HomeViestejäMichelle Walling31.10.2018 - Valematriisin elämäntehtävätemppu

31.10.2018 - Valematriisin elämäntehtävätemppu

VALEMATRIISIN ELÄMÄNTEHTÄVÄTEMPPU

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
31.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suosittu tekovalotaktiikka on saada sinut tuntemaan, että olet "valittu" ja sinulla on elämäntehtävä, joka on kaiken muun yläpuolella, mukaan luettuna suhteet ja rakkaus. Monet ihmiset hyppäävät parantamiseen, nettisivuihin ja kanavointiin tekemättä ensin sisäistä työtään, koska "opas" tuli heidän luokseen viestin kera.

Olemme ylimpiä luojia, ja kun toimimme ja luomme edelleen alemmissa värähtelyissä, KAIKKI vääristyy. Tämä on matriisitodellisuuden luonne. Kaikki on takaperin ja ylösalaisin, ja totuus on, että loimme sen sellaiseksi. Nyt on aika pois-luoda. Ensin meidän täytyy tunnistaa, mikä täytyy pois-luoda, ja tässä tapauksessa se on vääristymä. Vääristyneet parannusmenetelmät, vääristyneet oppaat ja viestintuojat ja ennen kaikkea vääristynyt fokus todelliseen elämäntehtävääsi.

Olet täällä OLLAKSESI RAKKAUS IHMISKEHOSSA, joka voittaa kaiken muun. Se muuntaa sisäisen pimeyden ja on inkarnaatiomme pääfokus. Suhteet (eivät vain intiimit) voivat auttaa meitä näkemään valon itsessämme ja auttaa meitä rakastamaan itseämme. Kun toinen rakastaa meitä, se tekee meistä oman rakkautemme arvoisen. Itsemme rakastaminen ensin on korkein polku, mutta jos meillä on vaikeuksia tehdä se, niin suhteet ovat toiseksi paras. Ihmiset TARVITSEVAT yhteyttä. He TARVITSEVAT kosketusta ja vuorovaikutusta toisten ihmisten kanssa. Monet meistä tulivat tänne vain siitä syystä, ja SITTEN tekemään toissijaista elämäntehtävää ja auttaa toisia, kun olemme rakkauden mestari.

Vasta sitten kun löydämme rakkauden ja todellisen valon sisältämme (kohtaamalla varjomme ja menemällä sisään), voimme alkaa olla riittävän kykenevä tai kokenut auttamaan toisia tekemään saman. Olemme KAIKKI valittuja, ainakin me jotka emme ole ei-pelaajahahmoja tai sieluttomia olentoja.

Henkilökohtaisesti olin niin innokas auttamaan ihmisiä, että hyppäsin jakamaan informaatiota useita vuosia sitten, ennen kuin olin täysin kohdannut oman varjoni ja egoitseni. Jotkut ihmiset jotka kanavoivat "lordi" Metatronia, arkkienkeli Mikaelia ja Jeesusta, olivat kertoneet minulle, että olin erityinen ja auttamassa täällä ihmiskuntaa. Tietysti halusin toteuttaa elämäntehtäväni, enimmäkseen siksi, että voisin kiirehtiä ja lähteä 3D-todellisuudesta. Menin muutamaan tekovalon kaninkoloon ja löysin tieni ulos tuntemalla, että jokin ei ollut oikein siinä, mitä jaoin. Kenties joidenkin meistä täytyi mennä noihin kaninkoloihin, jotta voisimme oivaltaa ansat ja auttaa muita olemaan haaskaamatta aikaansa ja energiaansa siihen. Nämä ansat ovat kytkeytymistä meihin, jotta voidaan ottaa energiaamme ja pitää meidät harhautuneena itsemme ulkopuolelle.

Pimeys on kaapannut myös tähtisiementehtävän, koska se pystyi katsomaan tulevaisuuteen ja soluttautumaan sen jokaiseen aspektiin, mitä olemme täällä tekemässä. Kyllä, tähtisiemenet ovat täällä auttamassa, mutta on autettava ensin itseään, tai muuten vain pahentaa ongelmaa. Yksi tekovaloelämäntehtävätempuista oli yrittää viedä meidät maan sisään tai pois planeetalta ja myös luoda uusi 5D-maa, joka oli edelleen kytketty matriisiin.

Muistakaa, tähtisiemenet, että ensimmäinen tapa jolla voitte auttaa ihmiskuntaa, on työstää ensin itseänne. Olemme kaikki yhdistyneet kollektiivina, ja kun yksi muuttuu, se vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen maan päällä. Se mitä tapahtuu maan päällä, vaikuttaa koko universumiin. Tuohon työhön sisältyy oman matriisisi palauttaminen vääristyneestä todellisuudesta orgaaniseksi luomukseksi.

Jokaisen lähdeolennon TODELLINEN elämäntehtävä täällä on tulla esimerkiksi, irrottautua matriisin pelko-ohjelmista, tehdä varjotyönsä ja avata sydämensä. Peruuttaa sopimukset ja hävittää valheelliset uskomukset ja ohjelmointi. Rakastaa itseään ja olla vastuussa ajatuksistaan, teoistaan ja sanoistaan. Oppia luottamaan intuitioonsa ja kuuntelemaan, mitä keho tarvitsee, ja antaa sen opastaa itseään ennen ketään muuta. Kun oikeasti tajuaa sen todellisuuden luonteen, jossa olemme, jakaa se, mitä on oppinut. Voimaannuttaa toisia tekemään sama. Olla tietoinen siitä, mihin laittaa fokuksensa ja luomisaikomuksensa. Jos jotain muuta, niin nostaa värähtelyään riittävästi ohittaakseen tekovalotunnelin, jos lähtisi fyysisestä kehostaan.

Saamme apua korkeamman valovärähtelyn ja rakkauden aaltoina. Se lisää vakaasti kaikkien värähtelyä, mutta samaan aikaa aiheuttaa kaaosta, kun valematriisi romahtaa. Voi joskus tuntua kuin vuoristoradalta, kun sopeudumme valtaviin energiaryöppyihin ja sitten lepojaksoihin. Korkeammasta näkökulmasta ajan ulkopuolelta voi näyttää siltä, että yksi suuri energia-aalto iskee planeettaan kerralla.

Pitkäaikaisen tekovaloreinkarnaation ratkaisu: koska Maa värähtelee jo kaikkea korkeampaa, monilla ihmisillä ei olisi tällä hetkellä ongelmaa tekovalotunnelin kanssa. Teknologia jota harmaat käyttävät, on 4D-värähtelytaajuudessa. Se ei yksinkertaisesti pystyisi enää vetämään puoleensa 5D-taajuusolentoa. Kuolemanpelko alkaa vähentyä, kun oivallamme, ettemme koskaan kuole, vaan muutamme vain värähtelyä samassa paikassa, kunnes pystymme siirtymään pois tästä paikasta.

Niin paljon kun haluaisimme mennä kotiin, meitä tarvitaan täällä täysin läsnäolevina moniulotteisina olentoina, jotka ovat maadoittuneet fyysiseen kehoon. OLEMME täällä tekemässä tehtävää, mutta se on transformoida todellisuutemme TÄÄLLÄ 5D:hen ja korkeammalle kirjoittamalla tekomatriisikoodin päälle, ja se tehdään itsensä parantamisella ja nollapistetasapainolla. PÄÄSEMME kotiin joku päivä, mutta työnä on tällä hetkellä olla "saappaat jalassa". Jos hylkäämme Maan ja ne, joita tulimme tänne auttamaan, niin annamme sen pimeille voimille, jotka ovat kontrolloineet sitä vuosituhansia. Mitä useammat ihmiset oivaltavat tämän ja ovat tarkkana sisäisessä työssään, sitä nopeammin se tapahtuu. Se tapahtuu jo nyt, ja on tärkeää, että näemme jatkuvasti niiden valeoppaiden läpi, jotka käyttävät egoansojamme saamaan meidät tuntemaan itsemme erityisemmäksi kuin muut. Jokainen joka istuu kädet ristissä autuaana tekovalosta ja loputtomista lupausviesteistä, viivyttää pelkästään etenemistämme.

Monet ihmiset katsoisivat mieluummin jotain kaunista ja säteilevää, kuin itseään. "Tuolla" tulee jatkuvasti pahemmaksi, kunnes ihmiset ymmärtävät, että kollektiivi luo tiedostamatta ulkopuolisen maailman vääristymien läpi. Niin kamalalta, kuin sen näyttääkin, se voidaan oikeasti siivota, kun ihmiset alkavat työskennellä yhdessä ja tukea toisiaan itsensä parantamisessa. Tätä autetaan totuudella siitä, mitä matriisissa oikeasti tapahtuu. Vaikka tätä totuutta ei voi pakottaa toiselle, niin kun jonkun elämä tulee liian vääristyneeksi ja haastavaksi, lopulta hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pysähtyä ja katsoa, miksi niin tapahtuu. Yksi tehokkaasti informoitu olento joka irrottautuu matriisista, tuo meidät askeleen lähemmäs sen hajottamista, sitä tukevan luomisenergian puuttuessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >