HomeViestejäMichelle Walling11.9.2016 - Onko sinulla kehittyneitä energiamuutosoireita?

11.9.2016 - Onko sinulla kehittyneitä energiamuutosoireita?

ONKO SINULLA KEHITTYNEITÄ ENERGIAMUUTOSOIREITA?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
11.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energiamuutosoireet ovat monilla ihmisillä muuttuneet viime vuodesta. Kun käymme läpi alkuvaihetta energia-aallossa, jollaista emme ole koskaan ennen tunteneet, kehon täytyy sopeutua kyetäkseen resonoimaan sen taajuuden kanssa, jota Maa vastaanottaa. Niillä jotka ovat olleet heräämispolulla jo jonkin aikaa, on uusia oireita tämän uuden energia-aallon myötä.
 
Perusenergiamuutosoireisiin (ylösnousemus) sisältyi sellaisia asioita kuin korvien soiminen, voimakas hikoilu, huimaus, unohtelu, ylösnousemusflunssa, masennus ja pahoinvointiaallot. Näyttää siltä, että useimmilla ihmisillä jotka aloittavat siirtymisen korkeampaan taajuuteen, on näitä samoja oireita fyysisesti, kun heidän "tiiminsä" auttaa heitä aloittamaan "taajuusnappulan" vääntämisen vähitellen ylöspäin.
 
Viime aikoina monet ihmiset ovat kertoneet samanlaisista kehittyneistä oireista, eli ne jotka ovat jo palvelleet oman aikansa niiden perusoireiden kanssa, joiden he eivät uskoneet koskaan loppuvan, kokevat nyt täysin uutta vaihetta.
 
Joitain oireita tässä uudessa erässä ovat:
* äärimmäinen uneliaisuus (kuin olisi huumattu)
* vatsakipu ja suolistoräjähdykset
* pahantuulisuus, kun pitäisi olla "onnellinen"
* sudennälkä tai täydellinen ruokahaluttomuus (ei mitään normaaliruokahalua)
* ei motivaatiota tehdä mitään muuta kuin maata paikoillaan
* vaihtelevasti joko unettomuus tai jatkuva nukkuminen (ei keskimääräistä 8 tuntia) – joskus 3-4 tuntia riittää, kuitenkin seuraavalla viikolla tuntee tarvitsevansa 12 tuntia
* kurkkukipu
* ihon kutina tai nokkosrokko.
 
Näetkö, miten tämän ylösnousemuksen täytyi kehittyä sen myötä, minkä tunnemme lineaariseksi ajaksi? Kun suostuimme tähän tehtävään, tiesimme, ettemme pystyisi käsittelemään kaikkia energiamuutoksia kerralla. Se olisi tappanut fyysisen kehon. Jos olet kaltaiseni, sinusta tuntuu, että olet kuollut jo monta kertaa tässä elämässä. Tämä näyttää kestävän ikuisuuden, mutta kun katsomme taaksepäin omaa etenemistämme, voimme nähdä, miten pitkälle olemme päässeet.
 
Nyt kun perusenergiamuutosoireeni ovat laantuneet neljän vuoden jälkeen, minulla ei ole vakavia kehittyneitä oireita. Toisin sanoen, valitsin neljän vuoden vaihtelevan sopeutumisen verrattuna niihin ihmisiin, joihin iskettiin joka päivä muutaman kuukauden. Minulla on tuskin koskaan ollut päänsärkyä elämässäni, mutta kuukauden tai parin aikana minulla on ollut hyvin lievää pääkipua. Joillakin ihmisillä on migreeniä. Se voi viedä heikkoon kuntoon, ja ehdotan pyytämään opastustiimiäsi säätämään sen ankaruutta, jotta pystyt ainakin toimimaan. Useimmiten kehosta puuttuu tiettyä vitamiinia tai hivenainetta, joka vähentäisi tämän oireen ankaruutta.
 
Minulla oli aiemmin kamalaa yöhikoilua ja kuumia aaltoja. Nämä eivät ole vaihdevuosioireita – monilla miehilläkin on tämä vaihe. Minulla sitä kesti vaihtelevasti muutaman vuoden. Kehoni poisti myrkkyjä lisääntyneen keholämmön ja hikoilun avulla, ja minulla täytyi olla ilmanviilennin, jotta oloni olisi ollut mukavampi. Nyt minusta tuntuu viileämmältä ja minulla on harvoin näitä kohtauksia.
 
Minulla on ollut pari kuukautta valtavaa uneliaisuutta, ja aina pariin viikkoon saakka tunne, ettei minulla ole motivaatiota tehdä mitään. On hyvin merkillepantavaa, kun tämä loppuu, koska aivan yhtäkkiä minulla on enemmän ideoita artikkeleihin, kuin pystyn kirjoittamaan, ja enemmän energiaa tehdä asioita.
 
Suolistoräjähdykset joita joillain on, alkavat kovilla vatsakouristuksilla ja sitten muuttuvat suureksi vapautukseksi vessassa. Vaikka tämän voi laukaista tietty ruoka-aine, se vapauttaa kuitenkin jumiutunutta energiaa useammalla tavalla. Myrkkyjä kumuloituu suoliston seinämiin eivätkä ne sovi uusiin energioihin. Vihaa ja negatiivisia tunteita varastoidaan myös sinne. Tämä alue on myös sidoksissa solar plexukseen, johon vaikutetaan todella tänä aikana. Vaikka siis yhdistät sen johonkin, mitä söit, jossain alitajunnassa tunsit luultavasti vetoa laittaa tuon ruuan suuhusi, jotta voisit liikuttaa paljon tavaraa ulos.
 
Minulla on ollut myös sudennälkää. Minulla on ollut tiettyjen ruokien himao ja olen tuntenut vetoa maadoittaviin ruokiin, kuten luomuperunat. Minun on ollut heitettävä pois se informaatio, jonka mukaan tärkkelys muuttuu suoraan sokeriksi kehossa, mikä aiheuttaa painonnousua. Luotan, että kehoni tietää, mitä se tarvitsee voidakseen siirtyä tämän vaiheen läpi. Luomumunat ovat olleet myös monta kuukautta hyvä proteiinilähde – en kyllästy niihin. Kävin läpi kahden viikon jakson, jolloin söin aamiaiseksi avokadoöljyssä paistettuja perunoita, munakokkelia ja puolikkaan avokadon. Jotkut ihmiset kirkuisivat tästä rasvamäärää ateriassa, mutta kaiken kaikkiaan olen ollut hyvin tyytyväinen syödessäni outoja ruoka-aineyhdistelmiä, joita on juolahtanut mieleeni viime aikoina.
 
Jos tutkisimme kaikkia niitä eri vitamiineja, joita himoitsemissamme ruuissa on, oivaltaisimme, miksi kiinnostumme yhdestä asiasta ja siirrymme sitten toiseen pakkomielteeseen. On tärkeää hajottaa ohjelmointi siitä, mitkä ruokavaliot ovat hyviä sinulle, silloin kun kehosi kehottaa sinua suoraan syömään tätä tai tuota. Olen kokenut, että minusta tuntuu itse asiassa pahemmalta jollain tiukalla dieetillä, kun käyn läpi energiamuutosoireita. Olen huomannut, että jos antaa keholle, mitä se tarvitsee, ylösnousemusoireet voivat vähentyä ajan kuluessa. Joitain niistä saattaa vielä olla, mutta ne olisivat voineet olla paljon pahempia.
 
Kaikilla ihmisillä on erilaisia oireita. Sinulla saattaa olla näitä oireyhdistelmiä tällä hetkellä tai sitten ei. Jos sinulla on, tiedä, että toisetkin käyvät niitä läpi. Jos sinulla ei ole tällaisia oireita, älä ajattele, ettet ole aikataulussa! Olet ehkä siirtynyt ohi niiden tarpeesta. Tai kenties olet huolehtinut kehostasi niin hyvin, ettei sinun tarvitse kokea lainkaan monia näistä oireista.
 
Olen huomannut, että monilla ihmisillä jotka kasvoivat pikaruokaa syöden, on enemmän ongelmia kuin toisilla, kun keho poistaa myrkkyjä vuosien huonosta ruuasta. On tärkeää tietää, että kaikki tapahtuu juuri niin, kuin pitäisi. Jos et kohtele kehoasi kunnioittaen ja kuuntele tuomitsematta, mitä se haluaa, niin joistakin oireistasi saattaa tulla äärimmäisempiä, kun se huutaa, jotta kuuntelisit.
 
Loppujen lopuksi kaikessa on kyse värähtelystä. Olemme nyt kuukaudessa, jossa energia-aallot ovat voimakkaampia, mitä olemme koskaan ennen tunteneet. Kaikki oireet joita sinulla on ollut aiemmin, ovat valmistelleet sinua tähän aikaan. Olemme kirjaimellisesti tehneet jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehty ylösnousemuksessa, kun siirrymme fyysisen, tunnepuolen, henkisen ja mentaalisen myrkynpoiston läpi, pysyen samalla kehossa. Tietoisuustasomme lisääntyy ja DNA:mme järjestäytyy uudelleen, kiitos niiden lähdekenttäaaltojen, joita saamme. Kun katsot, mitä suoraan nenämme edessä tapahtuu, energiamuutosoireet näyttävät hyvinkin tuon epämukavuuden arvoisilta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >