HomeViestejäMichelle Walling15.6.2015 - Kaikki universaalista värähtelylaista

15.6.2015 - Kaikki universaalista värähtelylaista

KAIKKI UNIVERSAALISTA VÄRÄHTELYLAISTA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
15.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Värähtely on se elämänlaulu, mikä liikuttaa atomit muotomalleihin. Kaikki on energiaa, kaikki elää ja liikkuu ja planeetta millä elämme, on tietoinen ja aistivia olento, mikä värähtelee tietyssä laulussa. Värähtelyn nostaminen muuttaa sitä tietoisuutta tai todellisuutta, minkä havaitset, ja värähtelylaki hallitsee sen parametreja, mitä voit kokea.
 
Mikä on värähtelylaki?
 
Dick Sutphenin kirjan "Lighting the Light" mukaan on 20 universaalia lakia, jotka ovat käytettävissämme. Värähtelylaki määrittelee, että kaikki aine on energiaa, mikä värähtelee tietyllä taajuudella, eikä tämä energia voi kuolla. Muutamme jatkuvasti tietoisuusfokustamme siitä, mitä koemme. Energia on aina liikkeessä ja kulkee eteenpäin tai taaksepäin lineaarisilla termeillä ilmaistuna.
 
Olemassaolosyklit
 
Koko luomakunnassa on olemassaolosyklejä ja –kierroksia. Tämä nimenomainen brahman tai elämän kierros on nyt kääntynyt kulmasta oltuaan tiheintä, melkein kiinteää värähtelyä. Lineaarisin termein ilmaistuna tämä tietoisuus on venynyt kauimmas kokemuksen Luojasta. Kun palaamme Luojaa kohti, värähtelylaki määrittelee, että meidän on nostettava värähtelymme sopimaan siihen tilaan, mikä on lähempänä Luojaa. Kun maapallo siirtyy korkeampaan värähtelyyn, mikä on vähemmän tiheää, hiukkasten välissä on enemmän tilaa, mikä päästää enemmän valohiukkasia tähän tilaan. Mitä enemmän meillä on valoa kehossamme, sitä korkeampi värähtelymme on, kun luominen koostuu valosta, värähtelystä ja äänestä.  
 
Kaikilla planeetoilla on tietoisuus ja maaplaneetta täyttää rooliaan fyysisyyden kokemispaikkana. Se on palvellut luomakuntaa sallimalla aurinkokunnan ja mahdollisesti universumin tiheimpien energioiden kokemisen kehonsa pinnalla ja sisällä. Tavallaan se on avaruusalus, joka lentää universumissa, ja ratsastamme sillä omassa miniatyyriversiossamme siitä (kehossamme).
 
Miksi värähtelytaajuudella on merkitystä tänä päivänä?
 
Pysyäkseen fyysisyydessä, ihmiskehon on sovittava sen planeetan värähtelyyn, minkä hän päättää kokea. Maapallolla on monia tiloja valittavana, joita voidaan verrata energiakerroksiin, jotka ovat yhteydessä toisiinsa, tai ilmaista yleisemmin ulottuvuuksina. Aivan kuten maapallo on moniulotteinen, myös ihmiset ovat. Kun maapallo siirtää tietoisuutensa korkeampaan ulottuvuuteen, se avaa oven, jotta ihmiset voivat seurata sitä. Tämä ovi korkeampiin ulottuvuuksiin on ollut suljettuna noin 26000 vuotta.
 
Maapallo putosi alempaa värähtelytiheyteen Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Ei ollut ainoastaan pimeyssyklin aika astrologisesti, vaan jotkut ihmiset valitsivat toisten hallinnan ja kontrolloinnin ja käyttivät väärin valtaa ja teknologioita omien sovellusten palvelemiseen. Atlantislaiset nojasivat erittäin suureen punaiseen kristalliin energialähteenä ja kehon parantamisessa, jotta ihmiskeho voi elää useita satoja vuosia. Tämä kristalli tuhottiin romahduksessa ja sen palaset vajosivat merenpohjaan nykyisessä Bermudan kolmiossa.
 
Kun siirrymme nyt astrologisesti kultaiseen aikaan tai valoon, mikä on täynnä mahdollisuuksia, ihmisten täytyy osoittaa, että jos heidän voimansa palaavat, he eivät käytä niitä väärin. Valta/voima on tietoa ja sen myötä tulee suuri vastuu. Jos ihmiskunta ei kykene vastuuseen, niin muistikuva ihmiskehon voimasta ja kyvyistä Atlantiksen aikana ei palaudu ja ihmiskunta "valitaan" taas kerran. Liikumme nopeasti kohti aikaa, jolloin pitää hallita tämä vastuu.
 
Ne jotka yrittävät hallita tämän värähtelyperiaatteen, oivaltavat, että olemme täällä nostaaksemme värähtelyämme, kun planeetta nostaa omaansa. Korkeamman tietoisuuden energia-aaltoja on tullut planeetalle, maan astrologisen sijainnin vuoksi universumissa tällä hetkellä. Tämä korkeampi tietoisuus sallii aivo-osien laajentua, mikä auttaa meitä muistamaan käsillä olevan tehtävän. Tieto siitä, mitä kehossamme ja tunteissamme tapahtuu, tekee värähtelysiirtymän helpommaksi käsitellä.
 
Luomakunta on ääretön ja kehomme on mikrokosmos planeetastamme, koska se on tehty samoista alkuaineista kuin se. Planeettamme on mikrokosmos aurinkokunnasta ja tämä on mikrokosmos universumista. Maapallo muuttuu tällä hetkellä siirtämällä tietoisuutensa korkeamman värähtelyn olemistapaan. Kun se tekee tämän, se nostaa aurinkokunnan ja universumin perustietoisuutta, koska kaikki on yhteydessä. Maapallo ja Mars ovat viimeiset planeetat, jotka aurinkokunnassa liittyvät korkeampaan tietoisuusvärähtelyyn.
 
Ihmisillä jotka eivät tiedosta tietoisuusmuutosta, saattaa olla erittäin vaikeaa sopeutua, koska ilman tietoista keskittymistä kehon värähtelyn nostamiseen, alemman värähtelyn energiat kipittävät etsien paikkaa. Tunnekeho on suunniteltu näiden alempien energioiden muuntamiseen joksikin muuksi, silloin kun keho toimii kunnolla.
 
Monet ihmiset ovat tänä päivänä väärin toimivassa kehossa niiden suunnitelman mukaisesti, jotka eivät halua maapallon ja ihmisten värähtelevän pois heidän ulottuviltaan. Silloin kun riittävä määrä ihmisiä saattaa kehonsa oikeaan harmoniaan parantumisen ja aktivoitumisen kanssa, "valomassa" kehossa laukaisee ylösnousemuksen niissä, jotka ovat tehneet työnsä.
 
Ne jotka eivät ole valinneet ylösnousemusta tai eivät ole kyenneet heräämään ajoissa suorittaakseen työnsä, ennen kuin ylösnousemusenergiat laukaistaan, vedetään universaalin värähtelylain mukaisesti jatkamaan kokemuksiaan toiselle planeetalle, mikä sopii yhteen heidän värähtelynsä kanssa. He saavat sitten tuon planeetan ylösnoustessa uuden tilaisuuden "peittyä" valoon ja ylösnousta sen kanssa.
 
Korkein värähtely
 
Korkein värähtely tällä luomiskierroksella on rakkaus ja tämä värähtelytaajuus voidaan löytää kehon neljännestä chakrasta, sydämestä. Maapallo nousee viidenteen taajuusulottuvuuteen ja voidaksemme liittyä maapalloon rakkaudessa, meidän täytyy sopia tuohon värähtelyyn rakkausajatusten ja –aikomuksen avulla. Jakamalla rakkautta toisten kanssa tuomitsematta ja ehdoitta, voimme yksilöinä auttaa kokonaisuutta saavuttamaan korkeamman värähtelyn, jos se haluaa hyväksyä sen, koska olemme kaikki yhteydessä.
 
Lopulta kaikki luomisosat raivaavat tiensä takaisin rakkauteen. Se vie joiltain ihmisiltä toiset 26000 vuotta, mutta lopussa näyttää siltä, ettei aikaa ole kulunut lainkaan. Kaikilla sieluilla on oma ainutlaatuinen kokemuksensa värähtelylain vuoksi, koska niillä on vapaa tahto värähdellä valitsemallaan taajuudella.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >