HomeViestejäMichelle Walling16.9.2016 - Korkeampi itse on valmis liittymään sinuun

16.9.2016 - Korkeampi itse on valmis liittymään sinuun

KORKEAMPI ITSE ON VALMIS LIITTYMÄÄN SINUUN
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
16.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet meistä ovat täällä palvelemassa ja maadoittamassa energioita siirryttäessä korkeampiin taajuuksiin. Jotta tämä voidaan tehdä, osan moniulotteisesta itsestä täytyy olla maadoittuneena tänne maan päälle, ollen samalla edelleen yhdistyneenä korkeampiin maailmoihin.
 
Osa sitä työtä jota teen, on yhdistyä tietoisesti korkeamman itseni kanssa tai suurempaan osaan itseäni tämän matriisin ulkopuolella. Pyydän, että kehoni parantuu ja puhdistuu, jotta voin majoittaa enemmän korkeamman itseni energioita tähän kehoon. Tämä korkeampi itse ei voi yhdistyä matalalla värähtelevään kehoon, eikä se voi jäädä, jos siinä on tukoksia.
 
Pyydän usein korkeampaa itseäni liittymään minuun mahdollisimman paljon meditoidessani. Pyydän opastusta erityisesti tehdessäni elämänvalmennussessioita, eikä se koskaan petä minua. Olen oppinut luottamaan korkeampaan itseeni ja suurimman osan ajasta se ajaa "kulkuneuvoani" ilman, että käsitän eroa, paitsi että asiat näyttävät sujuvan tasaisemmin silloin, kun korkeampi itseni on enemmän kehossa.
 
On aikoja, jolloin korkeampi itse vetäytyy joksikin aikaa. Alemman tiheyden tunteet voivat saada tämän aikaan. Kuitenkin tavallisesti se tapahtuu, jotta voi puhdistua lisää, jotta korkeampi itse voi tuoda enemmän olemustaan sisään. Olen huomannut, että näinä aikoina monet ihmiset In5D-yhteisössä ilmaisevat enemmän korkeampaa itseään kuin vanhaa 3D-itseään.
 
3D-itseä johtaa ego ja se on pelkomoodissa. Tämä johtuu siitä, että 3D-matriisitodellisuus käyttää pelkoa ja erillisyyttä ensisijaisena tapana pitää värähtelyt matalana. Ego ei välttämättä lähde pois korkeamman itsen yhdistyessä. Ego johtaa persoonallisuutta, mutta kun korkeampi itse tarttuu rattiin, ego menee takapenkille.
 
Kun Maa muuttuu, se tarvitsee pinnalleen olentoja, jotka pysyvät yhdistyneenä korkeampiin maailmoihin. Tämä estää sitä tarvitsemasta liian monia maanjäristyksiä tai tulivuorenpurkauksia. Se sallii sen myös värähdellä jatkuvasti korkeammalla siirtyessään lopulta 3D:stä 4D:hen ja sitten 5D:hen. Sillä on jo muuttuneet ja erottuneet todellisuudet yhdellä tasolla. Matalammissa tiheyksissä otamme edelleen tätä kiinni, mutta se nopeutuu.
 
Jos sinulla tapahtuu äkillinen muutos persoonallisuudessa, mieltymyksissä tai suhteissa, korkeampi itsesi on saattanut tulla sisään. Tavallisesti tästä seuraisi positiivisia muutoksia elämässäsi. Joskus kuitenkin korkeamman itsen täytyy tulla sisään ja ravistella asioita vähän. Se pistäytyy myös mielellään korjaamaan jotain, kuten suhteen, erityisesti jos tuo suhde on tarpeellinen henkisessä kehityksessäsi. Jotkut ihmiset eivät ole tietoisia korkeamman itsensä pistäytymisestä, ja sekin on ok.
 
Jos et ole koskaan ajatellut korkeamman itsesi pyytämistä liittymään sinuun, voit ottaa vain vähän aikaa itseksesi ja yhdistyä sisäiseen tilaasi. On monia tapoja tehdä tämä, mutta minä pidän siitä, että kuvittelen siirtäväni tietoisuuteni (ajatukseni ja tajuntani) sydämeen. Hengitän muutaman kerran syvään ja pyydän yhteyttä. Yhteys on aina ollut olemassa, mutta olemme vain unohtaneet sen. Mitä enemmän teet tätä, sitä voimakkaammaksi yhteys tulee.
 
Lopulta ne jotka päättävät ylösnousta korkeampaan värähtelytaajuuteen, ovat korkeampi itsensä koko ajan. Heidän ylisielunsa korkeammalla värähtelevä olemus on sijoittunut kehoon, ja tämä jatkaa todellisuutemme muuttamista. Kaikki on energiaa, joka värähtelee tietyllä taajuudella, ja se taajuus millä värähtelet tahdonalaisesti, määrää, mihin todellisuuteen virityt. Maan korkeampi itse sulautuu siihen, ja Maa tukee niitä, jotka haluavat värähdellä pelon ja erillisyyden ulkopuolella. Nyt tapahtuu jälleenyhdistyminen kaikkeen, mitä olet, ja kaikki mikä estää sitä, näytetään sinulle, jotta voit puhdistaa sen.
 
Ne jotka integroivat moniulotteisia aspektejaan, tuovat taivaan maan päälle. He rakentavat vahvempia yhteyssiltoja, ja kun yksi ihminen saa tämän tehtyä, se auttaa kollektiivia. Muutos on vääjäämätön todellisuudessasi, kun muutat värähtelyäsi. Jos sinulla on vaikeaa tällä hetkellä, älä unohda, että sinulla on aina rinnallasi oppaita, joihin voit luottaa. Hyödynnä niitä pyytämällä, että muutokset tapahtuvat tasaisesti ja tuskattomasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >