HomeViestejäMichelle Walling22.5.2016 - Raportti muutoksesta Suomen Uneksijoiden konferenssista - osa 1

22.5.2016 - Raportti muutoksesta Suomen Uneksijoiden konferenssista - osa 1

RAPORTTI HENKILÖKOHTAISESTA JA PLANETAARISESTA MUUTOKSESTA SUOMEN UNEKSIJOIDEN KONFERENSSISTA – OSA 1
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
22.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olin 12.-15.5.16 puhujana mitä hämmästyttävimmässä konferenssissa Suomessa – Uneksijoiden konferenssissa. Muodostettiin upeita ja taianomaisia yhteyksiä ja minulle tapahtui joitain massiivisia muutoksia. Kerron tässä artikkelisarjassa oman tulkintani siitä, mitä tapahtui. Omasta "ensikontaktistani" aina kauan odotettuun täyteen ymmärrykseeni siitä, miten siirtyminen viidennen ulottuvuuden uuteen Maahan tapahtuu, kuljen nyt todella toisessa ajassa ja paikassa kuin lähtiessäni USA:sta.
 
Suomen matkan suunnittelu
 
Aluksi oli mielenkiintoista suunnitella Euroopan matkaa yksin. Halusin todella lentää pelkällä tuurilla, mutta matkustus- ja hotellihinnat nousivat nopeasti odottaessa. Olin rennompi tietäessäni, että minulla oli paikka, minne mennä, ja kaikki oli hahmoteltu. Taaksepäin katsellen, peruin puolet hotellivarauksistani (ilman kustannuksia) ja pystyin tekemään uusia suunnitelmia ilman suuria lisäkustannuksia. Opin todella hyvän oppitunnin siitä, miten luovutaan kaikkien pikkuyksityiskohtien kontrolloinnista. Ainoastaan lento USA:sta, ensimmäinen hotelli Lontoossa ja Suomen hotelli pysyivät, ja kaikki muu lopulta muuttui.
 
Kun minut kutsuttiin puhumaan tässä konferenssissa, rehellisesti sanottuna kyseenalaistin koko homman pätevyyden. Aloin pelätä ja mietin, olisiko tämä viimeinen matkani ikinä. Tuolloin ei ollut vielä mitään informaatiota muista puhujista eikä tilaisuuden nettisivuilla ollut melkein mitään tietoa. Minulla ei ollut aavistustakaan esitettävän informaation tasosta tai siitä, kuka järjestäjä Janne Granlund oli. Aloin vaihtaa sähköposteja Jannen kanssa ja sain vahvistuksen joistain puhujista, jotka olivat erittäin mielenkiintoinen sekoitus shamaaneja, alkuperäiskansojen edustajia, tiedemiehiä, ufo-tutkijoita ja –kontaktoijia ympäri maailmaa.
 
Pyysin korkeammalta itseltäni vahvistusta ja sain raikuvan: "Kyllä, sinun täytyy mennä sinne!" Laitoin uskoni ja luottamukseni tähän ja järjestin tilaisuuden Lontooseen ennen Suomeen menoa. Halusin matkustaa myös Pariisiin, ja kysyin korkeammalta itseltäni, pitäisikö minun mennä sinne. Sain vastaukseksi "ei". Halusin mennä Pariisiin joka tapauksessa, joten järjestin tilaisuutta sinne samalla kuin Lontooseen.
 
Vaikka Lontoon tilaisuus alkoi täyttyä erittäin nopeasti, Pariisin tilaisuus ei. Suhde oli kymmenen lippua Lontooseen ja yksi Pariisiin. Pariisin meneminen maksoi minulle kolme kertaa enemmän hotellin ja tilavuokran vuoksi. Noin kuukauden mainostamisen jälkeen kysyin korkeammalta itseltäni, pitäisikö minun peruuttaa tuo tilaisuus, ja sain valtavan "kyllä". Ilmoitin peruutuksesta niille neljälle ihmiselle, jotka olivat tehneet varauksen, ja palautin heidän rahansa. Minun täytyi äkkiä kertoa vieraspuhujalleni ja tulkilleni Marc Graylle, etten tulisi. Marc oli vähän ymmällään, mutta hyvin ystävällinen asiasta. Lontoon tilaisuudesta tuli upea ja rakastin kaikkien henkilökohtaista tapaamista.
 
Muutama päivä ennen matkaa minun oli lisättävä passitietoni lentoyhtiön nettisivuille. En tiedä, miten tämä tapahtui, mutta törmäsin internetissä johonkin, missä puhuttiin, että passin täytyy olla voimassa 3-6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Tämä on yksi absurdeimmista asioista, jonka olen kuullut. Se vaihtelee maittain, miten monta kuukautta passin täytyy olla voimassa. Aloin tarkistaa kaikkia maita aloittaen Englannista. Se ei ollut ongelma, siellä passin täytyy olla voimassa vain vierailun ajan. Passini vanhenee elokuussa 2016, joten se oli hienoa.
 
Sitten tarkistin Suomen. Tämä oli ulkomaanmatkani todellinen syy, ja sydän jätti kerran lyömättä, kun luin, että siellä vaadittiin kolme kuukautta ja minulla oli vain neljä päivää ylimääräistä aikaa. Jos konferenssi olisi ollut vain neljä päivää myöhemmin, en olisi voinut osallistua. Ainakin tiesin, että voisin mennä Lontooseen ja Helsinkiin. Toisaalta Pariisissa vaadittiin kuusi kuukautta paluupäivän jälkeen!! En olisi voinut mennä Pariisiin ja monet ihmiset olisivat pettyneet. Kerron tämän teille, koska halusin näyttää, miten en kiinnittänyt huomiota ensimmäiseen "ei, älä mene Pariisiin" -viestiin, mutta kiinnitin huomiota heti, kun sain empaattisen viestin peruuttaa matkan sinne.
 
Ensimmäinen lentoni Tampasta Lontooseen meni hyvin, vaikken saanut paljon nukuttua. Ihmettelen todella, miksi meillä kaikilla ei voi olla täysin kallistuvaa penkkiä. Eikä vain tämä, vaan edessä istuvan ihmisen kallistaessa penkkinsä taaksepäin, oma ruokailutaso on suoraan nenän edessä. Minulla ei ollut pistorasiaa, joten kännykkäni ja kannettavani kestivät, kunnes akku loppui, ja jäin lukemaan tai nukkumaan selkä pystyssä. Kehoni ei pitänyt liikkumisesta pilvissä niin kovalla vauhdilla kahdeksan tuntia. Huomasin yhden hyvin kummallisen asian tuosta lennosta. Kun nousimme ilmaan, lentoemäntä laittoi meidät sulkemaan kaikki ikkunaluukut. Ei ollut vielä pimeää, ja hän kehotti pitämään ne suljettuna koko lennon ajan!!
 
Uteliaisuuteni sai minut kurkistamaan ulos koneesta muutaman tunnin matkan jälkeen. En tiedä, miten korkealla lensimme, mutta saatoin nähdä koneen siiven, ja huomasin, että jotkut tähdet olivat siiven alapuolella. Hyvin selvästi ne kaartuivat alaspäin horisontin mukaisesti, ja olin vähän hämilläni tästä. Toivottavasti joku osaa selittää tämän minulle. Kenties se oli harhaa koneen kaarevien ikkunoiden vuoksi.
 
Lennolla Lontoosta Helsinkiin oli mielenkiintoinen alku. Portilta lähdettyämme joku mies kaatui käytävälle ja löi päänsä. Häntä sattui melko pahasti ja lentoemännät ryntäsivät hyvin nopeasti hänen viereensä matkustajien paniikkireaktion vuoksi. En nähnyt, mitä oli tapahtunut, tai voinut auttaa paikasta, jossa olin. Se oli kuitenkin riittävän vakavaa, että täytyi palata portille ja aseistettu vartija auttoi hänet rajavartioinnin vuoksi ulos koneesta ensiapuhenkilöstön kanssa. Kaveriparka oli varmaan kauhuissaan. Yritän edelleen selvittää tämän tapahtuman merkitystä lennolla. Kenties se esti jonkin toisen ongelman matkan varrella. Sen vuoksi lento kesti 4.5 tuntia 3.5 tunnin sijasta, mutta mielenkiintoista kyllä, lento takaisin Lontooseen konferenssin jälkeen oli puoli tuntia etuajassa.
 
Huomasin myös, ettei paine korvissani muuttunut kertaakaan nousun aikana. "Poksauttelen" aina painetta korvissani purukumilla, nielemällä jne., ja panin erityisesti merkille, ettei paine muuttunut lainkaan. Se muuttui kuitenkin laskeuduttaessa Helsinkiin, HEL (Helsingin lentokentän koodi) (suom. huom. englannin kielen hell = helvetti).
 
Hotelli Korpilampi oli lentokentältä noin 25 minuutin päässä ja sen ympärillä oli kauniita puita, vihreää ruohoa ja järvi. Se oli täydellinen paikka maadoittua, jakaa seremonioita ja yhdistyä 12 upean puhujan kanssa, joita kohtaan minulla on paljon kunnioitusta ja rakkautta. Puhujat olivat:
 
Scott Lemriel on ollut kontaktissa Galaktisen allianssin kanssa viimeiset 55 vuotta. Hän on tehnyt kaksi kirjaa: The Seres Agenda ja The Emerald Doorway: Three Mystic Crystals. Hänen nettisivunsa ovat www.paralleltime.com.
 
Ted Mahr on Out of This World Radion juontaja. Katso www.outofthisworld1150.com. Hän on selvänäkijä ja on ollut kosketuksessa toisen puolen kanssa viimeiset 22 vuotta.
 
Michiko Hayashi on Emoto-rauhanprojektin maailmanjohtaja Tokiossa, Japanissa. Michiko levittää tohtori Emoton rakkaus- ja kiitollisuustyötä lasten versiolla Emoton kirjasta Veteen kätketyt viestit sekä jakamalla syövänvastaista "enkelivettä" Fukushiman lapsille. Katso www.emotopeaceproject.net.
 
Emmanuel Itier on ranskalainen henkisten elokuvien ohjaaja, joka asuu Kaliforniassa. Hän on kahden palkintoja voittaneen elokuvan tuottaja-ohjaaja, Femme ja The Invocation.
 
Vernon Masayezva on Hopi-intiaanien heimopäämies ja heimovanhempi. Hänen ystävänsä on Hopi-intiaanivanhempi Jerry Honowa, jolla diagnosoitiin syöpä juuri ennen konferenssia, eikä hän voinut osallistua. Kumpikin asuu Arizonassa, USA:ssa ja tuntee Hopi-profetiat ihmiskunnan tulevaisuudesta.
 
Professori Gerald Pollackia pidetään yhtenä maailman kuuluisimmista vesitiedemiehistä. Hänen asemapaikkansa on Washingtonin yliopisto Seattlessa, USA:ssa ja hänen teoksensa The Fourth Phase of Water on uraauurtava kirja veden neljännestä vaiheesta – kiinteän, nestemäisen ja höyryn lisäksi Pollack on havainnut, että vedellä on muisti.
 
Ervin Laszlo on yksi maailman kuuluisimmista tiedemiehistä. Hänen kirjansa The New Map of Reality: The Worldview of Twenty-first Century Science julkaistaan pian. Hänen nettisivunsa ovat www.ervinlaszlo.com.
 
Emma Louise Hansen on intohimoinen elämän filosofi, kirjoittaja, vapaa ajattelija, visionääri, sairaanhoitaja ja pyhän rakkauden ja rauhan etsijä kaikille eläville sieluille. Nuoresta tytöstä saakka hän on ollut kontaktissa toisten maailmojen ja ulottuvuuksien kanssa. Hänellä on lahja kommunikoida vesi-, ilma-, maa- ja tulielementtien sekä korkeampien itsejemme kanssa. Hän asuu Trondheimissa, Norjassa, ja kirjoittaa parhaillaan kirjaa viisaudesta. Hänen nettisivunsa ovat www.goldenfairytale.com.
 
Tetsi Shiratori on kuuluisa japanilainen näyttelijä ja elokuvaohjaaja. Hänen uusimpia elokuviaan ovat Sosei (virkoaminen) ja "Inori (rukous) – keskusteluja jonkin suuren kanssa". Kun hänellä oli diagnosoitu 2007 aivosyöpä, jota ei voinut leikata, Tetsu päätti käyttää kaikkea mahdollista kokonaisvaltaista lääketiedettä, mm. homeopatiaa, hado-tulkintaa, chi-hoitoa jne. Hän koki myös rukouksen voiman – hänen ystävänsä ja perheensä kokoontuivat rukoilemaan hänen terveytensä puolesta, mikä paransi merkittävästi hänen fyysistä hyvinvointiaan. Vuodessa hän oli parantunut syövästä.
 
Nikolay Oorzhak on shamaani Tuvalta, Siperiasta, ja hän kertoi perinteisestä shamanismista ja profetiasta ja teki seremonian.
 
Michelle Walling on asiantuntija, alueinaan tähtisiemenet, värähtely ja ihmistietoisuuden ylösnousemus sekä DNA-aktivointi ja parantaminen. Hän on holistinen elämänvalmentaja, webmaster ja In5D.comin kirjoittaja. Hän on myös The Cosmic Awakening Show'n emäntä. Käy sivuilla www.michellewalling.com.
 
Heikki Kulju on suomalainen ufo-tutkija ja hän puhui Roswell-tapauksesta ja äskettäisestä mielenkiintoisesta tilanteesta Suomessa.
 
Seikkailu alkaa
 
Konferenssin kaksi ensimmäistä päivää vietettiin yksityisesti keskustellen pyöreän pöydän ympärillä. Koko konferenssi kuvattiin filmille, myös tämä osa, ja se julkaistaan, kun editointi on saatu valmiiksi. Kaikki oppivat tuntemaan toisensa, söivät kaksi, kolme ateriaa päivässä yhdessä ja jakoivat kokemuksiaan ja nauruaan (ja myös muutamia kyyneliä matkan varrella).
 
Jokainen henkilö vaikutti omaan ymmärrykseeni ja etenemiseeni. Oli mielenkiintoista, että meillä oli "pyöreän pöydän" keskusteluja (legenda kuningas Artturista) 12 ihmisen kera. Toinen näistä päivistä oli perjantai 13. päivä – päivä jolloin kuningas Filip IV määräsi monia Temppeliherrain perustajajäseniä pidätettäväksi inkvisitiota varten, jossa heidät myöhemmin todettiin syyllisiksi naurettaviin syyteisiin ja telotettiin. Kuten monet teistä saattavat tietää, olin temppeliherra monissa entisissä elämissä. Tämä perjantai 13. päivä osoittautui elämäni onnekkaimmaksi päiväksi, kun menin järvelle klo 2.22 etsimään ufoja. Vaikka en nähnyt fyysisesti ufoa, ensikontakti tähtiperheeseeni alkoi tuona yönä. Olin yrittänyt viisi vuotta ottaa yhteyttä tähtialukseeni ja tähtiperheeseeni. Tämä merkittävä tietoisuusmuutokseni johtaisi minut seuraavalle ymmärrystasolle siitä, kuka olen, miksi olen täällä, sekä roolistani Maan ylösnousemuksessa. Kerron tapahtumista tämän sarjan toisessa osassa.
 
Konferenssin järjestäjä Janne oli ottanut pyöreän pöydän keskustelun tavaksi, jolla tämä paneeli kertoisi kokemuksistaan lyhyesti ja voisi liittää yhteen profetiat, tieteellisen tutkimuksen, kontaktit maan ulkopuolisiin, yliluonnolliset ilmiöt, shamaanitiedon, Hopi-tiedon ja holistiset aiheet. En tiennyt, että näin tapahtuisi, mutta minusta tuli osa kysyjäpaneelia, joka laittoi pallon liikkeelle eri aiheista. Nautin valtavasti katsellessani kaikkien välistä dynamiikkaa. On sanottava, että vaikka formaatti oli löyhästi järjestetty, tulos oli hyvin tyydyttävä ja sai kaikki osallistumaan. Mukana oli myös muutama muu ihminen, jotka eivät puhuneet yleisökonferenssissa, mm. suomalaiset maan ulkopuolisen elämän kontaktoijat Andreas Heikkilä ja Kalevi Riikonen (Kalevi liittyi seuraamme toisena päivän ja hänet kutsuttiin viime hetkellä), ufo-tutkija ja hyvin tunnettu suomalainen arkkitehti Tapani Koivula, numerologi, parantaja ja tulkitsija Annina Kyrklund ja kameramies Orion Meyers Bendistä, Oregonista.
 
Olin niin täysin tapahtumien hetkessä, etten tehnyt parhaimpia muistiinpanoja. Tiedän, että YouTubeen tulee kaikki yksityiskohdat. Kerron omat muistikuvani oman tarinani vuoksi, joka jatkuu. Minulla oli oikopäätä muutama synkronismi. Ensinnäkin minulla on tunnuksena kasvoissani Orionin vyön kolme tähteä luomina. Minulla on myös kolme pientä punaista luomea tarkkana kuviona oikeassa reidessä sitä varalta, etten näkisi sitä kasvoissani. Kysyttyäni itseltäni, miksi ne olivat siinä, niin luulin aluksi, että minulla oli kontakti Orionilla, mutta myöhemmin päätin, että se oli tie "ulos" ja takaisin kotiin sekä uusien asioiden syntypaikka. Minusta oli melko synkronistista, että kameramies ja uusi ystäväni Orion oli samanniminen.
 
Vesiteema oli kaikkialla!
 
alt 
 
Kuva vesikristallista Edelweissin soittamisen jälkeen (Masuru Emoton luvalla)
 
Tämä ei ollut täysin suunniteltua, vaikka jotkut osallistujat ovat olleet mukana veden tutkimisessa. Melkein kaikilla oli jotain sanottavaa vedestä, ja oli melko mageeta, että hotelli oli veden ääressä. Ilmeisen vesiteeman kanssa oli linjassa se, että mukana oli professori Pollack ja Michiko Hayashi edesmenneen tohtori Emoton vesitutkimuksista.
 
Siltä varalta, ettet ole kuullut tohtori Masuru Emotosta, niin hän summasi, että vedellä on muisti, joka perustuu itse veden ja sen ohjelmoinnin taajuuteen. Esimerkiksi hän tutki vesikiteitä puhtaissa altaissa verrattuna saastuneisiin altaisiin. Saastunut vesi ei pystynyt muodostamaan kauniita lumihiutaleita jäätyessään. Hänen tutkimuksensa haarautui moneen suuntaan, myös monien muiden puhtaiden vesien kokeilemiseen, joissa lumikiteistä tuli symmetrisiä, sädehtiviä ja kaunisti määriteltyjä.
 
Tohtori Emoton työn toinen osa näytti, että vihaiset sanat vääristivät jääkiteitä, kun taas sellaiset sanat kuin myötätunto, rakkaus, kiitollisuus ja anteeksianto muodostivat mitä täydellisimpiä kiteitä/kristalleja. Maailmalle esiteltiin erilaisia asioita, kuten laulaminen ja vaikutus ruokaan purkissa, jonka ulkopuolelle on teipattu sanoja. Lopulta tohtori Emoto osoitti testimenetelmillään, että säteilyn saastuttama vesi voitaisiin parantaa ja puhdistaa minuuteissa positiivisella ohjelmoinnilla. Yleisen johtopäätös on, että vesi joka ei värähtele harmoniassa ympäristönsä kanssa, ei voi luoda kauniisti järjestynyttä kidettä. Kun tätä teoriaa sovelletaan ihmisen ja Maan kehoon, mitkä ovat enimmäkseen vettä, voidaan tehdä johtopäätöksiä, jotka vastaavat niitä metafyysisiä ja henkisiä harjoituksia, jotka tuovat ihmisen takaisin harmoniaan Maan ja toisten kanssa. Tämä on vain lyhyt yhteenveto tohtori Emoton työstä, mutta se oli minulle jo tuttua ja siitä on kerrottu laajasti In5D.comissa ja monilla muilla nettisivuilla.
 
Tässä on lyhyt video tohtori Emoton työstä.
 
alt
 
Kuva siperialaisesta shamaanista Nikolaysta (Emmanuel Itierin luvalla)
 
Jaettiin seremonian pyhyyttä ja voimaa, ja jokaiseen seremoniaan liittyi vesi. Siperialainen shamaani Nikolay teki vesi-tuli-maa-taivas-seremonian. Viimeisenä iltana myös Emma teki vesiseremonian järven rannalla. Hopi Vernon kertoi elämän ja kuoleman taistelusta sen viimeisen vesiakviferin puolesta, joka heillä on jäljellä. Hän selitti myös, miten he voivat tehdä sateen viljalleen rukouksilla ja seremonioilla – he ovat rukoilleet vettä monta sukupolvea.
 
Janne kuvasi paranormaalia parannuskokemusta, jonka hän oli saanut pitkiltä hohtavilta vesimäisiltä olennoilta. Vesiteema jatkui jokaisen henkilön myötä ja monille meistä tuli selväksi, että vesi oli rakkautta, vesi oli energiaa, vesi oli värähtelyä, vesi kuljetti informaatiota (kuin akaasiset tiedostot) ja vesi oli periaatteessa itse elämä. (Olen paljastamassa sitä, koskeeko tämä planeettaa, aurinkokuntaa, universumia jne.)
 
Kun professori Pollack kuvasi oman ymmärryksensä veden neljännestä vaiheesta, rattaat alkoivat päässäni loksahtaa paikoilleen. Ovi avautui täysin uuteen ymmärrykseen siitä vesivaiheesta, jota kutsutaan nestemäiseksi kristalliksi ja joka luodaan valotulvalla (hän mainitsi, että infrapunavalo on voimakkainta). Sain vihdoin tieteellistä tutkimusta sidottavaksi plejadilaisten ja muiden opetuksiin kehomme tulemisesta nestemäiseksi valoksi. Oli suunnaton nautinto kuulla tämän mahtavan miehen puhuvan ja pystyä jakamaan tuntemuksiani hänen kanssaan esityksissäni. Tuntui siltä, että tunsin hänet varmaan jostain toisesta ajasta (luulen, että tunsimme kaikki!).
 
Tässä on professori Pollackin TED-puhe veden neljännestä vaiheesta.
 
Tiedemies Ervin Laszlo vahvisti, että kaikki on energiaa ja värähtelee tietyllä taajuudella. Minun mielestäni hän on yksi "siisteimmistä" tiedemiehistä, joka yhdistää metafysiikan ja kvanttimekaniikan omaan ymmärrykseensä siitä, mikä universumi, aika jne. on, enkä voisi alkuunkaan kertoa siitä tässä lyhyessä artikkelissa. Toivottavasti YouTube antaa ilmestyessään teille riittävästi informaatiota siitä, miten siisti hän oikeasti on. Käy katsomassa hänen nettisivujaan.
 
Suojelualukset ja implantit
 
Scott ja Ted vakuuttivat meille, että hotellin yläpuolella oli kolme alusta muodostamassa suojakupolin. Scott soinnutti myös sanaa "hu", mikä auttaisi tasapainottamisessa. Ted puhui siitä, mikä on vikana tämän planeetan heräämättömissä ihmisissä, eivätkä heränneet ihmisetkään kontrolloi omaa käyttäytymistään. He kumpikin puhuivat siitä, että olemme kaikki alttiita eetteri-implanteille, ja nämä ovat mekanismi, jolla meitä kontrolloidaan. Ted mainitsi myös, että hän suunnittelee käyntiä Maan sisäisessä kaupungissa tapaamassa Adamaa, ja tämän pitäisi tapahtua tämän artikkelin julkaisemisen paikkeilla. Tuskin maltan odottaa, että kuulen, millaista se oli.
 
Scott kertoi varhaisesta kontaktistaan Seresin olentojen kanssa ja siitä, miten nämä ottivat hänet alukseen valmistellakseen häntä auttamaan implanttien poistamisessa ihmisiltä, jotka ovat planeetan valta-asemissa. Scottilla on paljon jaettavaa tehtävästään, ja ehdotan lukemaan kirjan The Seres Agenda saadaksenne enemmän informaatiota tästä. Juuri ennen lähtöäni viimeisenä päivänä, Scott etsi jotakuta antaakseen hänelle kirjansa, mutta tämä oli jo lähtenyt. Minä olin tuon kirjan onnekas saaja. Olen lukenut siitä noin ¼, ja Scott kertoi, että kirjan lopussa on tärkeitä tarkistuksia. Odotan innolla Scottin haastattelemista hänen kirjastaan, kun olen valmis. YouTube-videoissa on enemmän informaatiota implanteista ja valo-olennoista, jotka ovat täällä auttamassa meitä.
 
Katsoessani taaksepäin kahden päivän pyöreän pöydän keskusteluja, minulla oli ajatus monista, jotka katselevat etäältä testisession kehittymistä. Näitä testejä on ympäri planeettaa, kun katsotaan, olemmeko valmiita tulemaan galaktisiksi lähettiläiksi. Miten Maan ihmiset pystyisivät kokoontumaan yhteen jakamaan omia kokemuksiaan? Miten he kohtelisivat toisiaan ja pystyisivätkö he tekemään yhteistyötä rauhassa? Miten ristiriidat ratkaistaisiin? Luulen, että teimme kaikki hyvää työtä – nekin joka eivät puhuneet paljon, kun he olivat paikalla tarkkailijoina oman tähtiperheensä puolesta.
 
Yleisöluennot
 
Yleisöluentojen osallistujia oli vähän, mutta kun näen jotain tällaista, tiedän, että kaikkien osallistujien oli tarkoitus olla paikalla. Viestit jaetaan internetissä ja ne saavuttavat useampia ihmisiä, kuin olisi voinut osallistua henkilökohtaisesti. Toivon, että joku päivä pystymme antamaan takaisin Jannelle sen, mitä hän oli tehnyt kerätessään meidät kaikki yhteen Maaplaneetan parhaan edun vuoksi.
 
Monet esiintyjät jakoivat samoja kokemuksia, kun ensimmäinen ja toinen päivä näyttivät olevan harjoitusta yleisöluentoihin. En toista paljon siitä tässä.
 
Taisi olla Ted, joka muistutti meille, että Einstein, Nostradamus ja J. F. Kennedy osallistuivat tilaisuuteen hengessä. Scottiin henki-, valo-olento- ja maan ulkopuoliset ystävät olivat tietysti myös paikalla, kuten myös monia muita. En ollut hermostunut puhuessani ihmisten edessä yleisöluennolla tai kameralle. Olin kuitenkin vähän sekaisin kaikista niistä olennoista, jotka kuuntelivat toisella puolella!
 
Ervin Laszlo vahvisti uskomukseni siteeraamalla Einsteinia, ettei ongelmia voi ratkaista sillä tietoisuustasolla, jolla ne luotiin. Hän summasi muutamalla sanalla sen, mitä käymme läpi, mutta selitti hyvin voimallisesti, että tässä siirtymässä tai jakautumisessa, jota kaikki koemme, on värähtelysäännöt. Joko kykenee saamaan pääsyn universumin vapaaseen energiaan tai kuolee pois. Selviytymään pystyy vain, jos on koherentti ympärillä olevien järjestelmien tai olentojen kanssa. Pähkinänkuoressa hän sanoi, että täytyy käyttäytyä superkoherentisti selviytyäkseen. Rakastan sitä. Meistä kaikista tule supermiehiä ja –naisia!
 
Venäjän kielen tulkin avustuksella, Nikolay pystyi jakamaan informaatiota shamanismista ja siitä, miten hänestä tuli shamaani. Oli todella kohottavaa olla hänen seurassaan ja videossa on lisäinfoa hänen viestistään.
 
Emmanuel näytti trailerin voimallisesta elokuvastaan Femme, joka pudotti monet meistä tuolilta. Upea asia hänen elokuvissaan on, että hän laittaa ne nettiin saataville. Suosittelen lämpimästi katsomaan tuon elokuvan netissä femmethemovie.com. Tämä elokuva korostaa jumalaista feminiinisyyttä ja se on sekä naisille että miehille, koska siinä näytetään, miten meidät on ohjelmoitu tukahduttamaan sisäinen feminiinisyys. Sharon Stone on yksi noista jumalattarista, joka tuo kaiken valoon ja elämään! Emmanuel työstää myös shamaanidokumenttia ja miettii vesidokumenttia.
 
Vernon jakoi Hopi-profetian sellaisena, kuin se on kirjoitettu profetiakiveen, ja se näyttää kehittymisen viidenneksi maailmaksi. Hän sanoi, että olemme 11. hetkessä/tunnissa, itse asiassa saatamme olla jo keskiyössä. Hän selitti myös, että taistelu vedestä omassa maassaan on vienyt häneltä kaiken energian – siinä määrin, ettei hän melkein osallistunut tähän konferenssiin. Hän oli hyvin kiitollinen, että hän kuitenkin osallistui, sillä hän sai takaisin kaiken energiansa ja toivonsa ja voi sanoa luottavaisesti, että pääsemme pian viidenteen ulottuvuuteen. Hän palasi innoissaan kansansa pariin jakamaan kokemuksiaan.
 
Michiko kertoi lisää tohtori Emoton työstä sekä näytti itkettävän videon tohtori Emotosta. En usko, että tuossa paikassa oli yhtään kuivaa silmää (lisää vettä!). Hän kertoi myös, että Ho'oponoponoa voidaan käyttää oman vetensä ohjelmoimiseen korkeimmalla rakkaus-, kiitollisuus- ja anteeksiantovärähtelyllä. Tietysti hän kertoi myös paljon muuta, mutta tämä oli tärkein viesti, jonka sain hänen työstään. Michiko työskentelee myös Emoton rauhanprojektissa ja jakaa lapsille ilmaisia kirjoja tohtori Emoton työstä. Toivon tukevani tätä projektia tekemällä pian haastattelun Michikosta.
 
Emma Louise Hansen ja minä oivalsimme ensimmäisenä päivänä, että olemme samalta alukselta. Eli meillä on parhaillaan toinen elämä tähtialuksella ja lähetimme fraktaalin sielustamme kulkemaan kehossa voidaksemme auttaa Maan ylösnousemuksessa. Hän kertoi oman visionsa konferenssissa, ja vaikka päivämäärä tai aika saattaa olla eri, tunnemme kumpikin sen symboloivan, mitä voisi tapahtua. Osassa kaksi jaan Emman vision ja keskityn moniin asioihin, joita Emma ja minä latasimme Suomessa ollessamme. Paikalla oli myös muita alukseltamme, mutta en ole kysynyt heidän lupaansa kertoa, keitä he ovat.
 
Emma vahvisti myös Hopi-profetian ja hänellä oli elämä Hopi-tyttärenä, joka lähti maaelämästä tullakseen yhdeksi veden kanssa. Tuossa elämässä hän hyppäsi jokeen ja hänen sielunsa sulautui yhteen veden kanssa hyvin pitkäksi aikaa. Tämä oli johdantoa ymmärrykselle veden ja sen ominaisuuksien merkityksestä tässä elämässä. Emma oivalsi myös, että yksi Hopi-vanhempi jonka oli määrä tulla konferenssiin (muttei voinut sairauden vuoksi), oli hänen isänsä tuossa elämässä! Emmalta on tulossa lisää tästä haastatteluissa ja dokumenteissa, joita suunnittelemme tehdä yhdessä.
 
Tetsu päätti yleisöesitykset hämmästyttävällä tarinallaan siitä, miten hän parantui ei-leikattavasta aivosyövästä. Hänen fokuksensa oli rukouksen voimassa ja siinä, miten sen on näytetty saavan ihmeitä tapahtumaan. Hän jakoi kokonaisuudessaan kaksi upeaa elokuvaansa, Inori ja Sosei – niitä ei ole kuitenkaan konferenssin YouTubessa. Ne saattavat silti olla pian saatavissa internetistä. Tämä filmiryhmä on aivan varmasti kosketuksessa siihen voimaan, joka meillä ihmisinä on kaiken muuttamiseen todellisuudessamme.
 
Paluu Lontooseen ja eteenpäin
 
Vesiteema jatkui palattuani Lontooseen. Törmäsin artikkeliin Crow777:ltä, jossa sanottiin, että avaruus on luultavasti vettä! Tässä on video tuosta artikkelista.
 
Minut johdatettiin myös muistamaan Barbara Marcinakin toteamus kirjassa Earth: Plejadian Keys to the Living Library: "Maa on identiteettikriisin keskellä. On ollut ympäristöjärjestöjen huippukokouksia ja tapaamisia, ikään kuin laastarit korjaisivat asiat ajoissa. Ei. Patoa ei voi korjata, kun tiilet säröilevät, murtuvat ja putoavat. Mikä tämä pato on? Se ovat kaikki ne ajatukset, rakenteet ja uskomusjärjestelmät, jotka pitävät tietoisuusvesiä yhdessä. Teidät on tehty vedestä, rakkaat ystävät."
 
Oli niin monia synkronismeja, etten voi mitenkään jakaa niitä kaikkia, mutta viimeinen siisti synkronismi minulle oli tämä sivu, jossa on Jannen kuvaus konferenssista: "Dreamers of the New Dawn" (= uuden aamunkoiton uneksijat). Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta etunimeni on Dawn (= aamunkoitto) ja tiedän, ettei ollut sattuma, kun isäni nimesi minut yhden suosikkityttöystävänsä mukaan. Äitini ei ihastunut siihen kovasti ja alkoi kutsua minua toisella nimelläni, Michelle. Olen tietysti kuullut sanaa "dawn" käytettävän monta kertaa kuvaamaan sitä, mihin olemme menossa, mutta minulle oli erityisen merkityksellistä, että Jannella oli tämä nettisivuillaan. Lisäksi Jannen konferenssin mainosjuliste kuvasi auringonlaskua ja vettä.
 
Yleisesti vesiyhteyden lisäksi kaikki yhtyivät siihen ymmärrykseen, että voimakkaimpia energioita ovat rakkaus, anteeksianto ja kiitollisuus ja voimme huokua näitä toisille kehomme veden kautta. Monet meistä kertoivat, että se alkaa itsestä – itserakkaus, anteeksiantaminen itselle ja kiitollisuus keholle siitä, että se sallii vierailla maan päällä kulkuneuvossa. Maadoittuminen on erittäin suotuisaa niiden energioiden parantamisessa, jotka saattavat estää sinua olemasta superkoherentti. Ajatustesi ja tekojesi tiedostaminen on kriittistä, jos haluat osallistua siihen yleistietoisuuteen, jota kannat kehosi vedessä.
 
Kerron pian ilmestyvässä tämän sarjan toisessa artikkelissa, miten ymmärrykseni mukaan tässä konferenssissa jaettu informaatio liittyy ylösnousemukseen, jossa on tiede taustalla, ja kerron laajemmin maan ulkopuolisesta avusta, mukaan luettuna läheinen siteeni Emmaan. Ensimmäisen osan tarkoitus oli antaa teille erittäin lyhyt yhteenveto siitä, keitä Suomessa oli ja mitä meillä on odotettavissa videoesityksistä, joita tulee YouTubeen. Toivon, että olisin tehnyt parempia muistiinpanoja teitä varten, mutta tiedän, etten ollut paikalla tällä kertaa toimittajana. Minulla oli paljon suurempi rooli esitettävänä energeettisesti ja jatkan työtäni monien tämän ryhmän jäsenten kanssa. Teen videosarjan kertomaan, mitä toisten henkilökohtaiset kokemukset konferenssista olivat ja mitä on tapahtunut heidän elämässään sen jälkeen.
 
Varmista, että tapaat minut tien päällä … (tapahtuma-aikataulu)
 
Pysy kuulolla toisesta osasta: Suomen uneksijat ja kolme valoaaltoa
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >