäkkiä tuon todellisuuden vankina. Se ei ole enää vain peliä. 
 
Ja miten moni teistä tuntee ihmisiä, jotka eivät pysty nauramaan elämälle? He eivät pysty. He ottavat sen niin hiton vakavasti. He eivät pysty hymyilemään ja nauramaan ja saamaan silmiään säteilemään. Ette te. Ei kukaan teistä, mutta miten monia ihmisiä tunnette – ystäviä ja sukulaisia – ja he ovat vankina tässä elämän psykoosissa ja elämästä on tullut psykoosia hyvin monilla ihmisillä.
 
Palaan siihen myöhemmin, mutta nyt tervetuloa pyhään kokoontumiseemme. Ja minun on kysyttävä, miksi sana "pyhä" (sacred) on niin lähellä sanaa "peloissaan" (scared)? (Naurua) Vaihdetaan vain pari kirjainta ja saadaan "peloissaan". Miksi on niin, että on yhtä pelottavaa kuin pyhää? Mmm. Se on pelottavaa, koska menette normin ulkopuolelle.
 
Menette kaiken koulutuksen, kaikkien sääntöjen ulkopuolelle. Menette kaiken sen ulkopuolelle, minkä teille kerrotaan olevan normaalia, koska hyvin yksinkertaisesti, ette voi sietää enää normaalia. Ette voi. Tiedätte, että on jotain enemmän, ja onkin, mutta miten sinne pääsee? "Miten sinne pääsee", on iso kysymys. Tiedätte sen, teillä on ollut sitä jokapäiväisessä elämässänne. Olette valmis sen osalta. Tiedätte, että on jotain enemmän. Teistä tulee hyvin intohimoton, hyvin loppuun kulunut, ylirasittunut – tunnen vain teidän energioitanne – hyvin kyllästynyt siihen kaikkeen. Ette halua kuolla, mutta ette oikeasti halua enää elääkään, ette sillä tavalla.
 
Siitä syystä pystytte itse asiassa nauramaan. Tiedätte, että on enemmän. Voitte laskea leikkiä siitä, koska tiedätte, että kaikki on yhtä suurta psykoottista harhaa. Ja se on. Voi, suututan tänään jotkut ihmiset. Se saatatte olla te (naurua). Kyllä, tarkoituksella. Harkittua suututtamista. HS – harkittua suututtamista.
 
LINDA: Mikä siinä on uutta? (Lisää naureskelua)
 
ADAMUS: Teen sen vähän paremmin tänään kuin aiemmin. Teen sitä vähän enemmän. Vähän harkittua suututtamista, koska a) sitä te tarvitsette, b) sitä te haluatte ja c) sen tekemisestä minä pidän (naurua). Olemme siis siinä.
 
Sanon joitain asioita, jotka eivät mene kovin hyvin läpi shaumbra-perheemme ulkopuolella ympäri maailmaa.
 
LINDA: Auts.
 
ADAMUS: Ja ne otetaan pois asiayhteydestä, niitä vääristellään ja kaikkea muuta. Mutta te kaikki jotka aiotte lähettää sähköpostia myöhemmin, tiedätte, että siinä on totuutta, mitä sanon. Siksi … (Linda huokaa äänekkäästi) Siksi se … (Adamus nauraa) Luulen, että tarvitsemme nauhoitettuja taputuksia, naurua ja kaikkea muuta. Saamme vain huokailua täältä. "Ai jaa! Huolta, ahdistusta – mitä hän aikoo tehdä tänään?" Teen, mitä te haluatte minun tekevän ja mitä te haluatte tehdä (Linda huokaa taas) - läpimurron (taputuksia ja joku huutaa "vouvou!")
 
LINDA: Nyt te kyllä taputatte. Nyt te kyllä taputatte!
 
ADAMUS: Kerron siis teille heti, että aion sanoa muutamia asioita, jotka otetaan pois asiayhteydestä. Mutta ystävät, kaikessa siinä on vähän, ei vaan, paljon totuutta. Kaikessa siinä.
 
Pete
 
altEnnen kuin menemme pidemmälle, haluaisin myös – Pete haluaa, että puhun vähän hänen siirtymästään, koska useita asioita tapahtui. Ja Pete on täällä. En puhu hänen kuolleen ruumiinsa takana (Adamus naureskelee, vähän yleisön kikatusta). Se oli hauskaa – okei, suututtaminen numero yksi. "Voi! Hän puhuu kuolleista ihmisistä." Te kaikki kuolette. Naurakaa sille. Pete nauroi tehdessään siirtymän.
 
Hän oli tehnyt puolitietoisen päätöksen jokin aikaa sitten, että hän halusi todella työskennellä kaikkien teidän kanssa – kaikkien teidän. Miten hän voisi palvella parhaiten? Hän katsoi elämäänsä, hän katsoi ikäänsä, hän katsoi kehoaan – esi-isäkehoaan – ja sanoi: "Voin työskennellä ja auttaa shaumbroja parhaiten toisella puolella." Hän sanoi, että kaikesta siitä huolimatta, mitä olemme puhuneet ruumiillistuneesta valaistumisesta, hän ei tuntenut sen olevan häntä varten. Ja se on ok. Teidän ei tarvitse valita sitä. Se ei ole itse asiassa tavoite.
 
Hän sanoi: "Se ei ole minua varten. Olen valmis." Eikä Pete pelännyt kuolemaa. Hän pystyi ylittämään sen, mitä pelkoa vähän oli. Ja niinpä hän teki siirtymän hyvin hiljaa.
 
Ja tärkeä asia on, että todellinen siirtymä tapahtui neljä päivää ennen hänen fyysisen kehonsa kuolemista. Ette tee siirtymää, silloin kun fyysinen kehonne lähtee, kun olette kuollut. Siirtymä tapahtuu ennen sitä, myös melkein kaikissa niissä tapauksissa, joita sanottaisiin katastrofaalisiksi onnettomuuksiksi, myös väkivalta- tai sotatapauksissa, tällaisissa tilanteissa. Sielu tietää, että sen ihmistila lopettaa ilmaisunsa, ennen kuin se tapahtuu.
 
Monet ihmiset näkevät unta omasta kuolemastaan, ennen kuin kuolevat. En puhu niistä unista, joissa putoatte, putoatte, putoatte maahan. Mutta he tavallaan harjoittelevat kuolemaa, ennen kuin kuolevat. Joo, se antaa heille tavallaan tietoa, lohtua, sitten kun he lopulta menevät rajan taa. Ei tietoa kaikista yksityiskohdista, vain todellisesta siirtymästä. Pete siis lähti neljä päivää ennen kehonsa kuolemista.
 
Kuvitelkaa, millaista se on Petelle, jolla on leveä hymy kasvoillaan ja joka katselee kehoa ja sanoo: "Mene! Mene! Ole valmis! Ulos! Pois!" Ja häntä turhauttaen täällä lääkärit yrittivät elvyttää kehoa. Lääkärit yrittivät saada selville, mikä oli vikana, eivätkä he tietenkään pystyneet siihen, koska mitään ei sinänsä ollut vikana – oli vain Peten aika.
 
Perhe kerääntyi ympärille ja itki epämääräisiä ja vilpillisiä kyyneliä, jotka … (Muutama naurahdus) Suututtamispäivä! (Lisää naureskelua) Okei (Adamus naureskelee), tässä sitä mennään. Okei? Tässä on rehellisyyden paikka.
 
LINDA: Ooi!
 
ADAMUS: Miten moni teistä on ollut hautajaisissa ja itkenyt krokotiilin kyyneleitä, jotka eivät olleet kovin vilpittömiä? Miten moni teistä tuntee ihmisiä, jotka ovat menneet hautajaisiin ja juuri viikko tai pari sitten ennen tuon ihmisen kuolemaa ovat puhuneet siitä, millainen paskiainen hän oli (Linda haukkoo henkeään), ja hautajaisissa he sanovat: "Voi, voi, voi!" (Ikään kuin itkien)
 
Se ei siis huolestuttanut Peteä erityisesti. Se ei ollut mikään iso asia. Hän oli jo mennyt yli suuresta osasta perheyhteyksiään. Oli jo mennyt yli. Mutta on kummallista katsella – ja kerron teille tämän, koska se on tavallaan surrealistista ja jotkut teistä ovat jo tavallaan kokeneet sen. Mutta on kummallista katsella itseään – en halua sanoa, että katsotaan alaspäin, se on tavallaan ihmisperspektiivi – mutta sitä tavallaan vain on siinä ja tavallaan ei ole. Olet tavallaan huoneessa, mutta et tavallaan ole. Tavallaan Pete on täällä tänään, mutta hän on myös minun kanssani toisella puolella – tavallaan kumpaakin. Ja lääkärit – pum, pum, pum – takovat rintaasi ja pistelevät neuloilla – ja tavallaan sanot: "Antakaa minun vain mennä."
 
Ja perhe kerääntyi ympärille kyynelissä, mutta oikeasti – ollaanpa rehellisiä – miettien testamenttia. (Adaumus naurahtaa vähän) Edith, se on totta. Niin tapahtuu. Nimittäin ihmiset tekevät niin – "Nyyh, mutta entä testamentti?"
 
altSiis …
 
LINDA: Hmm. (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Aa! Hyvä. Pete siis katselee alas ja oikeastaan melkein kärsimättömänä odottaa kehoa päästämään irti, ja on jo ennen sitä tullut toiselle puolelle ja oivaltanut: "Tämä on enemmän todellisuutta kuin toisella puolella." Tietysti minä olin siellä. Tietysti muut shaumbrat jotka ovat lähteneet aiemmin, erityisesti kuluneina kahdeksana, kymmenenä vuotena, tekemään juuri saman asian – ollakseen siellä, ollakseen toisia shaumbroja varten, jotka menevät ruumiillistuneeseen valaistumiseensa, ollakseen siellä, koska on vaikeaa jäädä tänne. Pete kertoo sen teille oitis. Se on erittäin vaikeaa. Eikä siinä ole mitään hävettävää, että menee toiselle puolelle. Kuolemassa ei ole mitään todellista tuskaa, jos joku teistä on pelännyt sitä. Ei ole pahaa. Pete ei tunne itseään lainkaan epätäydelliseksi. Hän tuntee itsensä hyvin, hyvin täydelliseksi.
 
Ja hän oivaltaa, että siellä missä hän on nyt, ei ole kyse ylösnousemuksesta. Hän ei ehkä koskaan palaa uuteen elämään. Hänen ei tarvitse. Ei ole kyse ylösnousemuksesta. Itse asiassa todellisuudessa ei ole kyse valaistumisesta, tavallaan. On kyse vain olemisesta "minä olen". Ja Pete on valtavan onnellinen tällä hetkellä verhon kummallakin puolella – myös täällä ollakseen teitä jokaista varten, joka jää. Ja jos ette jää, siinä ei ole mitään hävettävää.
 
Pete oli valtavan helpottunut päästessään fyysisestä kehosta. Hänen kehonsa oli taakka hänelle, kuten se on monille teistä. Mutta ennen kaikkea Pete oli helpottunut ollessaan vapaa ihmismielen monista rajoituksista.
 
Ihmismieli ei kuole tai lähde, silloin kun olento lähtee. Ja itse asiassa, silloin kun keho kuolee, kun fyysinen keho pysähtyy, mieli – tietoisuuden ihmisosa, ihmismieli – jatkaa jonkin aikaa. Se ei integroidu välittömästi, ellei ihminen ole hyvin tietoinen. Se vie jonkin aikaa.
 
Pete oli yllättynyt, että vaikka keho kuoli, mieli oli edelleen olemassa, edelleen hölötti ja hän sanoi tavallaan: "No, keho on kuollut. Eikö mielen, ajatusten pitäisi loppua?" Ei, ne voivat jatkua. Petellä vain muutaman päivän, toisilla vuosia – monia vuosia – jälkeenpäin. Kaikilla teillä siitä tulee helppoa. Mielen jutut loppuvat välittömästi, koska alatte ymmärtää jonkin, mitä sanotaan "tietoisuudeksi".
 
Petellä on useita mielenkiintoisia asioita sanottavana ja hän haluaisi itse asiassa tulla käymään shoudeissa hyvin usein. Yksi asia jonka hän oivalsi, oli hyvin syvällinen ja hän sanoi: "Eläkää elämää täysillä tai lähtekää. Eläkää ehdottomasti täysillä". Ja hän oivalsi tehtyään siirtymän, että hän pidätteli elämässään. Kaikki ihmiset pidättelevät jossain määrin.
 
altEläkää sitä täysillä. Eläkää sitä pidättelemättä. Eläkää niin, kuin näitte tässä kauniissa videossa*. Se on elämää. Se on elämää.
 
*Viitataan "Vida la Vida" -videoon, jossa esiintyi David Garrett ja joka näytettiin juuri ennen kanavointia.
 
Ei pidättelyä. "Sillä ei ole merkitystä", Pete sanoi minulle. "Sillä ei ole merkitystä, mitä muut ihmiset ajattelevat. Sillä ei ole oikeasti merkitystä, koska heidän tuomitsemisensa on merkityksetöntä. Ja kaikki mitä he ajattelevat sinusta, perustuu heidän määritelmäänsä siitä, mitä he ajattelevat, että heidän pitäisi tehdä ja mitä sinun pitäisi tehdä. Eläkää elämää ehdottomasti täysillä. Hullusti, jos toiset kutsuvat sitä niin. Sillä ei ole merkitystä. Vastuuttomasti – eli vastuuttomasti toisille ihmisille. Vastuullisesti itselle, mutta vastuuttomasti, huolimatta toisista ihmisistä. Eläkää sitä täysillä tai lähtekää."
 
Ja hän pyysi minua tuomaan tämän esiin tänään, koska hän lähti. Hän tiesi, ettei hän elänyt sitä itselleen täysillä – hän ei tuntenut fyysisesti tai taloudellisesti voivansa. Niinpä hän lähti ja oli onnellinen, että lähti, onnellinen, ettei pitkittänyt sitä enää 5, 10, 20 vuotta.
 
Elä täysillä tai lähde
 
Eläkää elämäänne ehdottomasti täysillä tai lähtekää. Tämä on vaikea paikka, koska useimmat ihmiset sanovat: "No, minä yritän. Minä vain yritän ja jatkan." Kuten Pete huomasi oitis, se on säälittävää. On säälittävää, kun jatkatte samoilla vanhoilla tavoilla, silloinkin kun tiedätte paremmin. On säälittävää, kun pelkäätte elää täysillä. On säälittävää, kun elätte pienesti, kun elätte vähän. Eläkää täysillä tai lähtekää, aivan kuten hän teki. Lähtekää, koska perimmiltään turhautatte vain itseänne. Perimmiltään te tavallaan periaatteessa tuomitsette itsenne, silloin kun elätte valheellisesti, kun elätte pienesti.
 
Siinä kohtaa "pyhä" ja "peloissaan" tulee sisään. Se mitä teette, on pyhää. Se oikeasti on. Mutta se on pelottavaa, ja se on kenties asia, mitä ette odottaneet, kun lähditte kaikkeen tähän. Se on pelottavaa, koska kehonne tuntuu erilaiselta toisinaan. Ihmettelette, mitä sille tapahtuu, ja shaumbroilla erityisesti, noin 99% siitä, mitä kehollenne tapahtuu, on sopeutumista korkeampaan tietoisuustilaan. Kyse ei ole siitä, että olette sairas. Te sairastutte, mutta se on eräänlaista irtipäästämistä ja puhdistumista. Ja tiedän, että se tuntuu kamalalta. Teistä tuntuu toisinaan, että kuolette. Ja menette mieleenne: "Mikä minussa on vikana? Mitä olen tehnyt väärin?" Ette mitään. Kyse on sopeutumisesta. Ja jos lähdette, jos kehonne antaa periksi, ainoastaan kuolette ja te kuolette joka tapauksessa. Nauretaan siis sille. (Adamus naureskelee, mutta kukaan muu ei) Ei kai, vaikea ryhmä. (Adamus naureskelee taas) Aa! Silloin kun voitte nauraa kuolemalle, ongelmanne ovat oikeasti ohi.
 
altMutta se on pelottavaa, koska myös fyysisen kuoleman jälkeen on pelottavampaa se, mitä täällä (osoittaen mieltä) tapahtuu. Keho on itse asiassa helpompi käsitellä kuin se, mitä tapahtuu täällä. Ja asiat alkavat muuttua ja niistä tulee kummallisia ja se on hämmentävä ja se on pelottavaa ja mietitte, teettekö oikeita asioita. Tunnette tulevanne vainoharhaiseksi. Oikeasti ette tule, mutta teistä tuntuu siltä, ja teistä tuntuu, että kaikki ajatuksenne ovat hulluja. Mikään mielen järjestys, mitkään kontrollit, mitkään vanhat temput eivät toimi enää. Ja sitten tuntuu epätoivoiselta. Tuntuu erittäin epätoivoiselta. Mitä teette?
 
Tietysti yritätte mennä takaisin, kulkea taaksepäin, palata siihen, mitä teitte aiemmin, ja tiedätte, ettei se toimi. Tiedätte, ettei se toimi.
 
Sitten teistä tuntuu, että olette pimeässä kuilussa, tyhjiössä jossa ei ole mitään, ja te olette. Se on kova paikka. Se on todella vaikea kohta, mutta silloin tutustutte Itseenne parhaiten. Ette itseenne ihmispersoonana, vaan silloin tutustutte "minä olen" –olemukseen. Silloin havaitsette, kuten Pete: "Olen olemassa. Myös tässä tyhjyydessä olen olemassa." Se on siinä.
 
Siis pyhää, kyllä – pelottavaa, erittäin. Erittäin. Ja mielenkiintoista on, että olette kova ryhmä, koska pyydätte jatkuvasti lisää (pari naurahdusta). Ja jatkatte nauramista. Kaksi teistä nauroi. Pyydätte jatkuvasti lisää. Se on vaikea juttu, ystäväni, mutta meillä on pieni keskustelu parin kuukauden kuluttua. Taisin mainita muutama shoud takaperin, että 14.2. keskustelemme: "Missä olemme? Miten pärjäätte valaistumisen oivaltamisen  sallimisessa?" Ja käytän noita sanoja hyvin huolellisesti – oivaltamisen salliminen. Kyse ei ole sen työstämisestä. Kyse ei ole sen työstämisestä.
 
Ihmisitse ei voi tehdä sitä eikä sen pitäisi yrittää. Kyse on sallimisesta. Ja miten te kamppailettekaan sen kanssa, miten työstätte sitä, miten raadatte sen kanssa ja miten turhautuneeksi tulette. On kyse sen sallimisesta.
 
Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on konstikasta, koska se vaatii luottamusta, antamista mennä, sallimista. Minkä sallimista? Saatte sen selville. Saatte sen selville.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä sille.
 
Kysymys
 
Minulla on kysymys. Tarvitsemme kirjoitustaulua tänne, Linda mikrofonin kanssa. On parasta aikaani …
 
LINDA: Voi ei!
 
ADAMUS: … silloin kun meillä on kysymyksiä ja vastauksia shaumbrojen kanssa.
 
LINDA: Voi ei!
 
ADAMUS: Kyllä. Tiedän, että rakastaisitte vain istua kuuntelemassa minua, mutta haluan saada teidän panoksenne.
 
Siis kunnolla syvään henkeä. Kysymys on, kun Linda on valmis mikrofonin kanssa – enkä pyydä mitään makyo-vastauksia tässä. Muuten, se on yksi asia, jonka Pete mainitsi heti siirtymän jälkeen: "Voi! Minulla oli paljon makyoa." Ja se on tavallaan: "Niinkö Pete? Oikeasti?" Joo. Ja hän itse asiassa sanoi, että yksi upeimmista asioista on oivaltaa oma makyonsa ja nauraa sille. Oivaltaa oman makyonsa.
 
Okei, kysymys: mikä on suurin asia, josta olet huolissasi jokapäiväisessä elämässäsi ihmisenä? Suurin asia josta olet huolissasi – viitsisitkö kirjoittaa nämä? (Tadille) – jokapäiväisessä ihmiselämässäsi, huoli joka vie hyvin paljon aikaa ja on pakkomielle jokapäiväisessä ihmiselämässäsi?
 
LINDA: Ja hyvää syntymäpäivää, Andy.
 
altADAMUS: Hyvää syntymäpäivää, Andy (vähän taputusta). Hyvää syntymäpäivää, ja monia vielä lisää.
 
ANDY: Mikä kysymys oli? (Naurua)
 
ADAMUS: Kanavoitko Peteä?! (Lisää naurua) Mistä olet eniten huolissasi? Ihmisitsenä, jokapäiväisessä elämässä, mistä olet eniten huolissasi?
 
ANDY: Valitettavasti olen huolissani toisten hyvinvoinnista. Ja olen alkamassa käsittää, että minun täytyy olla huolissani itsestäni.
 
ADAMUS: Okei. Olet huolissasi toisista. Ja miten suuren osan ajasta käytät toisista murehtimiseen?
 
ANDY: Puolet tai enemmän.
 
ADAMUS: Huh! Auts! Siinä menee yksi hyvä elämä ollen huolissaan muista.
 
ANDY: Joo!
 
ADAMUS: Joo! (He naureskelevat) Mmm. Houston, meillä on ongelma. Okei, hyvä. Anna minulle mutu-tuntumasi siitä, miksi teet niin?
 
ANDY: Minusta tuntuu, että minun täytyy pelastaa maailma.
 
ADAMUS: Miltä?
 
ANDY: On käymässä ilmi, että minun täytyy pelastaa se minulta (naurua).
 
ADAMUS: Hyvä. Annan sinulle vähän apua tässä. Suuri osa ajasta, jonka käytät toisista murehtimiseen, on mahtava häiriötekijä itsellesi. "Olen huolissani maailmasta" – pyh, minkä takia, minä en tiedä. "Aion olla huolissani maailmasta, jotta voin harhauttaa itseni itsestäni." Oo, se on itse asiassa upean luova häiriötekijä. Miten paljon olet auttanut maailmaa kaikella tällä murehtimisella?
 
ANDY: En tippaakaan.
 
ADAMUS: (naureskellen) Miten paljon olet estänyt sitä?
 
ANDY: Tota, luulen, että on ehkä ollut jotain aikoja, jolloin olen saattanut tehdä sitä …
 
altADAMUS: Eiii! Et tippaakaan. Et tippaakaan, ei.
 
ANDY: En ollenkaan?
 
ADAMUS: Sillä ei ole ollut mitään vaikutusta.
 
ANDY: Kiitos.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä.
 
ANDY: Pääsin eroon ainakin syyllisyydestä, eikö?
 
ADAMUS: Joo, joo. No, syyllisyyttä tai voitaisiin sanoa: "Jessus! Se vei paljon aikaa eikä se vienyt mihinkään." Siis voisi olla syyllisyyttä siitä. Joo, okei.
 
ANDY: Joo.
 
ADAMUS: Mahtavaa. Mutta sanotaan, mikä on tuo pieni asia, jonka sallit tulla itsellesi pakkomielteeksi? Mistä olet huolissasi – silloin kun otat vähän aikaa ollaksesi huolissasi sinusta – mistä olet huolissasi?
 
ANDY: Ilostani tulevaisuudessa.
 
ADAMUS: Okei.
 
ANDY: Ja sen tekemällä poistan sen tietysti nykyhetkestä.
 
ADAMUS: Sanos muuta! Hyvä.
 
ANDY: Olen oppimassa! Olen oppimassa! (Vähän naureskelua)
 
ADAMUS: Mutta se on tavallaan hauskaa, kun sen oivaltaa. Nimittäin kun voi nauraa sille, se on tavallaan hauskaa. Se on kuin: "Voi luoja! Katso, mitä teen – olen huolissani ilosta tulevaisuudessa, joten minulla ei ole sitä nyt. Tulevaisuutta ei koskaan tule. Minulla ei ole iloa. Olen sen sijaan huolissani toisista ihmisistä." (Vähän naurua)
 
ANDY: Hyvä on, joo.
 
ADAMUS: Joo! Ei, ja kun oivallat sen, se on itse asiassa hyvin hauskaa, koska yhtäkkiä et ole enää kiinni siinä, joo. Sitten se on vain peliä.
 
ANDY: Ja sitten asioita alkaa tapahtua.
 
ADAMUS: Niin alkaa. Hyvä. Hyvää syntymäpäivää.
 
ANDY: Kiitos.
 
ADAMUS: Joo, hyvä. Seuraava. Mistä olet eniten huolissasi jokapäiväisessä ihmiselämässäsi? Mistä olet eniten huolissasi? Ja muuten, lopetamme Peteen. Hän haluaa jakaa näkemyksensä. Nimittäin sitä kuolee ja on sitten yhtäkkiä filosofi (naurua). Hän nauraa. Anna palaa. Mistä olet eniten huolissasi?
 
JANE: Voinko saada kaksi vastausta?
 
ADAMUS: (naureskellen) Saat vaikka kahdeksan, jos haluat, ja se on tuskin riittää.
 
JANE: Terveys ja raha.
 
altADAMUS: Terveys ja raha. Ai, hyvä, hyvä. Miten paljon aikaa kulutat terveytesi murehtimiseen?
 
JANE: Melko hyvän määrän.
 
ADAMUS: Miten paljon rahaa kulutat asioihin …
 
JANE: Paljon!
 
ADAMUS: (naureskellen) Nyt meillä on rahaongelma! Haa! Hassua, miten asiat ratkaistaan – terveys ja raha. Mitä tässä tapahtuu oikeasti?
 
JANE: Annan itselleni muuta ajateltavaa.
 
ADAMUS: Joo, joo. Miksi?
 
JANE: Koska on pelottavaa.
 
ADAMUS: Terveytesi vai häiriötekijä?
 
JANE: Eläminen.
 
ADAMUS: Joo, se on.
 
JANE: Tämän prosessin läpikäyminen.
 
ADAMUS: Joo. Minun täytyy kysyä, mistä olet huolissasi terveydessäsi. Tarkoitan, mikä terveydessäsi saa sinut huolestumaan? Oletko sairas?
 
JANE: En (he naureskelevat).
 
ADAMUS: Näetkö, miten paljon tolkkua tässä on?
 
JANE: No, minulla on paljon …
 
ADAMUS: Oletko ollut koskaan todella, todella, todella, todella sairas? Tarkoitan "kuolen huomenna" –sairas?
 
JANE: En.
 
ADAMUS: Flunssaa, vilustumista?
 
JANE: Toisinaan.
 
ADAMUS: Joo, joo, toisinaan.
 
JANE: Joo.
 
ADAMUS: Vesirokkoa, tuhkarokkoa?
 
JANE: Luultavasti.
 
ADAMUS: Joo. Ja sukupuoli- … Ei, en mene siihen (naurua). Ei. Kerrot siis minulle, ettei sinulla ole koskaan ollut mitään merkittäviä terveysongelmia. Sukusi – onko suvussasi paljon terveysongelmia?
 
JANE: Joillain on, joo.
 
ADAMUS: Ei henkisiä, vaan fyysisiä.
 
JANE: Joo.
 
ADAMUS: Joo, okei. Mutta mitään joka todella erottuu …
 
JANE: MS-tauti.
 
ADAMUS: … enemmän kuin muut? MS-tauti, okei. Onko sinulla MS-tauti?
 
JANE: Ei.
 
ADAMUS: Okei, hyvä. Siis olet kaiken tämän ajan pakkomielteinen siitä ja se maksaa paljon rahaa. Ja sitten jatkat työn tekemistä jossain, mitä et oikeasti halua tehdä, saadaksesi rahaa terveyspakkomielteiden maksamisen, jottet joudu vararikkoon.
 
JANE: Kyllä.
 
ADAMUS: Käsitätkö, ettei tässä ole mitään tolkkua?
 
JANE: No, minulla on ollut paljon kehojuttuja viimeisten viiden vuoden aikana. Paljon hermosärkyä ja sellaisia juttuja. Mutta kyse ei ole siitä, että minulla on syöpä …
 
ADAMUS: Mitä lääkärit ovat sanoneet hermosärystäsi?
 
JANE: He eivät koskaan tiedä, mikä on vikana.
 
ADAMUS: Ai jaa! Jessus! Olenko selvänäköinen? Aha! Mitä tapahtuu, Jane?
 
JANE: Ylösnousemusoireita?
 
ADAMUS: (naureskellen) Totta kai. Joo …
 
JANE: Nimittäin jalkani. Kaksi ja puoli vuotta jalkoihini on sattunut.
 
ADAMUS: Joo.
 
JANE: Ja vaikka tekisin mitä, sattuminen vain jatkuu.
 
ADAMUS: Ja ajattelematta, mihin jalat liittyvät symbolisesti?
 
JANE: Eteenpäin liikkumiseen. Kyllä, tiedän.
 
ADAMUS: Minkä tekemiseen?
 
altJANE: Eteenpäin liikkumiseen.
 
ADAMUS: Liikkumiseen … vain olemiseen maan päällä, maadoittumiseen!
 
JANE: Joo, se on totta.
 
ADAMUS: Joo, olemiseen stabiloituneena.
 
JANE: Jalkapohjat, joo.
 
ADAMUS: Sinulla on siis tämä joko juttu menossa. Se on mielenkiintoista peliä, jos et välitä, että sanon niin – kenties suututan sinut.
 
JANE: Et lainkaan.
 
ADAMUS: Se on mielenkiintoista peliä. Haluat päästä pois.
 
JANE: Kyllä.
 
ADAMUS: Tiedän sen.
 
JANE: Kyllä.
 
ADAMUS: Me puhumme.
 
JANE: Kyllä.
 
ADAMUS: Muttet tiedä miten.
 
JANE: Aivan.
 
ADAMUS: Okei. Tänään menemme siihen, muttet usko sitä. Tänään menemme kaikki kokemaan sen, miten päästään pois. Menemme koko tähän "aika-avaruus, bon, tuolle puolen" -juttuun. Et usko sitä ensin.
 
JANE: Okei.
 
ADAMUS: Ja useimmat teistä eivät usko. Mutta sitten alatte oivaltaa: "Voi paska! Jos se on ainoa ovi, niin valitsen sen. Jos se on ainoa tie tuolle puolen, valitsen tuon tien, vaikka vaikuttaakin siltä, että se on yksisuuntainen katu, joka menee väärään suuntaan, vaikka vaikuttaakin siltä, että kun menee tuosta ovesta, se vain johtaa hulluuteen." Mutta mitä "hullu" on? Mitä "hullu" on? Menen siihen hetken kuluttua – se suututtaa ihmiset todella.
 
altOkei. Voin kertoa tämän sinulle nyt. Katson sinua silmiin – siellä on pimeää, joten on saatava valoa – eikä sinussa ole mitään fyysistä vikaa. On muutamia pienempiä outoja tasapainottomuuksia, mutta ne ovat sellaisia, että ne muuttuvat itsestään. Ei ole mitään …
 
JANE: Miten?
 
ADAMUS: Anteeksi kuinka?
 
JANE: Miten ne muuttuvat itsestään?
 
ADAMUS: Annat niiden muuttua. Sallit kehosi muuttua. Se muuttuu. Keho on fiksumpi kuin mieli. Keho on fiksumpi kuin mieli. Siis vain sallit. Ihmisen kehossa menee aina asioita pieleen, syntymästä kuolemaan saakka. Jokin on muuttumisprosessissa. On kemiallisia tasoja, sähkömagneettitasoja. On elinten välistä epätasapainoa. Pidät turpasi kiinni, annat niiden palata tasapainoon ja ne palaavat. Ne tekevät sen automaattisesti. Se on kehon kauneus. Mutta täytyy kyetä sallimaan ja se on pelottavaa, koska tavallaan jos et valvo kaikkea sitä, mikä voi mennä pieleen?
 
JANE: Mm hmm. Se voi pahentua.
 
ADAMUS: No, itse asiassa ainoastaan silloin kun valvot sitä, asiat menevät pieleen ja menet vararikkoon ja otat kaikkia näitä … Joka kerta – yksi näistä suututtamistoteamuksista – kun otatte lisäravinteita, joka kerta jokin ulkoinen terapia on pakkomielteen, muu kuin jokin fyysinen "kehotyöskentely", jota te kaikki tarvitsette – hieronta, sinunlaisesi työ (Laralle) – joka kerta kun teette tätä – otatte pillereitä, menette kummallisiin terapioihin, juotte kristallivettä ja kaikkea muuta roskaa – kerrotte kehollenne, että te ette luota siihen. (Linda tekee inhoavaa ääntä) Ja keho on niin hyvä, niin fiksu, että se sanoo: "Okei, leikin kanssasi ja menen pois tasapainosta, koska rakastan sinua, ja tätä vaikutat haluavan." Niinpä sillä on sitten aina oikkuja ja outoja asioita tapahtuu. Ja menette lääkärille ja hän sanoo: "Sinussa ei ole mitään vikaa." Niinpä menette toiselle lääkärille, kunnes löydätte sellaisen, joka on valmis sanomaan: "Sinussa on jotain vikaa", mutta ei oikeasti ole! Se on siis kummallinen asia.
 
Voinko kysyä sinulta jotain, Jane?
 
JANE: Kyllä.
 
ADAMUS: Oletko valmis – tarkoitan todella valmis, hullun valmis, vihaisen valmis – pääsemään tästä pois?
 
JANE: Kyllä!
 
ADAMUS: Vai onko se ok?
 
JANE: Ei, se ei ole ok.
 
ADAMUS: Okei. Ja oletko valmis siihen, ettei tavallaan ei ole merkitystä – Pete nauraa ja katsoo sinua tällä hetkellä – oletko valmis elämään tai lähtemään? Elämään tai … (Linda reagoi) Mitä?! Elämään vai lähtemään. Tarkoitan vain lähtemään rakennuksesta, lähtemään Crimson Circlestä (vähän naurua). Minun on kysyttävä sitä – oletko valmis elämään tai lähtemään? Oletko jo siinä kohdassa?
 
JANE: Kyllä! Kysyn sitä itseltäni koko ajan.
 
ADAMUS: Okei.
 
JANE: Ja olen valmis elämään.
 
ADAMUS: Joo.
 
JANE: En vain tiedä miten.
 
altADAMUS: Okei, menemme siihen. Menemme siihen. Ja sanot: "Ai tämä – ei. Se ei toimi", ja sitten oivallat, että se toimii, joo. Se tuntuu vähän oudolta ensin. Se saa kehosi tuntumaan todella kummalliselta.
 
JANE: Mahtavaa (naurua).
 
ADAMUS: No, sitten naurat kehollesi. Hah, hah, hah, hah, haa! Nimittäin on oikeasti hyvin tärkeää nauraa, silloin kun näitä fyysisiä asioita tapahtuu. Silloin kun olette siinä kohdassa, kun voitte nauraa itsellenne, myös fyysisesti, niin olette siinä – olette valmis ruumiillistuneeseen valaistumiseen. Mutta silloin kun keho on iso hirviö ja se aiheuttaa aina teille ahdistusta ja häiritsee teitä, niin ette ole valmis ruumiillistuneeseen valaistumiseen.
 
Hyvä. Pari lisää, kyllä, David?
 
DAVID: Niin.
 
ADAMUS: Mistä olet huolissasi ihmisen jokapäiväisellä tasolla?
 
DAVID: Elämänvoimaenergiastani.
 
ADAMUS: Elämänvoimaen- … Ai jaa, millainen se on?
 
DAVID: No, se on perseestä ja suoraan sanottuna, en ole elänyt. Olen ollut … joo.
 
ADAMUS: Elämänvoima, tarkoitatko, ettei ole energiaa?
 
DAVID: Kyllä.
 
ADAMUS: Loikoilet koko päivän?
 
DAVID: Kyllä.
 
ADAMUS: Joo. Saatko hädin tuskin kasaan energiaa tullaksesi shoudiin?
 
altDAVID: Ei, se on …
 
ADAMUS: Se on hyvä juttu.
 
DAVID: Se on hyvä juttu.
 
ADAMUS: Okei, hyvä.
 
DAVID: Joo.
 
ADAMUS: Vaikeuksia mennä ostoksille?
 
DAVID: Itse asiassa nautin ostoksilla käymisestä.
 
ADAMUS: Okei. Vaikeuksia mennä hyvälle aterialle hyvään ravintolaan?
 
DAVID: Nautin menemisestä.
 
ADAMUS: No, jessus! Mikä tässä on ongelmana?! (Paljon naurua)
 
DAVID: Tiedäthän minä … Mutta ei, en tee sitä kovin usein (Adamus naureskelee). Ja …
 
ADAMUS: Miksi et tee sitä kovin usein?
 
DAVID: No, rahakysymys.
 
ADAMUS: Okei. Tämä on kummallista.
 
DAVID: Mikä on roskaa, tiedän.
 
ADAMUS: Joo, se on. Se on. Nimittäin voisit itse asiassa saada kunnon aterian … Cauldre sanoo minulle "Taco Bellissä". (Yleisö sanoo "yäk") Eikö? Missä tahansa muualla kuin siellä, mutta okei.
 
Kuulen, David – ja tämä pätee teihin kaikkiin ja Pete on suuri osa tätä kaikkea – että silloin kun teet jotain, mistä pidät, energiaa sattuu vain olemaan. Mutta usein et tiedä, mitä oikeasti haluat tehdä. Usein rajoitat itseäsi, koska sanot, että kyse on rahasta, eikä ole.
 
DAVID: Aivan.
 
ADAMUS: Se on tavallaan kuin Janen ongelma – terveys ja raha. Ne kulkevat käsi kädessä. Käytät paljon terveyteen, joten ei ole rahaa, koska se kaikki … ja sitten hänen täytyy tehdä töitä ja kaikkea tätä. Tämä on hullua. Tarkoitan, tämä on todella hullua, mutta tiedättekö mitä? Joka päivä miljardit ihmiset – noin kuusi miljardia – ympäri maailmaa nousevat ylös ja tekevät juuri sitä, mistä puhumme, mutta he eivät voi puhua siitä, koska he eivät oivalla, ja he eivät naura sille, koska he ovat niin kiinni siinä. Mutta me olemme siinä kohtaa, missä voimme puhua siitä ja nauraa sille.
 
Olen tarkistanut sinut, jos ei haittaa – tein pikkututkimuksen puhuessamme.
 
DAVID: Kiitos.
 
ADAMUS: Joo. Ja … (Adamus ravistaa kättään)
 
LINDA: Oho! (Naurua) Mitä?!
 
ADAMUS: Se oli energiatutkimus.
 
LINDA: Mitä?!
 
ADAMUS: Ja se oli … (naurua)
 
LINDA: Jessus!!
 
ADAMUS: Sinua ei haittaa pieni …
 
DAVID: Ei, itse asiassa …
 
ADAMUS: … ei-tungetteleva energiatutkimus. Energiatasosi on ok. Se on ok. Siinä ei ole oikeasti mitään vikaa. Kyse on – ai niin, Linda, kirjoita muistiin – intohimosta. Kyse on intohimosta. Ja hyvin monet teistä ovat jääneet kuin tuolle välialueelle – elämään elämää, joka on tavallaan perseestä, elämään epäinhimillistä elämää ja ihmettelemään, miksi kehoonne sattuu, missä energianne on ja miksi olette rahaton. Ystäväni, tässä ei ole tolkkua, ei ollenkaan, ja tiedätte sen.
 
DAVID: Minä tiedän sen.
 
ADAMUS: Ja voitte nauraa sille ja se on tavallaan …
 
DAVID: Hah, hah, haa!! Ei enää!
 
ADAMUS: Ja se on tavallaan hauskaa. Ja int- … Haluan tehdä uudestaan Intohimo-kurssimme. Tiedän, että Tobias teki alun perin Intohimo-kurssin. Voimme tehdä Intohimon kahdessa, kenties kolmessa, sessiossa.
 
LINDA: Sinulla on intohimo tehdä uudestaan kaikki, mitä Tobias teki.
 
altADAMUS: Ehdottomasti (Linda kikattaa). Mutta se on yksi ongelma tällä hetkellä, intohimo. Kun näännytte elämässä, jonka tiedätte psykoottiseksi – ei teidän elämänne, mutta maailma on psykoottinen – kun se ei ole oikein, mutta ette tiedä, miten siitä pääsee ulos, se kuluttaa rahanne, energianne, intohimonne, ilonne ja kaiken sen muun. Siis tehdään se uudestaan. Joo, okei.
 
DAVID: Kiitos.
 
ADAMUS: Shaumbroille, joo.
 
DAVID: Kiitos.
 
ADAMUS: Ja nyt aion suututtaa todella jonkun täällä – Lindan.
 
LINDA: Haa! Miksi olen sinun tutkassasi?
 
ADAMUS: Koska siitä tulee ilmainen kurssi.
 
LINDA: (ulvoen) Voi eiii!
 
DAVID: Jees! (Yleisö hurraa ja taputtaa, Linda nauraa ääneen) Jooo!! Okei!
 
altADAMUS: Okei.
 
LINDA: Voi! Meillä ei olekaan mitään parempaa tekemistä! Tehdään se!
 
ADAMUS: Ei ole mitään parempaa tekemistä.
 
LINDA: Tehdään se! (Hän jatkaa kikattamista)
 
ADAMUS: Se on suuri juttu. Se on jotain, mikä on osa teitä kaikkia. Katselen huonetta ympäri. Yritän olla osoittamatta ketään erityisesti, mutta tämä koko juttu – Jane, ilmaisit sen erittäin hyvin – "Olen huolissani terveydestäni ja olen huolissani rahasta", mutta sitten menette töihin ja se vie ilon ja intohimon. Tämä on Peten shoud monin tavoin. Elä hyvin tai lähde. Se on siinä. Se on siinä. Ja olemme tuossa kohtaa, ja tämä on hyvä – minulle. Teille se on perseestä. Se on rankkaa (naurua). Elä tai lähde. Elä suuresti, elä mahtavasti, elä hyvin. Elä tyylillä tai lähde. On tultu siihen, koska tämä toinen tapa ei toimi kovin hyvin.
 
Okei, vielä kaksi. Nopeasti, nopeasti, meillä on paljon tehtävää tänään. Ole hyvä. Ahaa!
 
TIFFANY: Ai jaa.
 
ADAMUS: Yllätimme sinut, eikö niin?
 
TIFFANY: Jep.
 
ADAMUS: Luulit, että olit piilossa siellä takana.
 
TIFFANY: Aivan, tavallaan.
 
ADAMUS: Joo, joo, joo.
 
TIFFANY: Minun ei sallita käyttää makyoani, eikö?
 
ADAMUS: Joo. Ei, ei.
 
TIFFANY: Okei. Hmm …
 
ADAMUS: Voit kuitenkin tehdä, mitä haluat.
 
TIFFANY: Tiedäthän, on shoud-päivä. Pääsen tänne ja en ole ikään kuin huolissani mistään. Istun täällä ja kaikki … ratkeaa todella hyvin.
 
ADAMUS: Totta kai.
 
TIFFANY: Tarkoitan, todella oikeasti hyvin.
 
ADAMUS: Joo.
 
TIFFANY: Mutta sitten …
 
ADAMUS: Ennen kuin tulet tänne vai sitten kun pääset tänne?
 
TIFFANY: Ei, ei. Shoud-päivänä oivallan, miten upeasti kaikki on.
 
ADAMUS: Meidän pitäisi sitten pitää shoud useammin.
 
TIFFANY: Joo, joka päivä (Adamus naureskelee). Joka ikinen päivä. Ei, vaan olen vakavissani, koska kun istun täällä ja esität tuon kysymyksen, en ole tavallaan huolissani mistään. Kaikki on hemmetin upeasti. Ja kuitenkin …
 
ADAMUS: Kuitenkin.
 
TIFFANY: Ja kuitenkin …
 
ADAMUS: Kuitenkin.
 
TIFFANY: … se ei ole aina totta.
 
ADAMUS: Okei. Kerro minulle sitten ne asiat …
 
TIFFANY: Mutta se on tavallaan noloa enkä oikeastaan halua puhua siitä.
 
ADAMUS: Ai, joo, joo. Miten kukaan voi olla nolona siitä, että shaumbroja katselee ympäri maailmaa? (Joku naureskelee)
 
TIFFANY: Se on vähän noloa.
 
ADAMUS: Minäpä ilmaisen sen toisella tapaa. Silloin kun joku on todella avoin ja totuudenmukainen, kaikki tuntevat sen ja se auttaa kaikkia.
 
TIFFANY: Totta.
 
ADAMUS: Katso siis, mitä teet pelastaaksesi maailman.
 
TIFFANY: Se on tositarina. Okei.
 
ADAMUS: Ai jaa! Se oli jonkun toisen juttu, ei sinun (pari kikatusta).
 
altTIFFANY: Totuus on, että silloin kun menen todella typerään pakkomielteiseen huolehtimiseen, kyse on ikääntymisestä.
 
ADAMUS: Mitä vikaa siinä on?
 
TIFFANY: Haluan olla kaunis ja nuori ikuisesti.
 
ADAMUS: Okei, mutta se ei ole ... Tarkoitan, miksi se on … Luulin, että aioit kertoa meille jotain …
 
TIFFANY: Minulla ei ole aavistustakaan miksi.
 
ADAMUS: … todelle mehukasta.
 
TIFFANY: En tiedä, miksi se on tärkeää.
 
ADAMUS: Tarkoitan, pelkkä ikääntyminen?
 
TIFFANY: Joo!
 
ADAMUS: Mitä siis teet tässä ikääntymisasiassa?
 
TIFFANY: No, yritän vain pysyä nuorena kaikin tavoin, mihin pystyn.
 
ADAMUS: Miten teet sen?
 
TIFFANY: Tunnen itseni nuoreksi.
 
ADAMUS: Miten teet sen?
 
TIFFANY: Hmm …
 
ADAMUS: "Olen nuori, olen nuori, olen nuori." (Adamus naureskelee)
 
TIFFANY: Hoidan ihoani ja juoksen ja joogaan.
 
ADAMUS: Okei.
 
TIFFANY: Ja pelaan.
 
ADAMUS: Joo.
 
TIFFANY: Siis tunnen itseni nuoreksi. Siis se on typerää.
 
ADAMUS: Voinko olla todella avoin kanssasi?
 
TIFFANY: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Et halua. (Adamus naureskelee)
 
TIFFANY: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Rääkkäät itseäsi.
 
TIFFANY: Joo-o.
 
ADAMUS: Miksi?
 
(Tiffany pitää tauon)
 
Tarkoitan, myös henkisesti …
 
TIFFANY: Jostain syystä minä …
 
ADAMUS: Itsensä henkinen rääkkääminen, se on suurin juttu.
 
TIFFANY: Joo.
 
ADAMUS: Joskus sitten teet sen toisilla tavoilla, mutta miksi? Pum! Pum! Pum! Pum!
 
TIFFANY: Luulen, että se on vain tapa. Olen samaa mieltä kanssasi, se on väkivaltaista.
 
ADAMUS: Okei. Mutta osoitan …
 
TIFFANY: Ainakin se on minusta huvittavampaa koko ajan.
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Ainakin naurat sille …
 
TIFFANY: Joo, nauran.
 
ADAMUS: … ennen kuin piiskaat itseäsi (Adamus naureskelee).
 
TIFFANY: Nauran, nauran. Ja kuten sanoin, shoud-päivänä tulen ja kaikki on upeasti. Tarkoitan, että katson kaikkea. Ansaitsen rahaa, pidän hauskaa, teen vain työtä, jota haluan tehdä. Minulla on kaikki nämä upeat ystävät.
 
altADAMUS: Joo.
 
TIFFANY: Tarkoitan, että kaikki on mahtavaa.
 
ADAMUS: Mutta entä ahdistus, lähes masennus toisinaan? Mistä se tulee? Miksi sitä on? Miksi rääkkäystä on?
 
TIFFANY: Luulen sen johtuvan siitä, että minun täytyy olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa (naurua, erityisesti Linda nauraa). Jos olisi vain minä ja ystäväni, olisi helppoa.
 
ADAMUS: Joo.
 
TIFFANY: Mutta toiset ihmiset sanovat asioita ja ajattelevat asioita ja tekevät asioita, ja sitten minusta tulee vähän, minusta tulee vähän …
 
ADAMUS: En aio ostaa tuota vastausta, jos ei haittaa.
 
TIFFANY: Okei.
 
ADAMUS: Se on hyvä tekosyy, mutta – tarkoitan, että se on osittain totta, toiset ihmiset voivat todella viedä energiaa – näen, että synkimmät aikasi ovat silloin, kun olet itsesi kanssa. Ja …
 
TIFFANY: Okei, miten lopetan sen?
 
ADAMUS: Hyvä kysymys (Tiffany kikattaa).
 
TIFFANY: Olen valmis.
 
ADAMUS: Ai jaa, haluat minun vastaavan!
 
TIFFANY: Joo.
 
ADAMUS: Ai, okei.
 
TIFFANY: Joo, haluan sinun …
 
ADAMUS: Aion mennä siihen hetken kuluttua, mutta haluan sinun oivaltavan, että sinä – kuten hyvin monet – otat askeleen eteenpäin ja sitten piiskaat itseäsi ja tunnet syyllisyyttä askeleen ottamisesta. Siinä ei ole tolkkua. Okei? Se on psykoottista.
 
TIFFANY: Mm hmm.
 
ADAMUS: Hyvä, kiitos. Ja kiitos avoimuudestasi.
 
TIFFANY: Kiitos.
 
ADAMUS: Yksi vielä ja sitten Pete.
 
LINDA: Yksi vielä.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
LINDA: Okei.
 
ADAMUS: Saamme kaikkia näitä hyviä kohtia – ikääntyminen. Kyse ei ole oikeasti ikääntymisestä. On paljon muita asioita. Ole hyvä.
 
SAMUEL: Kyllä. Mistä olen huolissani?
 
ADAMUS: Niin.
 
SAMUEL: Miten minä vastaanotan ja miten minut vastaanotetaan.
 
ADAMUS: Erittäin hyvä, erinomaista.
 
SAMUEL: Ja …
 
ADAMUS: Ja … jatka.
 
SAMUEL: No, samaistun tuohon edelliseen – otan askeleen eteenpäin, olen ahdistunut siitä ja sitten piiskaan itseäni siitä vähän.
 
ADAMUS: Joo. Ja perimmiltään kyse on oikeasti tavallaan siitä, miten vastaanotat itsesi …
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: … nähtynä toisten silmin.
 
SAMUEL: Joo, joo.
 
ADAMUS: Joo. Ja miten pärjäät siinä?
 
altSAMUEL: En hyvin viime aikoina.
 
ADAMUS: (naureskellen) Hyvä. Ja tarkoitan sitä. Miksi? Miksi se ei toimi kovin hyvin?
 
SAMUEL: Hmm …
 
ADAMUS: Jos sinun täytyisi sanoa, miten muut ihmiset määrittelisivät sinut, mitä sanoja käyttäisit?
 
SAMUEL: Miten toiset ihmiset määrittelevät minut?
 
ADAMUS: Joo, joo.
 
SAMUEL: Itsenäinen.
 
ADAMUS: Joo, se on huono juttu. "Voi, tuo hemmetin itsenäinen kaveri". (Vähän naureskelua) Mitä muuta?
 
SAMUEL: Älykäs.
 
ADAMUS: "Yäk! Tyyppi luulee olevansa niin fiksu."
 
SAMUEL: Joo, siis apinoit prosessia ja sitä, miten käytän sitä itseäni vastaan.
 
ADAMUS: Voi, ehdottomasti, joo.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Ja mitä muuta?
 
SAMUEL: Hauska.
 
ADAMUS: Hauska. He käyttävät sitä negatiivisena asiana?
 
SAMUEL: Ei. En sano, että nämä ovat negatiivisia asioita.
 
ADAMUS: Okei. Miten he hahmottavat sinut? Okei.
 
SAMUEL: Joo. Se oli kysymys, eikö?
 
ADAMUS: Oletko hauska?
 
SAMUEL: Nauran itselleni joskus (naurua).
 
ADAMUS: Hyvä.
 
SAMUEL: Joo, joo.
 
ADAMUS: Mitä muuta? Tässä on muukin asia, siinä miten luulet ihmisten hahmottavan sinut.
 
SAMUEL: Vähän naurettava kenties.
 
ADAMUS: Naurettava.
 
SAMUEL Joo, tai piittaamaton.
 
ADAMUS: Joo.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Piittaamaton tai kenties epärealistinen.
 
SAMUEL: Joo, joo.
 
ADAMUS: Joo, epärealistinen. Ja millaista työtä teet, ystäväni?
 
SAMUEL: Tällä hetkellä olen konsultoinnissa, myynnissä ja olen tekemisissä asiakkaiden unelmien kanssa.
 
ADAMUS: Niin sitä pitää, kiitos.
 
SAMUEL: Tiedäthän.
 
ADAMUS: Niin, mutta tämä sopii mukaan täydellisesti. Siis näet heidän hahmottavan sinut älykkääksi, mitä he sanoisivat "ylimieliseksi", ja hauskaksi, mitä he sanoisivat "kieroutuneeksi huumorintajuksi", tavallaan hulluksi. Itsenäisyyden merkitessä …
 
SAMUEL: Ei välitä paskaakaan.
 
ADAMUS: Juuri niin.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Joo, kaikessa on kyse sinusta eikä mistään muusta.
 
altSAMUEL: "Mitä tämä kaveri tekee minun hyväkseni?" Joo.
 
ADAMUS: Joo, joo. Ja teet hyvin luovaa työtä ollen tekemisissä ihmisten unelmien kanssa, mikä oikeastaan … Työssä jota teet, on perimmiltään kyse sinun unelmistasi.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Mutta käytät alustana tuota työtä, jossa konsultoit heidän mahdollisia patenttejaan ja tekijänoikeuksiaan, koska käytät toisia itsesi hahmottamiseen.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Ja voit nähdä omat unelmasi heidän unelmiensa kautta.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Se on upea järjestely.
 
SAMUEL: Joo-o.
 
ADAMUS: Mutta mitä tapahtuu, jos lakkaat käyttämästä toisia itsesi hahmottamiseen?
 
SAMUEL: Se on pelottava ajatus. En pääse kovin pitkälle siinä.
 
ADAMUS: Joo, joo, okei.
 
SAMUEL: Tai pääsen ja siitä tulee suurta erittäin nopeasti. Siitä tulee tavallaan sellaista, joka on ulottumattomissani tällä hetkellä.
 
ADAMUS: Aivan, helpompi nähdä itsesi toisten silmin.
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Toiset ihmiset ovat mahtavia peilejä sinulle, koska näet välittömästi, ovatko he, kuin olisit jokin paha haju vai nauravatko he sinulle, tuntevatko he vetoa sinua kohti vai sinusta poispäin. Ja se antaa tavallaan mittarin: "Pitäisikö minun vetäytyä itseeni vai loukkaanko itseni?"
 
SAMUEL: Joo.
 
ADAMUS: Se on hyvin yleistä. Kiitos, kiitos.
 
altJa viimeisenä Pete. Antaisitko Petelle mikrofonin? Pete, sinun vastauksesi tähän. Mistä asiasta olit eniten huolissasi? (Linda laittaa mikin Peten tyhjälle tuolille) Okei, kiitos. Se oli hyvä vastaus, ja laittaisitko sen taululle, kiitos. Siis … (Naurua, Tad kirjoittaa "ei mitään") Ai jaa! Pete sanoo, että minun pitäisi ehkä sanoa se ääneen. Ettekö kuulleet Peteä? (Joku sanoo "ei") Vähän kovempaa, Pete.
 
(Pieni tauko)
 
Ei, se ei toimi, Pete. Peten vastaus on, että hän oli eniten huolissaan siitä, tekikö hän oikein. Se oli suurin huoli: "Teenkö oikein?" – toisten ihmisten silmissä tai siinä, miten näkee itsensä toisten silmin. "Teenkö oikein" siinä mielessä, että "Kontrolloiko itseäni riittävästi pitääkseni terveyteni ja talouteni?" "Teenkö asiat oikein?" tai myös "Mitä teen väärin? Energiatasoni on matala. Mitä teen väärin?" Ja sitten sitä yrittää ajatella tiensä tämän kaiken läpi eikä se toimi. Se ei toimi. Ja tätä Pete tarkoittaa sanoessaan: "Eläkää hyvin tai lähtekää." Se on siinä.
 
Hän käytti – kuten moni teistä – valtavan määrän aikaa murehtien: "Teenkö oikein?", oli kyse sitten henkisyydestä, työpaikasta, terveydestä, ikääntymisestä tai mistä tahansa muusta. "Teenkö oikein?"
 
Ei ole mitään oikeaa. Ei ole enää – ei teillä. Ihmisille tuolla muualla on kenties oikea ja väärä, mutta te pääsette tähän kohtaan eikä ole enää mitään oikeaa tai väärää. Se on erittäin vaikea asia, koska mielenne huutaa. Mielenne melkein vaatii sitä, koska se on tottunut tuomitsemiseen perustuvaan elämään, oikeaan ja väärään.
 
Pääsette tähän kohtaan ja se on erittäin turhauttava kohta. Haluatte tehdä oikein. Haluatte tehdä monia asioita oikein. Haluatte tätä ns. valaistumista tai ruumiillistunutta oivaltamista, koska tiedätte sen olevan olemassa, mutta ette tiedä, teettekö sen oikein vai ette. Ja sitten ihminen yrittää epätoivoisesti tehdä sen oikein. Se ei pysty, ja haluan teidän muistavan sen, kunnes se on täysin oivallettu sisällänne. Se ei pysty. Tuo ihminen ei lainkaan pysty.
 
Useimmat ihmiset yrittävät koko elämänsä tehdä pikku ihmiselämästään parempaa. He rukoilevat jumalilta vähän helpompaa elämää. He rukoilevat Jumalalta – eivät lainkaan valaistumista, eivät oivaltamista, eivät selkeyttä, vaan muutamaa lisädollaria käytettäväksi muutamaan lisälääkäriin. He rukoilevat, että muutama useampi ihminen pitäisi heistä vähän enemmän. He rukoilevat helpompaa elämää. Ja ystäväni, sitä ei tapahdu. Sitä ei tapahdu, ja sanon sen leveästi hymyillen.
 
Ihmiselämä
 
Elämä on todella riesa (muutama naurahdus). Ihmiselämä on todella riesa, ja tässä kohtaa aloitan "Suututan monia ihmisiä" –vuodatukseni.
 
Ihmiselämä on epäinhimillistä. Se on. Elämä ja ihmiset ovat tulleet siihen pisteeseen, että ne ovat säälittäviä. Säälittäviä – se on todella surullista ja Pete jos kukaan, nyökyttää päätään ja sanoo "kyllä", koska hän käsittää sen. Hän on uusi tyyppi, hän on juuri ylittänyt rajan (vähän naureskelua) ja hän käsittää, että on kaikkea tätä puhetta: "Voi, meidän pitäisi rakastaa elämää. Meidän pitäisi rakastaa toisia ihmisiä." Ei hitossa. Tarkoitan oikeasti "ei hitossa", koska näen jatkuvasti ihmisten yrittävän kovemmin ja kovemmin ja epätoivoisemmin tehdä pienestä itsekkäästä ihmiselämästä parempaa. Ja tiedätte, ettei se toimi.
 
Olette menneet tuon kohdan yli, missä sanotte: "Siivoan vain pienen laatikkoni, jossa asun. Yritän tehdä siitä siistimmän. Teen itsestäni onnellisemman. Jatkan onnellisuuskursseilla käymistä ja onnellisuuspillerien ottamista." Se ei toimi. Tullaan kohtaan, jossa oivallatte, että elämä on todella säälittävää.
 
Elämän pitäisi olla kokemista, mutta sitä ei ole pitkään aikaan ollut tämän planeetan ihmisten elämässä, oikeasti. Elämä voi olla hämmästyttävä ja kaunis kokemus, mutta sitä ei ole pitkään aikaan ollut tällä planeetalla. Ihmiset kärsivät. Ihmisistä tulee hulluja ja se jatkuu. Tarkoitan, että tulevina vuosina näette sitä enemmän ja enemmän. Heistä tulee hulluja, koska elämästä on tullut epäinhimillistä. Elämästä on tullut … No, kuvitelkaa tämä.
 
Menette eläintarhaan päiväksi ja ajattelette: "Eläintarhaan meneminen on mahtava kokemus ja näen eri eläimiä. Ostan kotiin eläintarhan pehmoeläimiä ja syön eläintarharuokaa ja hattaraa ja popcornia ja limsaa ja kaikkea sitä. Tulee hauska päivä." Menette eläintarhaan ja alatte kävellä ympäri. Menette apinataloon ja menette leijonahäkeille ja näette elefantteja. Jäätte niin kiinni siihen, että unohdatte olevanne eläintarhassa. Unohdatte, että tulitte tänne saamaan kokemuksen, tulitte käymään. Ja melko pian ulkopuolinen maailma, todellisuus, oikea todellisuus, häviää pois. Unohdatte. Nyt olette vankina eläintarhassa ja melko pian olette yhdessä häkissä. Ja melko pian olette jumissa. Olette ansassa. Melko pian istutte häkissä ja huomaatte, että ihmisiä tulee pilkkaamaan teitä, katsomaan teitä, ja sitten melko pian murisette heille (vähän kikatusta).
 
Olette häkkinne vankina eläintarhassa ja yritätte siivota häkkiänne ja rukoilette vähän parempaa ruokaa. Rukoilette vähän lisää lämpöä kylminä öinä. Rukoilette vähän parempaa kaveruutta toisilta, jotka on lukittu samaan häkkiin kanssanne. Unohditte, ettei se ole todellisuus. Unohditte, ettei se ole totta. Mutta väitätte niin. Työstätte sitä. Yritätte olla parempi häkkieläin eläintarhassa. Yritätte olla vähän fiksumpi kuin muutama muu eläin. Yritätte olla vanhenematta eläintarhassa. Yritätte olla hyvin sievältä näyttävä apina eläintarhassa. Unohditte, että te ette kuulu sinne. Ja vielä pahempaa, kaikki muutkin ympärillänne ovat unohtaneet.
 
Se on psykoottista. Tarkoitan, että se on todella psykoottista. Todellista psykoosia eivät ole ne ihmiset, jotka yrittävät olla itsenäisiä, ette te, eivät ne jotka sanovat: "Tämä ei ole oikein." Ne ovat psykoottisia, jotka yrittävät tehdä häkistään eläintarhassa vähän paremman, ettekä te ole niitä.
 
Olette siis tässä pulmatilanteessa, ystäväni, ja tämä pulmatilanne on jumissa tavallaan tuossa välitilassa. Elämä, vanhan tavan elämä, joka oli psykoottista, on psykoottista. Maailma on tällä hetkellä epäinhimillinen. Pelkkä reunojen kiillottaminen – teeskennellen, että olemme kaikki onnellisia ja elämä on parempaa huomenna – on perseestä. Se ei toimi ja tiedätte sen. Olette siinä kohtaa.
 
Olette tuossa kohtaa – eikä se ole myöskään huono kohta – olette melkein läpimurtokohdassa. "Mitä seuraavaksi on? Minne menemme tästä tässä hullussa, psykoottisessa ja säälittävässä maailmassa?"
 
On niitä, jotka sanovat: "Voii! Adamus puhuu pahaa ihmisistä. Me rakastamme ihmisiä. Teemme rukouspiirin tänä iltana kynttilöiden ja mantralaulun kera." Te teette sen häkissänne. Teette sen eläintarhassa eikä se ole totta. Ja voitte tehdä sen. Teistä tuntuu paremmalta huomisaamuun saakka tai kenties seuraavaan päivään – sitten olette taas siinä, missä olitte.
 
He sanovat: "Adaums ei pidä ihmisistä. Adamus on ylimielinen." Ei. Tiedän ja tunnen tuskanne. Tunnen tunteenne, että räjähdätte ettekä tiedä, haluatteko jäädä vai lähteä. Se on pahinta, kuten Pete kertoo teille.
 
Eläkää hyvin tai lähtekää, muuten teette itsenne hulluksi. Ei tee vain ihmismielestä hullua, mikä menee lopulta pois, vaan sieluhullun. Tarkoitan syvästi hullun. Ette halua sitä – sitä mihin mielelläni viittaan "punainen leijona" –hulluna, eikä siihen ole ollenkaan mitään tarvetta.
 
altTämä maailma on psykoottinen. En puhu pahaa ihmisistä. Ihmiset ovat ok, mutta he uskovat näihin juttuihin. He uskovat rakkauteen. He puhuvat rakkaudesta ja minä näen monissa tarvitsevuutta. He puhuvat hyväntekeväisyydestä ja minä näen monnissa syyllisyyttä. He puhuvat onnellisuudesta ja minä näen vain porkkanan hevosen edessä, mikä saa heidät läpi uudesta päivästä. He puhuvat uskonnoistaan ja jumalistaan, mutta minä näen vain kontrollointia. He puhuvat edistyksestä ja minä näen vain häiriötekijöitä. He puhuvat oikeiden asioiden tekemisestä kaikkien hyväksi ja minä näen vain, että he yrittävät saada enemmän itselleen.
 
Olenko vähän tympääntynyt ihmisiin? Ei, vaan rakastan ihmisiä. Minä olen, minä olin ihminen. Sanon "minä olen, minä olin", koska olen ollut siinä ja edelleen olen. Samaistun edelleen siihen. Säteilen edelleen ihmisyyttäni siellä, minne menen, mutta olen päässyt myös ulos eläintarhasta. Se vei 100000 vuotta. Olenko koskaan kertonut teille tuota tarinaa? (Naurua, joku sanoo "en ole kuullut sitä" ja "kerro toki") "Kerro toki, ole kiltti." Joku päivä tulee elokuva, jonka David on aina halunnut tehdä. Elokuva "St. Germain ja hänen 100000-vuotinen kristallinsa". Aa, siitä tulisi upea elokuva. Ja kuka siinä olisi tähtenä? Joku – Cauldre sanoo "Robert Downey, Jr". Kyllä.
 
Siis 100000 vuotta vain istumista kristallissa. Tämä on tuo elokuva. Ja sitten yhtenä päivänä: "Ai niin, sain itseni tänne, voin saada itseni myös pois." Ja tämä on tuo elokuva. Sen tekeminen vie noin viisi minuutti. Se on siinä! (Adamus naureskelee)
 
Kyllä, olen tällä hetkellä vähän tympääntynyt ihmiskuntaan, koska se on niin jumissa. Kommunikointiyhteydet ovat tavallaan auttaneet ihmisten vapaudessa ja itsenäisyydessä, mutta tiedättekö, mitä tapahtui? Kaiken tuon upean teknologian, kommunikointiyhteyksien, maailmanlaajuisen yhteyden ja kaiken sen muun myötä, ihmiset nauttivat lyhyen hetken vähän suuremmasta vapaudesta ja sitten se uppoutui tuon saman teknologian ja noiden kommunikointiyhteyksien ja kaiken muun kanssa syvemmälle häkkiinsä eläintarhassa. He ovat käyttäneet tuota samaa juttua, joka olisi voinut antaa vapautumisen ja lisää vapautta tälle maailmalle, vielä suurempaan psykoosin ja jumiutumiseen.
 
Olette hassussa paikassa – hah, hah, haa – hassussa, kun olette aivan sen keskellä. Tuo gravitaatio vetää teitä joka päivä ja joka hetki ja kuitenkin tiedätte, että se ei ole totta. Tiedätte, että on jotain enemmän. Olette kiinnostavia, koska niin vaikeita kuin asiat ovat olleetkin, haluatte silti lisää. Ja vaaditte sitä, minkä vuoksi rakastan teitä. Vaaditte sitä, kunnes olette ulkona siitä, kunnes olette kävelleet ulos häkistä ja eläintarhasta, ja voitte nauraa sille.
 
Ja sitten kun se tapahtuu, ystäväni, oivallatte, että ne asiat joista olette huolissanne tässä, olivat vain kokemus – sitten kun menette sen yli, kun pääsette ulos eläintarhasta, kun seisotte porttien ulkopuolella ja nauratte sille . Pääsette ulos ja sitten tuossa kohtaa voitte kävellä takaisin sisään koska tahansa ettekä jää enää koskaan jumiin. Eläintarhan ja häkin ja kaiken muun gravitaatio ei enää koskaan saa vedettyä teitä siihen. Ei koskaan.
 
Silloin, rakkaani, ikääntyminen lakkaa tavallaan, koska olet ajaton tuossa kohtaa. Mutta ette voi ajatella tietänne sen läpi säälittävästä – anteeksi vain – säälittävästä ihmisnäkökulmasta, itsekkäästä ihmisestä käsin katsottuna. Ette voi voittaa terveys- tai talousongelmianne niiden sisältä. Ette voi, ja tämä on asian ydin tänään.
 
altOlen sanonut sen aiemmin – jos kuuntelette ja yritätte saada jotain uutta. Jatkan sen sanomista eri tavoin, kunnes saatte tuon suuren ahaa-elämyksen.
 
Terveysongelmat, keskittyminen terveyteen, on itsessään psykoottista – neuroottista, kumpaakin – eikä ole mitään syyttämistä. Ettekä korjaa sitä. Se vain pahenee. Se pahenee, koska uppoudutte jatkuvasti syvemmälle ja syvemmälle, kuten kaikissa muissakin asioissa. Gravitaatio on ottanut teitä jaloista kiinni ja vetää teitä sisään.
 
Ette pääse perille ihmisyytenne kautta. Siis sitten kun oivallatte sen, kun olette valmis päästämään irti ja oivallatte, että tämä on yksi suuri hullu maailma ettekä te sovi mukaan, ette lopeta ikääntymistänne tai terveysongelmianne tai mitään noita muita asioita eläintarhan häkin sisältä. Ette vain lopeta. Sitten kun oivallatte sen, kaikki asiat selviävät yhtäkkiä itsestään. Ei siksi, että työstätte terveyttänne tai ikääntymistänne tai rahaanne tai mitään muuta, vaan koska olette menneet tuolle puolen. Olette kulkeneet tuon kaiken tuolle puolen.
 
Sitten ne tasapainottuvat. Sitten ette enää koskaan ole huolissanne terveydestä tai jos olette, olette sitä hauskalla tavalla. Tavallaan nyt se on vain peliä, mutta sitten kyllästytte tuohon peliin ja siirrytte johonkin muuhun.
 
Olen järkyttynyt maailmasta tällä hetkellä, koska tiedän, mitä se voi olla. Tiedän, millainen kokemus se voi olla. Olen järkyttynyt, koska näen tuon gravitaation, näen massatietoisuuden vetävän ihmisiä syvemmälle ja syvemmälle ja syvemmälle sisään. Ja mitä he tekevät? He ottavat pillereitä. He käyvät kaikenlaisessa terapiassa. He tappavat toisiaan. He sotivat. Tämä on planeetta, joka jatkaa sotimista. He ovat varkaita. He ovat ryöstäjiä. He ovat sotureita. Ja tiedän, että jotkut teistä kirjoittavat jo sähköpostejaan: "Adamus sanoo kaikkia näitä pahoja asioita ihmisistä." Valehtelenko minä? Keksinkö kaiken? (Yleisö sanoo "ei") Tuskinpa. Minusta on psykoottista teeskennellä, ettei sitä ole. Ja asian ydin on, että siitä on tulossa selvempää.
 
Mutta te ystäväni, olette hassussa, kummallisessa, epätavallisessa ja epämukavassa kohdassa. Olette maailmassa ja ette ole siinä. Yritätte tehdä ihmiselämästänne vähän parempaa ihmisyydestänne käsin. Puhun siitä erityisesti keahakissa, tuosta itsekkäästä ihmisestä joka yrittää korjata asioita, yrittää tehdä asioita paremmaksi. Siistitte vain vähän häkkiänne eläintarhassa. Se on siinä. Mitä siis tehdä? Mitä tehdä? Hmm.
 
Ymmärtää – ymmärtää ensin mieli ja keho, ymmärtää tietoisuus, mistä olemme puhuneet usein, ja sitten tulla hulluksi, ja olemme siinä kohtaa nyt.
 
"Hullu" on jotain, mikä määritellään normin ulkopuolella olemiseksi. Siis hullu on ok. Psykoottinen määritellään … Psykoottisella ihmisellä ei ole enää suuntautumista tai maadoittumista tai yhteyttä todellisuuteen. Mutta silloin kun yksi eläintarhan hoidokki kirjoittaa "psykoottisen" määritelmän käyttäen itse eläintarhaa määritelmänä maadoittumisesta, siinä on jotain pielessä. Ja siksi sanon tämän – ihmiset ovat psykoottisia ja he ovat epäinhimillisiä, ei-ihmisiä.
 
Ihmisyys, perusihmisyys on upeaa. Mutta ihmisyydessä oleminen on tarkoitettu kokemukseksi. Se ei ole rangaistus. Sen on tarkoitus olla kokemus. Siinä kaikki. Sitä ei ole tarkoitettu viimeiseksi asiaksi. Ette pysty koskaan, ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan tekemään ihmisyydestänne täydellistä. Sen ei ole tarkoitus olla sitä. Se on tarkoitettu vain koettavaksi ja kaikki eläintarhan hoidokit yrittävät tehdä siitä täydellistä.
 
Fantasia
 
Mitä teemme? Menemme johonkin hyvin yksinkertaiseen. On monia eri tapoja määritellä tämä. Pidän sen mahdollisimman yksinkertaisena, koska perimmiltään siinä on kyse kyvystä mennä mielen tuolle puolen. Sitä kutsutaan fantasiaksi. Fantasiaksi. Niin haluan kutsua sitä.
 
Fantasia merkitsee, ettei tarvitse miettiä kaikkea loppuun saakka, tehdä kaikesta loogista. Silloin kun ajatellaan fantasiaa, siinä on tietty määrä onnellisuutta. "Oi, fantasia, fantasiamaailma!" Ja sitten teille sanotaan: "Se on kaikki fantasiaa." Kuka tässä on hullu? Ne jotka uskovat elämän epäinhimilliseen tietoisuuteen? Vai ne jotka sanovat: "Ei enää, ei enää"?
 
Fantasia – yksinkertainen, puhdas fantasia. Koette paljon sitä nähdessänne unta. Unennäkö on tavallaan mielenkiintoinen olotila, koska unet eivät ole peräisin aika-avaruudesta. Unilla ei ole sitä tavallista gravitaatiota kuin ihmiselämässänne, sitä normaalia vetoa joka ihmisyydessänne on.
 
Silloin kun näette unta, erityisesti te jotka muistatte unenne, oivallatte: "Mieleni, ihmismieleni ei ole voinut keksiä sitä." Mistä tämä tulee, koska mieli ei olisi voinut keksiä sitä? Se on tavallaan puolifantasiaa, mutta mieli tulkitsee sen tasoilla, jotka se voi ymmärtää, symboleina jotka se voi ymmärtää. Mutta silloin kun näette unta, päästätte tavallaan irti. Ette täysin, mutta tavallaan.
 
Tavallaan unennäkö on kuin fantasiaa, mutta on vielä suurempaa fantasiaa, suurempaa irtipäästämistä ja sen haluaisin tehdä tänään. Saamme musiikin valmiiksi aivan hetken kuluttua.
 
Fantasiat ovat mielenkiintoisia. Lapset rakastavat niitä, koska lapset ovat melko … Voi, ennen lapset pysyivät avoimena 8- tai 9-vuotiaaksi, nyt 2- tai 3-vuotiaaksi. He joutuvat eläintarhaan. Heistä tulee hyvin älyllisiä. Heistä tulee hyvin ohjelmoituja.
 
Tässä olette menossa fantasiaan – ette tietenkään enää pieniä lapsia. Ja mieli sanoo teille, kun sallitte itsenne tehdä tämän: "Voi, keksin tämän" tai "Tämä on vain fantasiaa" tai "Minulla ei ole mitään kontrollia" tai "Tämä ei vaikuta elämääni". Ei lainkaan totta.
 
Fantasia on menemistä logiikan tuolle puolen, mielen konventionaalisten kontrollien tuolle puolen. Fantasia ei ole asioita, jotka ovat keksittyjä. Ette voi keksiä mitään, koska kaikki mistä olette tietoinen, on totta – kaikki mistä olette tietoinen. Ette voi keksiä jotain. Ette voi. Voitte ohjata ajatuksianne siihen, mutta mikään mitä tulee, ei ole keksittyä. Se on hyvin, hyvin totta.
 
Kysymyksenä on ollut hyvin kauan: "Miten menemme tuolle puolen? Miten kuljemme eteenpäin?" Aloitamme fantasialla.
 
Tässä on haaste – soitamme musiikkia aivan hetken kuluttua – ja mielenne höpöttää ja se on ok. Älkää yrittäkö pysäyttää sitä. Mietitte, teettekö se oikein. Ette voi tehdä sitä väärin. Voitte miettiä, oletteko hyvä fantasioinnissa. Ei ole hyvää tai huonoa. Mietitte omaa määritelmäänne fantasiasta. Ei ole mitään. Fantasia merkitsee vain menemistä tuolle puolen. Emme eliminoi mieltä tai tavallisia ajatuksia. Koemme vain menemisen tuolle puolen. Niin kokemuksellista, etten halua teidän yrittävän pakottaa mitään – ei mitään. Se tuntuu epämukavalta.
 
altTyöskentelemme fantasian kanssa. Työskentelemme tämän avoimuuden kanssa ja teistä tuntuu hullulta. Aivan kuten sanoin aiemmin, "pyhä" ja "peloissaan" liittyvät hyvin läheisesti yhteen. Teistä tuntuu epämukavalta. Teistä tuntuu tavallaan: "Voi, tämä ei ole minua varten. Tämä on lasten leikkiä. Keksimme tämän." Haluan teidän vetävän syvään henkeä. Haluan teidän pysähtyvän hetkeksi. Mikä muu ovi teillä on? Mikä muu ovi teillä on päästäksenne hyvin rajoittuneen ja nyt epäinhimilliseksi muuttuvan maailman tuolle puolen? Mikä muu ovi teillä on mennäksenne tuolle puolen?
 
Fantasia on aivan tässä. Se on käytettävissä. Ja se on tuo käytävä, tuo käytävä ulos eläintarhasta. Se saa teidät ihmettelemään: "Mitä tapahtuu? Tavallaan eläintarhassa oli turvallisempaa, koska kaikki eläimet olivat häkeissä. Mitä tapahtuu täällä ulkona?" Annan teille yhden pienen vihjeen. Olette olleet siellä aiemmin. Se on itse asiassa oikea kotinne, ei tämä eläintarha. Se ei ole oikeasti tuntematon maailma. Se ei vain ole ollut kovin tietoinen viime aikoina – "viime aikoina" tarkoittaa viimeistä viittä miljoonaa vuotta (vähän naureskelua). Se ei ole vain ollut teille oikein tuttu.
 
Vedetään siis kunnolla syvään henkeä. Himmennetään valoja. Fantasia. Lisätään lämpöä asteella. Jäädytämme osallistujat täällä tänään. Saamme heidät lähtemään ennen hauskanpitoa.
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä ja rentoudutaan. Kyllä, laittakaa takki päälle. Okei. Onko lämpöä nostettu? Joe? Sammutetaan ilmastointi kokonaan. Emme pidä tuosta äänestä. Okei. Täytyy olla mukavasti kyetäkseen olemaan fantasiassa.
 
Ja muuten, muutamille teistä: en sanonut "seksifantasia". Sanoin vain "fantasia". (Naurua) Voi luoja! Aina on pari, aina on pari. Olen pahoillani, Sart.
 
SART: Joo!
 
ADAMUS: Olen pahoillani (Adamus nauraa).
 
Fantasiaan
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä ja soitetaan vähän musiikkia tässä ja vain rentoudutaan. Rentoudutaan.
 
Nimittäin tuolla on maailma – on aina ollut …
 
(Musiikki alkaa)
 
… joka on ajattelun tuolla puolen, joka on rutiinien ja elämän huolien tuolla puolen. On fantasia, kuten sitä kutsutaan, mutta itse asiassa se on todellisuus. Haluan sanoa "fantasia", koska se antaa teille luvan mennä pois mielestä. Ja kenties sinulle fantasia merkitsee yksisarvisia ja haltioita, menninkäisiä. Ne ovat osa sitä. Ne ovat totta. Ne ovat itse asiassa hyvin, hyvin totta.
 
Fantasiasta voi tulla tieteisfantasiaa, tavallaan sciense fictionia. Sitä on, kun puhumme aika-avaruuden liikkumisesta lävitsenne. Useimmat ihmiset sanoisivat: "Se on fantasiaa. Se on kaikki vain keksittyä", mutta se ei ole. Ja rakastan sitä, että te tiedätte, te tiedätte intuitiivisesti, että se on totta.
 
Voit laajentaa itsesi fantasiaan. Ei niin, että ole vain enemmän ihmisitse, vaan "minä olen" –itsesi. Oivallat, miten vaikeaa "minä olen" –tietoisuudellesi on ollut, kun olet ollut hyvin pitkään lukittuna häkkiin eläintarhassa. Se ei voinut sietää sitä enää. Se ei vain voinut. Ja kaikki tuo kalvaminen, tuo ärsytys, kaikki tuo kärsimättömyys ja ahdistus oli hyvä asia. Se oli hyvä asia, usko tai älä – kaikki terveysongelmat ja varallisuusongelmat ja kaikki muu – koska se esti sinua uppoutumasta syvemmälle tuohon pieneen haisevaan häkkiin eläintarhassa.
 
altSe olit Sinä. Se oli "minä olen" –olemus, joka sanoi: "Tämä ei ole oikein. Tämä ei ole oikein. On enemmän."
 
Se esti sinua menemästä enemmän ja enemmän ja enemmän elämiin, joissa olet rajoittunut, massatietoisuudessa, häkkieläin ja epäinhimillisessä maailmassa. Tavallaan kaikki tämä oli siunaus. Oli toisia, jotka olivat hyvin unessa, hyvin tyytyväisiä häkkiinsä, mutta et sinä. Sanot: "On enemmän. On oltava enemmän." Ja niin on.
 
Et pääse sinne ajattelemalla tietäsi sinne. Et pääse sinne sisältä. Niinpä lopulta tulet sallimiskohtaan. Tulet fantasiakohtaan.
 
Voin jo kuulla sanoja ja ihmiset shaumbrojen ja Crimson Circlen ulkopuolella sanovat: "Ai jaa, katsokaa heitä. Fantasiaa. He keksivät sen." Ei, ei. Tullaan vain takasin sinuun. Tullaan vain takaisin sinuun.
 
Nimittäin tässä fantasiassa emme vedä mukaan mitään muuta. Emme tuo sisään ulkopuolisia voimia ja pyhiä kristalleja ja arkkienkeleitä ja kaikkia muuta. Tässä on kyse vain sinusta, tulemisesta takaisin sinuun.
 
Olet lähtenyt etsimään ja löysit Itsesi.
 
Olet mennyt ulos, etsinyt pitkään ja yrittänyt löytää vastauksia elämän tarkoitukseen, vastauksia luomiseen, vastauksia ongelmiin ja löysit Itsesi. Ei itsekästä ihmisitseä, tuota pientä ihmisitseä joka ajattelee, että sen pitäisi kulkea seinien läpi. Ei. Pientä ihmisitseä joka ajattelee, että se teleportoi itsensä maailman toiselle puolelle kehonsa ja mielensä kera. Ei, ei. Pientä ihmisitseä joka haluaa hieroa käsiään ja sanoa muutaman taikasanan ja yhtäkkiä ilmestyy kultaa. Ei. Tämä on vain eläintarhan ja häkin kalterien kiillottamista. Ei.
 
Se mitä on tuolla, mitä on tuolla puolen, mitä on fantasiassa – mikä merkitsee vain enemmän, ei enemmän samaa, vaan enemmän – mitä on tuolla, ei ole vain siistitty ihminen, ihminen joka ei vanhene tai ihminen joka ei koskaan sairastu. Ei. Se mitä on tuolla, olet Sinä ihmisyyden ulkopuolella. Olet edelleen ihminen. Se on "ja". Mutta tuolla sinun ei tarvitse ajatella, sinun ei tarvitse enää ajatella.
 
Jotkut ihmiset pelästyisivät kovasti sitä, mutta sinä pääset tähän fantasiassa ja oivallat, ettei sinun tarvitse ajatella ja suunnitella ja työskennellä niin kovasti ja ponnistella ja käyttää valtaa.
 
Tässä kaikki vain on. Ei ole taisteluja. Ei ole tappeluja. Ei ole arvoituksia. Ei ole salaisuuksia. Ei ole mielen monimutkaisuutta.
 
Tuolla puolen, tässä fantasiapaikassa, oivallat, ettei ole asioiden tekemistä oikein tai väärin. On tietenkin kokemista, mutta ei ole sen tekemistä oikein tai väärin.
 
Täällä ei ole kehoa, josta olla huolissaan, ei fyysistä kehoa josta olla huolissaan.
 
Täällä on niin luovaa, niin upean luovaa, että mitä tahansa tuleekin sydämestäsi, se toteutuu. Se on luovuutta – tietoisuuden säteilemistä bonin näyttöruudulle, mikä kutsuu kaikkia energioita, jotta voit kokea Itsesi.
 
Et pääse sinne ajattelemalla tietäsi, paljastamalla suuria salaisuuksia tai mysteerejä tai mitään muuta sellaista. On kyse vain fantasiasta.
 
Sinut haastetaan ajatuksilla: "No, keksinkö vain tämän? Onko tämä vain harhautus tai häiriötekijä? Tekeekö tämä oikeasti mitään?"
 
Se riippuu täysin sinusta. Minun tehtäväni on näyttää sinulle tuo ovi, näyttää, että on täysin toinen maailma, täysin toinen tietoisuus, täysin toinen olemistapa. Ja sinun täytyy vain antaa itsesi kokea se. Fantasia.
 
Ihminen sanoo: "No, mitä se merkitsee? Miten teen sen?" Shh! Fantasia.
 
(Tauko)
 
Minun oli vähän aikaa mietittävä, mikä on paras sana, mikä on tuo ovi. Sitten tunsin teitä kaikkia, tunsin shaumbroja ympäri maailmaa ja se oli tavallaan yksi yhteinen sana – sana joka saa teidät hymyilemään, sana joka tuo tavallaan paljon lapsuusmuistoja. Voi! Joitain mahtavia fantasioita, joita teillä oli lapsena, ja ne olivat totta.
 
Voitaisiin kai sanoa, että tavallaan ympyrä sulkeutuu. Lapsuuden fantasia, avoimuus – lapsena et ajatellut kaikkea loppuun saakka, sinulla ei ollut ahdistusta kaikesta, menit vain kokemaan – ja tulemme tavallaan takaisin, mutta eri tavalla.
 
Tulemme siis tässä kohtaan, jossa sanotaan: "Oletko valmis antamaan itsellesi luvan olla fantasiamaailmassa?" Se ei merkitse hankkiutumista eroon vanhasta maailmasta. Sinulla on edelleen ihmisjuttusi, mutta annatko itsellesi luvan? Voi, jotkut teistä ajattelevat kovasti tällä hetkellä.
 
Annatko itsellesi luvan olla myös eläintarhan ulkopuolella, olla myös fantasiassa?
 
Sanotte: "No, mitä se tekee? Mitä se tekee ajatuksilleni? Mitä muut ajattelevat minusta? Vaikuttaako se terveyteeni? Jäänkö siihen jumiin? Rakastanko tuota fantasiamaailmaa niin paljon, etten tule takaisin? Olenko harhainen? Putoanko jyrkänteeltä pikkufantasioissani?"
 
Ystäväni, vaihtoehtona on vain palaaminen takaisin eläintarhaan ja portti suljetaan takananne. Menette pikkuhäkkiinne – ällöttävään pikkuhäkkiinne – teille heitetään vähän ruokamurusia joka päivä ja lukitaan ovi. Se on vaihtoehtona. En usko, että kukaan teistä on valmis siihen – muuten ette olisi täällä.
 
Fantasia on sallimista, mutta sallimista tuon rajoittuneen ihmisen rajojen ulkopuolella.
 
Sinusta tuli erittäin hyvä tässä eläintarhaelämisen pelissä, erittäin hyvä. Sinulla on siis nyt haaste mennä tähän fantasiaan. Vähän haaste. Mitä tehdä? Yrität tehdä kumpaakin. Ei ja-tavalla, vaan pidät fantasioinnista aina silloin tällöin ja sitten sinut vedetään takaisin. Kaunis asia tässä shaumbra-fantasiassa, tässä ovessa on, että sitten kun oikeasti annat itsesi kokea sen, oivallat, miten vapauttavaa se on.
 
Oivallat, miten oikeasti psykoottisia ovat ne, jotka elävät eläintarhassa eivätkä koskaan yritä paeta. Se on psykoottista.
 
Tämä siis olisi upea aika ja paikka, jos niin valitset, antaa itsellesi lupa olla fantasiassa – tavallisessa maailmassa, mutta saada myös fantasia sen tuolla puolen. Ja kaunis asia siinä on, ettei sinun tarvitse tehdä mitään. Se tulee sinulle.
 
Muistatko, mistä puhuimme viime kuussa? Se tulee sinulle.
 
Sinun ei tarvitse istua työstämässä sitä. Se tulee sinulle.
 
Oletko siis valmis?
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä, kunnolla syvään henkeä.
 
altKunnolla syvään henkeä. Voi!
 
Haluan kiittää erityisesti Peteä täällä olemisesta. Hän sanoo tulevansa takaisin shoudeihin. Teidän ei tarvitse varata paikkaa hänelle, hän leijailee. Hyvin erityiskiitos hänelle siitä työstä, jota hän tekee auttaessaan, tavallaan ollessaan täällä.
 
Yksi suurimmista haasteista tässä koko jutussa on tuo gravitaatio, tuo imu joka vetää teitä sisään, mutta kuitenkin on halu päästä ulos, ja sitten jäätte siihen välille tuntien, että tulette hulluksi. Ette tule. Ette lainkaan tule, ehdottomasti ei.
 
Vedetäänpä siis kunnolla syvään henkeä, shaumbra. Tuntekaa päivän energioita. Oooh! Ja sen myötä, sanotaanpa nämä viimeiset sanat yhdessä. Kuten aina …
 
ADAMUS JA YLEISÖ: … kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
ADAMUS: Kiitos, kiitos (yleisö taputtaa).
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >