HomeViestejäMichelle Walling23.10.2016 - Uusi matriisi antaa uuden hologrammin maapallolle

23.10.2016 - Uusi matriisi antaa uuden hologrammin maapallolle

UUSI MATRIISI ANTAA UUDEN HOLOGRAMMIN MAAPALLOLLE
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
23.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Matriisi on verkkojärjestelmä, joka antaa sitä valoa, jota tarvitaan ihmiskehon luomiseen tietoisuudelle. Maan matriisin kaappasivat ne, jotka ovat hallinneet ja kontrolloineet meitä vuosituhansia taajuusteknologialla ja ihmiskehoperustan muutoksilla. Uusi matriisi johon viritymme, sallii meidän pitää valoa täynnä olevan fyysisen kehon, kun tietoisuutemme ylösnousee.
 
Verkkotyöntekijät ympäri planeettaa ovat tuoneet uutta verkkoa käyttöön, kun vanha matriisi purkautuu hitaasti. Ne jotka ovat ylösnousemuspolulla, ovat vähitellen virittyneet uuteen verkkoon tai matriisiin.
 
Kaikella luomisella on valosta, äänestä ja geometrisista kuvioista muodostuva perusta. Uusi matriisi saattaa olla alkuperäinen maamalli tai kopio tuosta mallista, johon on tehnyt joitain merkittäviä parannuksia. Uudessa matriisissa on paremmat "palomuurit", jotka eivät salli kaappaamista.
 
Tehdessäni tulkintaa/sessiota In5D:n psyykkisessä konferenssissa (15.10.16), tapasin yhden alkuperäisen ohjelmoijan aspektin. Tuossa sessiossa paljastui, että kun vanha matriisi luotiin, hyvin pieni yksityiskohta jäi pois eikä sen luonut ryhmä oivaltanut tätä. He käyttivät tuota mallia planeetan luomiseen ja antoivat sen kasvaa ja kehittyä keskittyessään muihin projekteihin.
 
Yhtenä päivänä he kuulivat, että heidän projektinsa oli kaapattu. Vei kauan aikaa nähdä, miten se oli otettu haltuun, koska he pystyivät näkemään vain, että ihmiset olivat vuorovaikutuksessa ohjelman kanssa vapaasta tahdostaan. Ohjelmoijina he pystyivät katsomaan myös tulevaisuuteen ja näkemään mahdolliset lopputulokset vapaan tahdon kanssaluomisesta heidän alkuperäisen matriisinsa kanssa. He pelästyivät, kun melkein joka todennäköisyys loppui heidän luomuksensa tuhoutumiseen.
 
Alkuperäiset matriisin ohjelmoijat tutkivat asiaa lähettämällä matriisiin inkarnaatioita, jotka raportoisivat takaisin, mitä lineaarisessa ajassa tapahtuu. He havaitsivat, että mustaa magiaa oli käytetty vaikuttamaan ihmisten päätöksiin ärsytyskynnyksen alittavalla ohjelmoinnilla ja pelolla. He havaitsivat myös, että fyysiseen kehoon tehdyt muutokset estivät ihmisiä etenemästä rotuna ja ne oli suunnattu enemmän orjuuteen. Oli reinkarnaatiosilmukka eivätkä ihmiset muistaneet enää entisiä elämiään tai että he olivat yhteydessä toisiinsa ja Lähteeseensä.
 
Jotkut näistä alkuperäisistä ohjelmoijista on nyt inkarnoituneena verkkotyöntekijöiksi ja valotyöntekijöiksi. Heidän tarkoituksenaan on herätä ja nostaa värähtelytaajuutensa pois vanhasta matriisista. Näin tehdessään he voivat auttaa luomaan uuden matriisin, johon koko ihmiskunta voi virittyä. Koska kaikki ihmiset ovat yhteydessä, silloin kun yksi tekee tämän "ylösnousemuksen", se rakentaa siltaa toisten seuraamiselle.
 
Monet verkkotyöntekijät suorittavat tehtäviään oivaltamatta täysin, mitä he ovat täällä tekemässä. He kantavat sisällään uuden matriisin koodeja ja saavat halun matkustaa tietylle maailman alueelle tai asua sillä. He jättävät energiakoodejaan tai –jälkiään kaikkialle, minne he menevät. Energiat joita välitetään planeetalle silloin, kun ollaan linjassa galaksin keskuksen kanssa, aktivoivat nämä koodit. Heränneet ihmiset tekevät tietoisen päätöksen värähdellä rakkaustaajuudessa pelon sijasta.
 
Tietoiset verkkotyöntekijät ilmaisevat aikomuksen, että kaikki koodit yhdistetään ympäri planeettaa. Kehomme DNA sisältää alkuperäiset koodit kaikesta, mitä olemme koskaan olleet ja mitä koskaan tulemme olemaan. Taajuuden avulla myös nämä "kytketään päälle", jotta keho virittyy uuteen matriisiin. Vanha ohjelma menee rikki ja purkautuu pian, kuten käy toteen todellisuudessamme tällä hetkellä!
 
On sanottu, ettei sitä ole tehty koskaan aiemmin, mitä me teemme. Siirtymistä hologrammista toiseen pysyen ihmiskehossa testattiin edeltävässä ohjelmistossa ja se havaittiin mahdolliseksi. Joka kerta kun ohjelmoijat menneisyydessä halusivat tehdä jonkin muutoksen, he noudattivat sitä sääntöä, että sallittiin syklin loppua ja päätettiin, mikä luonnonmullistus parhaiten pyyhkisi pois ihmiset, säilyttäen parhaat malliesimerkit uusien muutosten tekemiseksi. Tällä kertaa ylösnousemme ihmismuodossa ja lopulta päätämme pitää sen tai muuttua valokehomuotoomme (tai käyttää molempien yhdistelmää).
 
Jos sinulta on äskettäin kadonnut psyykkisiä kykyjä, se johtuu siitä, että matriisitaajuus on muutettu uuteen verkkoon. Sinun täytyy vain ilmaista aikomus virittyä uuteen matriisiin ja tehdä elämässäsi tarvittavat muutokset pysyäksesi tuossa taajuudessa. Useimmilla ihmisillä on fyysisiä "ylösnousemusoireita" virittyessään uuteen matriisiin. Näihin sisältyy kuume, vilunväristykset, huimaus, ihottuma, sydämen tykytys ja monet muut ainutlaatuiset ja oudot oireet, joihin lääkäreillä ei ole vastauksia.
 
Monet meistä ovat yhdistyneet uuteen matriisiin tietoisuustasolla ja yhdistymme uuteen verkkoon nukkuessa. Kun heräämme aamulla, tuomme näitä geometrisia koodeja tähän todellisuuteen. Fyysinen keho ottaa nyt kiinni henkikehoa, ja muutumme solutasolla. Tätä on tapahtunut vähitellen monta vuotta, mutta kaappaajien kiihtyneen toiminnan vuoksi ylösnousemuksemme on nopeutunut.
 
Planeettataajuuteen maadoittuminen on tällä hetkellä tärkeintä transformaatiossamme. Yhdistyminen korkeampaan itseesi ja virittyminen moniulotteiseen itseesi on myös osa tietoista verkkotyötä ja valotyötä. Alkemiaa tarvitaan ruokamme ja vetemme taajuuden nostamiseen, jotta kehomme voi pysyä korkeammassa taajuudessa. Informaatio on oleellista pitämään tietoisuutemme laajentumassa, ja aikomus ja mielikuvitus ovat työkaluja uuden matriisin luomiseen.
 
Virittyminen uuteen taajuuteen sallii meidän kokea uuden hologrammiprojektion todellisuudesta. Lopulta pystymme kulkemaan edestakaisin fyysisyydestä valoon ja takaisin. Pystymme ilmentämään tahdonalaisesti fyysisyyteen sen, mitä tarvitsemme, ja myös hävittämään sen, mm. jätteet ja vanhan matriisin osat, jotka eivät enää palvele meitä, kuten sähkölinjat ja liikenneyhteydet. Ilmainen/vapaa energia täyttää elämistarpeemme ja matkustamisesta tulee helpompaa. Sota loppuu ja rahayrityksistä tulee entisajan juttu. Lopulta uudella ihmisellä on superihmisen kykyjä, kuten kuvattiin luennossani helmikuussa 2016 In5D-konferenssissa. Se miten pian voimme saavuttaa tämän yksilöinä ja sitten kollektiivina, riippuu meistä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >