HomeViestejäMichelle Walling8.8.2016 - Henkilökohtainen ja planetaarinen muutos, Suomen Uneksijoiden konferenssista - osa 2

8.8.2016 - Henkilökohtainen ja planetaarinen muutos, Suomen Uneksijoiden konferenssista - osa 2

HENKILÖKOHTAINEN JA PLANETAARINEN MUUTOS JA UUSI MAA, SUOMEN UNEKSIJOIDEN KONFERENSSISTA – OSA 2
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
8.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Palattuani Uneksijoiden konferenssista, joka pidettiin Suomessa toukokuussa 2016, minusta on tuntunut, että elämäni on tapahtunut nopeutuneessa todellisuudessa, missä ajasta on tullut epäoleellista. Minulla on superihmisen kyky tehdä kahden tai kolmen ihmisen työt siinä ajassa, jonka tunnemme päiväksi auringonnoususta auringonlaskuun. Viidennen (ja korkeamman) ulottuvuuden kokemus jonka sain Suomessa, muutti elämäni iäksi.
 
Jos et ole vielä lukenut, niin voit lukea Osasta 1 enemmän noista upeista ihmisistä ja joistain kokemuksista, joita meillä oli yhdessä.
 
Ollessamme niiden kolmen avaruusaluksen suojeluksessa ja värähtelytaajuudessa, jotka olivat hyvin kehittyneitä maan ulkopuolisia olentoja, kuten kuvataan Scott Lemrielin kirjassa "The Seres Agenda", opin kommunikoimaan telepaattisesti tähtiperheeni kanssa. Olin pyytänyt ja yrittänyt muodostaa tätä yhteyttä viisi vuotta, henkisestä heräämisestäni saakka, joten tämä oli todella valtava asia minulle. Minulla oli myös ällistyttäviä yhteyksiä Emma Louise Hansenin kanssa – andromedalainen kontaktoija ja yksi konferenssin esiintyjistä. Emma ja minä olemme yhdessä aluksella rinnakkaistodellisuudessa, ja "kodin" rakkauden ja värähtelyn tunteminen oli enemmän, kuin olisin voinut koskaan pyytää kyetäkseni latautumaan ja jatkamaan ihmiskunnan palvelua tänä aikana.
 
Saatuani oman ensikontaktini, palasin kera tiedon, että kaikki selviää tällä planeetalla. Toisaalta halusin palata alukselleni (sain myöhemmin selville, että olen itse asiassa kolmella eri aluksella), jossa elän mieheni ja lasteni kanssa (kaksoset, jonka on vahvistanut kaksi selvänäkijää viime vuosina). Toisaalta se antoi minulle energiaa, parannusta ja rakkautta jatkaa tehtävässäni täällä maan päällä vielä vähän pidempään. Sain lisävahvistusta siitä, että toiset tunsivat samalla tavalla kuin minä planeetan tapahtumista, ja sain vielä lisäluottamusta viestiini maailmalle siitä, mitä voimme tehdä. Toivon, että sinäkin saat vastauksia ja rakkautta videoista, jotka esittää tässä ilmaiseksi upea Janne Granlund ja hänen video- ja tuotantoryhmänsä, mukana Scott Lemier ja kameramies Orion Meyers.
 
Konferenssin ensimmäisen päivän avauspaneeli
 
Katso videot täältä.
 
1) Avauspaneelin aikana konferenssin johtajat esittelivät itsensä, keskustelivat aiheista, joita katettaisiin itse tapahtumassa, ja kertoivat syyn yhdistyä tähän henkiseen konferenssiin.
 
2) Hopi-intiaanit Vernon ja Beky Masayezva esittelivät pyhän luottamuksen, joka meillä ihmisillä on veden kanssa, sekä Hopi-profetioita ihmiskunnan tulevaisuudesta.
 
3) Nikolay Oorshak on siperialainen shamaani, joka jakoi viisauttaan luonnosta ja selitti todellisen äänensä löytämisen tärkeyttä.
 
4) Emmanuel Itier, ranskalainen elokuvaohjaaja, esitteli luomiskokemuksiaan elokuvateollisuudessa ja painotti kovan työn merkitystä muutoksen tekemisessä.
 
5) Michiko Hayashi on Emoto-rauhanprojektin maailman johtaja Tokyossa, Japanissa, ja hän puhui rakkauden ja kiitollisuuden tärkeydestä elämässämme.
 
6) Maailmankuulu Washingtonin yliopiston tiedemies Gerald Pollack esitteli löydöstään eli veden neljättä vaihetta, ja kertoi, miten hän havaitsi, että vedellä on muisti.
 
7) Kuuluisa tiedemies Ervin Laszlo puhui planeetan tulevaisuudesta ja siitä, miten sitä ei voi ennustaa, miten se mitä teemme nykyhetkessä, luo tulevaisuuttamme, ja mitä voimme tehdä luodaksemme positiivisen tulevaisuuden.
 
Toisen päivän esiintyjät
 
8) Ufo-tutkija Heikki Kulju puhui siitä, mitä hän tekee päivittäin ufojen ja maan ulkopuolisten olentojen tutkijana, sekä Roswell-tapauksesta.
 
9) Ted Mahr, "Out of This World" –radion ja television isäntä, on selvänäkijä, joka kommunikoi henkien kanssa toisella puolella. Tässä videossa hän selitti, mitä hän on oppinut näiltä hengiltä.
 
10) Scott Lemier on "The Seres Agenda" ja "The Emerald Doorway" –teosten kirjoittaja ja hän on ollut yhteydessä toisten elämänmuotojen kanssa pienestä lapsesta saakka. Tässä videossa hän kuvasi kokemuksiaan maan ulkopuolisten olentojen kanssa ja selitti, miten voit yhdistyä heihin itse.
 
11) Emma Louise Hansen on kontaktoija Andromeda-galaksista ja hän on kommunikoinut monien muiden maailmojen ja ulottuvuuksien kanssa. Tässä videossa hän puhui kokemuksistaan ja ehdottoman rakkauden merkityksestä. (Tähtisisarelleni Emma Louise Hansenille, rakastan sinua ja kaipaan valtavasti!)
 
12) Tässä videossa holistinen elämänvalmentaja, radio-ohjelman vetäjä, webmasteri ja kirjoittaja Michelle Walling puhui ylösnousemuksesta, värähtelyresonanssista ja tähtisiemenistä, ja hän sitoi punaiseksi langaksi informaation, mistä kaikki esiintyjät puhuivat. (Michellen huomautus: on hyödyllistä kuunnella kaikki muut esitykset nähdäkseen yhteenvetoni suuren kuvan videoni lopussa.)
 
13) Tetsu Shiratori, japanilainen näyttelijä ja elokuvaohjaaja, puhui ainutlaatuisesta kokemuksestaan parantua aivosyövästä, jota ei voitu leikata, rukouksen ja kokonaisvaltaisen lääketieteen voimalla.
 
14) Konferenssin sponsori Janne Granlund päätti konferenssin puhumalla siitä, miten voimme kaikki tehdä työtä Maan muuttamiseksi tämän konferenssin tuloksilla.
 
Henkilökohtainen ja planetaarinen muutos on hyperkiihtyneessä moodissa ympäri maailmaa. Palattuani toukokuun Uneksijoiden konferenssista olen itse ajanut USA:n halki Floridasta Kaliforniaan ja takaisin (5000 mailia) tehden energiatyötä ja verkkotyötä. Jaoin tuo äärimmäisen korkean värähtelyn, jonka sain Suomessa, kaikkien niiden kanssa, joita aurani kosketti. Pidin In5D-kokoontumisia Teksasissa ja Arizonassa ja osallistuin superkuumaan (läkähdyttävän lämmintä) "Kontakti erämaassa" –konferenssiin. Floridaan palatessa pyyhälsin Biminiin Bahamalle kesäpäivänseisauksen verkkotyöhön ja pieneen rentoutumisaikaan, "lioten" kaikessa, mitä äiti maalla on tarjottavana korkeissa värähtelyissä.
 
Aloin kirjoittaa toista e-kirjaani "A Beginner's Guide for Starseeds and Walk Ins" palatessani Bahamalta ja sen lopullinen ilmainen versio on saatavilla tämän kuun lopussa. Sen saa tilaamalla niiden uusien nettisivujen uutiskirjeen, jotka teimme Greggin kanssa "vapaa-ajallamme" – WooWoo Media. Työskentelen parhaillaan viidellä nettisivustolla ja kirjoitan artikkeleita In5D.com-sivustolle sekä jatkan tapaamisten ja konferenssien emännöintiä (katso viimeisimmät täältä).
 
Tunnen enemmän täyttymystä kuin koskaan tekemällä sitä, mitä tulin Maahan tekemään: auttaa ihmiskunnan ja planeetan tietoisuuden nostamisessa valmisteluna henkilökohtaiseen ja planetaariseen ylösnousemukseen, sekä avustaan Gregg Prescottia saavuttamaan mahdollisimman monia ihmisiä artikkelien, videoiden ja radio-ohjelmien avulla vaihtoehtoisella In5D-mediaplatformilla. Minulla on suurta kiitollisuutta siitä nopeutumisesta, energiavärähtelystä ja vahvistuksesta, jota sain osallistumisesta tähän upeaan Uneksijoiden konferenssiin. En malta odottaa, mihin voimme lähteä tästä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >