HomeViestejäMichelle Walling27.4.2019 - Viisi esimerkkiä huijauksesta

27.4.2019 - Viisi esimerkkiä huijauksesta

VIISI ESIMERKKIÄ HUIJAUKSESTA

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
27.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun jatkamme parantumista ja puhdistumista, voimme katsoa taaksepäin, missä olemme olleet, jotta näemme, mitä olemme oppineet. Koska olemme nyt menossa kartoittamattomalle alueelle, jossa edelläkävijät oppivat puhdistamaan matalalla värähteleviä energioita pelkästään kokemalla ne ja yrittämällä selvittää, miten valitaan eri tavalla, voimme kertoa tarinoita huijauksesta ja petkutuksesta, jota meille tapahtui negatiivisten olentojen vaikuttaessa meihin.
 
Tässä artikkelissa kerron viisi esimerkkiä huijauksista, jotka paljastin syvän parantumis- ja puhdistumisprosessin aikana. Jotkut olivat havaintoja, joita tein tarkkaillessani todellisuutta ympärilläni, ja jotkut olivat havaintoja lahjakkailta parantajilta ja "näkijöiltä", jotka auttoivat minua matkan varrella.
 
Enkelit, arkkienkelit ja ylösnousseet mestarit eivät ole välttämättä aina valoa.
 
Olemme kaksinaisessa todellisuudessa, jossa kaikki käännetään toisinpäin luomaan vastakohta. Jos todellisuudessamme on hyviä enkeleitä, arkkienkeleitä tai ylösnousseita mestareita, on myös vastakopio niistä. Monet aidoista korkeammalla värähtelevistä olennoista, jotka ovat ylösnousseita eli nopeampaa taajuutta, eivät voi kommunikoida 3D-maailmojen kanssa. Monet – eivät kaikki – näistä kanavoinneista ja yhteyksistä näihin olentoihin ovat pelkästään teeskentelijöitä, jotka tuovat hyvältä tuntuvaa informaatiota, kun he lämmittelevät ihmistä täydellistä soluttautumista varten ajan kuluessa.
 
Hyvä uutinen on, että nykyään on enemmän ja enemmän kanavoijia, jotka nostavat oikeasti taajuuttaan kyetäkseen vastaanottamaan kommunikointia aidosti korkeammalla värähteleviltä olennoilta. Monet meistä myös opettelevat, miltä tuntuu olla vuorovaikutuksessa teeskentelijöiden kanssa, tulla huijatuksi ja sitten saada se selville myöhemmin. Lisäämme nopeasti henkilökohtaista värähtelyämme, mikä nostaa kollektiivin korkeampiin taajuuksiin, joissa näitä valheellisia teeskentelijöitä ei voi olla.
 
Kaikki oppaat eivät ole hyviä.
 
On yllättävän helppoa tulla johdetuksi harhaan, kun jokin negatiivinen olento esittää opasta. Kun olento saa pääsyn aurakenttäämme, se voi käyttää ajatuksia, kuvia, synkronismia ja teknologioita johdattamaan henkilön vähäisemmälle aikajanalle tai polulle. Miten tiedät, tukeeko sinua korkein opastus? Jos kaikki menee upeasti elämässäsi ja terveytesi on hyvä, niin kaikki on ehkä ok. Kenties et edes luota oppaisiin etkä ole kutsunut ketään tai mitään omaan kenttääsi. Jos kuitenkin olet kutsunut oppaita ulkopuoleltasi auttamaan tai yrittänyt tavata oppaasi astraalissa, olet ehkä unohtanut kutsua niitä, joilla on korkein ja paras etusi mielessään.
 
On monia tapoja, joilla olennot voivat huijata sinut tekemään sopimuksia, että annat niiden vaikuttaa itseesi, ja sitten kun sopimus on tehty, aidosti hyväntahtoisten oppaidesi on sallittava tuon olennon olla "hallituksessasi", kunnes purat tuon sopimuksen. Esimerkki manipuloinnista voi olla niin kaukainen ja yksinkertainen kuin sinun tapaamisesi unitilassa, kun olet 6-vuotias, pitäen tikkaria ja kynää ja paperia edessäsi sanoen: "Allekirjoita tämä ja saat tikkarin." Tämä on pelkistetty esimerkki, mutta voit kuvitella, miten helppoa lapsen manipuloiminen voi olla unitilassa.
 
Hyvä uutinen on, että voit ilmaista aikomuksen, että Lähde/Jumala auttaa sinua tarkastelemaan opastiimiäsi. Ja voit todeta, että haluat repiä kaikki sopimukset oppaiden kanssa, joilla ei ole korkein ja paras etusi mielessään, ja rakastavimmat ja korkeimmalla värähtelevät käytettävissä olevat oppaat laitetaan niiden tilalle tiimissäsi.
 
Kenties opastuksesi täytyy edetä seuraavalle tasolle, koska olet muuttunut nopeasti. Esimerkiksi, kun minä aloitin heräämiseni, edesmenneestä isoäidistäni tuli yksi pääoppaani. Tietoisuuteni nopeutui nopeasti, ja ennen kuin huomasinkaan isoäitini jätti minulle hyvästit. Minulta vei jonkin aikaa ymmärtää, että hänen täytyi lähteä, koska siirryin sen yli, missä hän pystyi auttamaan minua, ja lähtiessään myös hän siirtyi eri tasolle omalla ylösnousemuspolullaan.
 
Aito maadoittuminen ei ole, mitä meille on kerrottu.
 
Jos et ole täysin maadoittunut kehoosi, osa sinua saattaa olla kruunuchakrasi ulkopuolella. Tämä jättää aurakenttääsi aukon, ja jos et ole kehossa, joku tai jokin muu voi päättää hypätä kyytiin. Kehon ulkopuolella oleminen voi aiheutua traumaattisista kokemuksista tai haluttomuudesta olla täällä. Ensimmäinen traumaattinen kokemuksemme tapahtuu luultavasti lapsena, ja silloin osa hengestä hyppää kirjaimellisesti pois kehosta. Kun monia muita traumoja tapahtuu, osia sinusta "jähmettyy" ulkopuolellesi. Olennot voivat myös kiinnittyä tuohon jähmettyneeseen osaan tai ohjelmoida sitä, ja jos se hyppää takaisin kehoon, se voi olla joskus oma persoonallisuutensa. Näin itse asiassa MK-Ultra-ohjelmointi toimii (suom. huom. CIA:n mielenhallintaprojekti).
 
Meille kerrotaan, mitä merkitsee olla maadoittunut, mutta ei ole kovin monia täsmällisiä opetuksia siitä, miten maadoitutaan tehokkaasti. Ei riitä, että menee ulos ja laittaa jalat maahan voidakseen olla täysin läsnä ja kontrolloida omaa kehoaan. Kun on astraalimatkustanut, kaukokatsellut, "järkyttynyt" kehon ulkopuolelle, nukkunut, meditoinut ja ollut humalassa alkoholista tai huumeista jne., täytyy kuvitella ja ilmaista aikomus, että puhdistetaan kehosta ja energiakentistä kaikki negatiiviset olennot ja energiat, vedetään omat osat takaisin kehoon ja suljetaan kruunuchakra tai "ovi". Kyllä, luonnossa käveleminen auttaa tasapainottumaan, mutta se ei keskitä ja maadoita eikä harmonisoi tunne-, henki-, eetteri- ja mentaalikenttiä fyysiseen kehoon. Aito maadoittuminen ja keskittyminen voidaan tehdä missä tahansa, mutta aikomuksesi ilmaiseminen ulkona luonnossa tai vedessä voi edesauttaa tuota prosessia.
 
Kaikki ihmiset eivät ole todellisia, tai moniin todellisiin ihmisiin on soluttauduttu.
 
Tänä on monitahoinen aihe, mutta yleisesti sitä voidaan verrata elokuvaan Matrix, jossa meille näytetään vilkkaan kaupungin kaduilla kävelevän monia ihmisiä, joihin on soluttautunut "agentti Smith. Jotkut ihmiset todellisuudessamme ovat kuin näytelmän taustaihmisiä, eli he ovat biologisia olentoja, joilla on valesielu, ja tekohenki antaa energiaa tuolle keholle. Kun olemme näyttelijöitä näytelmässä, opimme ja meillä on kokemuksia, meillä on kollektiivinen tausta, joka käyttää taustanäyttelijöitä pyörittämään tarinajuonia. On erittäin vaikea erottaa aidot "hengelliset" Lähdeolennot taustaihmisistä, jos ei ole tietoinen heidän teoistaan ja jos ei pysty tuntemaan energiaa tai näkemään psyykkisesti eroa.
 
Valitettavasti jotkut ihmiset jotka näyttävät robottimaisilta tai "olevan pihalla", ovat aitoja sieluihmisiä, joilla suurin osa hengestä roikkuu kruunuchakran ulkopuolella aiemmin mainitulla tavalla, mikä sallii muiden olentojen hypätä sisään ja johtaa heidän kehoaan. Nämä olennot voivat hypätä sisään ja ulos ihmisistä laukaistakseen tunteesi ja voidakseen imeä sitten energiaa. Monta kertaa he käyttävät lähimpiä ihmisiäsi, ja sinä voit tulla todella surulliseksi ja loukkaantua. Itse asiassa useimmilla planeetan ihmisillä olisi käyttöä vanhalle kunnon manaamiselle.
 
Hyvä uutinen on, että monet ihmiset heräävät ja saavat energiaparannusta ja -puhdistusta, tai vielä parempaa, he oppivat puhdistamaan itsensä ja katkaisemaan kaikki langat ja purkamaan kaikki sopimukset, jotka sallivat olentojen tulla heidän aurakenttäänsä. Yleisesti ottaen planeetalla puhdistetaan massiivisen laajasti astraaliolentoja tai arkontteja pois kollektiivista.
 
Kaikki ajatukset joita minulla on, eivät ole minun.
 
Tämäkin liittyy olentojen soluttautumiseen, joilla ei ole paras etusi mielessään – se on tapa kontrolloida ja imeä energiaa. Sinulla voi olla jokin ajatus, joka laitettiin tietoisuuteesi saamaan sinut tekemään päätös, joka ei ole korkeimmalla ja parhaimmalla aikajanallasi. Osana vastuullisuutta ajatuksistaan ja teoistaan on tärkeää miettiä aina, onko se mitä ajattelet, korkeaa värähtelyä, silloin kun toimit tuon ajatuksen mukaan tai sallit sen kontrolloida tekojasi.
 
Negatiivinen ajatus voi olla jotain, mikä perustuu pelkovärähtelyyn, kuten mustasukkaisuus, ahneus, pahansuopuus, puute tai myös suru, joka on perusteetonta. Jos sinulla on runsaasti näitä ajatuksia ja ne pyörivät päässäsi, saatat tarvita energiaparannusta tai -puhdistusta. Menetelmät joita käytetään ajatuksiimme soluttautumiseen, ovat peräisin mielenkontrollointiohjelmoinnista. Sitä tulee mainonnasta, äärimmäisen matalista taajuuksista ja traumaattisista tilanteista, jotka avaavat aurakenttämme.
 
Vaikka tämä luettelo ei ole täydellinen, nämä ovat joitain järkyttävimpiä asioita, joita minä olen oivaltanut kompuroidessani syväparannus- ja -puhdistussessioiden läpi. Vaikka saattaa tuntua sitä, ettemme koskaan pääse heräämis- ja tiedostamiskerrosten läpi sen huijauksen vuoksi, jota on kaikkialla ympärillämme, tulee aika, jolloin opit näkemään näiden asioiden läpi etkä ole niin herkkäuskoinen. Tämä tapahtuu useimmiten omina kokemuksina, mutta jos jaamme tätä informaatiota toisten kanssa, saatamme pelastaa joitain ihmisiä pakolta käydä läpi paljon sydänsurua. Useimmiten emme voi puhdistaa jotain toista ihmistä, mutta puhdistamalla itsemme ja "kytkeytymällä irti" matriisista, autamme toisia värähtelymme nostamisen aikaansaamalla resonanssikentällä. Tämä vaikuttaa lähimpiin ihmisiin ympärillämme ja saa "kirput" hyppäämään heistä, koska ne eivät voi olla seurassamme, ja se auttaa myös kollektiivia nälkiinnyttämällä tuon energiamatriisin ja siirtämällä kollektiivia korkeampaa aikajanaa kohti, jolla on vähemmän ja vähemmän pimeitä energioita ja olentoja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >